Mäklare Robert Thunér

Robert Thunér

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holkaberg Sjöberga 2, null, Ödeshögs kommun

Holkaberg Sjöberga 2

Fritidshus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
995 000 kr
78 + 15 m²
4 rum
7 100 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en spännande fastighet med Vätternutsikt. Fastigheten är belägen mellan Ödeshög och Gränna, utmed turistvägen alldeles intill Holkaberg och Narbäcks naturreservat. Naturreservatet har fina vandringsleder, ett rikt växt och djurliv samt minnen från forntiden. Holkaberg Sjöberga 2 är en enklare fritidsfastighet om 78 kvm med tillbyggd förrådsdel. Huset är uppfört 1932 och var från början stall till gästgiveriet Sjöberga. Generös trädgårdstomt om 7100 kvm med möjligheter. Huset är byggt i 1 ½ plan med vardagsrum, kök, sovrum och ett duschrum på entréplan. På övre plan finns ett allrum med utgång till balkong samt ett sovrum. De flesta ytskikten är äldre. Då säljarna äger fastigheten på andra sidan vägen kommer de låta en köpare få tillgång till badplats med ett såkallat nyttjanderättsavtal. Detta ger en köpare tillgång till Vätterns klara vatten varma sommardagar. Säljarna berättar: "Huset var ursprungligen stall till gästgiveriet Sjöberga på andra sidan vägen. Gästgiveriet låg ursprungligen i Holkaberg, utmed den medeltida eriksgatan, men flyttades hit när vägen byggdes här utanför. När gästgiveriet lades ner fungerade huset som lagård till Sjöbergas kor. På 70-talet såldes fastigheten och huset blev bostadshus. På 80-talet köpte vår far det och gav det till oss tre syskon. Vi har tillbringat alla våra somrar så länge jag kan minnas i Sjöberga hos vår faster, som ensam brukade den lilla gården. Det var därför väldigt roligt för oss att kunna fortsätta våra sommarliv på landet här, nu när vi hade egna barn och faster blivit för gammal för att husera hela brorsbarnaskaran. Under kastanjen hade kusinerna en koja och en gunga och flera ”hemliga platser” runt omkring. När barnen sov kunde vi sitta och uppleva solnedgången över sjön eller se regnvädren komma tågande från Västergötland. När vi fick överta Sjöberga efter fasters död 1987 fungerade huset som tonårshärbärge, replokal och gäststuga. Så många roliga minnen bor i de här väggarna och vi hoppas att huset ska få nya glada ägare som får många fina somrar eller permanentboende här." Välkommen att anmäla dig till visningen!

Rosengatan 5, null, Ödeshögs kommun

Rosengatan 5

Radhus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 400 000 kr
94 + 12 m²
3 rum
497 m² tomt

Välkommen till trivsamma Bastekullen i Ödeshög och detta enplans parhus om 94 kvm fördelat på 3 rum och kök. Fastigheten är i genomgående fint skick med uteplatser på både fram och baksidan. Smidigt boende med allt i ett plan kombineras med generösa sällskapsytor. Bostaden disponeras i dagsläget med två sovrum men det går med enkelhet att återställa så möjlighet till ytterligare sovrum finns. Flera stora renoveringar är genomförda invändigt så här är det bara att flytta in. Fastigheten har ett uterum på baksidan med utgång till trädgården. På framsidan finns ett nyare trädäck där man kan njuta av kvällssolen. Carport med plats för bil samt ytterligare plats för en bil på uppfarten. Lugnt och trivsamt område med närhet till både natur, lekplatser, skolor samt serviceutbud. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns mot både Mjölby och Tranås.

  • Uteplats
Vallsbergsvägen 20, Väderstad, Mjölby kommun

Vallsbergsvägen 20

Övrigt
Väderstad, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 895 000 kr
2 468 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna centrumfastighet i Väderstad innehållandes en ICA butik som hyr en av lokalerna. I fastigheten finns även en stor lägenheten om ca 210 kvm i 1 ½ plan, ett gårdshus om 2 rum och kök cirka 40 kvm. På baksidan finns en parkering, en förrådsbyggnad om cirka 100 kvm innehållandes ett garage och förrådsutrymmen samt pentry/dusch/bastu. I försäljningen av Vallsberg 7:5 ingår även grannfastigheten, en obebyggd tomt med adress Hagtornsvägen 4 (Vallsberg 7:39). Mer information nedan! Välkommen att boka in dig för visning den 5/11 klockan 14:00-15:00. (Anmälan krävs)

