Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jörgen Hammargren

Jörgen Hammargren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hökvägen 42, Lysekil, Lysekils kommun

Hökvägen 42

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 795 000 kr
144 + 7 m²
5 rum
252 m² tomt

Nu påbörjar vi försäljningen av detta fräscha och välplanerade 1 ½ planshus på barnvänliga Torpet, ca 3 km från Lysekils centrum. Säljarna har sedan de köpte huset 2005 gjort en hel del förbättringar och renoveringar. Bl.a. kan nämnas att köket, badrum samt invändiga ytskikt renoverats på senare år. Dessutom har man satt in en ny luft/luftvärmepump för ca 5 år sedan som tillsammans med braskaminen i vardagsrummet ger möjlighet till låga driftskostnader. Uteplatser finns på både fram- och baksidan och dessutom finns ett uterum på baksidan. Fiber är indraget. Till huset hör carport och förråd. I området finns flera lekplatser och från Torpet finns gång/cykelväg till centrum. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Odinsgatan 6a, Lysekil, Lysekils kommun
 • Tor 18 apr kl 13:30

Odinsgatan 6a

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 100 000 kr
118 m²
6 rum
6 900 kr/mån
17 797 kr/m²

Nu har vi fått förmånen att förmedla denna rymliga och mycket trivsamma och lugnt belägna bostadsrätt i 2 ½ plan + källare. Lägenheten, som är belägen på en gavel, inrymmer 6 rum och kök på 118 kvm boyta. I källarplanet finns tvättstuga, förråd och bastu. Utanför vardagsrummet finns en rymlig altan i soligt söderläge! Ifrån lägenheten är det några minuters gångavstånd till både restauranger i toppklass, bad- och båtliv samt affärer och service i Lysekils centrum. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tomt Torgestad 1:64, Lyse, Lysekils kommun

Tomt Torgestad 1:64

Tomt
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 000 000 kr
1,3 ha tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla denna naturskönt belägna tomt på hela 1,3 hektar full av möjligheter. Tomten är kuperad och från tomtens högsta punkt har man underbar utsikt över landskapet och vidare ut över Gullmarsfjorden. Det har funnits ett positivt förhandsbesked om byggnation från Lysekils Kommun - se mer information under dokument & länkar nedan. Detta har gått ut men det bör inte vara något problem att ansöka om nytt. Ca en kilometer från fastigheten finns vid fjorden servitut på båtplats (för mindre båt) samt härliga badmöjligheter! I närområdet finns också sköna strövområden med rikligt med svamp. Det är även närhet till friluftsområdet i Gullmarsskogen (Fjälla) där det finns motionsspår, utegym m.m. Och för den som vill spela padel finns en nybyggd bana ett par hundra meter från fastigheten. In till Lysekils centrum är det ca 10 minuters bilresa och där finns gott om butiker, banker, restauranger, apotek & systembolag m.m. Fastigheten är ansluten till fiber. Välkommen med din intresseanmälan!

Föreningsgatan 25, Lysekil, Lysekils kommun

Föreningsgatan 25

Radhus
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 395 000 kr
93 + 45 m²
4 rum
124 m² tomt

Välkommen till ett lättskött och trevligt boende på Föreningsgatan i centrala Lysekil! Radhuset, som från början uppfördes 1954, förvärvades av nuvarande ägare 2003. Sedan dess har ägarna totalrenoverat så gott som hela huset. Entréplan bjuder på kök och vardagsrum med öppen planlösning. I vardagsrummet finns en vattenmantlad braskamin. Dessutom finns en gästtoalett. På övre plan finns 3 rum, badrum samt 2 balkonger. I källarplan finns gästrum/kontor, tvättstuga, förråd och pannrum. Ägarna har installerat ett värmesystem som ger möjlighet till mycket låga driftskostnader, en värmepump sammankopplad med solpaneler och en vattenmantlad braskamin. Värmepumpen är även förberedd för att kopplas till en utedel för luft/vatten. I den lilla och lättskötta trädgårdstomten har man lagt marktegel och där finns möjligheter till uteplatser på både fram- och baksidan. Till huset hör garage i gemensamhetslänga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Vrångebäck 109, Brodalen, Lysekils kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vrångebäck 109

Fritidshus
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 250 000 kr
101,9 m²
4 rum
4 839 m² tomt

Nu har vi glädjen att kunna presentera detta helt nybyggda hus om 4 rum och kök i Vrångebäck. Huset har en smart och välplanerad planlösning och materialvalen är mycket smakfulla. Läs mer om material och utrustning nedan. Den stora tomten om 4.839 kvm är högt belägen och man har härliga vyer utöver landskapet. Från fastigheten är det ca 2 km ned till Vrångebäcks brygga vid Åbyfjorden där det finns båtbryggor och badplats. I Brodalens samhälle finns livsmedelsbutik m.m. Varmt välkommen med din intresse-/visningsanmälan!

