Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Mjölby

Fastighetsbyrån Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snickaregatan 3, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Snickaregatan 3

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/8
3 584 kr/mån
27 182 kr/m²

Välkommen till Snickaregatan 3 och denna fräscha och välplanerade 2:a med stor inglasad balkong. Här bor du centralt med närhet till centrum, ICA, pendelstation och fina promenadstråk utmed Svartån. Lägenheten erbjuder ett modernt boende med bra hall med förvaringsmöjligheter, ljust och fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor och inglasad balkong med härlig utsikt mot Svartån. Rymligt sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Våtutrymme med helkaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten följer även ett uppvärmt förrådsutrymme. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Karleby Övertorp 1, Väderstad, Mjölby kommun

Karleby Övertorp 1

Villa
Väderstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 195 000 kr
91 + 24 m²
4 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till Karleby Övertorp 1, en mindre gård som är belägen några minuter norr om Väderstad. Fastigheten har ett fördelaktigt och fritt läge med vy över Östgötaslätten. Enligt en inventering som genomfördes av länsmuseet på 80-talet är fastigheten uppförd omkring 1870. På senare år har huset fått en tillbyggd glasveranda som används flitigt. Huset är fördelat i 1 ½-plan med en mindre källare. Trädgårdstomt runt om huset samt åkermark med en areal om totalt 25 770. Detta ger möjligheter för tex. odling eller djurhållning. Vid infarten finns en ladugård om ca 136 kvm med en garagedel. På andra sidan om infarten finns en gäststuga med moderna ytskikt och inrett med vardagsrum, pentry, hygienutrymme samt sovloft. I närheten finns Väderstad med mataffär, restauranger, flera mysiga små affärer och det populära Centralkonditoriet. Omgivningarna på den östgötska slätten erbjuder många sevärdheter och härliga miljöer som Tåkern och Omberg med sin storslagna natur. Här finns även flera fina golfbanor i närheten. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an till både Linköping, Mjölby och Jönköping. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Blåvik Skottaviksvägen 11, Blåvik, Boxholms kommun

Blåvik Skottaviksvägen 11

Fritidshus
Blåvik, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
1 238 m² tomt

Välkommen till Blåvik och detta härliga fritidshus som har ett högt och fritt läge med fantastisk utsikt över sjön Sommen. Här bor du med endast ca 200 m till sjön med badplats och småbåtshamn där du kan njuta av svalkande bad och mysiga båtturer där egen båtplats ingår. Huset har en välkomnande entré genom det inglasade uterummet, kök med separat matplats, rymligt vardagsrum med stora fönster ner mot vattnet och utgång till trevlig uteplats med fin utsikt över sjön. Vidare finns två sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Flera uteplatser i olika väderstreck finns att välja på som ett inglasat uterum och stor altan med markis som ger skön skugga båda med sjöutsikt. Trädgården är fint uppväxt med gräsmatta kring huset där robotgräsklipparen underlättar trädgårdsarbetet. På tomten finns även en gäststuga med extra sovplatser samt praktiskt trädgårdsskjul. Fastigheten får vatten året runt genom samfällighet i området. Blåvik är ett populärt fritidshusområde invid sjön Sommen känt för sitt fina vatten som påminner om skärgården med drygt 300 öar vilket blir perfekta utflyktsmål med båten. Omgivningarna erbjuder fina promenadstråk och närhet till skog med möjlighet till bär- och svampplockning. Blåvik har även en sommaröppen servicebutik och paddelbana. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Svanshals Svanelund 1, Svanshals, Ödeshögs kommun

Svanshals Svanelund 1

Villa
Svanshals, Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
132 + 25 m²
4 rum
2 684 m² tomt

