Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Brandt Waldau

Jenny Brandt Waldau

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Vallgatan 40, Skänninge, Mjölby kommun

Stora Vallgatan 40

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 695 000 kr
111 + 85 m²
4 rum
1 380 m² tomt

Välkommen till Stora Vallgatan 40 och denna trevliga villa med bra läge på generös hörntomt. Här bor du i centrala Skänninge med bekvämt avstånd till centrum, mataffär, skolor samt pendelstationen. I entréplan finns välkomnande hall med parkettgolv som fortsätter in i det rymliga vardagsrummet med plats för både soffa samt matgrupp här finns även utgång till altan under tak. Vidare finns ljust kök med plats för matgrupp invid fönster, ett sovrum samt ett badrum renoverat -06. På övreplan finns två sovrum varat ett med utgång till balkong, hall och bra förvaring i flera kattvindar. I källarplan finns ytterligare bra utrymmen så som gillestuga, matkällare, tvättstuga, pannrum samt ytterligare förråd. Dränerat kring huset -20. Uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns framdraget till husfasaden. Trädgården som är plan med gräsmatta kring huset är härligt uppväxt med flera fruktträd, två förråd finns med praktisk förvaring. Varmt välkomma att anmäla er till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sörbygatan 5, Lundby, Mjölby kommun

Sörbygatan 5

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
883 m² tomt

Välkommen till Sörbygatan 5 och denna centralt belägna villa i 1-plan med källare på lugn återvändsgata. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till Mjölby centrum, simhall samt resecentrum. Huset som är på totalt 158 kvm fördelat på 79 kvm boyta samt 79 kvm biyta har renoverats med nytt yttertak och nytt kök under 2022. På entréplan erbjuds hall, nyrenoverat kök, vardagsrum med fint ljusinsläpp, badrum samt två sovrum varav ett har utgång till baksidan av huset. I källaren finns flera bra utrymmen så som pannrum, matkällare och ytterligare förråd. Uppvärmning med fjärrvärme.Trädgården är plan och lättskött med flera fruktträd, fint växthus med odlingsmöjligheter samt praktiskt trädgårdsskjul. På Sörbygatan bor ni i ett lugnt villakvarter med närhet till skola och fina promenadstråk bland annat längs Svartån samtidigt som centrum med all dess service finns runt hörnet. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Bjursdalsvägen 6F, Bjursdalen, Boxholms kommun

Bjursdalsvägen 6F

Lägenhet
Bjursdalen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
425 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 031 kr/mån
5 743 kr/m²

Välkommen till denna 3:a om 74 kvm med centralt läge i Boxholm. Lägenheten är belägen på våning 1 av 3 med endast några få trappsteg upp till lägenheten. Här bor du rymligt med stor inglasad balkong som vetter mot föreningens fina grönområde. Bostaden erbjuder hall med bra förvaringsmöjligheter och en inre möblerbar hall med utgång till balkongen, köket har öppnats upp mot den inre hallen vilket ger en luftigare känsla. Rymligt vardagsrum med parkettgolv med plats för både matgrupp och soffa, två sovrum samt badrum med egen tvättmaskin. Förråd och gemensam tvättstuga finns i källaren. På Bjursdalsvägen bor du i ett lugnt område som passar både yngre och äldre med närhet till centrum med butiker, simhall, förskolor och grundskola. Barnvänligt område med fina gräsytor att leka på och på vintern finns en pulkabacke precis intill, här har du även närhet till Timmeröbadet med fina badmöjligheter. Pendeln når du med endast en kort promenad på ett par minuter vilket underlättar pendling till kringliggande kommuner. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Malmgatan 10, Fällhagen, Boxholms kommun

Malmgatan 10

Villa
Fällhagen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
895 000 kr
68 + 68 m²
5 rum
1 239 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa på Malmgatan 10 i Boxholm. Här bor ni i lugna villakvarter med närhet till både centrum och fina strövområden. Entréplan erbjuder hall, kök med plats för matbord, två sovrum varav ett har utgång till inglasad altan, vardagsrum med fint ljusinsläpp och toalett. Inredd vind med två sovrum och förvaring. I källarplan finns utrymme om man till exempel vill renovera och göra en relaxavdelning. I dagsläget finns tvättstuga, dusch, pannrum och ytterligare utrymmen för förvaring eller hobbyverksamhet. Uppvärmning med bergvärme. Härlig trädgårdstomt med ostört läge på baksidan med fin växtlighet och flera fruktträd, här finns plats för både odling och lek. Uterum och vidbyggd altan inbjuder till sköna stunder under sommaren mot den grönskande baksidan. På Malmgatan bor du i ett lugnt och trivsamt område i Boxholm med närhet till centrum med sitt serviceutbud, fina strövområden och bra kommunikationer med pendeltåg till närliggande kommuner. Även förskola, skola och simhall/gym finns i närområdet. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Uteplats
Smedjegatan 31, null, Ödeshögs kommun

