Mäklare Johan Samuelsson

Johan Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smålandsvägen 26, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Smålandsvägen 26

Villa
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
3 395 000 kr
125 + 29 m²
5 rum
898 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta och centralt belägna villa. Här bor du väldigt centralt med centrum med dess utbud och service alldeles runt husknuten samt med närhet till pendelstationen varifrån man snabbt och smidigt tar sig till t ex både Linköping och Tranås. I entréplan finns rymlig och praktisk hall, fräscht kök renoverat -13, ljust och fint matrum med mysig eldstad, stort vardagsrum med utgång till uteplats samt wc. På övre plan finns övre hall med klädkammare, tre bra sovrum samt fräscht våtutrymme med både tvättmaskin och torktumlare. Nya fönster.

  • Uteplats
Sörbygatan 13, Lundby, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sörbygatan 13

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 495 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
826 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och fint renoverade villa med centralt och bra läge med närhet till både centrum och pendel. Här har man bl a låtit utföra dränering med Isodrän -17, helt nytt yttertak med papp, läkt, pannor och plåtar fr. -19 samt renoverat både kök och badrum. I entréplan erbjuds välkomnande hall med öppen planlösning mot både matrum och vardagsrum, ljust och smakfullt renoverat kök fr. 17, matrum och vardagsrum med utgång till stor och nybyggd trall, helkaklat våtutrymme fr. -18 samt två bra och rymliga sovrum. I källarplan finns en nyligen renoverad gillestuga, ytterligare två rum samt bra förrådsutrymmen. Fjärrvärme.

  • Uteplats
Motalagatan 8, Skänninge, Skänninge, Mjölby kommun

Motalagatan 8, Skänninge

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 295 000 kr
92 m²
4 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta fina och mycket välskötta hus med centralt och bra läge i Skänninge. Här bor du med toppenfin och ostörd baksida med ån som närmsta granne. I entréplan finns rymlig hall med praktiskt klinkergolv, ljust och fint kök renoverat -15 och med öppen planlösning in mot matrummet, fint vardagsrum med trevlig eldstad installerad -21 samt helkaklat våtutrymme renoverat -18. På övre plan finns hall samt två till tre bra sovrum. Bra uthus/gästhus på baksidan och med inglasat uterum mot ån.

  • Plus
  • Uteplats
Gycklargränd 6, Skänninge, Mjölby kommun

Gycklargränd 6

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 695 000 kr
141 m²
7 rum
593 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa med hela fem sovrum och med lugnt och skönt läge på mindre återvändsgata i Skänninge. Huset är väl underhållet genom åren och har bl a försetts med både nytt yttertak och kök under -21. I entréplan finns rymlig hall, snyggt och nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till uteplats på baksidan, två sovrum samt våtutrymme och tvättstuga. På övre plan finns allrum, tre ytterligare sovrum samt dusch/wc. Syllar och fönster är bytt -07.

  • Uteplats
Svartåliden 4 A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Svartåliden 4 A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
17 109 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och fräscha trerummare med ett centralt och bra läge med närhet till både centrum och pendelstation och där även internet ingår i månadsavgiften. Här erbjuds praktisk hall med instegsklinker och flertalet garderober, ljust och fint kök, rymligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong, två sovrum samt helkaklat våtutrymme med ny tvättmaskin från -23.

  • Balkong
Ekgatan 16 B, Lundby, Mjölby kommun

Ekgatan 16 B

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 095 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 311 kr/mån
14 898 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea på populära Lundbyområdet med låg avgift och i en stabil och välskött förening. Här bor du i ett lugnt och skönt område med stora grönytor och samtidigt bara en kortare promenad till centrum. I lägenheten finns stor och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, stort och fräscht kök med nyare vitvaror, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matmöbel samt utgång till inglasad balkong. Vidare finns två sovrum samt våtutrymme med både ny tvättmaskin och ny torktumlare.

  • Balkong
Svartåliden 6 B, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svartåliden 6 B

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/4
5 293 kr/mån
17 553 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och fräscha fyrarummare i stabil och populär HSB-förening med centralt och bra läge med närhet till centrum, pendel och fina promenadstråk utmed Svartån. Lägenheten är bekvämt belägen på andra våningen och internet ingår i månadsavgiften. I lägenheten finns stor och rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob, stort och fräscht kök med stor matplats, fint vardagsrum med utgång till inglasad balkong, tre bra sovrum, helkaklat våtutrymme med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare wc.

  • Balkong
Tomta Eksberg 2, null, Mjölby kommun

Tomta Eksberg 2

Villa
Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
99 + 57 m²
4 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med lugnt och skönt läge på landet i Tomta strax utanför Mantorp. I entréplan finns rymlig och välkomnande hall, stort och fräscht kök, vardagsrum med utgång till takad uteplats, fräscht helkaklat våtutrymme renoverat -19, tre bra sovrum samt ytterligare ett våtutrymme. I källaren finns gillestuga, ytterligare ett sovrum om behov finns samt förrådsutrymme. Garage. Fiber finns.

Visar alla 8