Välkommen till Svanshals Svanelund, en fastighet med idylliskt läge på den östgötska slätten i Svanshals kyrkby. Här bor du med lantliga omgivningar som erbjuder en lugn boendemiljö med livskvalitet med utsikt mot Tåkern och Omberg. Läget mellan Ödeshög och Väderstad ger dig samtidigt närhet till de båda orternas service och utbud, du når de båda orterna inom ca 10-20 minuter. På fastigheten finns boningshuset som består av två delar, den ursprungliga delen från -40-talet och den tillbyggda delen uppfördes 2015, ritad av arkitekten Bo Sundberg. I detta hem finns gott om utrymme för gemenskap och samvaro i de generösa sällskapsytorna. I den tillbyggda delen finns bland annat ett härligt vardagsrum om ca 48 kvm där braskaminen sprider skön värme. Bostaden erbjuder även en välkomnande hall, lantligt kök med vedspis, tre sovrum, mysigt loft perfekt utrymme för extra sovplatser samt ett badrum. I källarplan finns tvättstuga, matkällare och ytterligare förrådsutrymmen. Fiber finns! Den frodiga trädgården på 2684 kvm är härligt uppväxt med fruktträd och fin växtlighet och erbjuder möjligheter för både trädgårdsodling och ytor för umgänge och lek. På tomten finns även en carport samt en uthuslänga med bra utrymmen. Omgivningarna kring Svanshals har mycket att erbjuda både i form av natur, kultur och historiska sevärdheter. Tåkern med sitt rika fågelliv passar både små och stora besökare, Omberg med fina vandringsleder, bad och fiske i Vättern, Hästholmen med småbåtshamn och Särtshöga vingård för att nämna några guldkorn. För den golfintresserade finns det flera banor att välja på bland annat Ombergs Golf vid Stora Lund dessutom finns flera mysiga gårdsbutiker att besöka i närområdet. Perfekt läge för dig som söker ett lantligt boende i en fastighet som passar både som permanent- eller fritidsboende med generösa utrymmen att samla familj och vänner på. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Fylkinggatan 11, Ryttarhagen, Mjölby kommun

Fylkinggatan 11

Villa
Ryttarhagen, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 395 000 kr
137 m²
5 rum
497 m² tomt

Välkommen till detta stora och rymliga boende med lugnt och skönt läge på populära Ryttarhagen. Här bor du i en välskött villa där man bl a har bytt både fönster, tvättat och behandlat yttertaket samt bytt garagets fasadpanel på senare år. I entréplan finns stor och rymlig hall, bra kök med utgång till uteplats på framsidan, stort och rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, ett sovrum, våtutrymme samt tvättstuga. På övre plan finns allrum med ingång till rymlig klädkammare, två sovrum samt ytterligare ett våtutrymme.

 • Uteplats
Åkerholmsvägen 7 B, Hogstad, Mjölby kommun

Åkerholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hogstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 795 000 kr
69 + 19,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 900 kr/mån
26 014 kr/m²

Välkommen till denna fina och nyproducerade bostadsrätt med lugn och fint läge i Hogstad. Här bor du med bara några minuters bilfärd till centrala Mjölby samtidigt som man har naturen inpå knutarna. I lägenheten erbjuds hall med praktiskt instegsklinker, ljust och fint kök med, härligt vardagsrum med utgång till det stora och inglasade uterummet om ca 20 kvm, två bra sovrum samt stort och fint våtutrymme med helkaklade väggar och klinkergolv.

 • Uteplats
Rickelhag Ljungbacken 1, null, Boxholms kommun

Rickelhag Ljungbacken 1

Fritidshus
Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
595 000 kr
55 m²
2 rum
8 520 m² tomt

Välkommen till den östgötska landsbygden och detta charmiga torp belägen i en skogsglänta med lugnt och fridfullt läge. Här bor du insynsskyddat med underbar natur kring husknuten som inbjuder till bär- och svampplockning och härliga promenadstråk. Strax utanför torpet slingrar sig Lillån förbi där du kan njuta av vattendraget på egen brygga. Det röda torpet med vita knutar erbjuder välkomnande hall, vardagsrum med trägolv och kakelugn som ger skön värme, enklare kök och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Torpet byggdes till 2011 med ett hygienrum samt en hall som förbättrade planlösningen. På övreplan finns ett loft som erbjuder mer yta för till exempel extra sovplatser. På den generösa tomten om ca 8 500 kvm finns det gott om plats för både lek, samvaro och trädgårdsodling. Här finns även en lada med bra utrymmen och en gäststuga. Tomten närmast byggnaderna är omgärdat av rejält staket. Omgivningarna kring Rickelhag har mycket att erbjuda både i form av fin natur och historiska sevärdheter. Flera mysiga gårdsbutiker, loppisar och golfbanor finns att besöka i närområdet. Badmöjligheter i bland annat Rinnasjön. Närmaste matbutik finns i Väderstad där det även finns flera små butiker med bland annat byggnadsvårdsbutik, populärt konditori samt centralkrogen. Torpet ligger mycket lättillgängligt med knappt 10 minuters bilfärd från E4:an och avfarten i Väderstad. Det mesta av lösöret kommer lämnas kvar så här kan ni bara flytta in! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Storgårdsvägen 5 C, Väderstad, Mjölby kommun

