Fastighetsbyrån Mjölby

Fastighetsbyrån Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brädgårdsvägen 2 A, Mantorp, Mjölby kommun
 • Sön 4 jun kl 14:30

Brädgårdsvägen 2 A

Lägenhet
Mantorp, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 045 000 kr

113 m²

3 rum

6 877 kr/mån

9 248 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trevliga lägenhet i mycket populär förening i Mantorp. Här bor du med hörnläge med trädgård, inglasat uterum på baksidan mot ostört grönområde och med endast en kortare promenad till pendelstationen. I entréplan finns hall med praktisk klädkammare, rymligt kök med nyare vitvaror, stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum, rymligt våtutrymme samt tvättstuga. Övre plan med två sovrum samt ytterligare våtutrymme.

 • Plus
 • Uteplats
Ekgatan 14 A, 1 tr, Lundby, Mjölby kommun

Ekgatan 14 A, 1 tr

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

450 000 kr

44 m²

1 rum

2 046 kr/mån

10 227 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a om 44 kvm med låg månadsavgift i en stabil Brf i Mjölby. Vardagsrum med plats för både säng, soffa och mediabänk. Äldre kök med plats för matplats. Hall med klädavhängning, 1 garderob samt ingång till en klädkammare. Badrum med delvis kaklade väggar och klinkergolv. Här bor du i en stabil förening med bra läge i Mjölby. Centrum och pendelstation på behagligt promenad/cykelavstånd.

Svartpeppargränd 10, Mantorp - Veta, Mjölby kommun

Svartpeppargränd 10

Villa
Mantorp - Veta, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

3 595 000 kr

165 m²

6 rum

526 m² tomt

Välkommen till detta stora och rymliga boende med bra läge på lugn återvändsgata på populära Vetaområdet i Mantorp. Här erbjuds stor och möblerbar hall, fräscht kök som är renoverat -17 och med öppen planlösning mot vardagsrummet med godkänd eldstad och utgång till uteplats. Vidare i entréplan finns två rejäla sovrum samt helkaklat våtutrymme renoverat ca -13. På övervåningen finns stort och ljust allrum, två bra sovrum samt ytterligare ett helkaklat våtutrymme. Fiber finns.

 • Uteplats
Änggatan 10, Skänninge, Mjölby kommun
 • Sön 4 jun kl 13:15

Änggatan 10

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

745 000 kr

84 m²

3 rum

819 m² tomt

Välkommen till detta boende med lugnt och skönt läge i Skänninge och med trädgård som gränsar mot grönområde på baksidan och med närhet till både pendel, skola och mataffär. I entréplan finns hall, kök, vardagsrum i vinkel, två sovrum samt våtutrymme. I källaren finns gillestuga, wc, förråd, matkällare samt hobbyrum med utgång till garage. Renoveringsbehov föreligger.

 • Plus
Lysingsvägen 14, null, Ödeshögs kommun

Lysingsvägen 14

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 700 000 kr

99 m²

4 rum

802 m² tomt

Välkommen till Lysingsvägen 14 i Ödeshög och denna fina familjevilla. Här bor du i ett trivsamt enplanshus med källare där nuvarande ägare kontinuerligt underhållit huset med genomgående moderna ytskikt samt flera större renoveringar är utförda. Entréplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor härlig altan med pool, tre sovrum samt badrum. Källarplan har gillestuga med kamin som ger skön värme och höjer mysfaktorn, tvättstuga, wc samt ytterligare utrymmen och förråd. Trädgården är lättskött med flera fruktträd och inbjuder till både lek och samvaro. Uppvärmning med bergvärme samt kamin borgar för bra uppvärmningskostnader. Fiber finns! På Lysingsvägen bor du i ett lugnt villakvarter med närhet till förskola, grundskola och centrum med butiker samt övrigt serviceutbud. Ödeshög har fina omgivningar med närhet till bland annat Omberg med sin storslagna natur och härliga friluftsmöjligheter, Vättern där du kan både fiska och bada. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an till kringliggande kommuner, både Linköping och Jönköping når du på ca 40 minuter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Renstad Åsen 9, null, Ödeshögs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Renstad Åsen 9

