Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christian Bengtsson

Christian Bengtsson

Om mig

Christian är uppvuxen i Bjärred och känner till området som sin egen bakficka. Med utpräglad lokalkännedom förstår Christian det verkliga värdet av din fastighet och vad som gör den unik. Christian är en mycket ödmjuk person med utbildning och erfarenhet som gör att han kan hantera kunder i livets alla skeenden. ”Min vision är att leverera en mäklartjänst med bästa möjliga resultat i fokus.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lobovägen 1, Bjärred, Lomma kommun

Lobovägen 1

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
5 845 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4-rumslägenhet i hjärtat av Bjärred, med inglasad balkong som bjuder in till avkoppling och soliga dagar. Denna välskötta hörnlägenhet om 92 m², erbjuder en mysig atmosfär med sina 4 rum, varav 3 sovrum, vilket passar perfekt för familjen eller den som söker extra utrymme. Det kaklade badrummet, som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, bidrar till en praktisk och bekväm vardag. Med närheten till havet, stranden och grönområdena kan du enkelt njuta av den fantastiska naturen som Bjärred har att erbjuda. Denna bostad är idealisk för den som uppskattar närheten till allt – skolor, förskolor och affärer ligger inom bekvämt gångavstånd. Dessutom finns det enkel tillgång till kollektivtrafik med närhet till busshållplatsen, vilket gör det smidigt att ta sig till både Malmö och Lund.

  • Balkong
  • Hiss
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 2
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 3

Ernst Norlinds väg 4

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 895 000 kr
152 + 26 m²
5 rum
745 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna friliggande villa, belägen i det eftertraktade området Borgeby. Den imponerande tegelfasaden ger inte bara enastående hållbarhet utan också en tidlös karaktär. Här upplever du en perfekt harmoni mellan modern elegans och klassisk charm. Boendet är särskilt anpassat för den större familjen som söker en trygg bostad med solid konstruktion och praktisk planlösning. Huset sträcker sig över ett och ett halvt plan, där ovanvåningen har genomgått en omfattande renovering med stor takkupa, som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt. Dessutom erbjuder ovanvåningen ett rymligt vardagsrum, ett extra sovrum, generöst förvaringsutrymme och ett renoverat badrum för ökad bekvämlighet.

  • Premium
  • Uteplats
Flädie banväg 11, Flädie - Fjelie, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flädie banväg 11

Villa
Flädie - Fjelie, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 475 000 kr
194 + 25 m²
6 rum
980 m² tomt

Upptäck charmen med detta friliggande sekelskifteshus från 1905 i Flädie, vars historia har bevarats och struktur varsamt omskapats genom åren. Huset har genomgått renovering löpande under åren och framstår idag som en perfekt fusion av moderna bekvämligheter, skapad med omsorgsfull eftertanke och interiör design. Den rustika lantliga stilen möter en modern touch där varje detalj i hemmet är noga utvald. Med generösa sällskapsytor och finess i varje hörn blir detta hus en plats där historiens vingslag möter nutiden och en distinkt arkitektonisk signatur. Detta hem är inte bara en visuell fest utan erbjuder också praktiska fördelar. Perfekt för barnfamiljen är den lugna gatan med minimal trafik, och närheten till Montessori-skolan ger en trygg och gynnsam miljö för barnen att växa upp i. Placeringen är optimalt lantlig, men ändå nära den planerade tågstationen som byggs 2026. Tågstationen tar dig smidigt till Lomma och Malmö, och vidare till Köpenhamn, vilket skapar en bekväm och effektiv förbindelse för pendlaren. Ge dig själv möjligheten att uppleva denna unika fusion av historia och modernitet – ett hem där varje detalj berättar en historia och varje rum är en inbjudande plats för trivsel och vardagslyx. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 2
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 3

Tegelgatan 13

Radhus
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 375 000 kr
140 m²
5 rum
248 m² tomt

Välkommen till detta moderna tvåplans-radhus från 2004 med 3 sovrum, 2 badrum, tvättstuga och rymligt kök, uppförd på en betongplatta med underliggande isolering. Med 3-glasfönster och mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, erbjuder huset en imponerande värmeisolering och energieffektivitet. Huset uppfyller energiklass D. Energiklass C är den lägst satta standarden för nybyggnation idag. Det vattenburna värmesystemet drivs av en frånluftsvärmepump. Taket består av ett sadeltak med rå-spont, underlagspapp, läkt och betongpannor som är i bra skick. På baksidan av huset finns ett rymligt trädäck i västligt läge och en komplementbyggnad i form av ett förråd. Området är exceptionellt lugnt och tyst, tack vare den minimala trafiken på återvändsgatan. På våren är baksidan av huset en oas av stillhet med endast fågelsång som bakgrundsljud. För de som har barn är detta ett drömboende. Inom 20 meter från tomtgränsen finns en lekplats och en liten fotbollsplan som erbjuder en trygg plats för barnen att leka och utforska.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4