Storgårdsvägen 5 C

Lägenhet
Väderstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
995 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 1/1
5 605 kr/mån
12 516 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet i populär och välskött förening i Väderstad. Lägenheten är smakfullt renoverad under -21 med bl a nytt kök och med nya ytskikt i hall, vardagsrum och sovrum. Här finns även ett garage som följer lägenheten och som dessutom ingår i månadsavgiften samt ett trevligt och inglasat uterum på baksidan. I lägenheten finns en hall i vinkel med stor och praktisk klädkammare, snyggt kök från -21 med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum, bra sovrum samt våtutrymme med tvättmaskin. Fjärrvärme och fiber finns.

 • Uteplats
Grönsaksvägen 9C, Eldslösa, Mjölby kommun
Grönsaksvägen 9C, Eldslösa, Mjölby kommun, bild 2
Grönsaksvägen 9C, Eldslösa, Mjölby kommun, bild 3

Grönsaksvägen 9C

Radhus
Eldslösa, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
116 m²
3 rum
375 m² tomt

Visningsfilm finns på detta kedjehus belägen på en gaveltomt, titta under bilder så hittar du filmen. Här är i stort sett bilfritt och med baksidan har ett soligt västsydvästläge. Entrévåning med hall, kök, vardagsrum och ett sovrum samt badrum och separat tvättstuga. Övervåning med hall, ett stort sovrum som enkelt går att göra om till två sovrum om så önskas, samt ett badrum. Väl tilltaget förråd i anslutning till huset samt garage i länga på bekvämt gångavstånd.

 • Premium
Ullekalv Villa Karlshov 1, null, Mjölby kommun

Ullekalv Villa Karlshov 1

Villa
Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 795 000 kr
136 + 136 m²
4 rum
2 834 m² tomt

Välkommen till Villa Karlshov 1 i Ullekalv och denna rymliga enplansvilla med källare. Här bor du med lantliga omgivningar som erbjuder en boendemiljö med livskvalitet med fina vyer och härlig natur kring husknuten. Läget mellan Mjölby och Skänninge ger dig närhet till de båda orternas service och utbud samt smidiga pendlingsmöjligheter, du når de båda orterna inom 10 minuter. Fastigheten består av ett boningshus med veranda på framsidan med gott om utrymme för hela familjen, dubbelgarage, två carportar och flera mindre förråd. Bostaden erbjuder praktisk hall, vardagsrum med flera fönster vilket ger fint ljusinsläpp, rymligt kök med separat matplats, tre sovrum som kan göras om till fyra rum och ett badrum. På källarplan finns bland annat gillestuga med öppen spis (ej använd på många år), hobbyrum, tvättstuga och matkällare. Fiber finns. Den generösa trädgården om 2 800 kvm är härligt uppväxt med flera fruktträd och har stora plana ytor som ger utrymme för både lek, umgänge och odling. Baksidan av huset gränsar mot hästhagar med fria vyer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Bjursdalsvägen 8 C, Bjursdalen, Boxholms kommun

Bjursdalsvägen 8 C

Lägenhet
Bjursdalen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
545 000 kr
2 rum
vån 3/3
3 590 kr/mån

Välkommen till denna rymliga och mycket fina lägenhet med bra läge vid pendelstationen och med stor och inglasad balkong mot grönområde på baksidan. I lägenheten finns rymlig och bra hall med skjutdörrsgarderob, ljust och fint kök renoverat -18 med gott och förvarings/arbetsytor samt utgång till den inglasade balkongen. Vidare finns fint vardagsrum med parkettgolv, rymligt sovrum med praktisk klädkammare samt fräscht och helkaklat våtutrymme renoverat ca -16/-17 med golvvärme och förberett för tvättmaskin.