Fritidshus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

550 000 kr

55 m²

3 rum

2 774 m² tomt

På Östgötaslätten intill Svanshals kyrkby ligger denna fritidsfastighet med utsikt mot Omberg och Tåkern. Området här i Svanshals inbjuder till ett rikt frilufts och kulturliv. I närheten finns fågelsjön Tåkern och Omberg med bokskog och vandringsleder. Varma somrar kan man bada i Vätterns kristallklara vatten. Här finns även en mängd historiska platser med kyrkor och fornlämningar såsom Alvastra kloster och Rökstenen. Flera golfbanor är inom räckhåll. På fastigheterna finns ett sommartorp i 1 ½ plan, två förrådsbyggnader av enklare standard samt en jordkällare. Eget vatten via en grävd vattenbrunn. Försäljningen avser dessa fyra fastighetsbeteckningar Ås 3:2 med en tomtstorlek på 1 332 kvm Bankängen 1:3 med en tomtstorlek på 1 253 kvm Stora Yxnekulla 1:5 med en tomtstorlek på 57 kvm Stora Yxnekulla 1:7 med en tomtstorlek på 131 kvm Sammanlagd tomtstorlek 2 774 kvm. Bankängen 1:3 och Stora Yxnekulla 1:5 är samtaxerade. Se bifogade LM utdrag. Ås 3:2 och Stora Yxnekulla 1:7 är även de samtaxerade. Se bifogade LM utdrag.

Norra vägen 14, null, Ödeshögs kommun

Norra vägen 14

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

995 000 kr

153 m²

6 rum

831 m² tomt

Välkommen till Norra vägen 14 och denna rymliga familjevilla i populärt område i Ödeshög. I bostaden finns hela 5 sovrum som disponeras i 1 ½-plan. På entréplan finner vi sociala sällskapsytor såsom vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Två sovrum, badrum samt tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum, ett allrum, toalett samt en klädkammare. I en vidbyggd del finns ett stort förråd och groventré samt garage för 1 bil. Villan har kvar mycket av de ursprungliga ytskikten vilket ger möjlighet för en köpare att sätta sin egen prägel och touch på både interiör och exteriör. Huset är beläget på en skön lummig trädgårdstomt med en insynsskyddad baksida. Uterum åt söder och på framsidan finner man kvällssolen. Promenad och cykelavstånd till Ödeshögs centrum. Där finns affärer, förskolor, skolor 1-9, vårdcentral och annan kommunal service. Närheten till E4 gör att man pendlar lätt med bil både mot Linköping och Jönköping. Det tar ca 40 minuter att nå centrum i dessa båda städer. Närheten till både natur, lekplatser, skolor samt serviceutbud gör detta till ett eftertraktat boende. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Uteplats
Jonsbergsvägen 19, Sörby, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jonsbergsvägen 19

Villa
Sörby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

950 000 kr

116 m²

4 rum

1 565 m² tomt

På en stor och fin tomt i centrala Mjölby finns denna fastighet med renoveringsbehov. Här bor man på lugn återvändsgata i ett mysigt område med blandad bebyggelse både nyproduktion och äldre villor, närhet till både centrum med all service, pendel samt skolor och även naturen finns på nära håll. På tomten finns även ett garage/förrådsbyggnad samt en friggebod. Fastigheten har eftersatt underhåll och kräver renovering och det finns begränsad information gällande skick och funktioner. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns men är ej indraget till fastigheten. Fastigheten säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul. Lösöre som finns kommer lämnas kvar och ytterligare städning kommer ej att ske. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Sunnanå Andersberg 1, Skänninge, Mjölby kommun
Sunnanå Andersberg 1, Skänninge, Mjölby kommun, bild 2
Sunnanå Andersberg 1, Skänninge, Mjölby kommun, bild 3

Sunnanå Andersberg 1

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 895 000 kr

95 m²

4 rum

2 625 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga boende med lugnt läge på landet strax utanför Skänninge. Här bor du med boningshus och ytterligare två byggnader om 35 resp. 16 kvm som kan användas som gästhus, kontor eller liknande. I boningshuset finns stort och rymligt kök, mysigt vardagsrum med utgång till ett charmigt och inglasat uterum, sovrum, våtutrymme, tvättstuga samt wc. På övre plan finns ytterligare rum som vid behov kan användas som sovrum.