Klockarevägen 4, Trehörna, Trehörna, Ödeshögs kommun

Klockarevägen 4, Trehörna

Villa
Trehörna, Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 395 000 kr
188 + 28 m²
4 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till Trehörna och denna fastighet på Klockarevägen 4 som uppfördes 1969. En välplanerad och rymlig villa med boendeyta om hela 188 kvm, dessutom tillkommer ett vidbyggt garage. Stor och generös trädgårdstomt om 1029 kvm med sjönära läge alldeles intill Trehörnasjön. Säljaren har de senaste åren renoverat ytskikten i både vardagsrummet och köket. Nya fönster på entréplan samt en ny luftvärmepump. Vardagsrummet erbjuder sociala sällskapsytor med öppen planlösning mot köket. Härlig utsikt ner mot sjön. Från det renoverade köket som är alldeles nytt 2021 finns skjutdörr till den stora balkongen som sträcker sig utmed husets baksida. Här kan du njuta av utsikten och sydvästläge. På entréplan finns tre sovrum, badrum och en klädkammare. Nedervåning i suterräng med möjligheter. Lugnt läge i barnvänligt område. Trehörna erbjuder ett skönt boende med härlig skogsnatur inpå knuten. Bra pendlingsavstånd till Tranås, ca 19 km där pendeltåg finns, och till Ödeshög ca 25 km . Bussförbindelse finns mellan Ödeshög - Trehörna - Tranås. Varmt välkommen att anmäla intresse redan nu!

Virvelvägen 6, null, Ödeshögs kommun

Virvelvägen 6

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 195 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
964 m² tomt

Välkommen till Virvelvägen 6 i Ödeshög och denna fina familjevilla. Här bor du i ett trivsamt enplanshus med källare och vidbyggt garage. Villan är belägen i lugna villakvarter med bekvämt gångavstånd till centrum med serviceutbud. Generös trädgård på baksidan med en förrådsbod, fruktträd och plats för odling eller lek. Entréplan erbjuder ett vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet, kök med matplats, tre sovrum samt en toalett. Källarplan har gillestuga med öppen spis som ger skön värme och höjer mysfaktorn, tvättstuga med tvättmaskin och dusch renoverat 2012. I källaren finns även en toalett, matkällare och två rymliga hobbyrum. Via källaren nås garaget. Uppvärmning med bergvärme samt öppen spis borgar för bra uppvärmningskostnader. Fiber finns! På Virvelvägen bor du i ett lugnt villakvarter med närhet till förskola, grundskola och centrum med butiker samt övrigt serviceutbud. Ödeshög har fina omgivningar med närhet till bland annat Omberg med sin storslagna natur och härliga friluftsmöjligheter, Vättern där du kan både fiska och bada. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an till kringliggande kommuner, både Linköping och Jönköping når du på ca 40 minuter. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Uteplats
Skönatorpet Sammelsberg 1, null, Ödeshögs kommun

Skönatorpet Sammelsberg 1

Fritidshus
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
750 000 kr
44 + 20 m²
2 rum
1 525 m² tomt

Njut av sommaren och naturen i detta mysiga fritidstorp på en lummig kuperad tomt med stora gräsytor, ostört läge mot skogen men ändå närhet till kommunikationer och service. Här bor man med närhet till Visjö badplats, Vättern och friluftsanläggning med motionsspår och konstfruset skidspår vintertid. Säljarna har använt torpet sommartid som vintertid. Bekvämt med kommunalt vatten som kan användas året runt. Huvudbyggnaden består av en tillbyggd entré, vardagsrum med kakelugn, kök utrustat med elspis, ugn, mikrovågsugn, kyl / frys samt en värmande vedspis. I köket finns gott om arbetsyta. På övervåningen finns en inredd vind med plats för sängplatser. Fiber finns indraget. I trädgård finns plats för både odling och lek. Ett stort trädäck med en vedeldad badtunna som ingår i köpet. I anslutning till huvudbyggnaden finns en altan med sällskapsytor med söderläge. Flera uthusbyggnader med möjligheter för den händige. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Norra vägen 75, null, Ödeshögs kommun

Norra vägen 75

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 395 000 kr
117 + 30 m²
4 rum
859 m² tomt

Välkommen till detta fräscha och smidiga boende beläget på populära Skrapegården i Ödeshög. På lugn återvändsgata med bra läge finns denna fina enplansvilla till salu. Smidigt boende med allt i ett plan, generösa sociala ytor, tre bra sovrum, två våtutrymmen samt tvättstuga. Fastigheten har ett inglasat uterum på baksidan med skjutdörrar ut mot ett stort trädäck med sydvästläge. Här kan ni sitta och njuta av solen större delen utav dagen. Trädgård med gräsmatta runt om huset, fruktträd samt både ett vidbyggt garage (30 kvm) och carport (30 kvm). Fiber finns indraget. Ödeshög och dess omgivning har mycket att erbjuda såsom Omberg och dess underbara natur, Vätterns klara vatten med badmöjligheter samt Naturum Tåkern för både barn och vuxna. Goda pendlingsmöjligheter ges via E4:an mot Linköping och Jönköping. Bussförbindelser finns mot både Mjölby och Tranås. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Kråkeryd 3, null, Ödeshögs kommun

Kråkeryd 3

Tomt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
2 295 000 kr
1 596 m² tomt