 • Balkong
Hargsvägen 11A, Östra, Mjölby kommun

Hargsvägen 11A

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
570 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 389 kr/mån
14 615 kr/m²

Välkommen till denna fräscha lägenhet på Östra där både internet och hushållsel ingår i den låga månadsavgiften. Lägenheten som är mycket välplanerad med smarta lösningar har renoverats under de senaste åren och har ett fint ljusflöde med fönster åt två väderstreck. Bostaden erbjuder rymlig hall med plats för avhängning och arbetsplats, snyggt fullutrustat kök renoverat -18 och sovalkov med fönster. Rymligt vardagsrum med stort fönster som ger fint ljusinsläpp, här finns plats för både matbord och soffa. Vidare finns fräscht helkaklat våtutrymme som renoverades i samband med stambyte -09. Ett förråd samt matkällare följer lägenheten. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till centrum, kvartersbutik och pendeln finns på bekvämt promenadavstånd. Fina omgivningar med blandad bebyggelse samt härliga grönområden i närheten. Stabil och välskött HSB förening med gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförvaring, parkering och trädgård med uteplats. I månadsavgiften ingår värme, hushållsel, VA, bredband och kabel-tv. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Smedjegatan 8A, null, Ödeshögs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Smedjegatan 8A

Övrigt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 250 000 kr
919 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en centralt belägen hyresfastighet innehållandes totalt 3 lägenheter och en affärslokal. Fastigheten uppfördes 1929 och har tidigare varit både mjölk, ost och fiskaffär. Tvåvåningshus med vinkelformat och valmat sadeltak med flera kännetecken kvar från byggnadsåret såsom generös takhöjd, kakelugnar och snickarglädje. Bostadsyta om ca 172 kvm och 41 kvm lokal. Fin trädgård åt väster med gräsmatta och plats för parkering. På innergården finns en faluröd timrad förrådsbyggnad innehållandes förvaringsyta samt loft. Ytterligare förvaringsmöjligheter i källaren med pannrum. Huset värms upp via fjärrvärme. Välkommen att boka in dig för visning!

 • Balkong
Blåvik Garbos väg 6, Blåvik, Boxholms kommun

Blåvik Garbos väg 6

Fritidshus
Blåvik, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
4 195 000 kr
110 + 20 m²
5 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus/permanentboende i populära Blåvik byggt -09 med högt och fint läge och med bara ca 250 m till egen båtplats och sjöbod i sjön Sommen. Huset erbjuder rymlig hall, fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum med stora fönster och generös takhöjd samt utgång till uteplats på baksidan. Vidare finns tre sovrum samt extra sovrum/gästrum i anslutning till garaget, stort och helkaklat våtutrymme samt gäst-wc och fin tvättstuga. Stor uppfart med plats för flertalet bilar och garage med elport. Solceller monterade -20 som ska ge ca 7 000 Kwh/år och bidrar till låg driftskostnad. Fiber finns.

 • Plus
 • Uteplats
Sjögetorp 5, null, Ödeshögs kommun

Sjögetorp 5

Fritidshus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
1 855 m² tomt

Visning på Söndag 11:00-11:45. Anmälan till ansvarig mäklare. Välkommen till denna pärla intill Visjön. Fastigheten har ett attraktivt och lantligt läge med närhet till bad och skogsmiljö, vackert belägen med vy över sjön. Generös trädgård som passar sig för både odling och lek. På tomten finns både grönsaksland, fruktträd och bärbuskar. På våren blommar magnolia, ginst, forsythia och häggen. Man kan även finna rosenbuskar och pioner. Flera uteplatser på den generösa tomten om 1855 kvm som sträcker sig runt om huset. Smidigt boende som kan användas som villa / fritidsboende. Låga driftkostnader med möjlighet till vedeldning i öppna spisen. Borrad vattenbrunn och avloppsanläggning med grannen. I området finns härliga promenadstråk och möjlighet till bad. Den allmänna och omtyckta badplatsen som passar både barn och vuxna finns tillgänglig på bekvämt avstånd. Några kilometer till Ödeshögs tätort med skola och all service. Smidig pendling via E4:an till Linköping och Jönköping. Säljaren berättar : " Ett underbart hus med stora rum och fönster mot fantastisk natur! Här finns allt: skog, eget berg på tomten och vackra Visjön nedanför. Härliga bad- och båtmöjligheter, en fantastisk badklippa med en liten ö man kan simma ut till. Ett paradis! På tomten finns egna blåbär, fruktträd, bärbuskar och ett stort antal rosor. På våren blommar Magnolian! I omgivningarna finns gott om svamp och man kan fiska i sjön. De små skogsvägarna inbjuder till cykling och promenader. Om man mot förmodan tröttnar på detta så finns pärlor som Hästholmen och Omberg inom räckhåll. För att inte tala om Gränna och Vadstena! Och fantastiska Vättern." Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Uteplats
Folkungagatan 29 A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Folkungagatan 29 A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
3 675 kr/mån
16 103 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fint renoverade trerummare med centralt läge och som är bekvämt belägen på andra våningen. Här bor du både praktiskt och billigt med låg avgift där dessutom internet ingår och med tillgång till föreningens gym och bastu. I lägenheten erbjuds hall i vinkel och med två stora skjutdörrsgarderober, fräscht kök som är renoverat -14, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två rymliga sovrum samt helkaklat våtutrymme.

