Mäklare Mats Hansson

Mats Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nisshyttan 5, Nisshyttan, Säters kommun
 • Ons 6 mar kl 16:00
Nisshyttan 5, Nisshyttan, Säters kommun, bild 2
Nisshyttan 5, Nisshyttan, Säters kommun, bild 3

Nisshyttan 5

Villa
Nisshyttan, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
4 750 000 kr
200 + 100 m²
6 rum
7,7 ha tomt

Pietetsfullt helrenoverad historisk byggnad med gräns mot mindre sjö. Ekonomibyggnad med möjligheter med bla. kylrum, slakteri, möjlighet till djurhållning, carport . Jordkällare, lekstuga samt enklare uthus på jordbruksdelen.

 • Premium
 • Energieffektiv
Snöån Hagstigen 5, Snöån, Smedjebackens kommun

Snöån Hagstigen 5

Villa
Snöån, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 550 000 kr
110 + 106 m²
5 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till Snöån och detta väldisponerade och luftiga tvåplanshus. En av de största fördelarna med den här bostaden är att den är så ljus. Huset har en yta om 110 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök plus hel källarvåning med bl.a gillestuga, bastu/dusch, hobbyrum. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på.

Erik Lars väg 3, Gonäs, Ludvika kommun
 • Idag kl 10:00

Erik Lars väg 3

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 100 000 kr
194 m²
5 rum
1 015 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta väldisponerade och stora 1 1/2 planshus En av de största fördelarna med den här bostaden är att den mycket välskött, ljus med bra planlösning med möjligheter till ytterligare sovrum. Huset har en yta om 194 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Låga driftskostnader. Friliggande garage

 • Plus
Gamla Bangatan 38 B, Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 38 B

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
425 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 748 kr/mån
7 727 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet på bottenvåningen i omtyckt område. Kök i retro stil. Duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Utanför vardagsrummet med parkettgolv finner vi en härlig inglasad balkong i söderläge.

Gamla Bangatan 41 A, Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 41 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 565 kr/mån
5 842 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma lägenhet belägen i populärt område. Kök i retro stil. Duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Utanför vardagsrummet med parkettgolv finner vi en härlig inglasad balkong i västerläge.

Ryktarevägen 5, Grängesberg, Ludvika kommun

Ryktarevägen 5

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
875 000 kr
105 + 148 m²
5 rum
789 m² tomt

Välkommen till Grängesberg och Västra och detta välplanerade 1-planshus med källare Huset har en yta om 105 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök plus källarplan ca 105 med bl.a. stor avdelningsbar gillestuga. . Vidbyggt garage med elport. Här bor man bra och bekvämt.

Stigbergsgatan 3 C, Högberget, Ludvika kommun

Stigbergsgatan 3 C

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 996 kr/mån
7 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma lägenhet med gångavstånd till det mesta. Lägenheten har ett större inbjudande ljust kök. Duschrum med klinker kakel samt golvvärme. Vardagsrum med utgång till solig balkong i söderläge. Sovrum med gediget trägolv.

Gamla Bangatan 44 A, Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 44 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 487 kr/mån
8 919 kr/m²

Fräsch lägenhet om 2 rok med stor balkong mot väster och fin kvällssol. Omfattande renoverad 2017 med bl.a. ny kök, ytskikt. Kök med moderna spårfrästa köksluckor, kyl-frys, elhäll och ugn mikrougn samt diskmaskin samtliga i rostfri design. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum samt duschrum. Duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Duschplats, wc, tvättställ samt tvättmaskin.

Slåttervägen 12, Ludvika Gård, Ludvika kommun

Slåttervägen 12

Villa
Ludvika Gård, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 150 000 kr
87 + 30 m²
4 rum
543 m² tomt

Välkommen till Ludvika Gård och detta optimalt planerade och luftiga enplanshus. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare. Huset har en yta om 87 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Är du på jakt efter ett hem i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara bostaden för dig. Visning sker enligt överenkommelse

