Mäklare Maja Gunnarsson

Maja Gunnarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kronetorpsgatan 72C, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 72C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 095 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 276 kr/mån

18 718 kr/m²

På trivsamma Kronetorpsgatan har vi nu nöjet att presentera denna genomgående tvårummare. Bostaden är stilrent renoverad för att skapa ett fint helhetsintryck och har välplanerade kvadratmeter. Här hittar vi renoverat kök med matplats, rymligt sovrum med inbyggd garderobsvägg, badrum med badkar samt stort vardagsrum med inglasad balkong i västerläge. Här bor man i etablerad HSB förening med matbutiker, restauranger, grönområden samt pendlingsmöjligheter inpå knuten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Tenorgatan 15, Almvik, Malmö kommun

Tenorgatan 15

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 550 000 kr

75 m²

3 rum

5 171 kr/mån

20 667 kr/m²

Varmt välkomna till Tenorgatan och denna trerummare på populära Almvik. Här bor man på 75 välplanerade kvadratmetrar på våning två av två med utsikt över föreningens välskötta grönområden. Bostaden bjuder på fina sällskapsytor med stort kök och vardagsrum. Här finns två sovrum, renoverat badrum, stor klädkammare samt rymlig balkong med förråd. Här bor man på ett idylliskt och familjevänligt område med närhet till det mesta så som skolor, dagis, köpcenter, bra kommunikation samt ultimat läge för pendlaren. Så väl inom Malmö som vidare i Skåne och Danmark. Varmt välkomna!

  • Balkong
Strömbergagränd 4, Riseberga, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 1 feb kl 17:00
Strömbergagränd 4, Riseberga, Malmö kommun, bild 2
Strömbergagränd 4, Riseberga, Malmö kommun, bild 3

Strömbergagränd 4

Villa
Riseberga, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

4 995 000 kr

155 m²

7 rum

735 m² tomt

Enplans-hus på välskött och friköpt tomt. Trädgården skyddas av staket samt insynsskyddande häckar vilket skapar en trygg och barnsäker miljö. Vi finner gräsmatta, prunkande fruktträd, örtagård samt odlingshörna. Dessutom finner vi stenlagda uteplatser på både fram- och baksida, träterass och inglasat uterum. Exteriören har genomgått flera av dom stora renoveringarna såsom nytt tak, fönsterbyte samt nytt värmesystem. Uppvärmingen sker genom en nyare luft-vatten värmepump som bidrar till låga driftkostnader. Interiören fördelar sig över 155 välplanerade kvadrat i fint skick. Renoverat kök samt helkakalt badrum samt gäst-wc. Separat sovrumsavdelning med egen walk-in garderob. Området Riseberga är ett populärt barnvänligt område endast ett stenkast från Bulltoftaparken med sitt rekreationsområde som bjuder på avkopplande promenadmöjligheter, gym, utegym, tennisbanor och frisbee-golfbanor. Inom promenadavstånd återfinns förskola, skola och handelscentrum. Nära till busshållplats samt närhet till både Yttre och Inre Ringväg vilket skapar ett ypperligt läge för pendlaren. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ahrenbergsgatan 12, Bulltofta, Malmö kommun

Ahrenbergsgatan 12

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 995 000 kr

78,3 m²

4 rum

6 459 kr/mån

38 250 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade fyrarummare högst upp i huset med hiss från markplan och inglasad balkong. Vi erbjuds stora sociala ytor tack vare den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort samt gäst-wc och tre rymliga sovrum. I det direkta närområdet finns Bulltoftas grönskande rekreationsområde med härliga motions- och promenadsspår, utegym och minigolfbana. Det finns även mataffär och bra kommunikationer till centrala Malmö.

  • Balkong
  • Hiss
Kulladalsgatan 8F, Kulladal, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kulladalsgatan 8F

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 695 000 kr

65 m²

2 rum

3 630 kr/mån

26 077 kr/m²

Snart finns tillfälle att förvärva denna stilsäkra tvårummare fördelad på hela 65 kvm i välskött HSB förening. På våning tre hittar vi denna gavellägenhet som bjuder på härligt ljusinsläpp från tre håll. Här bor man ett stenkast ifrån Mobilia köpcentrum med shopping, mataffärer och all tänkbar service och från den mysiga balkongen har man fri utsikt över trivsamma Kulladal.

  • Balkong

Visar alla 5