 • Balkong
Sörbygatan 5, Lundby, Mjölby kommun

Sörbygatan 5

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
883 m² tomt

Välkommen till Sörbygatan 5 och denna centralt belägna villa i 1-plan med källare på lugn återvändsgata. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till Mjölby centrum, simhall samt resecentrum. Huset som är på totalt 158 kvm fördelat på 79 kvm boyta samt 79 kvm biyta har renoverats med nytt yttertak och nytt kök under 2022. På entréplan erbjuds hall, nyrenoverat kök, vardagsrum med fint ljusinsläpp, badrum samt två sovrum varav ett har utgång till baksidan av huset. I källaren finns flera bra utrymmen så som pannrum, matkällare och ytterligare förråd. Uppvärmning med fjärrvärme.Trädgården är plan och lättskött med flera fruktträd, fint växthus med odlingsmöjligheter samt praktiskt trädgårdsskjul. På Sörbygatan bor ni i ett lugnt villakvarter med närhet till skola och fina promenadstråk bland annat längs Svartån samtidigt som centrum med all dess service finns runt hörnet. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Malmgatan 10, Fällhagen, Boxholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Malmgatan 10

Villa
Fällhagen, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
895 000 kr
68 + 68 m²
5 rum
1 239 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa på Malmgatan 10 i Boxholm. Här bor ni i lugna villakvarter med närhet till både centrum och fina strövområden. Entréplan erbjuder hall, kök med plats för matbord, två sovrum varav ett har utgång till inglasad altan, vardagsrum med fint ljusinsläpp och toalett. Inredd vind med två sovrum och förvaring. I källarplan finns utrymme om man till exempel vill renovera och göra en relaxavdelning. I dagsläget finns tvättstuga, dusch, pannrum och ytterligare utrymmen för förvaring eller hobbyverksamhet. Uppvärmning med bergvärme. Härlig trädgårdstomt med ostört läge på baksidan med fin växtlighet och flera fruktträd, här finns plats för både odling och lek. Uterum och vidbyggd altan inbjuder till sköna stunder under sommaren mot den grönskande baksidan. På Malmgatan bor du i ett lugnt och trivsamt område i Boxholm med närhet till centrum med sitt serviceutbud, fina strövområden och bra kommunikationer med pendeltåg till närliggande kommuner. Även förskola, skola och simhall/gym finns i närområdet. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Uteplats
Boet Uppsala blå 1, null, Ödeshögs kommun

Boet Uppsala blå 1

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 195 000 kr
99 + 130 m²
4 rum
2 024 m² tomt

Välkommen till Boet Uppsala blå 1 och denna enplansvilla med källare med vidbyggt dubbelgarage. Fastigheten är belägen i närheten av Boet utmed vägen mot Tranås. Generös trädgårdstomt om 2024 kvm med lantligt och eget läge. Fastigheten värms upp via bergvärme och det finns en vedpanna som komplement som efter godkänd sotning kan användas.. Enskilt avlopp och vatten. Fastigheten kommer att visas löpande med privata visningar så kontakta ansvarig mäklare för visning vid intresse eller fler frågor.

 • Uteplats
Västbergavägen 6, Väderstad, Mjölby kommun

Västbergavägen 6

Villa
Väderstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 095 000 kr
137 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Välkommen till Västbergavägen 6 och denna rymliga familjevilla i Väderstad. Huset är belägen på en lugn återvändsgata i barnvänligt område. Närhet till förskola, skola, mataffär, restaurang, flera mysiga små affärer och det populära Centralkonditoriet. Omgivningarna på den östgötska slätten erbjuder många sevärdheter och härliga miljöer som Tåkern och Omberg med sin storslagna natur. Här finns även flera fina golfbanor i närheten. På entréplan möts man av en hall med klädavhängning, bra sociala sällskapsytor såsom kök med matplats samt vardagsrummet med utgång till ett inglasat uterum. Här finns även två sovrum och ett badrum med dusch. På övre plan finns två sovrum och ett stort allrum som kan delas av till fler sovrum. På övre plan finns även en klädkammare samt ett badrum. Stor trädgård med generösa ytor med plats för odling och lek. Garage intill huset med ytterligare parkeringsmöjligheter på garageuppfarten. Separat tvättstuga intill garaget med tvättmaskin och torktumlare. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns till bland annat Mjölby. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Rosengatan 5, null, Ödeshögs kommun

