Mäklare Anna Hesselstedt

Anna Hesselstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mjäryd 1134, null, Markaryds kommun

Mjäryd 1134

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

725 000 kr

96 m²

5 rum

1 850 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och väl underhållna hus med lantligt läge precis utanför Strömsnäsbruk. Här får du ett hus, med härligt lummig trädgård, som passar bra både som fritidshus och som permanentboende. Huset inrymmer ett trevligt arbetskök med anslutande matplats, vardagsrum samt toalett på nedre plan och tre ljusa rum samt badrum på övre plan. Lägg till källarplan med gott om förvaringsplats samt tvättstuga och du har ett härligt boende där du kan flytta rakt in. På fastigheten ligger också ett uthus med garage, verkstad och förråd samt ett växthus. Varmt välkommen på visning!

Storsvängen 3, Markaryd, Markaryds kommun

Storsvängen 3

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 975 000 kr

133 m²

5 rum

1 028 m² tomt

Välkomna till Storsvängen 3 och denna trivsamma och väl omhändertagna villa med både garage, gästhus och spahus! Villan ligger på en trevlig och lummig tomt med attraktivt läge nära både vatten, grönområden och skola. På entréplan erbjuds en smidig planlösning med sociala sällskapsytor, ett trevligt kök med bra arbetsytor samt fyra rymliga sovrum. Källarplan erbjuder bland annat gillestuga. gästrum, duschrum och tvättstuga. På fastigheten finns också ett fint gästhus och ett spabad under en glaskupol. Välkommen till detta hemtrevliga hus- ett hus dig!

Bråna 1397, null, Markaryds kommun
Bråna 1397, null, Markaryds kommun, bild 2
Bråna 1397, null, Markaryds kommun, bild 3

Bråna 1397

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

850 000 kr

143 m²

5 rum

1 669 m² tomt

Bara ett par minuters bilfärd utanför Strömsnäsbruk ligger denna rymliga 1 1/2 plans villa med naturen som granne. Här kan du njuta av den lummiga skogsmiljön och samtidigt ha närhet in till bekvämligheterna inne i centrum. Huset erbjuder ett rymligt vardagsrum med kamin, kök med plats för matbord, tre sovrum och två badrum. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Sankt Sigfridsvägen 11, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun

Sankt Sigfridsvägen 11

Villa
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

975 000 kr

104 m²

5 rum

913 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta hemtrevliga hus med härlig trädgård! Huset ligger på en stor trevlig tomt med trädgårdsland, fruktträd och buskar och med närhet till skola, simbassäng och fotbollsplan. Villan inrymmer sociala ytor med kök, vardagsrum och toalett på entréplan samt två sovrum och ett badrum på övre plan. Välkomna på visning!

Visar alla 4