Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christian Bengtsson

Christian Bengtsson

Om mig

Christian är uppvuxen i Bjärred och känner till området som sin egen bakficka. Med utpräglad lokalkännedom förstår Christian det verkliga värdet av din fastighet och vad som gör den unik. Christian är en mycket ödmjuk person med utbildning och erfarenhet som gör att han kan hantera kunder i livets alla skeenden. ”Min vision är att leverera en mäklartjänst med bästa möjliga resultat i fokus.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängstorpstigen 6, Lilla Lomma, Lomma kommun

Ängstorpstigen 6

Villa
Lilla Lomma, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 475 000 kr
91 + 20 m²
4 rum
519 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus strax utanför centrala Lomma! Denna natursköna oas erbjuder en insynsskyddad trädgård med en inbjudande pool och bastu, perfekt för både avkoppling och umgänge. Husets öppna, ljusa ytor och nya badrum skapar en modern och bekväm atmosfär, medan det tillbyggda extra sovrummet ger plats för hela familjen. För den miljömedvetne har det installerats solpaneler och en elbilsladdare, vilket gör det enkelt att leva hållbart. Huset har tre sovrum med möjlighet till ett fjärde om man inkluderar gästhuset. Gästhuset, som idag används som yogastudio, kan också fungera som kontor, tonårsrum eller för uthyrningsmöjligheter. Det finns dessutom gott om förvaringsutrymmen för alla dina behov. Trädgården är en dröm för hobbyodlaren, med utrymme för att odla egna grönsaker och kryddor. Missa inte chansen att bo i denna idylliska och mångsidiga bostad, perfekt anpassad för både yngre familjer och äldre par som söker ett lugnt och bekvämt boende!

  • Uteplats
Sommargatan 29, Lomma Tätort, Lomma kommun

Sommargatan 29

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 495 000 kr
102 m²
3 rum
vån 2/5
5 198 kr/mån
63 676 kr/m²

Nu kan vi välkomna er till denna fantastiska lägenhet på Sommargatan, belägen ett stenkast från havet. Elegant design kännetecknar denna 3:a med generösa kvadratmeter och en förstklassig atmosfär. En inglasad balkong tillför ytterligare lyx i vardagen. Med högt i tak och stora fönsterpartier strömmar ljuset in i varje hörn. Varje rum erbjuder en hög standard med exklusiva materialval och moderna vitvaror. Anmäl intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Bjersundsvägen 11, Bjärred, Lomma kommun

Bjersundsvägen 11

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
4 995 000 kr
149 m²
5 rum
vån 3/3
9 044 kr/mån
33 523 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt planerade och rymliga bostadsrättslägenhet. Belägen i en idyllisk och grönskande omgivning med havet som närmsta granne erbjuder denna lägenhet en unik kombination av natur och bekvämlighet. Här finner du ditt nya hem i det natursköna området Gamla Bjärred, i populära BRF Bjersund. Området omges av vacker bokskog, det historiska tegelbruket med tillhörande park, och inte minst havet med det karakteristiska kallbadhuset vid Långa bryggan. Med sina generösa 149 kvadratmeter fördelade över två plan utgör denna 5-rumslägenhet ett hem där utrymme och komfort möts i harmoni. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där samvaro och gemenskap kan blomstra. Lägenheten erbjuder två badrum för extra bekvämlighet, samt en separat tvättstuga som gör vardagens sysslor smidigare. Med 2-3 sovrum finns gott om plats för hela familjen eller för att skapa personliga utrymmen efter behov. Njut av ljusa sommarkvällar på den stora balkongen, eller skydda dig från väder och vind i den inglasade delen som vetter mot nordväst. Oavsett väder kan du njuta av naturen och omgivningarna på bästa sätt. Denna lägenhet erbjuder också det praktiska med hiss, där du har ingång från både plan 2 och 3 för enkel åtkomst. För den som behöver säkra ytterligare förvaringsmöjligheter och parkering finns också ett tillhörande garage med elbilsladdare samt ett förråd i markplan.

  • Balkong
  • Hiss
Tegelgatan 9, Lomma Tätort, Lomma kommun

Tegelgatan 9

Radhus
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 995 000 kr
140 + 30 m²
5 rum
248 m² tomt

Byggt år 2004 av Götenehus, erbjuder detta radhus en boyta om cirka 140 m2 fördelat på 5 rum. Tomten, som är lättskött och omfattar 248 m2, har en trädgård på baksidan med trädäck och ett inglasat uterum. Dessutom finns det en framsida med uteplats som fångar förmiddagssol för härliga frukostar. Ni kan verkligen se fram emot att spendera tid tillsammans i det öppna köket och det mysiga vardagsrummet med en braskamin. Stora fönster från golv till tak ger massor av ljus och utsikt mot trädgården. Två badrum och en separat tvättstuga gör det enkelt att hantera familjens behov. Ni behöver inte oroa er för parkering eftersom det finns både en carport och uppfart med plats för 2 bilar. På baksidan av huset finns ett rymligt trädäck i västligt läge och en komplementbyggnad i form av ett förråd. Området är exceptionellt lugnt och tyst, tack vare den minimala trafiken på återvändsgatan. På våren är baksidan av huset en oas av stillhet med endast fågelsång som bakgrundsljud. För de som har barn är detta ett drömboende. Inom 20 meter från tomtgränsen finns en lekplats och en liten fotbollsplan som erbjuder en trygg plats för barnen att leka och utforska.

  • Uteplats
Lobovägen 1, Bjärred, Lomma kommun

Lobovägen 1

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
5 845 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4-rumslägenhet i hjärtat av Bjärred, med inglasad balkong som bjuder in till avkoppling och soliga dagar. Denna välskötta hörnlägenhet om 92 m², erbjuder en mysig atmosfär med sina 4 rum, varav 3 sovrum, vilket passar perfekt för familjen eller den som söker extra utrymme. Det kaklade badrummet, som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, bidrar till en praktisk och bekväm vardag. Med närheten till havet, stranden och grönområdena kan du enkelt njuta av den fantastiska naturen som Bjärred har att erbjuda. Denna bostad är idealisk för den som uppskattar närheten till allt – skolor, förskolor och affärer ligger inom bekvämt gångavstånd. Dessutom finns det enkel tillgång till kollektivtrafik med närhet till busshållplatsen, vilket gör det smidigt att ta sig till både Malmö och Lund.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5