Rosengatan 5

Radhus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 400 000 kr
94 + 12 m²
3 rum
497 m² tomt

Välkommen till trivsamma Bastekullen i Ödeshög och detta enplans parhus om 94 kvm fördelat på 3 rum och kök. Fastigheten är i genomgående fint skick med uteplatser på både fram och baksidan. Smidigt boende med allt i ett plan kombineras med generösa sällskapsytor. Bostaden disponeras i dagsläget med två sovrum men det går med enkelhet att återställa så möjlighet till ytterligare sovrum finns. Flera stora renoveringar är genomförda invändigt så här är det bara att flytta in. Fastigheten har ett uterum på baksidan med utgång till trädgården. På framsidan finns ett nyare trädäck där man kan njuta av kvällssolen. Carport med plats för bil samt ytterligare plats för en bil på uppfarten. Lugnt och trivsamt område med närhet till både natur, lekplatser, skolor samt serviceutbud. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns mot både Mjölby och Tranås.

 • Uteplats
Södra Strandvägen 24, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/9
4 358 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina lägenhet med två inglasade balkonger och centralt läge med närhet till både centrum och pendelstationen. Här erbjuds rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob, ljust och fint Marbodalkök med öppen planlösning mot vardagsrummet med fönster åt två håll och utgång till stor inglasad balkong. Vidare finns ett sovrum med utgång till ytterligare en inglasad balkong och stort helkaklat våtutrymme med både tvättmaskin och torktumlare.

 • Balkong
 • Hiss
Liljegatan 5, null, Ödeshögs kommun

Liljegatan 5

Radhus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 050 000 kr
82 + 10 m²
3 rum
316 m² tomt

Välkommen till trivsamma Bastekullen i Ödeshög och detta enplansradhus om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök. Fastighetens utmärkta läge med närhet till både natur, lekplatser, skolor samt serviceutbud gör detta till ett eftertraktat boende. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns mot både Mjölby och Tranås. På Liljegatan 5 erbjuds ett smidigt boende med allt i ett plan. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Invid matplatsen finns en värmande kamin och från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med härligt söderläge med sol hela dagen. Bostaden är i genomgående fint skick med fräscha ytskikt. Nyare 3-glasfönster, luftvärmepump installerad 2021 samt ett renoverat våtutrymme 2019 av fackman. Trädgård på både fram och baksidan samt flera uteplatser i olika väderstreck. Garage intill huset med elektrisk port samt förrådsdel. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Uteplats
Ringvägen 24A, Östra, Mjölby kommun

Ringvägen 24A

Lägenhet
Östra, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
440 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 501 kr/mån
11 733 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 24A och denna rymliga 1:a med låg avgift där egen parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor du på Östra med bra läge med närhet till både pendel, affärer och fina grönområden. I lägenheten finns hall med stor klädkammare, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt stambytt badrum. - Till lägenheten finns både ett vindsförråd och ett källarförråd - PARKERINGSPLATS ingår i avgiften - Perfekt läge med närhet till service och kommunikationer, 5 minuters gångväg till pendel. - Stambytt badrum Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Vetevägen 7, Strålsnäs, Boxholms kommun
 • Tor 2 maj kl 17:30

Vetevägen 7

Villa
Strålsnäs, Boxholms kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 395 000 kr
142 m²
1 056 m² tomt

Välkommen till detta fina och påkostade boende med toppenläge längst in på lugn återvändsgata och som gränsar till ostört grönområde. Här bor du både rymligt och bekvämt med fyra sovrum och två våtutrymmen och där det mesta är renoverat under senare år. I entréplan finns rymlig hall, ljust och fint Myresjökök från -08, stort vardagsrum med fin eldstad och utgång till stort inglasat uterum, även det med eldstad, fräscht våtutrymme renoverat -15, sovrum samt tvättstuga från -13. På övre plan finns ljust och stort allrum, tre bra sovrum och ytterligare ett våtutrymme renoverat -08/-09. Renoverat garage och separat förråd.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 38