 • Premium
 • Uteplats
Flintyxgränd 9, Ryttarhagen, Mjölby kommun
Flintyxgränd 9, Ryttarhagen, Mjölby kommun, bild 2
Flintyxgränd 9, Ryttarhagen, Mjölby kommun, bild 3

Flintyxgränd 9

Radhus
Ryttarhagen, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 595 000 kr

99 m²

4 rum

592 m² tomt

På Flintyxgränd 9 hittar vi detta kedjehus byggt 1974 beläget i ett trevligt och familjärt område på omtyckta Ryttarhagen. Ett välplanerat hus med utmärkt planlösning. Detta är ett smidigt och lättskött boende i ett plan med trädgård och inglasat uterum med ogenerat läge mot skogsdunge. Bostaden disponeras med ett generöst vardagsrum med sällskapsytor samt plats för större matbord. Kök renoverat 2009 med plats för matbord invid fönster. Från köket nås det inglasade uterummet vilket används flitigt sköna vår och sommardagar. Duschrum renoverat 2019 med stilrena ytskikt. Det finns i dagsläget tre sovrum i varierande storlek samt en gäst wc. Groventré med förvaringsmöjligheter, ingång till garage, tvättstuga samt torkrum. Ett perfekt boende med trevligt läge i Mjölby. Parkeringsmöjligheter i garaget samt på framsidans grusade uppfart. Läget i trivsamma kvarter med närhet till fina grönområden och aktiviteter för både barn och vuxna. Centrum med mataffärer ligger på bekvämt avstånd likaså skolor, förskola och natur. För dig som pendlar finns påfart till E4:an och cykelavstånd till pendelstationen. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Premium
Storgårdsvägen 5B, Väderstad, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storgårdsvägen 5B

Lägenhet
Väderstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

675 000 kr

65,5 m²

2 rum

4 019 kr/mån

10 305 kr/m²

Välkommen till detta fina bostadrättsradhus i Väderstad belägen på härlig hörntomt med lugnt läge där baksidan vetter mot öppna fält. Här bor du i en rymlig tvåa om 65,5 kvm med egen trädgård samt tre uteplatser i olika väderstreck varav en under tak. Lägenheten erbjuder bra hall med rymlig klädkammare, stort kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för matgrupp. Vidare finns ljust vardagsrum med parkettgolv, sovrum med utgång till stenlagd uteplats med markis samt stort våtrumsutrymme med egen tvättmaskin. Garage följer lägenheten och ingår i månadshyran. Bra förråd på framsidan. Läget är centralt i en välskött förening med promenadavstånd till service så som matbutik, skola, café, restaurang samt delikatessbutiker m.m. Bussförbindelser finns till Mjölby och Ödeshög. Föreningen installerar fjärrvärme samt fiber under våren -23. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Stenkummelvägen 6, Hogstad, Mjölby kommun

Stenkummelvägen 6

Villa
Hogstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 595 000 kr

112 m²

4 rum

1 174 m² tomt

Äntligen är en 1-plansvilla till salu i Hogstad. Perfekt för dig som söker ett hem utan en massa trappor inomhus. Här finner du hall, kök, vardagsrum och upp till tre sovrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga men även ett förråd som kan användas som gästrum om så önskas. Välkommen på visning!

Dalgårdsgatan 8A, Dalen, Boxholms kommun

Dalgårdsgatan 8A

Lägenhet
Dalen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

350 000 kr

79 m²

3 rum

3 239 kr/mån

4 430 kr/m²

Välkommen till denna 3:a om 79 kvm på våning 3 av 3. Lägenheten är belägen högst upp i huset med ogenerat läge och fin utsikt från balkongen. Lägenheten är välplanerad och rymlig och här finns möjlighet att själv renovera ytskikten så det passar just dig. Ljust vardagsrum med med utgång till balkong. Kök med matplats invid fönster. Två generösa sovrum samt ett badrum med duschkabin. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Skogsvägen 25, Östra, Mjölby kommun

Skogsvägen 25

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 595 000 kr

147,5 m²

6 rum

6 936 kr/mån

17 593 kr/m²

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna stora och rymliga bostadsrätt med toppenläge på Östra med närhet till centrum och pendel, idrottsanläggning samt skog och natur. Här finns också trevlig baksida med stor uteplats och trädgård samt eget garage och stor garageuppfart med plats för flera bilar. I entréplan finns rymlig hall med klinkergolv, ljust och fint kök med öppen planlösning mot separat matplats, trevligt vardagsrum med utgång till stor trall och trädgården, helkaklad wc samt praktisk tvättstuga. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, en övre hall med ingång till rymlig klädkammare samt ett helkaklat våtutrymme.

