Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Mölndal

Fastighetsbyrån Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun
 • Tis 7 maj kl 16:50
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Vetekornsgatan 17

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 546 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkommen till Vetekornsgatan 17 och denna rymliga gaveltrea om hela 86 kvm. Bostaden erbjuder bland annat stora och ljusa ytor, fina förvaringslösningar och fönster i tre väderstreck. Här njuter ni även av ett stilrent och snyggt renoverat badrum samt en stor balkong med underbar utsikt belägen i ett insynsskyddat läge. Med Vetekornsgatan 17 som er nya adress bor ni fridfullt på en lugn gata med gångavstånd till mataffär, apotek, bageri samt mycket bra kommunikationer. Den friluftsintresserade fröjdas över närheten till Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Professorsgatan 12, Pedagogen Park, Mölndals kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00
Professorsgatan 12, Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 2
Professorsgatan 12, Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 3

Professorsgatan 12

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 448 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/7
3 617 kr/mån
52 085 kr/m²

Trevlig tvåa i markplan med egen entré och stor uteplats i söder. Lägenheten är genomgående och har kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett helkaklat badrum med kombimaskin och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är helt nyproducerad och ingen har bott här, inflyttning kan ske omgående. OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader, så passa på att göra ett riktigt bra köp. Välkommen!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun
 • Sön 28 apr kl 11:30
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Häradsgatan 30A

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 167 kr/mån
31 646 kr/m²

På Häradsgatan 30A erbjuds en stor och välplanerad trea bekvämt belägen på entréplan (några trappsteg upp till porten). Här väntar stora ytor, ett smakfullt renoverat kök samt balkong i soligt västerläge. Lägenheten är beläget i populära Bosgården och här bor man med närhet till Sahlgrenska och goda kommunikationer till Göteborg. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Tvillinggatan 5B, Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Mån 29 apr kl 17:30
Tvillinggatan 5B, Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 2
Tvillinggatan 5B, Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 3

Tvillinggatan 5B

Lägenhet
Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 028 kr/mån
36 273 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en trivsam genomgångstvåa med balkong i soliga sydväst. Här bor du i en stabil förening med låg avgift. Luftiga ytor erbjuder ett smidigt kök, ett ljust vardagsrum, ett sovrum samt ett badrum. Med Tvillinggatan 5B som adress bor ni bekvämt nära skola och kommunikationer liksom Änggårdsbergens och Safjällets strövområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Mån 29 apr kl 18:10
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 14

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 0/3
2 866 kr/mån
60 395 kr/m²

Varmt välkommen till Krokslätts Parkgata 14 och denna välplanerade tvåa med underbar uteplats! Här erbjuds en lägenhet med hög standard, kvadratsmart planlösning samt all bekvämlighet man kan tänkas behöva. Lägenhetens underbara uteplats är beläget i soligt västerläge och här kan man sitta länge på kvällen med vännerna och varför inte spela ett parti kubb precis utanför på gräsmattan. Otroligt trevlig förening med närhet till allt vad Krokslätt har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Fjäderskrudsvägen 6, Lindome | Fågelsten, Mölndals kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00

Fjäderskrudsvägen 6

Villa
Lindome | Fågelsten, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
6 295 000 kr
158 + 15 m²
6 rum
416 m² tomt

Trevligt hus i nya Fågelstensområdet med takterrass, uteplats med trädäck samt lättskött trädgård. Till huset hör carport med stort förråd och uppfart med elbilsladdare. Invändigt väntar kök och vardagsrum på entréplan, två badrum och ett wc samt fyra sovrum varav ett med utgång till takterrass. Mycket familjevänligt område utan genomfartstrafik och direkt närhet till det mesta. Huset är från 2009 så inga reparationer krävs. Välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Annebergsvägen 77, Lindome | Gårda, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Annebergsvägen 77

Villa
Lindome | Gårda, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 995 000 kr
164 m²
6 rum
1 290 m² tomt

Välkommen till denna lantliga dröm strax söder om Lindome. Huset har anor, troligtvis från 1880-talet, och charmen sitter kvar i väggarna än idag. Direkt när man tar första steget in i hallen känner man att det är ett riktigt hem. Från början var det två hus där det ena huset enligt hörsägen användes som snickeri där man tillverkade den berömda ”Lindomestolen”. Hallen som idag förbinder de båda byggnaderna är stor och möblerbar med inbyggda garderober och med bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot trädgården. Husets båda vinklar ger flera möjligheter att disponera sällskapsytorna och sovrummen efter eget behov. Idag har vi tre bra sovrum samt badrum i den ena flygeln till vänster. Går man istället till höger kommer man in i köket. Här finns en härligt vedspis som kan användas flitigt för mysiga höst- och vinterkvällar. Här finns också två stora vardagsrum med en trivsam glasveranda som binder ihop de båda rummen. Det ena rummet kan med fördel användas som ett stort sovrum eller matsal för den som vill. Här har vi också ytterligare ett stort sovrum. En trätrappa leder från verandan upp till en riktig vind med ståhöjd. Som de flesta äldre hus har detta hus också en riktig matkällare. Baksidan är en oas av grönska för den som är trädgårds- eller intresserad av odling. Tomten gränsar också direkt till ett stort naturområde som man ständigt känner närvaron till. Åt andra hållet, mot väster breder ängarna ut sig för trevlig utsikt och kvällssol. Endast 5 minuters bilfärd till Lindome centrum, 15 minuter till Kungsbacka och 25 minuter till Göteborg. En minuts promenad till busshållplats. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida!

