Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maja Gunnarsson

Maja Gunnarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herman Hansgatan 9, Sockerbruket, Svedala kommun

Herman Hansgatan 9

Radhus
Sockerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
3 795 000 kr
148 m²
5 rum
378 m² tomt

Välkommen till detta rymliga bostadshus i det populära och barnvänliga området Sockerbruket i Svedala! Med fyra generösa sovrum och gott om plats för hela familjen är detta det perfekta hemmet för er. Här finner ni en omsorgsfullt underhållen trädgård med gräsmatta och en härlig uteplats samt uterum där ni kan njuta av varma sommarkvällar tillsammans. Med en boyta på 148 kvadratmeter och en tomt på 378 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas. Byggd redan 1978, detta hem erbjuder en genuin och varm atmosfär som välkomnar er direkt vid dörren. Den öppna planlösningen med genomgående stil skapar en luftig känsla och bjuder in till umgänge. Eldstaden ger en extra touch av mysighet under kallare dagar och kvällar, perfekt för att koppla av med en kopp varm choklad. Detta hem har även ett garage, perfekt för att skydda era bilar samt förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Närområdet erbjuder många fördelar för den aktiva familjen, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Perfekt för de små att leka och växa upp i. Som boende i området har man även tillgång att hyra samfällighetens hus om man önskar för tillställningar. Låt oss tillsammans utforska möjligheterna som detta hem har att erbjuda. Välkommen att bli en del av gemenskapen i Sockerbruket!

  • Uteplats
Blåvingegatan 8, Svedala, Svedala kommun

Blåvingegatan 8

Radhus
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 595 000 kr
115 + 15 m²
4 rum
7 070 kr/mån
22 565 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus med familjevänligt och centralt läge på trivsamma Blåvingegatan. Bostadens generösa takhöjd skapar en känsla av rymd, vilket i allra högsta grad bidrar till hemmets trevliga atmosfär. Hemmet består av trivsamma rum som har mycket att erbjuda. Ett fräscht och praktiskt kök, tre sovrum och två badrum. Det öppna och härliga vardagsrummet är också värt att lyfta fram – generösa sällskapsytor, mycket dagsljus och öppet upp till nock. Utöver detta hittar vi en lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och inglasat uterum. På framsidan finns ytterligare en uteplats med lättmöblerade ytor för morgonkaffet. Här finns även carport, uppställningsplats samt laddbox för bil. I närområdet finns förskola, skola, lekparker och vackra grönområden. Dessutom ligger Svedala centrum bara fem minuter bort med cykeln och kommunikationerna är goda. Välkomna att boka er på visning!

Lupingatan 17, Lundellområdet, Svedala kommun
  • Imorgon kl 17:00

Lupingatan 17

Radhus
Lundellområdet, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
3 895 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
439 m² tomt

Det är med stolthet som vi nu kan presentera Lupingatan 17 och denna sutterängvilla på lugn återvändsgata med fantastiskt läge ut mot stort grönområde! Tack vare placeringen av huset så bor man här både barnvänligt och privat samtidigt som man har närhet till centrala Svedala med dess bekvämligheter. Här erbjuds ett trevligt och barnvänligt hem med flera mysiga uteplatser och bra förvaringsmöjligheter. Vi välkomnas in på första plan som är skapat för socialt umgänge med stort vardagsrum och matsal med balkong och otrolig utsikt. Vidare finns här förvaring, gäst-WC och rymligt kök med matplats. Vi tar sen trappan ner till den mer privata nedervåningen där vi hittar hela tre sovrum, ytterligare förvaring, badrum med bastu och tvättstuga. Från nedre plan når vi den lättskötta och gröna trädgården. Bostaden har enbart haft en ägare sen den byggdes och har tagits om hand med varm hand och kärlek. Varmt välkomna till underbara Lupingatan 17!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Slåtterbalksgatan 49

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
6 255 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkomna upp till våning fyra på Slåtterbalksgatan 49 och denna genomgående trerummare med fantastisk utsikt och ljusinsläpp! En välplanerad bostad om 72 kvm fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, två privata sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt hall med inbyggd klädkammare. Ifrån den stora balkongen i bästa söderläge njuter du av en härlig utsikt över grönområdena intill. På Åkerbruket bor man i ett nytt område med en perfekt mix av både bostadsrätter och villor. I närområdet finns skolor, förskolor, lekplatser och grönområden. Bara en liten bit bort har vi centrum med butiker och restauranger och goda kommunikationsmöjligheter i form av tåg och buss.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Organistgatan 1B, Svedala, Svedala kommun

Organistgatan 1B

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 680 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 115 kr/mån
21 374 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en unik lägenhet på populära Organistgatan. Bostadens planlösning är omgjord och bjuder idag på hela tre sovrum, mycket förvaring, rymligt kök med matplats, vardagsrum och stor balkong i härligt söderläge. Utöver detta finns det badrum och tvättrum med egna tvättmöjligheter. Bostaden är genomgående och har därför löpande ett fint ljusinsläpp. På Organistgatan bor man i HSB-förening i en centralt belägen bostad med närhet till alla bekvämligheter så som grönomården, centrum, kommunikation, badplats samt skolor och butiker. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Balkong

Visar alla 5