Mäklare Ellen Laurin

Ellen Laurin

Om mig

Mitt mål är alltid att skapa de bästa förutsättningarna för en försäljning genom att skräddarsy processen för att matcha dina önskemål och behov. Som en kommunikativ och strukturerad person är min ambition att skapa en lyckad affär och överträffa dina förväntningar. Förtroende är en viktig ingrediens vid en bostadsförsäljning och en känsla som vill jag förmedla till dig från vårt första möte till avslutat uppdrag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Esplanaden 18B, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Södra Esplanaden 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 18B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 795 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
3 235 kr/mån
73 553 kr/m²

Högst upp i huset på Södra Esplanaden 18B finner du denna underbara och ljusa lägenhet som erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär. Belägen på eftertraktat läge, kombinerar detta boende ett centralt läge med naturnära omgivningar, vilket gör det till en idealisk plats att trivas och leva. Här får du 38 väldisponerade kvadratmeter som fördelas på två rum och kök, samt en charmig balkong i västligt läge där du kan njuta länge av kvällssolen. Lägenheten ligger nära både universitetet, Stortorget och den grönskande Stadsparken, vilket gör det till ett perfekt val för dig som vill bo centralt och ha tillgång till allt som Lund har att erbjuda. Missa inte chansen att kalla denna lägenhet ditt hem, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Järnåkravägen 9B, Järnåkra, Lunds kommun

Järnåkravägen 9B

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 350 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 2/4
2 639 kr/mån
40 102 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet, en charmig och välplanerad pärla som erbjuder allt du behöver, närhet till centrum och dessutom en generös balkong! Brf Gillesgården är dessutom en mycket välskött förening som ständigt arbetar för att säkerställa ett trivsamt boende för sina medlemmar. Föreningen erbjuder en rad gemensamma utrymmen som ytterligare höjer boendekvaliteten. På den trevliga och välskötta innergård kan du även njuta av utomhusmiljön. Sammanfattningsvis är detta en bostad som kombinerar modern komfort, praktisk funktionalitet och grönskande läge på bästa sätt. Varmt välkomna till ert nästa hem!

  • Balkong
Sankta Magnhilds väg 2 C, Råbylund, Lunds kommun
Sankta Magnhilds väg 2 C, Råbylund, Lunds kommun, bild 2
Sankta Magnhilds väg 2 C, Råbylund, Lunds kommun, bild 3

Sankta Magnhilds väg 2 C

Lägenhet
Råbylund, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
4 129 kr/mån
39 900 kr/m²

Upplev bekvämt och harmoniskt boende i denna underbara markplanslägenhet med en egen entré. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär, perfekt för både vardagsliv och tillställningar. Lägenheten är försedd med genomgående golvvärme. Med generösa förvaringsmöjligheter i det tillhörande förrådet finns även gott om plats för dina ägodelar. Dessutom erbjuds en parkeringsplats strax utanför dörren för extra bekvämlighet. Belägen mellan Lunds pulserande centrum och omfamnande grönska kan du njuta av det bästa av båda världar. Koppla av på den soliga balkongen i sydligt läge, som sträcker sig över nästan 8 meter. Här bor du bättre än bra. Du har cykelavstånd till centrum och nära till utflykter i det vackra skånska kulturlandskapet. Utanför kvarteret breder de öppna fälten ut sig, en minst sagt rogivande omgivning att komma hem till efter en hektisk dag i stan. Busshållplats har du dessutom strax utanför ytterdörren. Upplev en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön omgivning i denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
Körsbärsvägen 13, Nilstorp, Lunds kommun

Körsbärsvägen 13

Lägenhet
Nilstorp, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 3/3
3 631 kr/mån
50 388 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet på 1 rum och dryga 38 kvadratmeter, belägen på våning tre av tre i ett fantastiskt lugnt och grönskande område. Här erbjuds en unik kombination av stil och funktionalitet som gör denna bostad till en riktig pärla. Bostaden är belägen i Nilstorp med närhet både till centrum, universitetsområde, tågstation och trevliga promenadstråk. Här finns dessutom en gemensamma trädgård! När du kliver in möts du av en gedigen fiskbensparkett som löper genom hela lägenheten, och tillsammans med de ljusa väggarna skapar den en varm och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en luftig känsla som förstärker rymden. I lägenheten finns tre inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaring. Alkoven i allrummet skapar en naturlig plats för sängen och gör rummet enkelt att möblera. Det charmiga original köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring samt plats för ett matbord, vilket gör det perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Här finns allt du behöver för att laga mat och njuta av dina måltider i en trivsam miljö. Badrummet är helkaklat och ljus, tack vare det unika takfönstret som släpper in dagsljuset och skapar en fräsch känsla. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder både komfort och stil i en lugn och grönskande omgivning. Perfekt för dig som söker ett boende med karaktär och ett hem där du kan trivas och leva. Missa inte chansen att göra denna fantastiska vindslägenhet till ditt nya hem!

