Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Hesselstedt

Anna Hesselstedt

Om mig

Jag drivs av att träffa kunder och av att göra allt för att ni ska få en positiv upplevelse genom en av era livs största affärer. Mitt mål är att ni ska känna er så nöjda med hela processen att ni gärna rekommenderar mig till era vänner. Jag är serviceinriktad, engagerad och tillgänglig vilket jag menar skapar bra förutsättningar för en trygg och bra bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkvägen 10, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun

Parkvägen 10

Villa
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
840 000 kr
104 + 67 m²
5 rum
1 411 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl underhållna 40-talshus till salu! Villan ligger på återvändsgata och har en mysig tomt med fruktträd och uteplats mot vacker baksida. I närheten av huset ligger centrum, skola, bad och motionsspår. Villan inrymmer sociala ytor med kök, vardagsrum, matrum och badrum på entréplan samt tre sovrum och mindre allrum på övre plan. Till huset hör också fristående garage samt trädgårdsförråd. Varmt välkomna på visning!

Gläntvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun

Gläntvägen 16

Radhus
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
800 000 kr
97,4 m²
4 rum
4 563 kr/mån
8 214 kr/m²

Nu finns denna trevliga bostadsrätt på trivsamma området Hanssons backar till försäljning! Lägenheten har en bra planlösning och rymmer kök med matplats, rejält vardagsrum samt tre rymliga sovrum. På baksidan av bostaden finns en inbyggd altan i insynsskyddat läge. Till bostadsrätten hör också förråd samt carport. Här har ni närhet till både skolor, förskolor, lekparker och skog. Varmt välkomna på visning!

Torggatan 17, Traryd, Markaryds kommun

Torggatan 17

Villa
Traryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
495 000 kr
109 + 28 m²
4 rum
1 326 m² tomt

Välkommen till detta suterränghus i Traryd. Ett hus med mycket stort behov av renovering men med stora möjligheter att bli ett fint boende för den lilla familjen. Trivsam och välplanerad planlösning med två sovrum och toalett på suterrängplan och vardagsrum, kök, sovrum och badrum på övre plan. I suterrängplan inryms dessutom förrådsrum. Huset har närhet till både skola, förskola och vackra strövområden runt Laganån. Varmt välkomna på visning!

Skärmvägen 3, Markaryd, Markaryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skärmvägen 3

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
1 225 000 kr
121 + 50 m²
4 rum
1 327 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och väl underhållna villa med närhet till vackra omgivningar runt dammarna! Huset ligger på fin tomt med lättskött trädgård, stort inbyggt uterum och med närhet till centrum, skolor och naturen. Villan har en smidig planlösning som erbjuder bra sällskapsytor, ett trevligt kök med bra arbetsytor samt tre rymliga sovrum med garderober. Till huset hör också carport. garage och förråd. Varmt välkomna på visning!

Blagsgatan 21, Traryd, Markaryds kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Blagsgatan 21

Villa
Traryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
950 000 kr
107 + 30 m²
4 rum
745 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa denna trevliga villa med solceller, bra läge och härlig insynsskyddad tomt. Här bor du nära skola, förskola samt vackra promenadstråk vid Lagaån. Bostaden, som är genomgående renoverad från 2012 och framåt, består av fyra rum och kök samt vidbyggt garage. Här får du en villa med möjlighet att flytta rakt in och bara börja bo. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hagagatan 2C, Markaryd, Markaryds kommun

Hagagatan 2C

Lägenhet
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
385 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 248 kr/mån
6 525 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och ljusa lägenhet med optimalt planerade kvadratmeter på populära Hagagatan! Belägen på fösta våningen ryms denna bostad om två rum och kök med en ljus och rymlig känsla. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med och balkong i härligt läge, ett kök med plats för matbord, sovrum samt badrum med dusch. Här finns närhet till både centrum och till härliga promenadstråk runt dammarna. Varmt välkommen på visning!

Drottninggatan 17B, Markaryd, Markaryds kommun

Drottninggatan 17B

Lägenhet
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
450 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2
8 033 kr/mån
4 286 kr/m²

Söker ni ett bekvämt och kvadratsmart boende? Nu finns möjligheten att köpa denna ljusa och trivsamma fyra med stilfullt kök och gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten erbjuder också ett härligt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönster samt en rymlig balkong att njuta av sommaren på, tre sovrum samt dubbla badrum. Här får ni det perfekta läget med närhet till centrums bekvämligheter, badplats, skola och tågstation. Varmt välkomna på visning!

Sankt Sigfridsvägen 3, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sankt Sigfridsvägen 3

Villa
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
750 000 kr
125 + 63 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Nu finns detta trevliga hus i Strömsnäsbruk till salu. Huset ligger på en trevlig hörntomt med härligt läge nära både skola, förskola samt centrum med dess bekvämligheter. Villan rymmer kök, stort vardagsrum i vinkel, tre trivsamma sovrum samt hobbyrum med gott om plats för förvaring. Här ges chans att sätta egen prägel och skapa ert drömboende. Varmt välkomna på visning!

Trebyvägen 5, null, Markaryds kommun

Trebyvägen 5

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
1 950 000 kr
136 + 44 m²
5 rum
981 m² tomt

Nu finns detta trivsamma och smakfullt renoverade suterränghus på Trebyvägen 5 i Markaryd till försäljning! Huset är beläget på tomt med baksida mot naturområde och med närhet till lekplats. Villan erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan och sovrum, förrådsrum, tvättstuga och toalett i suterrängplan. Här får du också ett praktiskt garage med bakomliggande förråd som nås från suterrängplan. Varmt välkomna på visning!

Stenshult 2243, Markaryd, Älmhults kommun
Stenshult 2243, Markaryd, Älmhults kommun, bild 2
Stenshult 2243, Markaryd, Älmhults kommun, bild 3

Stenshult 2243

Fritidshus
Markaryd, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
1 075 000 kr
100 m²
4 rum
1 083 m² tomt

Välkomna till detta väl underhållna hus i fin skogsmiljö! Här ges du möjlighet att förverkliga drömmen om ett liv på landet med egna prunkande odlingar eller bara avkopplande dagar i hängmattan. Fastigheten är vackert belägen och erbjuder ett mysigt permanentboende eller fritidshus i lantlig miljö, cirka 10 minuter från Markaryd med dess bekvämligheter. Huset erbjuder stort vardagsrum med kamin, kök med plats för matbord, tre sovrum, badrum och gästtoalett. Till fastigheten hör också vidbyggd verkstad, trädgårdsförråd samt mindre garage. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Bärnstensvägen 1, Markaryd, Markaryds kommun

Bärnstensvägen 1

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
3 600 000 kr
151 + 35 m²
6 rum
1 041 m² tomt

På en härligt belägen tomt på Bärnstensvägen ligger denna moderna villa med stort garage! Här har du nära till sjön samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Som nav finns ett vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning där de stora fönsterpartierna ger känslan av rymd och ljus. Villan erbjuder tre rejäla sovrum samt badrum på nedre plan och allrum och ytterligare ett sovrum på övre plan. Till huset hör dessutom ett stort garage som nås inifrån huset. Välkomna på visning!

Visar alla 11