Fastighetsbyrån Mölndal

Fastighetsbyrån Mölndal

Mäklare

Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Gärdegatan 2D

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

3 495 000 kr

72 m²

3 rum

5 646 kr/mån

48 542 kr/m²

I en fastighet från 2013 presenteras en modern trea med stor balkong i västerläge. Bostaden är välplanerad och erbjuder allt från sociala ytor i öppen planlösning till fönster i motsatta väderstreck och bra förvaring. Badrummet är rymligt och helkaklat i ljusa och neutrala färger. Centralt läge med närhet till natur och Safjället samt gångavstånd till restauranger, spårvagn, buss och ICA Maxi. Fiber är installerat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Annestorpsvägen 51, Lindome | Annestorp, Mölndals kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30

Annestorpsvägen 51

Lägenhet
Lindome | Annestorp, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

2 995 000 kr

97,9 m²

4 rum

6 176 kr/mån

30 592 kr/m²

Trevligt och välskött radhus med uteplats åt både nordost och sydväst. Området är både lugnt och barnvänligt med bilfri gård. Här bor man nära naturen men ändå nära stan och med nära till kommunikationer och allmänservice. Huset erbjuder ett smakfullt renoverat kök, två badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

 • Plus
 • Uteplats
Ängbackevägen 69, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun

Ängbackevägen 69

Radhus
Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

4 850 000 kr

118,7 m²

5 rum

4 995 kr/mån

40 859 kr/m²

Här, i natursköna Tulebo, har vi nöjet att presentera ett riktigt fint radhus om 118,7 kvm med lättskötta uteplatser. I detta hus förfogar ni över minst tre sovrum, vardagsrum, kök samt två badrum, vilket gör bostaden till ett familjevänligt hem. Här bor ni nära fritidsaktiviteter, bad i Tulebosjön, kommunikationer, förskolor och skolor. Samtliga hus har två p-platser samt ett externt förråd. Tillvalsmöjligheter mot extra kostnad finns för planlösning och laddbox till bil. Tomterna kommer att upplåtas med bostadsrätten. Hus 13-31 har inflyttning Q4 2023 och hus 33-79 har inflyttning Q3 2024. Välkomna att boka ert hus!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Långåsvägen 63, Lindome | Långås, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långåsvägen 63

Villa
Lindome | Långås, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

3 095 000 kr

99 m²

5 rum

1 456 m² tomt

Mysig och trivsam torp i 1½-plan med härlig atmosfär, kamin och mycket karaktär. Här får du som boende tillgång till en lummig tomt med underbar grönska. En utmärkt möjlighet för dig som söker en sekelskiftesbostad att skapa minnen i.

Krokslätts Parkgata 63 A, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00
Krokslätts Parkgata 63 A, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 63 A, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 63 A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

2 550 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 484 kr/mån

49 515 kr/m²

Välkommen till Krokslätts Parkgata 63A och denna ljuvliga och mycket väldisponerade tvåa belägen mellan naturen och stadens puls. Bostaden bjuder på en optimal planlösning, renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt en rymlig balkong i soligt västerläge. Lägenheten präglas av fint bevarade tidstypiska detaljer som snyggt möter moderna och tidlösa materialval. Här bor man uppe på höjden i ett lugnt och trivsamt område och ett stenkast bort finner ni närmsta busshållplats, en mindre servicebutik och Krokslätts torg med dess restauranger och vårdcentral mm. Närheten till Safjällets grönområde uppskattas av dem som gillar att motionera. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Broslättsgatan 36, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
 • Mån 13 feb
Broslättsgatan 36, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Broslättsgatan 36, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Broslättsgatan 36

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

2 995 000 kr

54 m²

2 rum

4 511 kr/mån

55 463 kr/m²

Välkommen till denna etagevåning på våning 2–3 centralt belägen på en lugn gata. Lägenheten har exklusiva materialval så som ett modernt kök från Marbodal med bänkskiva i terrazzo, som även återfinns på badrumsgolvet. Entréplan bjuder på sällskapsdel och en stor balkong runt gaveln, och övre plan huserar sovrum samt förvaring. För bästa ljusinsläpp har övervåningen öppet ner mot entréplan samt rymlig takkupa och takfönster. I övrigt erbjuds ett smakfullt badrum med golvvärme och kombimaskin.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Diamantvägen 28, Lindome | Valås, Mölndals kommun

Diamantvägen 28

Radhus
Lindome | Valås, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

5 000 000 kr

135 m²

7 rum

379 m² tomt

Nu är Diamantvägen 28 till salu. Huset är välvårdat och i mycket bra skick där många förbättringar och renoveringar har gjorts de senaste åren. På nedre plan finner vi ett trivsamt och praktiskt kök med både matplats och loungedel för trivsam samvaro. Det stora vardagsrummet i vinkel ger gott om plats för både matsalsgrupp och en soffgrupp och har direkt utgång till den helt insynsskyddade uteplatsen på husets baksida. På nedre plan finns också ett av husets fyra sovrum samt tvättstuga och badrum, båda helt nyrenoverade. På övre plan finns allrum, badrum och tre sovrum varav ett stort master bedroom med walk-in-closet och balkong. Intill huset ligger garaget och uppfart med plats för två bilar. Fiber finns installerat. Valås är omtyckt, framförallt hos barnfamiljer, för sina fina utemiljöer utan genomfartstrafik där fin natur omsluter hela bostadsområden. Bekvämt gångavstånd till både förskola och skola. Välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida.