Skivbrytarevägen 5B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skivbrytarevägen 5B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
395 000 kr
67 + 38 m²
3 rum
1 120 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött hus med god potential att sätta egen prägel på beläget på lugn gata uppe på Västra i Grängesberg. Här bor du på högt och fint läge med mycket sol, närhet till Grotfallet skidstadion, Svanskogens golfklubb, Kyrkviksbadet och mycket mer. Perfekt hus för dig som söker ett hus att sätta form på och har ett lugnt och trevligt läge med närhet till det mesta! Detta 1½-planshus med källare på totalt 105 kvm är fördelat på 67 kvm boarea och 38 kvm biarea. Entréplan erbjuder hall, kök med utgång till veranda samt vardagsrum. På övervåningen finns två rymliga rum varav ett är sovrum och det andra genomgångsrummet allrum alternativt ett andra sovrum. På övervåningen finns även wc och förvaringsmöjligheter i klädkammare och kattvind. Nere i källaren finns även där gott om förvaringsutrymmen, pannrum, förråd med oljetank, duschrum. Huset står på en stor och fin tomt på strax över 1 100 kvm i härligt solläge! Tomten erbjuder gott om stora gräsytor. På tomten finns även ett mindre friliggande garage samt ett förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo.

 • Uteplats
Sörängsvägen 23, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Sörängsvägen 23

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 950 000 kr
166 + 8 m²
6 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till Sörängsvägen 23 och denna fina villa byggd 1922! Representativ planlösning med rymliga rum och mycket charm genom flertalet eldstäder, trägolv, spegeldörrar, pärlspont och inglasade verandor vid bägge entréerna. Genomgående gott, välhållet skick med stora ytor för gemenskap och fina ljusinsläpp via fönsterpartier. Välplanerad yta med gemensamskapsytorna i entréplanet och sovrummen på övre plan. I källarplanet finns ett stort garage med gjuten platta. På fastigheten finns även ett förrådshus i 2 plan med 2 vidbyggda carportar samt en fristående uteplats som är delvis inglasad. Uppvuxen trädgårdstomt om 1565 kvm. Fastigheten är belägen strax utanför centrala Söderbärke. Här är gångavstånd till skola och sjön Barken med bad och fiske. Varmt välkommen på visning!

Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 2
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 3

Erik Lars väg 5

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 850 000 kr
116 + 41 m²
4 rum
1 257 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta trevliga 1-planshus på Erik Lars väg 5. Fint hus om totalt 157 kvm. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött och trevligt hus med en bra planlösning som erbjuder tre sovrum i olika storlekar, två badrum, kök med plats för matgrupp samt stort vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasat uterum. Från köket når man även tvättstuga och garaget. Fin och något lummig tomt på strax över 1 250 kvm som sträcker sig runt huset. Här erbjuder lite av varje såsom plommon-, äppel- och päronträd, hallon- svarta och röda vinbärsbuskar samt rabarber. I det direkta närområdet finns en lekplats och på gång- och cykelavstånd ligger Gonäs förskola. Även Badplatsen i Brittsand finns på behagligt avstånd från Erik Lars väg. Goda förbindelser in till Lyviksbergets handelsområde, Lorensbergaskolan samt centrala Ludvika.

 • Premium
 • Uteplats
Mossåkersvägen 3, Jägarnäs, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Mossåkersvägen 3

Radhus
Jägarnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 195 000 kr
139 m²
6 rum
528 m² tomt

Varmt välkomna till denna välvårdade och trivsamma villa belägen i attraktivt område. Villan har en tilltalande välkomnande planlösning med kök vardagsrum matrum sovrum wc samt tvättstuga på entréplanet. På övervåning finner vi fräscht badrum 2 sovrum samt stort samvarorum. På gården delvis takat altandäck samt garage och förråd.

Pransbodarna, null, Borlänge kommun
Pransbodarna, null, Borlänge kommun, bild 2
Pransbodarna, null, Borlänge kommun, bild 3

Pransbodarna

Gård/Skog
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 450 000 kr
26,3 ha tomt

I Pransbodarna ca 18 km sydväst om Borlänge finns detta skogsskifte. Bebyggd med mindre stuga på ofri grund som ägs av Borlänge skidförening. Totalt ca 26,3 ha med övervägande del tillväxtskog, yngre än 40 år. Uppskattat virkesförråd ca 4166 m³sk, beräknad medelbonitet ca 7,2 m³sk/ha/år. NO naturvårdsmål utgör ca 0.4 ha. Skogsmarken är välskött och har god bonitet. Objektet består av ett skifte. Fastigheten är belägen med god åtkomst från bilväg. Förvärvstillstånd Förvärvstillstånd krävs. Fastighetsgränser Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa. Jakt. Ingår inte i något viltvårdsområde men är registrerad i Gyllbergens älgskötselområde samt Gyllbergens kronhjortsskötselområde.