 • Uteplats
Lilla Bansviksgatan 3, null, Lysekils kommun

Lilla Bansviksgatan 3

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 302 kr/mån
58 134 kr/m²

Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna fräscha och välplanerade bostadsrätt om 2 rum och kök på 67 kvm i den populära och attraktiva stadsdelen i Norra Hamnen. Ca 50 meter från bostaden finns den populära strandpromenaden där det finns badbrygga och båthamn samt 2 högklassiga restauranger. Lägenheten är belägen högst upp i huset som ligger ca 50 meter från havet. Till lägenheten finns en balkong i soligt söderläge där man kan avnjuta solen i princip hela dagen. Invändigt har lägenheten hög standard och härlig karaktär med snedtak och innertak upp till nock vilket ger en härlig rymd. Till lägenheten hör ett garage & en p-plats samt 1 förråd. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lysekil S1 Norra Hamnen, Lysekil, Lysekils kommun
 • 3 lediga bostäder

Lysekil S1 Norra Hamnen

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
fr. 3 880 525 kr
68,5-121,4 m²
2-5 rum
3 551 kr/mån

I Norra Hamnen planeras har byggnation av 13 lägenheter och garage påbörjats! De flesta lägenheterna har balkonger mot öster för att fånga solen på morgonen fram tills efter lunch och med utsikt mot Gamlestans pittoreska och lugna miljö. På eftermiddagen och kvällen kan du njuta av havsutsikten och avsluta kvällen med solnedgång i havet. Båtplatser finns att hyra eller köpa precis framför fastigheten. Planerad inflyttning första halvåret 2025. Även övernattningslägenhet/lokal samt faciliteter som bastu, cykelrum mm. kommer att finnas. Mer info kommer att komma inom kort. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Mellby 209, Brodalen, Lysekils kommun

Mellby 209

Tomt
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
595 000 kr
1 492 m² tomt

Sugen på ett bygga nytt och bo på landet? Nu finns möjlighet att köpa den här naturskönt belägna tomten i Brodalen Mellby! Tomten, som är på hela 1.492 kvm, är lätt att bebygga och inga sprängningar behöver göras. I närområdet finns Röe Gård, fina badplatser och strövområden. Dessutom är det närhet till välsorterad livsmedelsbutik i Brodalen. Vill du veta mera så är du välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Östebo 105, Brastad, Lysekils kommun

Östebo 105

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 250 000 kr
70 m²
5 rum
1 766 m² tomt

Nu påbörjar vi försäljning av detta 1 ½ planshus med lantligt läge utanför Brastad. Huset, som uppfördes i början av 1900-talet, inrymmer 5 rum och kök med äldre standard men med härliga möjligheter. Då underhållet på senare år varit begränsat finns det ett behov av renovering. På den drygt 1700 kvm stora tomten finns utöver bostadshuset även en gäststuga och garage mm. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Öhed 123, Brastad, Lysekils kommun

Öhed 123

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 995 000 kr
200 m²
6 rum
3 936 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska fastighet med ett enplanshus på hela 200 kvm i härlig planlösning! Huset stod klart 2013 och inrymmer 6 rum och kök. Den friköpta tomten är på 2.057 kvm och den erbjuder gott om plats för uteplatser och parkeringsytor för många bilar. Dessutom finns en gjuten betongplatta för ett tänkt dubbelgarage. Från huset har man härlig utsikt över det lantliga landskapet. Ca 3 minuters bilväg till Brastads samhälle och ca 15 minuters bilväg till Lysekil. I köpet ingår även intilliggande fastighet (Öhed 4:5), som idag är en obebyggd tomt på 1.879 kvm.

