Mäklare Johanna Jarl

Johanna Jarl

Om mig

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006 har jag mycket god kännedom om hur den bästa bostadsaffären genomförs. Jag är affärsmässig, tillgänglig och snabb på att återkoppla vilket gör att mina kunder känner sig sedda och prioriterade. Sedan några år tillbaka är jag även franchisetagare och driver våra två kontor i kommunen med stor stolthet. Det långa tiden i branschen gör mig trygg och säker. Varmt välkommen att höra av er för en kostnadsfri värdering och möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjögräsgatan 2, Lomma Tätort, Lomma kommun

Sjögräsgatan 2

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 8/9
6 262 kr/mån
47 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket trevliga bostad med havsutsikt! Högst upp i huset på våning 8 med fönster åt flera väderstreck. Stor inglasad balkong som förgylls av många soltimmar. Här får man njuta av havsutsikten mot Öresundsbron, Turning Torso och blicka ner på en grönskande parkmiljö. Åt andra hållet har man fri utsikt ända in till Lund. Vardagsrummet är generöst med fönster i två väderstreck och har utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Balkongen känns mer som ett uterum och det förlänger sommarhalvåret då man kan sitta där nästan året om. Lägenheten är praktisk och välplanerad, ni har ett stilrent badrum, eget tvättrum, kök och två sovrum. Köket ligger intill vardagsrummet och här finns plats för ett matbord med stolar. I hallen finns även plats för garderober om inte klädkammaren räcker till. Lägenheten har genomgått flera renoveringar, under 2009-2010 renoverades b la både badrum och kök som har en modern standard. På Sjögräsgatan bor man vid havet, här får man lyxen av att njuta av trevliga promenadstråk och läget är lugnt och ostört. Dessutom är det nära till både kommunikationer, Lomma centrum och hamnen.

 • Balkong
 • Hiss
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Esplanaden 16B

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/4
4 698 kr/mån
42 183 kr/m²

Det här är boendet för dig som vill ha ut det där lilla extra av vardagen. Lägenheten är generös och väl tilltagen i storlek. På tredje våningen finns ni denna ljusa lägenhet med genomgående parkettgolv som samsas med stilrena och ljusa sobra färger. Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimal sällskapsyta som i kombination med balkongen ger en öppen känsla. På balkongen lyser solen till eftermiddagen och det är fri utsikt ända till Habo Ljung, kyrkan i Lomma och över spegeldammarna. Fina färg- och materialval i hela bostaden gör det möjligt att flytta rakt in utan att behöva renovera. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard. I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bojgränd 5, Strandstaden, Lomma kommun

Bojgränd 5

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 658 kr/mån
50 634 kr/m²

Välkomna till denna trevliga lägenhet i marin och havsnära miljö. Centralt finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet om 71 kvm belägen på första våningen. Med stora och generösa sällskapsytor, fönsterpartier som ger behagligt ljusinsläpp, härlig rymd och perfekt läge för den som vill bo centralt och nära hav. En bra planlösning som ger möjlighet att enkelt göra om lägenheten om man så önskar. Denna lägenhet har nuvarande ägare valt att göra om från en 3:a till en 2:a. Vill man som ny ägare sätta upp väggen igen är detta enkelt att åtgärda. Solig uteplats i söderläge med möjlighet till grillkvällar. Önskar man en inglasad uteplats finns möjlighet till det, se planritningen. Snygga materialval är genomgående för denna lägenhet och här bor man med ypperligt läge med restauranger och promenadstråk runt knuten samt havet och stranden en kort promenad bort. Ett bekvämt och lyxigt boende för den kräsne spekulanten. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun
 • Imorgon kl 17:45

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 200 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 494 kr/mån
34 783 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade etta med renoverat och stambytt badrum, fräscht kök och ljust vardagsrum. Lägenheten ligger en halv trappa upp och är väldigt yteffektiv med en sovalkov, kokvrå med fönster samt ett stilrent och modernt badrum med dusch. Stort och ljust vardagsrum med utsikt mot lummigt grönområde. Det finns även en rymlig klädkammare i hallen och förråd i källaren. Du når det och tvättstugan enkelt då dom ligger nära lägenhetens placering i huset. Lägenheten ligger nära dammarna i mysiga Lomma samt tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter. Här bor du med närhet till hav och strand samt ett stort serviceutbud i form av mataffärer, butiker, frisörer, delikatess, apotek och systembolag.

 • Plus
Norra Västkustvägen 34E, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 34E

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
4 950 000 kr
143 + 5 m²
5 rum
5 500 kr/mån
34 615 kr/m²

Det här är ett drömläge för dig som önskar ett helt nytt stadsradhus i trivsamma Bjärred nära hav och strand. Här erbjuds ett lättskött nyproducerat boende för den moderna familjen. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett stilrent, välplanerat och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet. På morgonen och dagen lyser solen i trädgården, för att sedan bjuda takterrassen på eftermiddags- och kvällssol. Med en egen entré och trädgård får man känslan av att bo i ett hus men fördelarna av att bo i en bostadsrätt. Dessutom är huset helt nyproducerat och redo för inflyttning. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med franska balkonger på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa samt förråd. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen, miljöhus och cykelförråd.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5