Välkommen till Kråkeryd 3 och denna byggklara hörntomt om 1596 kvm med högt och fritt läge med milsvid utsikt åt alla väderstreck. Tomten är belägen ca 200 meter från Vättern omgiven av härliga strövområden samt befintlig bebyggelse. Området mellan Vättern och tomten är naturreservat vilket borgar för fri sikt. Tomten ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör vilket skapar frihet för dig som köpare. Generös byggrätt med möjlighet att bygga i två plan för en fantastisk panoramautsikt. Fastigheten är ansluten till gemensamhetsanläggning för vatten och anslutningskostnaden är redan betald. Likaså gäller för avloppsanläggning. Kråkeryd ligger med närhet till både Gränna och Ödeshög. Gränna ett riktigt sommarparadis med polkagristillverkning, Andrémuseet och färja över till Visingsö. Ödeshög tätort med all service, förskolor, skolor, vårdcentral och affärer är det ca 4 km. Man pendlar lätt via E4 till närbelägna städerna Linköping och Jönköping. På ca 40 minuter är man i Linköping och på ca 30 minuter är man i Jönköping. I området kring Ödeshög finns flera populära golfbanor, fin natur och ett rikt kulturliv. Välkommen att höra av er för mer information!

  • Plus
Öninge Wetter 29, null, Ödeshögs kommun

Öninge Wetter 29

Tomt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
600 000 kr
1 359 m² tomt

Livet på landet lockar allt fler till att bygga bo och slå rot. Med ett bra läge ca 700 m från Vättern med vid utsikt över den böljande Östgötaslätten i skuggan av det magiska Omberg erbjuds en byggklar tomt om 1 359 kvm. Tomten är belägen i ett gammalt kulturlandskap med smultronställen för den kulturintresserade. Men läget har mer att erbjuda. Gångavstånd och granne med en av Sveriges bästa golfbanor "Ombergs golf" där det även finns bra bad, ca 700 m till häftigt klippbad i Vättern, närhet till Hästholmen med glasscafé, restauranger och småbåtshamn, ca 1 mil till fågelsjön Tåkern, och givetvis skog och vandringsleder på Omberg. Till centralorten Ödeshög är det ca 3 km. Här finns allt man behöver i form av affärer, förskolor, skolor, hälsovårdscentral m.m. Till närbelägna städer såsom Jönköping och Linköping pendlar man lätt via E4. På ca 40 minuter är man framme i dessa städer. Välkommen att förverkliga dina drömmar om ett bekvämt, vackert boende som inbjuder till en tillvaro med hög livskvalité långt från en hetsig stadspuls. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

Kungsvägen 66, null, Ödeshögs kommun

Kungsvägen 66

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
1 895 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till en gedigen och välvårdad villa på Kungsvägen 66 i Ödeshög. Fastigheten har ett utmärkt läge i lugna villakvarter. Här finner du ett inbjudande hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende. På entréplan finns ett vardagsrum med utgång till en stor trädäckad uteplats med gott om plats för umgänge. Köket som renoverades 2022 är komplett utrustat och vidare finns två sovrum, duschrum samt en gästtoalett på entréplan. En trappa ner i källaren finns gott om utrymmen som man når på flera sätt. Två trappor från entréplanet och en källaringång. Den ljusa trevliga gillestugan med öppen spis nås direkt från övre vardagsrummet. Dessutom finns i den fräscha källaren tvättstuga, dusch, bastu, flera förråd, f.d. pannrum med bergvärmepump och en vedkamin, kontor samt en fin matkällare. Flera källarutrymmen har ytskikt med klinker och kakel. I den vidbyggda delen om ca 65 kvm som byggdes till 1979 finns idag ett garage med klinker och kakel samt en stor verkstad / förvaringsyta. Välordnad trädgård omgiven av staket med flera fruktträd och trädgårdsland. Sammanfattningsvis en rejäl och trevlig villa där man får mycket hus för pengarna och har bekvämt pendlingsavstånd mot både Linköping och Jönköping. Varmt välkommen att boka in dig för visning via vår hemsida!

  • Uteplats
Öninge Wetter 30, null, Ödeshögs kommun

Öninge Wetter 30

Tomt
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
600 000 kr
1 021 m² tomt

Livet på landet lockar allt fler till att bygga bo och slå rot. Med ett bra läge ca 700 m från Vättern med vid utsikt över den böljande Östgötaslätten i skuggan av det magiska Omberg erbjuds en byggklar tomt om 1 021 kvm. Tomten är belägen i ett gammalt kulturlandskap med smultronställen för den kulturintresserade. Men läget har mer att erbjuda. Gångavstånd och granne med en av Sveriges bästa golfbanor "Ombergs golf" där det även finns bra bad, ca 700 m till häftigt klippbad i Vättern, närhet till Hästholmen med glasscafé, restauranger och småbåtshamn, ca 1 mil till fågelsjön Tåkern, och givetvis skog och vandringsleder på Omberg. Till centralorten Ödeshög är det ca 3 km. Här finns allt man behöver i form av affärer, förskolor, skolor, hälsovårdscentral m.m. Till närbelägna städer såsom Jönköping och Linköping pendlar man lätt via E4. På ca 40 minuter är man framme i dessa städer. Välkommen att förverkliga dina drömmar om ett bekvämt, vackert boende som inbjuder till en tillvaro med hög livskvalité långt från en hetsig stadspuls. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

Visar alla 11