 • Uteplats
Ridspögatan 4A, Åby, Mölndals kommun
 • Mån 29 apr kl 18:30
Ridspögatan 4A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Ridspögatan 4A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Ridspögatan 4A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 550 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 649 kr/mån
46 970 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna hemtrevliga och ljusa 1.5 rok i en stabil och omtyckt förening. Här erbjuds bland annat kvadratsmarta ytor. Populärt område med närhet till shopping, grönområden och kommunikation. Centrala Göteborg nås smidigt med bil, buss eller spårvagn. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals nya galleria såväl som Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Näckrosgatan 7, Södermalm, Mölndals kommun

Näckrosgatan 7

Villa
Södermalm, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
9 950 000 kr
200 + 32 m²
7 rum
1 142 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda ytterligare en mycket trivsam och tilltalande villa på populära Södermalm. Här bor man på en lugn återvändsgata med utmärkt läge i området och Änggårdsbergens naturreservat som närmaste granne. En tilltalande och arkitektritad villa med gedigna materialval, marmorgolv och ekparkett genomgående i huset. Här erbjuds en ljus öppen planlösning med stora ytor för lek, fest och avkoppling. Den stora trädgården har flera soliga uteplatser, altaner och balkonger i olika väderstreck samt härlig utsikt mot delar av Toltorpsdalen. Gott om förvaringsmöjligheter samt ett stort friliggande garage med varmförråd, infart med plats för flera bilar samt uppvärmning i form av bergvärme är uppskattade detaljer. Välkomna till ett utmärkt boende med närhet till Sahlgrenska, Chalmers, goda bussförbindelser på Toltorpsgatan samt underbar natur och strövområden i Änggårdsbergen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 398 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/7
5 079 kr/mån
48 543 kr/m²

Välplanerad trea om 70 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från de sociala ytorna finns utgång till en rymlig balkong om ca 10 kvm i bästa kvällsolsläge och utsikt mot Änggårdsbergen. Man har även en djup loftgång på entrésidan vilket kan möbleras med mindre bord och stolar. Lägenheten är helt nyproducerad och ingen har någonsin bott i den. Högkvalitativa materialval såsom HTH-kök med induktionshäll, helkaklat smakfullt badrum med tvättavdelning och fint parkettgolv. I föreningen finns gym, boulebana, växthus, elcykelpool och till lägenheten hör ett förrådsutrymme i källaren. Inflytt kan ske fr.o.m. april 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Hiss
Ullas Lyckas väg 113 , Kållered | Livered, Mölndals kommun
 • Sön 5 maj kl 13:45
Ullas Lyckas väg 113 , Kållered | Livered, Mölndals kommun, bild 2
Ullas Lyckas väg 113 , Kållered | Livered, Mölndals kommun, bild 3

Ullas Lyckas väg 113

Radhus
Kållered | Livered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 195 000 kr
99 m²
4 rum
7 055 kr/mån
32 273 kr/m²

På populära Ullas lyckas väg presenteras detta stilfulla bostadsrättsradhus med veranda samt stor altan i perfekt söderläge. Huset har en smart planlösning med sociala ytor på entréplanet och tre sovrum en trappa upp. Här bor ni barnvänligt nära Kållereds centrum och med promenadavstånd till Tulebosjön.

 • Premium
 • Uteplats
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun
 • Mån 29 apr kl 12:10
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Skrittgatan 5A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 265 kr/mån
29 157 kr/m²

Välkomna till denna välplanerad och rymlig fyra med inglasad balkong i populära Riksbyggen Mölndalshus 3. Lägenheter erbjuder även ett kök med stor matplats, tre st sovrum samt stilrent badrum och gästtoalett. Här finns det gott om förvaringsutrymmen genom klädkammare och garderober. Eftersom renoveringar av badrum och stambyte redan är gjort så finns här möjligheten att uppdatera lägenheten i sin egen takt eller sätta större egen prägel direkt, det som fungerar bäst för just er familj. Mycket stabil förening med renoverad och fin gård där det finns allt från lekplats, gräsytor och grillmöjligheter finns, ett ställe att umgås på! Mycket omtyckt område med närhet till förskola, skola, grönområden och kommunikation. Det är lätt att ta sig till Göteborg med buss och spårvagn och självklart med bil. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals nya galleria såväl som Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Högenvägen 57, Kållered | Livered, Mölndals kommun