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Timmerövägen 29, Timmerö, Boxholms kommun

Gamla Timmerövägen 29

Villa
Timmerö, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 695 000 kr

117 m²

4 rum

997 m² tomt

Nu finns detta mycket fina och välskötta hus till salu i populära Timmerö i Boxholm. Här bor du med närhet till både det fina Timmeröbadet, pendelstationen och inbjudande skog och natur. I entréplan finns bra hall med klädkammare, wc, ljust och fint kök renoverat -07, matrum och vardagsrum i fil, båda med fin fiskbensparkett, från matrummet finns utgång till det inglasade uterummet och i vardagsrummet finns en godkänd eldstad med monterad kassett. På övre plan finns en övre hall med utgång till balkong, två rymliga sovrum samt våtutrymme med både dusch och badkar. Huset värms effektiv med bergvärme fr. -09. Fiber finns.

 • Balkong
 • Uteplats
Lundbygatan 3 A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Lundbygatan 3 A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

875 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 835 kr/mån

15 487 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, fräscha och snyggt renoverade hörnlägenhet i fastighet med hiss. Här bor du högst upp i huset och med ett centralt läge med närhet till centrum och med härlig utsikt från vardagsrummet och dess balkong. Hela lägenheten renoverades -14 med nytt kök, ljust och trevligt vardagsrum med parkettgolv och fönster åt två håll, rymligt sovrum samt helkaklat våtutrymme. Lägenheten har ett utmärkt läge, närhet till centrum med serviceutbud, resecentrum för dig som pendlar och med bil är det smidigt att ta sig ut på E4:an. Varmt välkommen att redan nu anmäla ditt intresse!

 • Hiss
Öninge Wetter 30, null, Ödeshögs kommun

Öninge Wetter 30

Tomt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

600 000 kr

1 021 m² tomt

Livet på landet lockar allt fler till att bygga bo och slå rot. Med ett bra läge ca 700 m från Vättern med vid utsikt över den böljande Östgötaslätten i skuggan av det magiska Omberg erbjuds en byggklar tomt om 1 021 kvm. Tomten är belägen i ett gammalt kulturlandskap med smultronställen för den kulturintresserade. Men läget har mer att erbjuda. Gångavstånd och granne med en av Sveriges bästa golfbanor "Ombergs golf" där det även finns bra bad, ca 700 m till häftigt klippbad i Vättern, närhet till Hästholmen med glasscafé, restauranger och småbåtshamn, ca 1 mil till fågelsjön Tåkern, och givetvis skog och vandringsleder på Omberg. Till centralorten Ödeshög är det ca 3 km. Här finns allt man behöver i form av affärer, förskolor, skolor, hälsovårdscentral m.m. Till närbelägna städer såsom Jönköping och Linköping pendlar man lätt via E4. På ca 40 minuter är man framme i dessa städer. Välkommen att förverkliga dina drömmar om ett bekvämt, vackert boende som inbjuder till en tillvaro med hög livskvalité långt från en hetsig stadspuls. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

