Fastighetsbyrån Markaryd

Fastighetsbyrån Markaryd

Mäklare

Gräsholma 4522, null, Markaryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gräsholma 4522

Gård/Skog
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 750 000 kr

126 m²

5 rum

6,4 ha tomt

Välkomna till Gräsholma och detta idylliska läge med naturen som närmsta granne! Huset är beläget på ett högt och fritt läge med lantligt charm bara 10 min bilväg från både Markaryd och Strömsnäsbruk. Här erbjuds en välskött villa med lada, garage och jordkällare. Perfekt för dig som vill bo i en liten by, nära skogen och dess natursköna strövområden, men ändå ha nära in till bekvämligheterna i centrum! Villan erbjuder en smidig planlösning med rymliga sociala ytor, tre till fyra sovrum och ett badrum. Uppskattningsvis ca 5 hektar skogsmark och 1 hektar inägomark. Varmt välkommen på visning.

Andsjöholmsvägen 28, Markaryd, Markaryds kommun

Andsjöholmsvägen 28

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 950 000 kr

89 m²

3 rum

1 378 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma 60-talsvilla på perfekt läge! Här ges chans att sätta egen prägel och skapa ert drömboende. Huset ligger på en trevlig och lummig tomt med attraktivt läge nära både vatten, grönområden och centrum med dess bekvämligheter. Villan rymmer ljusa och sociala sällskapsytor, baksida med insynsskyddat tomt, två trivsamma sovrum samt gillestuga och gott om förvaringsutrymmen i källarplan. Varmt välkomna på visning!

Storsvängen 3, Markaryd, Markaryds kommun

Storsvängen 3

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 975 000 kr

133 m²

5 rum

1 028 m² tomt

Välkomna till Storsvängen 3 och denna trivsamma och väl omhändertagna villa med både garage, gästhus och spahus! Villan ligger på en trevlig och lummig tomt med attraktivt läge nära både vatten, grönområden och skola. På entréplan erbjuds en smidig planlösning med sociala sällskapsytor, ett trevligt kök med bra arbetsytor samt fyra rymliga sovrum. Källarplan erbjuder bland annat gillestuga. gästrum, duschrum och tvättstuga. På fastigheten finns också ett fint gästhus och ett spabad under en glaskupol. Välkommen till detta hemtrevliga hus- ett hus dig!

Bråna 1397, null, Markaryds kommun
Bråna 1397, null, Markaryds kommun, bild 2
Bråna 1397, null, Markaryds kommun, bild 3

Bråna 1397

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

850 000 kr

143 m²

5 rum

1 669 m² tomt

Bara ett par minuters bilfärd utanför Strömsnäsbruk ligger denna rymliga 1 1/2 plans villa med naturen som granne. Här kan du njuta av den lummiga skogsmiljön och samtidigt ha närhet in till bekvämligheterna inne i centrum. Huset erbjuder ett rymligt vardagsrum med kamin, kök med plats för matbord, tre sovrum och två badrum. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Södra Århult 1077, null, Markaryds kommun

Södra Århult 1077

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 995 000 kr

144 m²

6 rum

1 189 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa bara några minuters bilfärd från Markaryds centrum. Här erbjuds en fastighet utöver det vanliga! Förutom vardagsrum, kök, fyra sovrum och två badrum får du också en stor inbyggd altan med kamin att njuta av. Om vädret tillåter så kan du slå dig ner i trädgården istället och om du blir för varm så kan du svalka dig i uteduschen. Denna dusch fungerar också utmärkt om du i samband med ett härligt bastubad behöver kyla ner kroppen. Fastigheten har ett dubbelgarage vilket är praktiskt och det bästa med denna byggnaden är att den inrymmer en gästlägenhet med två rum, pentry samt badrum. Här finns chansen för dig som vill bo lantligt men med närhet till tätorten. Varmt välkommen på visning!

Sankt Sigfridsvägen 11, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun

Sankt Sigfridsvägen 11

Villa
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

975 000 kr

104 m²

5 rum

913 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta hemtrevliga hus med härlig trädgård! Huset ligger på en stor trevlig tomt med trädgårdsland, fruktträd och buskar och med närhet till skola, simbassäng och fotbollsplan. Villan inrymmer sociala ytor med kök, vardagsrum och toalett på entréplan samt två sovrum och ett badrum på övre plan. Välkomna på visning!

Visar alla 6