Smedjegatan 31

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
695 000 kr
74 + 6 m²
3 rum
1 409 m² tomt

Välkommen till Smedjegatan 31 och denna charmiga fastighet i de äldre delarna av Ödeshög. Här möts ni av två byggnader med torpkänsla som passar både som permanent- eller fritidshus med sitt mysiga läge invid Hembygdsgården och cykelavstånd till Vättern. Boningshuset erbjuder på entréplan hall, kök med plats för matbord och mysigt vardagsrum med värmande braskamin. På övreplan finns möblerbar hall, ett sovrum och toalett. I gästhuset som ligger strax bredvid finns ytterligare två sovrum samt ett badrum. Byggnaderna har ett visst renoveringsbehov. Trädgården som är härligt uppväxt har plats för både lek och umgänge med flera fruktträd här finns även ett förråd med bra utrymme med vidbyggt garage. Fiber finns. På Smedjegatan bor du i trevliga villakvarter med endast några minuters promenad till affärer, förskola, skola och buss station. Närhet till fina grönområden i Hembygdsgården och Klockargårdsängen där det bland annat finns lekplats, skridskobana och grillplats. Ödeshög erbjuder fina omgivningar med närhet till Vättern med bad- och fiskemöjligheter, Omberg med sin storslagna natur och Tåkern med sitt rika djurliv passar både stora och små besökare. Cykelbana med belysning finns från Ödeshög till Hästholmen där det finns småbåtshamn, badplats, restaurang och populärt glasscafé. Närheten till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter mot Linköping och Jönköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ringvägen 24A, Östra, Mjölby kommun

Ringvägen 24A

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
440 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 501 kr/mån
11 733 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 24A och denna rymliga 1:a med låg avgift där egen parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor du på Östra med bra läge med närhet till både pendel, affärer och fina grönområden. I lägenheten finns hall med stor klädkammare, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt stambytt badrum. - Till lägenheten finns både ett vindsförråd och ett källarförråd - PARKERINGSPLATS ingår i avgiften - Perfekt läge med närhet till service och kommunikationer, 5 minuters gångväg till pendel. - Stambytt badrum Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Nunnestigen 51, Skänninge, Mjölby kommun

Nunnestigen 51

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 595 000 kr
102 + 93 m²
4 rum
673 m² tomt

Välkommen till denna fina familjevilla på Nunnestigen 51 i Skänninge belägen på en lugn återvändsgata. Här bor du i ett trivsamt enplanshus med källare med genomgående fint skick. Entréplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa sociala ytor med utgång till inglasat uterum i sydvästläge, från uterummet nås ett altandäck med soligt läge. Rymligt kök med plats för hela familjen, tre sovrum och ett badrum. I källarplan finns många bra utrymmen, med endast några trappsteg från hallen kommer du till en mysig gillestuga med kamin (ej använd på några år) som höjer mysfaktorn. Vidare finns ett rymligt sovrum med klädkammare, ett fräscht badrum med spakänsla renoverat 2009 med bubbelbad, bastu och dusch. Intill finns relaxavdelning med bar. Ytterligare utrymmen är en stor tvättstuga, ett badrum med dusch samt förråd. Smidig uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns. Trädgården är plan och lättskött med gräsmatta runt huset. Här finns också praktiskt garage med förrådsdel samt ett cykelförråd. På Nunnestigen bor du i ett lugnt villakvarter med närhet till både grönområden som Väderkvarnsbacken med badmöjligheter såsom centrum med bra serviceutbud. Bra pendlingsmöjligheter med pendeln som snabbt och smidigt tar dig till Motala, Mjölby, Linköping och Norrköping. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Uteplats
Hargsvägen 16C, Östra, Mjölby kommun

Hargsvägen 16C

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
790 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 459 kr/mån
14 234 kr/m²

Välkommen till Hargsvägen 16 och denna rymliga och trivsamma tvåa belägen på andra våningen. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder, snyggt renoverat kök med separat matplats vidare finns ett härligt vardagsrum med utgång till balkong där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Sovrum med plats för dubbelsäng och rejäla garderober med skjutdörrar. Fräscht badrum med egen tvättmaskin. Lägenheten har ett lugnt och bra läge på attraktiva Östra med närhet till både härliga grönområden och centrum. Läget är centralt med närhet till skolor, matbutik och resecentrum. Pendeln som ger bra pendlingsmöjligheter till kringliggande kommuner når du med en promenad på ca 5 min. Föreningen som är en välskött HSB-förening har utfört större renoveringar de senaste åren så som nytt tak, nya fönster, renoverade balkonger, stambyte och nya lägenhetsdörrar mm. Gemensamma lokaler finns så som tvättstuga, hobbyrum och cykelförråd. Till lägenheten följer även två förråd samt matkällare samt egen parkeringsplats. Välkomna att boka in visning!

  • Balkong

Visar alla 8