Kråkeryd 7, null, Ödeshögs kommun

Kråkeryd 7

Tomt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 500 000 kr

1 976 m² tomt

Nu släpper vi ytterligare en byggnadsklar tomt med högt och fritt läge i Kråkeryd som är beläget drygt 200 m från Vättern mellan Gränna-Ödeshög. Utsikten från tomten är helt hänförande med milsvid utsikt både mot Omberg i norr och Visingsö i söder. Solnedgångarna över Vättern är helt magiska. Tomten finns i anslutning till befintlig bebyggelse och är omgiven av fina hävdade marker med betande djur. Området mellan sjön och bebyggelsen är naturreservat vilket borgar för att markerna inte kommer att växa igen utan det öppna landskapet kommer att bibehållas. Utmed naturreservatet finns fina vandringsleder att ansluta till bl.a. Franciskusleden och Östgötaleden. I närområdet finns Ombergs erkänt fina golfbana vid Vätternstranden och 2 mil söderut har vi den mysiga småstaden Gränna med färjeförbindelse till Visingsö. Till Ödeshög tätort med all service, förskolor, skolor, hälsovårdscentral och affärer är det ca 4 km. Man pendlar lätt via E4 till närbelägna städerna Linköping och Jönköping. På ca 40 minuter är man i Linköping och på ca 30 minuter är man i Jönköping. Gemensamhetsanläggningar för vägar och vatten finns. Avlopp sker till s.k. Alnarpsreningsverk där reningsverket delas mellan två tomter. Vatten och fiber är framdraget till tomtgräns. Lagakraftvunnen detaljplan för området finns. Tomten har en byggrätt på 250 kvm med högsta nockhöjd på 9 m (två våningar) , se bilaga. - Fantastiska solnedgångar - Generösa byggrätter - Härliga strövområden - En plats för dig som söker lugnet Välkommen att skapa dig ett boende där läget och platsen inte kan bli mycket vackrare och mer rofyllt!

Lagmansgatan 5 B, Östra, Mjölby kommun

Lagmansgatan 5 B

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

875 000 kr

63 m²

2 rum

4 353 kr/mån

13 889 kr/m²

Välkommen till denna stora och rymliga lägenhet bekvämt belägen i markplan och där internet ingår i avgiften. Här bor du med ett centralt och bra läge med närhet till både centrum och pendelstationen. Lägenheten erbjuder stor och möblerbar hall, ljust och fräscht kök renoverat ca -15 och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort och bra sovrum med utgång till stor och rymlig balkong samt rymligt våtutrymme renoverat -19 med helkaklade väggar, klinkergolv och egen tvättmaskin. Stambytt -07.

 • Plus
 • Balkong
Hargsvägen 11 A Lgh 1201, Östra, Mjölby kommun

Hargsvägen 11 A Lgh 1201

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

690 000 kr

39 m²

1.5 rum

3 246 kr/mån

17 692 kr/m²

Välkommen till Hargsvägen 11 A och denna rymliga och mycket fina lägenhet. Här har mycket renoverats senaste året, planlösningen har gjorts om som möjliggör olika lösningar för att nyttja lägenheten på bästa sätt. Du välkomnas av hallen med bra förvaring som har öppnats upp mot det ljusa och smakfulla köket. Rymligt vardagsrum med parkettgolv med härligt ljusinsläpp från det stora fönstret som vetter mot baksidan av huset. Vidare finns fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv som är stambytt -09. Hela lägenheten har ett fint ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck. Här bor du i en stabil förening med låg månadsavgift där både hushållsel, kabel-TV och internet ingår. Lägenheten har ett lugnt och bra läge på attraktiva Mjölby Östra med närhet till både härliga grönområden och centrum. Bostaden har närhet till skolor, matbutik och resecentrum. Pendeln ligger endast en kort promenad på ca 5 min från lägenheten som enkelt tar dig till Linköping, Motala, Boxholm, Tranås. Varmt välkomna på visning!

Sandgatan 9, Bjursdalen, Boxholms kommun
Sandgatan 9, Bjursdalen, Boxholms kommun, bild 2
Sandgatan 9, Bjursdalen, Boxholms kommun, bild 3

