Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Lundius

Axel Lundius

Om mig

Axel strävar efter lyckade bostadsaffärer i Lund med djup kännedom om varje kvarter och ett omfattande kontaktnät. Som omtyckt mäklare präglas han av lyhördhet, tillgänglighet och engagemang. Målet är hög kundnöjdhet och trygghet genom hela affären. Att välja Axel som mäklare innebär en professionell service utöver det vanliga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Musikantvägen 2B, Östra Torn, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Musikantvägen 2B

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 522 kr/mån
26 188 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Musikantvägen 2B i Lund! Denna charmiga 3-rum och kökslägenhet på 80 kvm är det perfekta valet för dig som söker både komfort och bekvämlighet. Med en trevlig balkong och en genomtänkt planlösning som bjuder in till härligt ljusinsläpp, är detta ett boende som lockar till avkoppling och trivsel. Badrummet har nyligen renoverats i samband med stambytet och är förberett för tvättmaskin, vilket ger dig ytterligare bekvämlighet i vardagen. Dessutom är lägenheten belägen i en stabil förening och dess närhet till skolor samt det nya centrum som byggs vid Brunnshög gör det till ett idealiskt val för familjer. Även universitetet och LTH ligger en kort cykeltur bort. För de allra yngsta finns Montessoridagis och en Hästgård med ridskola i Östra Torns by, vilket gör området till en trygg och stimulerande miljö för barnen att växa upp i. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende som erbjuder både komfort och närhet till allt du behöver.

  • Plus
  • Balkong
Dag Hammarskjölds väg 5a, Tuna, Lunds kommun

Dag Hammarskjölds väg 5a

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 873 kr/mån
30 805 kr/m²

Välkommen till Dag Hammarskjölds väg 5a, där denna underbara trerumslägenhet på 74,5 kvm bjuder in till ett bekvämt och trivsamt boende. Belägen högst upp i huset erbjuder den en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Stig ut på den härliga balkongen i söderläge och njut av solen och lugnet. Köket bär på en charmig originalkaraktär samtidigt som det är funktionellt och praktiskt. De två sovrummen har en bra storlek och erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Dessutom finns en rymlig klädkammare som ger utmärkt förvaringsmöjlighet. Denna lägenhet är belägen i en stabil och välskött förening och har en oslagbar närhet till allt du behöver - matbutiker, skolor, gym och universitet. Perfekt för dig som vill bo centralt med bekvämligheter runt hörnet. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Lund - kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Kolonistuga (nr 9) på Oscarshem II - Kolonivägen 12 , Oscarshem, Lunds kommun

Kolonistuga (nr 9) på Oscarshem II - Kolonivägen 12

Fritidshus
Oscarshem, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
395 000 kr
25 m²
2 rum
350 m² tomt

Välkommen till Oscarshem II i Lund, där du hittar en oemotståndligt charmig koloni med en idyllisk stuga i korsvirkesstil och en mysig trädgård. Denna koloni erbjuder dig en perfekt kombination av grönska och odlingsmöjligheter. Med en rymlig gräsmatta kan du njuta av soliga picknics och lekfulla stunder med familj och vänner. Trädgården erbjuder också gott om plats för grönsaksodling. I trädgården finns ett flertal olika äppelträd samt bärbuskar. Så om du längtar efter en plats där du kan känna dig som hemma i naturen, samtidigt som du njuter av en pittoresk korsvirkesstuga och en blomstrande trädgård, då är detta det perfekta valet för dig. Ta chansen att uppleva den avkopplande och naturnära livsstilen i denna underbara koloni och skapa minnen som varar för evigt. Stugan säljs i befintligt skick, friskrivningsklausul tillämpas. För att ha möjlighet att köpa kolonistugan måste du som köpare vara folkbokförd i Lunds kommun!

Heckebergavägen 3, Genarp, Lunds kommun

Heckebergavägen 3

Lägenhet
Genarp, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
6 522 kr/mån
24 934 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och läckra etagelägenhet i 2 plan fördelat på kök, vardagsrum och badrum med tvättmöjligheter på första våningen samt 2 sovrum på andra våningen. Bostaden stod klar under hösten och säljs med möjlighet till flexibel inflyttning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Runslingan 16B, Linero, Lunds kommun

Runslingan 16B

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 200 kr/mån
24 684 kr/m²

Trevlig trerumsbostad som bland annat lockar med njutbar uteplats, optimalt belägen med trålande utsikt över gröning inramad av häck och uppvuxna träd. Här erbjuds vidare generösa vardagsrumskvadrat med vacker parkett, två rymliga sovrum och ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Köket har en smakfull köksinredning med trevlig matplats invid ljusbringande fönsterparti. Lägenheten har gott om förvaring i form av klädkammare och förråd. Här bor du bekvämt nära centrum, matbutik och goda kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5