Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annakarin Revell

Annakarin Revell

Om mig

Annakarin har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010 och har under alla år förmedlat många bostäder så som villor, bostadsrätter, jord och skogsbruksfastigheter. Hennes mål är att ge både säljare och köpare en fin upplevelse och med hennes långa erfarenhet kan hon hjälpa dig till en trygg affär. Hon säljer huvudsakligen villor i dag men även jord och skogsbruksfastigheter vilket hon också är utbildad inom. Har du en sådan fastighet tveka inte att höra av dig så hjälper hon dig mycket gärna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästbacken 10B, Kållered, Mölndals kommun
  • Sön 2 jun kl 13:00
Prästbacken 10B, Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Prästbacken 10B, Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Prästbacken 10B

Villa
Kållered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
6 250 000 kr
161 + 14 m²
7 rum
600 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad i Kållered! Här finner du en rymlig 2- plans souterrängvilla med hela fem till sex sovrum fördelat på 161 kvadratmeter. När du kliver in i detta hem möts du av en stilren och öppen planlösning som skapar en härlig atmosfär. Med gott om plats för hela familjen och möjlighet till flera sällskapsrum kommer du garanterat trivas här. Det stora köket är perfekt för matlagning tillsammans och erbjuder gott om förvaringsutrymme. De generösa sällskapsytorna ger möjlighet till trivsamma middagar eller lekstunder för barnen. Möjlighet till uteplats och trädgård ger extra utrymme för sommarkvällar och lekfulla aktiviteter. Det som sticker ut med denna bostad är den fantastiska utsikten från balkongen och spabadet, perfekt för avkoppling och lyxiga stunder. I närområdet finns skolor, affärer och grönområden som erbjuder en bekväm vardag för hela familjen. Mölndals centrum ligger bara en kort bil- eller bussresa bort med ett brett utbud av shopping och restauranger. Den närliggande naturen inbjuder till härliga promenader och utflykter. Drömmer du om ett hem med generösa utrymmen och närhet till allt du behöver? Då är detta bostaden för dig! Välkommen att upptäcka möjligheterna som detta fantastiska hus har att erbjuda.

  • Premium
  • Energieffektiv
Heleneviksbacken 19, Helenevik, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Heleneviksbacken 19, Helenevik, Mölndals kommun, bild 2
Heleneviksbacken 19, Helenevik, Mölndals kommun, bild 3

Heleneviksbacken 19

Villa
Helenevik, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
11 900 000 kr
199 + 24 m²
7 rum
325 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus som erbjuder en perfekt kombination av modern design och en unik naturlig miljö. Detta högt belägna hus kommer att överträffa dina förväntningar och erbjuda en fin utsikt över den vackra Rådasjön. Den öppna planlösningen i detta hem är helt enkelt en dröm för den moderna familjen. Det rymliga och ljusa vardagsrummet, matplatsen och köket smälter samman till en harmonisk och social yta, perfekt för att umgås med familj och vänner. Under sommarmånaderna kliver vi gärna ut på den stora balkongen eller upp på takterrassen. Stora fönster vetter mot sjön, vilket ger en ständig påminnelse om den naturliga skönhet som omfamnar tillvaron. Det perfekta läget på höjden gör att årstiderna alltid känns närvarande. På soliga dagar ser man sjön glittra och på vintern, när isen lagt sig ser man ofta skridskoåkare gå på tur. Tilltalar detta dig är du välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium

Visar alla 2