Sandgatan 9

Villa
Bjursdalen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 095 000 kr

92 m²

4 rum

954 m² tomt

Varmt välkommen till denna tilltalande villa med utmärkt läge på Sandgatan 9 i Boxholm. En välskött fastighet med lugnt och trivsamt läge mot skogen. Nuvarande ägare har de senaste åren smakfullt renoverat de flesta ytskikten och skapat ett hem. Huset har en social och modern planlösning med påkostade materialval. På entréplan finns ett drömkök med öppen planlösning mot den naturliga samlingsplatsen för familj och vänner. Vardagsrum med sällskapsytor framför en värmande öppen spis samt utgång till uteplats med kvällssol. Två bra sovrum samt ett badrum. Källare med våtutrymme / tvättstuga, gästrum, pannrum m.m. Trädgård mot skogen med plats för odlingar och en nybyggt uteplats på höjden med utsikt! Mycket bra värmeekonomi med bergvärme och eldstad. På Sandgatan har du nära till både centrum, förskola, bad i Svartån samt kommunikationer med pendeltåget. Säljarna berättar "Vår avsikt med köpet av Sandgatan 9 var att här skulle vi bo länge, men verkligheten ville något annat. Vi har lagt stort engagemang och mycket tid, för att uppdatera huset såsom vi ville ha det. Huset hade många goda kvaliteter som vi bedömde det men behövde föryngras från sin 60-tals standard. Alla invändiga ytskikt är nya, golv, väggar och tak. Vi sparade dock det ursprungliga parkettgolvet i vardagsrummet som vi tyckte var tidstypiskt vackert. Plockade in en spiskassett i höstas som spridit god värme och reducerat våra elräkningar till ett minimum. Alla vitvaror är nya och köket är designat för mycket matlagning (som vi gillar båda). Ett separat gästrum iordningställdes i källaren, där gäster även kan disponera intilliggande duschrum såsom en egen enhet. Perfekt när våra barn med barnbarn hälsar på att de har egna ytor i huset att ”bre ut sig på” och köra tvättmaskin med småbarnskläder. Trädgården behövde även den en uppdatering eftersom det inte var mycket kvar av växter och buskar. Min dröm om egen sparrisodling är startad högst upp på kullen och de första sparrisknopparna dök upp förra året. Köpare har att se fram emot fin sparris framöver eftersom landet sköter sig själv rätt bra. Vi har byggt suterräng bäddar för odling av tomater, där avkastningen varit stor. Det finns bärbuskar, hallon olika sorter, nya plommon, körsbärsträd med mera. En ny och härlig plats i solen är vår nya altan med möjlighet härliga grillkvällar. Den använde vi mycket i somras. Den kompletterade tomten med det som saknades tycker vi. Huset ligger skyddat och inbäddat bakom berg och skog. Hörs knappast ngt från vägen och det är ofta vindstilla på vår tomt. Märks skillnad när man promenerar ner mot Ringvägen att då får man ta på sig mera kläder för att inte frysa (kanske lite sent att tänka på det då!) Apropå skog så finns den alldeles intill huset med underbara promenadstigar i typ John Bauer skog. Slutligen men inte minst är våra fantastiska grannar på båda sidor." Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Barrskogsvägen 3 - Mantorp, Mantorp, Mjölby kommun

Barrskogsvägen 3 - Mantorp

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

2 495 000 kr

112 m²

5 rum

834 m² tomt

Äntligen en rejäl 1-plansvilla till salu i Mantorp belägen på återvändsgata. Tillfälle för dig som inte vill ha trappor utan allt bekvämt i ett plan. Bekvämt gångavstånd till förskola, skola och grönområde samt idrottshall/idrottsplats med fina promenadstråk och motionsspår. Här finner du hall, stort trivsamt kök med gott om plats, vardagsrum och separat allrum och upp till tre sovrum. Inglasat uterum med soldäck bredvid i söderläge. Vidbyggt garage med tillhörande förrådsdel. Anmäl ditt intresse redan idag!

Nygatan 13, Centrala Boxholm, Boxholms kommun

Nygatan 13

Villa
Centrala Boxholm, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 850 000 kr

188 m²

5 rum

1 168 m² tomt

Välkommen till Nygatan 13 och denna fina fastighet som har ett högt och härligt läge i centrala Boxholm på en lugn återvändsgata. Här finner ni ett rymligt hus med charmiga detaljer bevarade från sekelskiftet i form av trägolv i flertal rum och spegeldörrar i fint skick. Huset består av två lägenheter som öppnar upp för flera alternativ. Här kan man välja att bo i hela huset själv med stora härliga ytor eller hyra ut en eller två lägenheter. Att hyra ut en lägenhet och själv bo i den andra innebär låga boendekostnader. Möjligheterna är många. Huset har även en källare med bra utrymme så som tvättstuga, badrum, matkällare och förråd. Uppvärmning sker genom fjärrvärme vilket är mycket bekvämt. Fastigheten har en uppväxt trädgård som på sommaren blomstrar med flertal buskar och fruktträd. Här slår man sig gärna ned med en kopp kaffe och njuter av all grönska. Finns bra ytor för lek och odling om man önskar det. Läget är fantastiskt med sitt lugna läge samtidigt som man har närhet till all service. Gångavstånd till bland annat mataffärer, grundskola, simhall och pendeln. Pendeln tar dig på ett enkelt sätt till Mjölby, Linköping, Motala och Tranås. Naturen finns också i din närhet med fina strövområde och badmöjligheter vid Timmeröbadet. Sjön Sommen som är en populär insjö för båtliv och fiske finns bara en kort bilresa bort. Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