Högenvägen 57

Lägenhet
Kållered | Livered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
5 356 kr/mån
29 012 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en rymlig lägenhet i populär HSB-förening i Kållered. Här bor du i ett lugnt och väldigt trivsamt område med närhet till naturen, badsjö och till allmänna kommunikationer. En rymlig balkong med ett bra solläge. Stort vardagsrum och kök samt två rymliga sovrum. Parkeringsplats finns om så önskas. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Gunnavägen Knipered 3:19, Lindome | Greggered, Mölndals kommun

Gunnavägen Knipered 3:19

Tomt
Lindome | Greggered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 595 000 kr
2 993 m² tomt

Nu finns ett ypperligt tillfälle för den som letar efter en stor tomt med högt läge och härligt utsikt över öppna fält och skogslandskap, dessutom i västerläge med kvällssol. Tomten som är på nästan 3.000 kvm, ligger enskilt i en skogsdunge med öppna fält framför sig mot väster och tar emot sol hela dagen fram till sena kvällen. Här har man möjlighet att bygga sitt drömhus. Tomten säljs helt utan krav på husleverantör men vi presenterar här ett förslag tillsammans med ett affärsförslag från Myresjöhus. Tomten ligger på behörigt avstånd från trafik så här kan man njuta av lugnet dygnet runt och den storslagna naturen som omger hela fastigheten. Tomten är belägen nästan högst upp på Gunnavägen i Lindome och trots det naturnära boendet tar det endast sju minuter att köra till E6 vid Kålleredsmotet så man når all samhällsservice samt statspulsen i Göteborg med bekväm bilresa. Det finns idag ett positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus i två plan samt garage. Beskedet omfattar ca 150+50 m² byggnadsarea, ca 300+50 m² bruttoarea. Våra skyltar står placerade vid tomtens fyra hörn. Ett tips till er som vill komma till visningen är att innan ladda ner Lantmäteriets app "Min karta". Då visas tomten samt er position efter att man skrivit in "Mölndal Knipered 3:19" Välkomna att anmäla er till visning på Fastighetsbyråns hemsida!

Larssons Berg 15, Stensjön, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Larssons Berg 15, Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Larssons Berg 15, Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Larssons Berg 15

Lägenhet
Stensjön, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 130 kr/mån
49 267 kr/m²

På Larssons Berg 15 presenteras en nyproducerad trea från 2015 med solbalkong. Stilren interiör med en ljus och trevlig planlösning. Hiss finns. Vackert belägen precis vid den glänsande Stensjön med närhet till såväl förskola och skola som grönskande skog och natur. Gunnebo Slott ligger bara en promenad eller cykeltur bort! Flytta till ett av Mölndals mest expansiva området. Just nu kan du köpa denna lägenhet med direkt närhet till Stensjön samtidigt som du kommer bo i ett vackert bostadsområde med grönskande parkområde samt gångavstånd till flera grönområden. Just nu håller Riksbyggen på att utveckla området genom att bygga ett antal radhus. Gå gärna in och läs mer om det på: https://www.riksbyggen.se/bostad/vastra-gotalands-lan/molndals-stad/molndal/stensjoparken-1/.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kvarnvägen 4 P, Lindome | Annestorp, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kvarnvägen 4 P, Lindome | Annestorp, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnvägen 4 P, Lindome | Annestorp, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnvägen 4 P

Lägenhet
Lindome | Annestorp, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/2
2 561 kr/mån
37 934 kr/m²

Nu har vi fått förmånen att förmedla ytterligare en 2:a på Kvarnvägen i Lindome. Lägenheten är rymlig och välplanerad med stora ytor samt bra förvaringsmöjligheter. Interiört erbuder lägenheten ett nyrenoverat kök, fina ytskikt samt helkaklat badrum. Eteriört finner ni en mindre uteplats på loft gången samt en stor inglasad balkong i soligt söderläge. Med bara några korta steg till närmaste busshållplats, naturen runt hörnet och direkt närhet till både Lills Spinneriets restaurang och populära Gödebergs gård så går inte heller läget att klaga på. Ert nya hem tillhör en omtyckt förening med låga avgifter.

