Mäklare Ellen Laurin

Ellen Laurin

Om mig

Mitt mål är alltid att skapa de bästa förutsättningarna för en försäljning genom att skräddarsy processen för att matcha dina önskemål och behov. Som en kommunikativ och strukturerad person är min ambition att skapa en lyckad affär och överträffa dina förväntningar. Förtroende är en viktig ingrediens vid en bostadsförsäljning och en känsla som vill jag förmedla till dig från vårt första möte till avslutat uppdrag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnåkravägen 21C, Järnåkra, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 3 mar kl 13:00
Järnåkravägen 21C, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 21C, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 21C

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 563 kr/mån
32 439 kr/m²

På populära Järnåkra finner vi denna lägenhet om 61,5 kvadratmeter, en halvtrappa upp och med balkong i trevligt västerläge. Beläget på ultimat läge med natursköna omgivningar och endast ett par minuters promenad till city erbjuder denna lägenhet fantastisk potential och möjligheten att skapa något eget. Med välplanerad planlösning och stora fönsterpartier i två vädersträck känns lägenheten rymlig och ljus. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Williamsvägen 11, Nilstorp/järnåkra, Lunds kommun

Williamsvägen 11

Lägenhet
Nilstorp/järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 071 kr/mån
31 583 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Hemtrevlig lägenhet belägen i en charmig 40-talsvilla! På andra våningen, finner vi detta 2-rumshem med en lugn och trevlig atmosfär. Med stora rum och fönster i tre väderstreck är ljusinsläpp ingen bristvara. Lägenheten är genomgående stilren och modern, vilket ger ett välkomnande intryck. Helkaklat badrum i neutrala färger och socialt köket med all nödvändig utrustning. Ett rymligt sovrum och vardagsrum erbjuder gott om plats att leva och trivas i. Föreningen har en mycket trevlig innergård, likt ett av områdets alla andra villaträdgårdar.

Visar alla 2