Södra Strandvägen 24, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 650 000 kr

66 m²

2 rum

3 790 kr/mån

25 000 kr/m²

Välkommen till en modern och välplanerad 2:a om 66 kvm på Södra Strandvägen 24. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning. Genomgående hög standard där allt är nästan nytt. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar. I hallen finns en stor garderob med skjutdörrar samt en klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Komplett utrustat kök med plats för matbord. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt utgång till en stor inglasad balkong som upplevs som ett extra rum i härligt sydvästläge med vy mot Svartån. Stilrent helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns möjlighet att flytta in i ett modernt lågenergihus byggt för framtiden. Genom tekniska lösningar sker individuell mätning av el, värme, varmvatten och kallvatten. Din verkliga kostnad för förbrukning debiteras utöver månadsavgiften. Du har alltså stor möjlighet att påverka dina driftskostnader. Föreningen har borrat för bergvärme och har installerat solceller på taket vilket gynnar dig som medlem. Föreningens fastighet har ett utmärkt läge i Mjölby intill Svartån med fina promenadstråk. I närheten finns serviceutbud, förskolor, skola och goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåget för transport till Linköping, Norrköping, Motala, Boxholm och Tranås. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

 • Uteplats
 • Hiss
Rothemmet Karlsberg 1, null, Mjölby kommun

Rothemmet Karlsberg 1

Villa
Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

1 795 000 kr

58 m²

2 rum

1 055 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet strax utanför Mjölby. Huset med dess lantliga läge är högt beläget intill skogen med underbar utsikt över fälten där man kan få se både rådjur och älg. Här finns härliga strövområden med fina promenadstigar och möjlighet till att plocka både svamp och bär om man önskar. Huset är välskött där flera större renoveringar är gjorda under de senaste två åren med bland annat nytt kök och badrum. På tomten finns även ett uthus med bra förvaringsutrymmen som dessutom har ett litet loft inrett till gästrum för sommarbruk. Trädgården är härligt uppväxt och det finns plats för odling. Att bo på Rothemmet Karlsberg 1 innebär att du får det bästa av två världar, du bor i lugn lantlig miljö men har endast några minuter på cykeln till Mjölby och all service som finns där. Det är ca 2,5 km till stationen där pendeln finns som tar dig till Tranås, Motala och Linköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Liljegatan 13, null, Ödeshögs kommun

Liljegatan 13

Radhus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

950 000 kr

82 m²

3 rum

316 m² tomt

Välkommen till trivsamma Bastekullen i Ödeshög och detta enplansradhus om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök. Fastighetens utmärkta läge med närhet till både natur, lekplatser, skolor samt serviceutbud gör detta till ett eftertraktat boende. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns mot både Mjölby och Tranås. På Liljegatan 13 erbjuds ett smidigt boende med allt i ett plan. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Invid matplatsen finns en värmande braskamin och från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med härligt söderläge med sol hela dagen. Trädgård på både fram och baksidan samt flera uteplatser i olika väderstreck. Två sovrum, ett rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring. I det andra sovrummet finns plats för säng och skrivbord. Badrum med våtrumsmatta, dusch, wc samt tvättmaskin. Garage intill huset med förrådsdel. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Uteplats
Hargsvägen 16 B, Östra, Mjölby kommun

Hargsvägen 16 B

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby

650 000 kr

55 m²

2 rum

4 196 kr/mån

11 818 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårummare på 1:a våningen och med lugnt och skönt läge på Östra. Lägenheten erbjuder stor och rymlig hall med öppen planlösning mot kök och matplats, stort kök med stor, separat matplats, vardagsrum med parkettgolv och utgång till nyrenoverad balkong, rymligt sovrum med två garderober samt fräscht våtutrymme med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin.

 • Balkong

Visar alla 27