 • Premium
 • Balkong
Varmblodsgatan 5A, Åby, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 5 maj kl 12:00
Varmblodsgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Varmblodsgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Varmblodsgatan 5A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 717 kr/mån
28 688 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna rymliga och välplanerade trea på Varmblodsgatan 5A. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten och är ljus och trivsam. Här erbjuds även en stor balkong i vänsterläge som erbjuder dagens bästa soltimmar. Lägenheten är mycket välskött med bl.a. helkaklat badrum. Adressen erbjuder närhet till såväl kommunikationer och Mölndals centrum som diverse idrottsanläggningar.

 • Premium
 • Balkong
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 30 apr kl 17:30
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby Allé 25

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 095 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/6
5 572 kr/mån
46 894 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en ljus och välplanerad bostad på Åby Allé 25 med en stor och härlig balkong. Den stilrena interiören följs åt i alla lägenhetens rum – från den öppna planlösningen med kök och vardagsrum till de två harmoniska sovrummen. Här bor ni bekvämt och trivsamt i ett expansivt område.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fredåsgatan 16A , Krokslätt, Mölndals kommun
Fredåsgatan 16A , Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Fredåsgatan 16A , Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Fredåsgatan 16A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 735 kr/mån
31 275 kr/m²

På Fredåsgatan 16A ges nu chansen att förvärva en rymlig tvåa. Adressen är belägen i ett gemytligt område som ger er närhet till såväl service och kommunikationer som natur och golfbana. Välkommen på visning!

 • Premium
Häradsgatan 27, Bosgården, Mölndals kommun
 • Sön 5 maj kl 11:15
Häradsgatan 27, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Häradsgatan 27, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Häradsgatan 27

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/7
4 278 kr/mån
39 262 kr/m²

På tredje våningen i fastigheten på Häradsgatan 27 väntar en tvåa med balkong i sydväst. Det nya hemmet ligger i ett omtyckt och trivsamt område som ger närhet till det mesta som behövs för en enkel vardag. Dessutom kan ni se fram emot en bra förening!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fullblodsgatan 3A, Åby, Mölndals kommun
Fullblodsgatan 3A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Fullblodsgatan 3A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Fullblodsgatan 3A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 564 kr/mån
34 511 kr/m²

På Fullblodsgatan 3A väntar en stilfullt inredd trea. Exteriört njuter ni på en solig balkong i sydväst som vetter mot innergårdens fina utemiljö. Interiört en välrenoverad lägenhet med fräscht kök, helkaklat badrum och rymligt vardagsrum. Med Fullblodsgatan 3A bor du bekvämt och centralt. Härifrån har du gångavstånd till Mölndals Galleria, nya GoCo-området och från Mölndal C tar pendeltågsturen till Göteborg C endast ca 10 minuter! Varmt välkommen till visning.

 • Premium
 • Balkong
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby Allé 25, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby Allé 25

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
4 175 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/6
6 725 kr/mån
48 547 kr/m²

På Åby Allé 25 presenteras en modern trea om 86 kvm med fina material och fönster i två väderstreck. Bostaden ligger på fjärde våningen och exteriört väntar en stor, inglasad balkong med vidsträckt utsikt över Åby travbana. Modernt och exklusivt kök med det mesta som ni kan önska er. Här bor ni nära allt som behövs för en bekväm vardag och rik fritid. Parkeringsplats i garage finns om så önskas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ponnygatan 6D, Åby, Mölndals kommun
Ponnygatan 6D, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Ponnygatan 6D, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Ponnygatan 6D

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 695 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
7 495 kr/mån
26 165 kr/m²

På Ponnygatan 6D väntar en stilfull och välplanerad fyra på hela 103 kvm. Exteriört njuter ni på en solig balkong i sydväst. Interiört en lägenhet med ljusa färger, fräscht kök och badrum. Barnvänligt område med promenadavstånd till Mölndal station och Mölndals galleria. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
 • Idag kl 18:00
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 12B

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 775 kr/mån
42 110 kr/m²

Välkommen till Knarrhögsgatan 12B och denna ljuvliga och mycket väldisponerade tvåa belägen i omtyckt och stabil HSB-förening. Bostaden bjuder på en optimal planlösning, gott om förvaringsutrymmen samt balkong med kvällssol. Här bor du med tyst, lugnt läge på en central adress med stort serviceutbud, folkvimmel, restauranger, Mölndals Shoppinggalleria samt Mölndals Station runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vänortsgatan 30, Bosgården, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 17:30
Vänortsgatan 30, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 30, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 30

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
3 476 kr/mån
46 852 kr/m²

Varmt välkomna till Vänortsgatan! Läget är oslagbart. Här har du nära till allt – affärer, restauranger, skolor och utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta dig in till Göteborgs innerstad. Bostaden erbjuder genomgående hög standard, inglasad balkong och väldigt bra planlösning. Den här bostaden har en tidlös och stilren design som kommer att imponera från första ögonkastet. Varje rum är omsorgsfullt utformat med fokus på detaljer och kvalitet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 44