  • Plus
Sofiavägen 3A, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Sofiavägen 3A, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Sofiavägen 3A, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Sofiavägen 3A

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 759 kr/mån
38 250 kr/m²

Välkommen till lägenheten som har allt, denna fantastiska två-rumslägenhet på 60 kvadratmeter bjuder på både stil och komfort. Här möts du av en tidlös elegans med slipad holländsk parkett i vardagsrum, kök och sovrum, samt nymålade och tapetserade väggar som ger en hemtrevlig känsla. Bostaden är belägen i det lugna och natursköna området Sofiaparken i Lund. Här bor du med närhet till både stadens puls och grönskande parker. Området präglas av en trygg atmosfär, perfekt för dig som söker en rofylld tillvaro med alla bekvämligheter inom räckhåll. Med bra kommunikationsmöjligheter, närhet till skolor och serviceutbud blir Här har du allt du behöver för att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Prins Augusts gata 14, Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:00
Prins Augusts gata 14, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 14, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 950 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 2/5
4 069 kr/mån
46 530 kr/m²

Snart har du chansen att bli nästa ägare utav en av Lunds få tvåor med hela tre stycken balkonger. Välkommen till denna bostad med smarta kvadratmeter, smakfulla tillval och på bästa läge. Med närhet till både universitetsområdet, centrum och tågstationen bor du helt rätt på denna adress. Lägenheten är ljus, trevlig, utrustad med allt du behöver och erbjuder gott om förvaring. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnåkravägen 27b, Järnåkra, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:30
Järnåkravägen 27b, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 27b, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 27b

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 464 kr/mån
53 425 kr/m²

Välkommen till Järnåkra... ...och denna kvadratsmarta etta om 36 kvadratmeter på andra våningen. Med rymliga ytor i samtliga rum bjuder denna lägenhet in till att trivas. Fina originaldetaljer syns genomgående i bostaden och den generösa balkongen förlänger allrummet under de varmare årstiderna. Som boende i BRF Klosterängen kan man förvänta sig en välskött förening och närhet till grönområden så väl som centrum och tågstationen.

  • Premium
  • Balkong
Winstrupsgatan 14, Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 16:30

Winstrupsgatan 14

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
2 589 kr/mån
73 049 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av staden! Denna charmiga sekelskifteslägenhet på översta våningen bjuder på en unik kombination av historia och modernitet. Med sina 41 kvadratmeter erbjuder denna 2-rumslägenhet en trivsam atmosfär med högt i tak och stora fönster som ger ett ljust och luftigt intryck. Utsikten från fönstren sträcker sig mot Lunds universitets imponerande huvudbyggnad, ritad av den berömda arkitekten Helgo Zettervall. Byggnaden stod klar 1910 vilket ger bostaden en genuin sekelskifteskänsla med bevarade detaljer och karaktäristiskt arkitektoniskt arv. Dessutom är lägenheten belägen mitt i stan, med närhet till stadens puls och bekvämligheter. Att dessutom ha ett av stans bästa bagerier som granne gör det enkelt att njuta av färskt bröd och bakverk när så önskas. För den som är student eller pendlar till arbetet är närheten till universitetet och tågstationen ovärderlig. Ett modernt och välutrustat kök gör matlagningen till en fröjd, medan det helkaklade badrummet ger en modern känsla och bekvämlighet. Ta chansen att uppleva det bästa av både det gamla och det nya.

  • Plus
Williamsvägen 11, Nilstorp/järnåkra, Lunds kommun

Williamsvägen 11

Lägenhet
Nilstorp/järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 578 kr/mån
31 583 kr/m²

Vem vill inte bo i en charmig och hemtrevlig lägenhet i en vacker 40-talsvilla? Denna tvåa, belägen på andra våningen, erbjuder en lugn och trivsam atmosfär. Med sina rymliga rum och fönster i tre väderstreck är bostaden fylld av naturligt ljus. Lägenheten är genomgående modern och stilren, vilket skapar ett varmt och välkomnande intryck. Badrummet är helkaklat i neutrala färger och köket är utrustat med all nödvändig utrustning för social matlagning. Det rymliga sovrummet och vardagsrummet ger gott om plats för både liv och trivsel. Föreningen har en charmig innergård, som liknar de vackra villaträdgårdarna i området.

Heckebergavägen 3, Genarp, Lunds kommun
  • Sön 11 aug kl 16:00

Heckebergavägen 3

Lägenhet
Genarp, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
6 522 kr/mån
24 934 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfulla etagelägenhet i två plan, belägen mitt i charmiga Genarp! Här har du närhet till allt du behöver samtidigt som du omges av Skånes fantastiska landskap. Lägenheten erbjuder ett modernt kök, ett trevligt vardagsrum och ett badrum med tvättmöjligheter på första våningen. På andra våningen finns två sovrum som erbjuder lugn och ro, en yta att skapa vad du vill med samt två spanska balkonger som låter ljuset flöda in. Bostaden stod klar under hösten 2021 och säljs med möjlighet till flexibel inflyttning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 10