 • Uteplats
Gamla Strandgatan 43A (R2), null, Lysekils kommun

Gamla Strandgatan 43A (R2)

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 928 400 kr
139,8 m²
4 rum
vån 0
7 141 kr/mån
35 253 kr/m²

Etagelägenhet med ett härligt läge in mot innegård och med bryggan och västerhavet precis utanför. Lysekil, som är enda staden på Västkusten som lever fullt ut året om, är en idyll för alla årstider och faser i livet. Lägenheten erbjuder 4 rum och kök fördelat på 133kvm med inbjudande sociala ytor på markplan med bl.a. kök och vardagsrum och där ni en trappa upp finner praktiska och bra sovutrymmen, bad mm. Obs! Angiven månadsavgift är baserad på ursprunglig kostnadskalkyl upprättad 2022-01-14 och kan komma att justeras utifrån nya marknadsförhållanden. Verklig månadsavgift kommer att redovisas när ekonomisk plan är klar. 14 högklassiga och attraktiva bostadsrätter i den populära stadsdelen Norra Hamnen i Lysekil. Här bor du granne med havets ljuva vågskvalp, du kan gå längs strandpromenaden där det bl.a. finns två restauranger av högsta klass, möjligheter till bryggbad samt bekvämt promenadavstånd till Lysekils centrum. Här erbjuds du ett havsnära boende med enastående havsutsikt från flertalet av lägenheterna. Från garaget i källarplan, där det bl.a. kommer finnas förberett för installation av laddstolpar för elbilar, finns hiss upp till respektive våningsplan. Beskrivning av projektet: Välkommen till projekt S3! Fjorton lägenheter med hög standard och utsikt över havet. Detta projektet ligger i Norra Hamnen av Lysekil med bästa utsikt över havet mot väster. De flesta lägenheterna har balkonger mot öster för att fånga solen på morgon fram till efter lunch och med utsikt mot Gamlestans pittoreska och lugna miljö samt projektets innergård. På eftermiddagen och kvällen kan de njuta havsutsikten och avsluta kvällen med solnedgång i havet. Båtplatser finns att hyra eller köpa precis framför fastigheten. _________________________________________________________________________________________ Projektet är sista delen in en ombildning av Norra Hamnen från industri till bostäder. Nu har bygglovet fått laga kraft och förra detta Skeppshandeln har rivits och ger nu plats för att bygga underjordisk garage, och 14 lägenheter med hög standard i storlekar mellan 69 till 168 kvm, mellan 2 till 5 rum och kök. Detta markerar sista delen i en process med att ta bort industri från ett området som nu består av bostäder. Området har transformerats från Lysekils baksida till framsidan genom miljard investeringar i en brygga / boardwalk, restauranger, marina och ett stort antal bostäder. _________________________________________________________________________________________ De flesta lägenheterna har havsutsikt men kan även njuta morgon kaffet eller lunch på balkong mot öster och Gamlestan. Stort fokus har lagts på att öppna upp med stora fönster och fönsterdörrar mot havet. Dessa kan skjutas åt sidan under sommaren och kopplar på så vis ihop vardagsrum med balkong. _________________________________________________________________________________________ Faciliteter som övernattningslägenheter, bastu mm. I huvudbyggnaden har samtliga lägenheter balkong mot havet och innergården. Hissen går från garaget och upp till lägenheterna. Det kommer finnas övernattningslägenhet (fas 2) samt faciliteter som bastu, cykelrum mm. _________________________________________________________________________________________ Garage för 30 bilar förberett för laddningsstationer. Garaget kommer ligga nära havsnivån och behöver därför byggas som en båt med förankring. För att planera för framtiden kommer garaget att förberedas med laddare för elbilar. Från garaget tar man hissen upp till lägenheterna. _________________________________________________________________________________________ Säkerhet i fokus Då en stor del av ägarna kommer bo här deltid blir säkerheten viktig. ‘Gated community’ med staket mot Gamlestan, elektroniska lås och passersystem samt video ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Strandgatan 43B (R1), null, Lysekils kommun

Gamla Strandgatan 43B (R1)

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 250 080 kr
108,5 m²
4 rum
vån 0
5 792 kr/mån
39 171 kr/m²

