Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maja Gunnarsson

Maja Gunnarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 39A, Centralt, Svedala kommun

Långgatan 39A

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 518 kr/mån
25 135 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena bostadsrätt belägen centralt i Svedala. Här har du chansen att bli ägare till en riktig pärla som erbjuder ljus och genomgående planlösning och en underbar balkong i soligt söderläge. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, köket har matplats och gott om förvaring samt ett sovrum som är lugnt och mysigt tack vare att vi befinner oss högst upp i huset. Vidare finns det helkaklat badrum. Här bor man i HSB-förening med historia, där gemenskap och trevliga grannar står i fokus. Föreningen har en fin grönskande innergård där man kan njuta av sommaren. Närområdet är charmigt med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns mataffärer, restauranger och grönområden att njuta av. Svedala erbjuder också goda kommunikationer och du har enkelt tillgång till både tåg och buss för smidig pendling till närliggande städer och aktiviteter. Välkommen att upptäcka allt som denna bostad har att erbjuda!

  • Balkong
Blåvingegatan 8, Svedala, Svedala kommun

Blåvingegatan 8

Radhus
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 595 000 kr
115 + 15 m²
4 rum
7 070 kr/mån
22 565 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus med familjevänligt och centralt läge på trivsamma Blåvingegatan. Bostadens generösa takhöjd skapar en känsla av rymd, vilket i allra högsta grad bidrar till hemmets trevliga atmosfär. Hemmet består av trivsamma rum som har mycket att erbjuda. Ett fräscht och praktiskt kök, tre sovrum och två badrum. Det öppna och härliga vardagsrummet är också värt att lyfta fram – generösa sällskapsytor, mycket dagsljus och öppet upp till nock. Utöver detta hittar vi en lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och inglasat uterum. På framsidan finns ytterligare en uteplats med lättmöblerade ytor för morgonkaffet. Här finns även carport, uppställningsplats samt laddbox för bil. I närområdet finns förskola, skola, lekparker och vackra grönområden. Dessutom ligger Svedala centrum bara fem minuter bort med cykeln och kommunikationerna är goda. Välkomna att boka er på visning!

Sigvard Grubbes gata 18, Bara, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

Sigvard Grubbes gata 18

Villa
Bara, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
4 295 000 kr
120 + 30 m²
4 rum
611 m² tomt

Varmt välkomna till detta väl underhållna sutteränghus på hörntomt i populära och expansiva Bara! Här bor man lugnt och bilfritt vilket gör det optimalt för familjen. Första plan erbjuder tre stycken stora sovrum varav ett har utgång till balkongen med utsikt över trädgården. Vidare finner vi rymligt kök med mycket förvaring och matplats samt gäst-wc. På nedre plan kommer vi till ett underbart vardagsrum med kamin där bara fantasin sätter gränserna. Otroligt ljusinsläpp tack vara fönsterpartierna och utgången till trädgården. På nedre plan finns även förråd, bastu, tvättstuga samt badrum med både dusch och badkar. På utsidan möts vi av trädgården som är välskött och lätthanterlig med både stensättning och mysigt lusthus att spendera sommardagarna vid. Stora gröna ytor och hörntomt gör att trädgården känns luftig och rymlig nog för hela familjen och dess drömmar. I trädgården finns även ett nybyggt separat annex som passar utmärkt som gäststuga, hemmakontor eller varför inte till tonårsbarnen. På sidan finns två stycken förrådsutrymmen varav det ena renoverats och isolerats och används idag som musikrum. Även detta utrymme fungerar bra som hobbyrum, hemmakontor eller för tonårsumgänget. I Bara bor man lugnt, grönt och fridfullt samtidigt som man har alla de bekvämligheter som man önskar i närheten. Här finns butiker, apotek, förskolor, skolor, bibliotek med mera. I området finns parker och grönområden så som Bokskogen och för den som pendlar når man Malmö och motorvägarna bara en bit bort. Sigvard Grubbes gata 18, ett varmt hem att trivas i. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun

Slåtterbalksgatan 49

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
6 255 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkomna upp till våning fyra på Slåtterbalksgatan 49 och denna genomgående trerummare med fantastisk utsikt och ljusinsläpp! En välplanerad bostad om 72 kvm fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, två privata sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt hall med inbyggd klädkammare. Ifrån den stora balkongen i bästa söderläge njuter du av en härlig utsikt över grönområdena intill. På Åkerbruket bor man i ett nytt område med en perfekt mix av både bostadsrätter och villor. I närområdet finns skolor, förskolor, lekplatser och grönområden. Bara en liten bit bort har vi centrum med butiker och restauranger och goda kommunikationsmöjligheter i form av tåg och buss.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4