 • Premium
Östersaxvägen 3, Saxhyttan, Ludvika kommun

Östersaxvägen 3

Gård/Skog
Saxhyttan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
4 950 000 kr
0 + 135 m²
6 ha tomt

Fastigheten Ludvika, del av Saxhyttan 47:1 med adress Östersaxvägen 3, 77014 Nyhammar Mycket välskött gård i den vackra byn Saxhyttan, innefattande två fina bostadshus med stora möjligheter till uthyrning. Låga driftkostnader med dubbla uppvärmningssystem via vedpanna med ackumulatortankar och bergvärme. Bo ståndsmässigt i den vackra Bergsmansgården uppförd på 1800-talet, men med en optimal planlösning för den moderna familjen. Stort kök med nyare vitvaror och i anslutning en underbar glasveranda med plats för många. Vackert vardagsrum och klassiskt matrum, som gjorda för stämningsfulla fester. På övervåningen finns fyra rejäla sovrum, badrum, samt en balkong med vidunderlig utsikt. Här tar man sig gärna en drink under sommaren och ser ut över bygden. I den stora trädgården finns gott om äppelträd och bärbuskar samt mycket plats för barn att leka. Längre ner ligger rika beteshagar för den som önskar ha djurhållning. Det finns också utmärkta platser för både pool eller padelbana. Totalt sett finns ca 6 ha hag- och betesmark. Gårdshuset är ett modernt enplanshus byggt 2010, med egen uppfart och trägård. Tre bra sovrum, vardagsrum och ett rejält kök med utsikt över den fina Saxhyttedammen. Det här är ett eftertraktat hyresobjekt som kan generera en inkomst ca 120 000 kr/år. Därtill en stor ekonomibyggnad om ca 590 kvm med gott om plats för djurhållning och maskinell utrustning, garage för två bilar samt ett fint litet härbre som de senaste åren har använts som både gästhus och vävstuga. Även ekonomibyggnaden lämpar sig till viss uthyrning då den kan nås via separat väg. Hedbergsgården och dess ägare är välkända och har förvaltat gården ypperligt och verkat i bygden i över 80 år. Byn Saxhyttan finns med på flera kartor från 1600- och 1700-talen. Precis nedanför Hedbergsgården ligger det gamla hyttområdet. Här stod en masugn redan så tidigt som 1587 och hyttruinen finns kvar än i dag. I närliggande Grangärde finns en välsorterad ICA-butik och Tillmans ekologiska musteri. I Nyhammar, bara fem minuter bort, finns det omtalade Herrgårdscaféet, där man kan köpa färskt bröd till morgonkaffet och äta lunch på helger och somrar. Saxhytteskogen är rik på både bär och svamp och erbjuder vackra naturupplevelser för friluftsmänniskan. Lite längre bort finns Romme Alpin, känt för sin goda skidåkning. Med bil är det till Ludvika 25 minuters restid, till Borlänge 40 minuter och till Stockholm ca 3 timmar.

Tre Krokars Gata 13 C, Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars Gata 13 C

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
765 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 599 kr/mån
10 338 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha trivsamma lägenhet belägen i lugnt och populärt område. Lägenheten har från kök rofylld utsikt mot skogsdunge. Vardagsrum med balkong mot solnedgång i västerläge. Nyrenoverat duschrum dessutom även egen mindre tvättstuga i fd toalettrum.

Hyttrisvägen 13, Nyhammar Hyttsveden , Ludvika kommun

Hyttrisvägen 13

Villa
Nyhammar Hyttsveden , Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
995 000 kr
125 + 25 m²
5 rum
1 848 m² tomt

En av äldsta husen i Nyhammar med massor av charm . Gedigen timmerbyggnad i 2 plan med fungerande kakelugnar, stort lantkök och mysiga samvaroutrymmen. Låga driftskostnader med fyra fungerande eldstäder

Generatorgatan 1A, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 1A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
350 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 989 kr/mån
8 750 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en modern, stilren och charmig lägenhet där det bara är att flytta in. Denna etta har genomgått en omfattande renovering och erbjuder ett förstklassigt boende där ingenting saknas.

Mölnarbacken 8, Nyhammar, Ludvika kommun

Mölnarbacken 8

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 000 000 kr
130 + 21 m²
6 rum
18,2 ha tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en lantbruksfastighet om totalt 12 st delområden med bland annat boningsfastighet med hus och verkstad, skogsparti, åkermark samt övrig mark.