 • Uteplats
Sagåsvägen 26, Kållered | Livered, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår
Sagåsvägen 26, Kållered | Livered, Mölndals kommun, bild 2
Sagåsvägen 26, Kållered | Livered, Mölndals kommun, bild 3

Sagåsvägen 26

Radhus
Kållered | Livered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

3 395 000 kr

98 m²

4 rum

4 591 kr/mån

34 643 kr/m²

Välkommen till Sagåsvägen 26 och detta fina radhus om 98 kvm i populära Livered! Huset bjuder på ett bra läge med fri utsikt och har tillhörande p-plats. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Stort trädäck utan insyn med tillhörande externt förråd på husets baksida. Interiört väntar en ljus, modern och stilren design med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt tre sovrum och två badrum. Området ligger i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd ges till barnomsorg, service och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra stigen 3, Trädgården, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra stigen 3

Övrigt
Trädgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

5 500 000 kr

192 m²

8 rum

870 m² tomt

Välskött mindre hyreshus innehållande tre lägenheter för uthyrning. Huset har renoverats löpande under åren och är i bra skick. Även lägenheterna är invändigt i gott skick och allt är fullt uthyrt. Huset har en lägenhet per plan samt en lägenhet i souterrängplanet med separat entré och egen uteplats. Tomt om 870 kvm med mestadels gräsmatta och en gammal garagebyggnad i sten står till förfogande. I den gemensamma källaren finns förråd, tvättstuga och pannrum. Fastigheten har ett centralt läge med promenadavstånd till både Mölndal centrum och pendeltåg. Hyresintäkter uppgår till 296 292 kr per år, driftskostnader till 77 048 kr. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

 • Balkong
 • Uteplats
Krokslättsgatan 22 B, Krokslätt, Mölndals kommun

Krokslättsgatan 22 B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

6 500 000 kr

62,4 m²

5 rum

3 041 kr/mån

104 167 kr/m²

Mitt i Krokslätts villaområde byggs nu detta vackra hus med träfasad och tak av bandtäckt plåt. Huset innehåller fem lägenheter och denna lägenhet om totalt 124 kvm ligger i markplan med källare och egen uteplats Lägenheten ingår i en skuldfri förening, vilket ger mycket låga månadsavgifter och ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Inred nedre plan med flera sovrum, eller egen ingång som uthyrningsdel - du väljer. Samtliga lägenheter kommer att ha möjlighet till p-plats med laddbox. Gemensam trädgård med plats för lek och spel.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Ängslyckan i Kållered, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun

Brf Ängslyckan i Kållered

Radhus
Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

4 750 000 kr

118,7 m²

5 rum

4 995 kr/mån

I natursköna Tulebo planeras nu detta nybyggda och familjevänliga radhusområde med rymliga, välplanerade och energieffektiva hus. Området byggs i direkt anslutning till natur, men även med bekvämt avstånd till skola, förskola, buss, ishall, fotbollsplan, badsjö, pendeltåg med mera. Med mycket på promenadavstånd blir livet enkelt. Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer med flexibla ytor och badrum på varje våningsplan. Köket kommer från Marbodal och har släta luckor av modell Arkitekt Plus Granit med takanslutning. Till detta kommer vitvaror från Siemens och bänkskivor samt stänkskydd mellan bänkskåp och väggskåp i kvartskomposit från Concentino, Coral Clay Color. Badrummen är utrustade med dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Ett av badrummen har därutöver en tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin. Husen byggs av välrenommerade Borohus. Samtliga hus är 118,7 kvm, har två bilplatser och ett externt förråd. Planritningarna fördelar ytan på hall, kök, vardagsrum, tre till fyra sovrum beroende på hur man väljer att nyttja ytorna, samt två helkaklade badrum, varav ett med tvättavdelning. Därtill har husen uteplatser på både fram- och baksida, den ena med stenläggning utgång från kök, och den andra med trädäck och utgång från vardagsrum. Materialval och kulörer är omsorgsfullt valda för en hög modern standard. Interiört bjuds på genomgående vita ytskikt, enstavs ekparkett samt klinker i hall och badrum. Även exteriören är vald med känsla för kvalitet såsom aluminiumbeklädda träfönster, fasad i stående träpanel, stenläggningar och trädäck. Tillval mot extra kostnad finns att göra för planlösning samt laddstolpe vid parkeringsplatsen. Totalt består föreningen av 34 bostäder. Husen säljs säljs med inflyttning från höst 2023 till höst 2024. Hus 13-31 har inflyttning Q4 2023 och hus 33-79 har inflyttning Q3 2024.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11