Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Moa Ek

Moa Ek

Om mig

Moa är mycket strukturerad och systematisk i sitt sätt att arbeta. Hon har alltid full koll på er bostadsaffär genom hela försäljningsprocessen och skapar trygghet från start till mål. Hon drivs av viljan att överträffa sina kunders förväntningar och vill vara det självklara valet vid framtida försäljningar och när hennes kunder pratar med sina vänner om de har funderingar ring ett bostadsbyte. Under processens gång kan du förvänta dig att hon kommer att föra en tydlig kommunikation och hålla er

Mäklarens försäljning på Hemnet
Scheelevägen 5E, Tuna, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Scheelevägen 5E, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 5E, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 5E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/5
2 813 kr/mån
55 417 kr/m²

På Scheelevägen 5E finns nu möjlighet att förvärva denna mycket fina och välplanerade etta om 36 kvadratmeter. Denna trevliga etta är belägen på Tuna som är ett av Lunds mest eftertraktade områden, med sin närhet till både universitet och stora arbetsplatser. En kort cykeltur tar dig till Lunds centrum. Förutom detta återfinns bara ett stenkast bort även gym, ICA Kvantum samt restauranger. Lägenheten erbjuder ett modernt kök som ligger i trevlig öppen planlösning till sovrumsdel samt vardagsrumsdel, goda förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och ett helkaklat fräscht badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. På Scheelevägen 5E finns allt för att trivas, varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun, bild 2
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun, bild 3

Norrängavägen 5C

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 395 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 404 kr/mån
48 103 kr/m²

På Norrängavägen 5C erbjuds nu möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta etta med balkong och alla bekvämligheter som kan tänkas både för studenten och den som söker ett smidigt boende. Modernt kök från Vedum utrustat med diskmaskin, helkaklat badrum med kombimaskin samt skjutdörrsgarderob i hall med bra förvaringsmöjligheter. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Hiss
Rudeboksvägen 606, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rudeboksvägen 606

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
3 921 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i omtyckta Gunnesbo i Lund. Här i Brf Domarringen finner du en lägenhet med sin alldeles egna uteplats, perfekt för härliga sommarkvällar och grillfester tillsammans med vänner och familj. Denna ljusa tvårummare på första våningen erbjuder en välkomnande atmosfär och praktisk planlösning. Med närhet till grönområden och trevliga promenadstråk kan du njuta av en aktiv livsstil samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till affärer och service. Gunnesbo är ett populärt område med goda kommunikationer och nära till både natur och stadsliv. Här finns allt du behöver inom räckhåll och trivsamma grannar att dela kvarter med. Drömmer du om en bostad med egen uteplats och närhet till det bästa av stad och natur? Då är detta objektet för dig. Välkommen att kontakta oss för mer information och eventuell visning.

  • Uteplats
Sakförarevägen 18 , Norra Fäladen, Lunds kommun
Sakförarevägen 18 , Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Sakförarevägen 18 , Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Sakförarevägen 18

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 973 kr/mån
23 688 kr/m²

Ljus och hemtrevlig lägenhet om tre rum och kök, med stor, insynsskyddad och underbar balkong och naturnära, familjevänligt och trevligt läge i omtyckta, trevliga och fridfulla kvarter. Här bor du alldeles intill förskola, lekparker, vackra grönområden och matbutiker. Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kollegievägen 44, Mårtens Fälad, Lunds kommun
Kollegievägen 44, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 2
Kollegievägen 44, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 3

Kollegievägen 44

Lägenhet
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
3 051 kr/mån
31 357 kr/m²

På mysiga och lugna Mårtens Fälad finner vi denna ljusa och väl tilltagna tvåa. Lägenheten erbjuder separat kök med goda arbetsytor och matplats, fint badrum samt tvättstuga med tvätt- och torkmaskin. Lägg därtill rymligt sovrum med god plats för dubbelsäng och större möbel, ett vardagsrum där plats ges för stor soffgrupp och matplats om så önskas samt goda förvaringsutrymmen i den rymliga klädkammaren. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
Dialoggränden 9A, Brunnshög, Lunds kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30

Dialoggränden 9A

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 395 000 kr
119,5 m²
5 rum
9 096 kr/mån
36 778 kr/m²

Nu ges möjligheten att köpa detta stadsradhus i Brf ONESIX på expansiva Brunnshög. Varje hus består av ett radhus med 3 alternativt 4 sovrum i 2 plan med egen trädgård och en 2:a på våning 3 med egen takterrass. Inredningsdetaljer i varje bostad är unika. Detta radhus erbjuder en stor öppen social yta i bottenvåningen vänder sig mot en egen trädgård där det finns plats för leksugna barn och för odlingsintresserade. Designen är modern och långsiktigt hållbar med slipat betonggolv med golvvärme, smidesglaspartier som rumsdelare och vackra träfönster. Standarden är genomgående god och på de två planen finns det gott om förvaring och en god balans mellan privata och sociala ytor. Det stora sovrummet på plan 2 är rymligt med egen walk in closet om man så vill, eller ett extra utrymme för arbete eller småbarn. Trädgården består både av den bostadsnära altanen i sibirisk lärk, men även av gräsmatta, fruktträd och avgränsande bokhäckar. I för - rådsbyggnaden finns ett eget förrådsutrymme och cykelparkering under tak. OneSix har fått Hemnets pris "Årets Bostadsprojekt" 2022. LUNDS KOMMUN https://youtu.be/_8xeckITyIQ

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6