Hyttrisvägen 20A, Nyhammar, Ludvika kommun

Hyttrisvägen 20A

Fritidshus
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 200 000 kr
60 m²
3 rum
3 760 m² tomt

Välkommen Hyttrisvägen 20 A . Tre timrade byggnader med ostört läge på egen stor tomt. Huvudbyggnad om 3 rok ca 60 kvm, Gårdshus med storstuga och dusch/tvättca 36 kvm samt gammelstugan om ca 32 kvm.

 • Plus
Rotorvägen 13, Golan, Ludvika kommun

Rotorvägen 13

Villa
Golan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 595 000 kr
152 + 56 m²
6 rum
461 m² tomt

Välkommen till Rotorvägen 13 och denna suterrängvilla om 152 kvadratmeter. Här erbjuds ett ljust, öppet och barnvänligt boende med utmärkt planlösning och fin utsikt. Perfekt för en växande familj!

Bybovägen 11A-B, 13, Saxdalen, Ludvika kommun

Bybovägen 11A-B, 13

Övrigt
Saxdalen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 500 000 kr
438 + 60 m²
3 418 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en hyresfastighet bestående av två byggnader med totalt sex lägenheter. Med fint naturnära läge, gott om trädgård runt om bostadshusen, rymliga lägenheter där varje lägenhet har balkong med mera så har det aldrig varit någon vakans på lägenheterna. Gemensam tvättstuga finns i huset med fyra lägenheter, och i huset med de två stora lägenheterna har lägenheterna egna maskiner. Även separata bergvärmeanläggningar med låga driftskostnader har byggnaderna samt att hyresgästerna själva sköter städning/skötsel av de gemensamma utrymmena ger fastighetsägandet en bekväm och lättskött förvaltning. Driftkostnader runt 100 000 kr och hyresintäkter strax under 400 000 kr vid full uthyrning. Från Bybovägen är det nära till det mesta! I det direkta närområdet finns gott om natur, skog och sjön Saxen som mynnar ut i Väsman. Kort gångavstånd ner till Saxen där det finns en fin badplats samt trevliga Café & Dé och en mindre småbåtshamn. Strax ovanför Bybovägen finns idrottsplats med fotbollsplan. Närhet till Saxdalens förskola. Från Bybovägen in till Lyviksbergets handelsområde är det ca 12 km med bil och in till centrala Ludvika är det ca 16 km. Bra bussförbindelser finns då det bara är ett par hundra meter bort till busshållplatsen där bussarna går vidare mot Ludvika, Grängesberg och Sunnansjö. Visning ges på begäran.

Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun, bild 2
Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun, bild 3

Bromsvägen 25

Villa
Golan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
129 + 28 m²
4 rum
938 m² tomt

Välkomna till detta prisvärda och trivsamma suterränghus belägen i lugnt och rofyllt område med närhet till naturen. Villan har en tilltalande planlösning med många möjligheter. Härlig balkong i västerläge m m.

 • Premium
Kopparbergsvägen 52, Grängesberg, Ludvika kommun

Kopparbergsvägen 52

Övrigt
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
3 100 000 kr
1 352 m² tomt

2-plan med hel källare. ca 400 kvm i varje plan. På baksidan ett större kallförråd med 2 st garage. Affärsfastighet med bra läge i centrala Grängesberg . Byggnaden innehåller i övre plan 2 st representativa lägenheter om 5 rok med balkong ca 120 kvm vardera samt 2 st 3 rok ca 70 kvm vardera. Entréplan med 2 helrenoverade lägenheter om 2 rok ca 70 kvm samt 1.5 rok ca 41 kvm. Två st affärslokaler . Ca 200 kvm samt en affärslokal vakant om ca 50 kvm. Källarplan med tvättstuga, uthyrningsbar lokal samt förråd. Friliggande förrådsbyggnad ca 150 kvm samt 2 st garage om ca 25 kvm vardera. Uppvärmning sker via fjärrvärmenätet. Ventilation självdrag.

Storgatan 34 B, Centrum, Ludvika kommun

Storgatan 34 B

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
595 000 kr
58 m²
2 rum
4 393 kr/mån
10 259 kr/m²

Rymligt välplanerad 2 rok med jättebalkong mot väster och fin utsikt över sjön Här erbjuds du att köpa en luftig och perfekt planerad tvåa vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende . Är du på jakt efter ett hem i fint skick med Ludvikas bästa utsikt varmt välkommen på visning

Visar 1 - 25 av 30