Etagelägenhet med ett härligt läge in mot innegård och med bryggan och västerhavet precis utanför. Lysekil, som är enda staden på Västkusten som lever fullt ut året om, är en idyll för alla årstider och faser i livet. Lägenheten erbjuder 4 rum och kök fördelat på 108kvm med inbjudande sociala ytor på markplan med bl.a. kök och vardagsrum och där ni en trappa upp finner praktiska och bra sovutrymmen, bad mm. Obs! Angiven månadsavgift är baserad på ursprunglig kostnadskalkyl upprättad 2022-01-14 och kan komma att justeras utifrån nya marknadsförhållanden. Verklig månadsavgift kommer att redovisas när ekonomisk plan är klar.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Strandgatan 43C (B3), null, Lysekils kommun

Gamla Strandgatan 43C (B3)

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
5 378 800 kr
85,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 804 kr/mån
62 836 kr/m²

Lägenhet på första parkett med Norra Hamnens brygga och västerhavet precis utanför som en levande tavla. Lysekil, som är enda staden på Västkusten som lever fullt ut året om, är en idyll för alla årstider och faser i livet. Lägenheten erbjuder 3 rum och kök med en hög standard och med två balkonger. En balkong med magisk utsikt över havet samt en balkong in mot stillsam innergård. Här kan du låta nära och kära få ta del av den förtrollande utsikten samtidigt som ni umgås. Visst låter det härligt att vakna upp till en fantastisk vy över havet och kunna starta dagen med att kliva ut på balkongen och andas in den friska havsluften i några djupa andetag? Eller kanske varva ner och låta solnedgången förföra dig innan du går och lägger dig. Obs! Angiven månadsavgift är baserad på ursprunglig kostnadskalkyl upprättad 2022-01-14 och kan komma att justeras utifrån nya marknadsförhållanden. Verklig månadsavgift kommer att redovisas när ekonomisk plan är klar.

 • Balkong
 • Hiss
E4 - Norra Hamngatan 14, Lysekil, Lysekils kommun

E4 - Norra Hamngatan 14

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
6 783 700 kr
88,1 m²
3 rum
4 567 kr/mån
77 000 kr/m²

Etagelägenhet i ett unikt läge med bryggan och västerhavet precis utanför som en levande tavla. Lysekil, som är enda staden på Västkusten som lever fullt ut året om, är en idyll för alla årstider och faser i livet. Lägenheten erbjuder 3 rum och kök i en hög standard med en social planlösning i entréplan. En trappa upp finner du ett allrum och sovrum med fantastisk vy ut över havet. Här kan du låta nära och kära få ta del av den förtrollande utsikten samtidigt som ni umgås. Vill du hålla sovrummet mer privat kan du enkelt avgränsa tillgängligheten till den delen. Visst låter det härligt att vakna upp till en fantastisk vy över havet och kunna starta dagen med att kliva ut på balkongen och andas in den friska havsluften i några djupa andetag? Eller kanske varva ner och låta solnedgången förföra dig innan du går och lägger dig. Bestämmer du dig i tidigt skede för bostaden, har du dessutom möjligheter att anpassa hemmet efter dina önskemål vad det gäller både material och utformning. Med garageplats i huset med hiss upp till lägenheten är transport aldrig ett bekymmer. Har du elbil är även laddstation ett alternativ som är tillgängligt. Som du förstår är detta ett hem med extra allt och en unik möjlighet för dig att forma din drömbostad. Anmäl ditt intresse så berättar vi mer.

 • Nyproduktion
 • Hiss
D2 - Norra Hamngatan 14, Lysekil, Lysekils kommun

D2 - Norra Hamngatan 14

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 880 525 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 551 kr/mån
56 650 kr/m²

Bostadsrätt med unikt läge ett stenkast från västerhavet. Lägenheten erbjuder 2 rum och kök med hög standard, mark terrass med fin utsikt över havet! Garageplats med möjlighet till elbilsladdare, hiss från garage upp till innergården. Här har du möjlighet att vara med och påverka planlösning, utrustningsnivå m.m. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
D7 - Norra Hamngatan 14, Lysekil, Lysekils kommun

D7 - Norra Hamngatan 14

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
11 924 272 kr
121,4 m²
5 rum
6 293 kr/mån
98 223 kr/m²

Etagelägenhet med unikt läge ett stenkast från västerhavet. Lägenheten erbjuder 4 rum och kök med hög standard, balkonger och takterrasser med magisk utsikt över havet! Garageplats med möjlighet till elbilsladdare, hiss från garage upp till lägenheten. Här har du möjlighet att vara med och påverka planlösning, utrustningsnivå m.m. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 16