Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Teply

Patrik Teply

Om mig

Med 15 år i både yrket och kommunen har jag den erfarenhet som krävs för att på ett bra sätt kunna lotsa kunder genom hela sälj-och köpprocessen. Jag tycker om att anta mig nya utmaningar i yrket och jobbar hårt för att uppnå bästa resultat för alla inblandade parter. Jag har gedigen erfarenhet av både lägenhets- och fastighetsförsäljning i Mölndals kommun. De senaste tio åren har jag också specialiserat mig på nyproduktion och mindre hyreshus och har ett femtontal avslutade projekt bakom mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 398 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/7
5 079 kr/mån
48 543 kr/m²

Välplanerad trea om 70 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från de sociala ytorna finns utgång till en rymlig balkong om ca 10 kvm i bästa kvällsolsläge och utsikt mot Änggårdsbergen. Man har även en djup loftgång på entrésidan vilket kan möbleras med mindre bord och stolar. Lägenheten är helt nyproducerad och ingen har någonsin bott i den. Högkvalitativa materialval såsom HTH-kök med induktionshäll, helkaklat smakfullt badrum med tvättavdelning och fint parkettgolv. I föreningen finns gym, boulebana, växthus, elcykelpool och till lägenheten hör ett förrådsutrymme i källaren. Inflytt kan ske fr.o.m. april 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Hiss
Skogsbovägen 71, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Skogsbovägen 71, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun, bild 2
Skogsbovägen 71, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun, bild 3

Skogsbovägen 71

Radhus
Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
173 m² tomt

I sista längan upp mot den fantastiska bokskogen ligger detta trevliga radhus i ett mycket barnvänligt område. Huset är klätt i underhållsfri lärk och har två uteplatser varav den ena ligger med trädäck och trädgård mot lummigt läge i skogsgläntan, helt utan insyn. Till huset hör också en stensatt uteplats på framsidan med förmiddagssol. Huset värms upp av fjärrvärme med vattenburen golvvärme i hela entréplanet och har två helkaklade badrum, varav ett med tvättavdelning. Entréplan rymmer kök, vardagsrum, badrum och klädkammare. Övre plan har tre sovrum, badrum och klädkammare. P-plats i carport med elbilsladdare ingår i samfällighetsavgiften. Området är helt befriat från genomfartstrafik och har promenadavstånd till skola, förskola, ishall, idrottsplats, simhall, badsjö och busshållplats. Takbyte är beställt till maj månad och bekostas av nuvarande ägare. Omedelbart tillträde är möjligt om så önskas. Externt förråd om ca 6 kvm tillhör huset och ligger vid vändplatsen.

 • Premium
Kimmersbo Söderväg 8, Lindome | Hällesås, Mölndals kommun
 • Borttagen före visning
Kimmersbo Söderväg 8, Lindome | Hällesås, Mölndals kommun, bild 2
Kimmersbo Söderväg 8, Lindome | Hällesås, Mölndals kommun, bild 3

Kimmersbo Söderväg 8

Villa
Lindome | Hällesås, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 500 000 kr
47 m²
2 rum
1 451 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
2 748 000 kr
50 m²
2 rum
3 848 kr/mån
54 960 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park? Just nu bjuder vi även på månadsavgiften i 12 månader. Kontakta mäklaren för mer information. I Brf Prefekten har vi fortfarande några fina och välplanerade bostäder kvar. Nu har du chans att flytta in i en välplanerad lägenhet från mars 2024. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära tex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang.   Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/prefekten

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
1 948 000 kr
26 m²
1 rum
2 001 kr/mån
74 923 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park?I Brf Prefekten har vi fortfarande några fina och välplanerade bostäder kvar. Nu har du chans att flytta in i en välplanerad lägenhet från mars 2024. Just nu bjuder vi även på månadsavgiften i 12 månader. Kontakta mäklaren för mer information. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära tex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang. Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/prefekten

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
2 448 000 kr
47 m²
2 rum
3 617 kr/mån
52 085 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park? I Brf Prefekten har vi fortfarande några fina och välplanerade bostäder kvar. Nu har du chans att flytta in i en välplanerad lägenhet från mars 2024. Just nu bjuder vi även på månadsavgiften i 12 månader. Kontakta mäklaren för mer information. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära tex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang.   Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/prefekten

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Frejagatan 2, Solängen, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Frejagatan 2

Lägenhet
Solängen, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 250 000 kr
128 m²
6 rum
12 002 kr/mån
17 578 kr/m²

Rymlig etagelägenhet om 128 kvm med ett centralt och bra läge i östra delen av Solängen som ligger närmast Mölndals galleria. Invändigt väntar ett entréplan med genomgående fiskbensparkett och klinkergolv, fördelat på hall, kök, vardagsrum, matsal/sovrum och helkaklat badrum. Övervåningen erbjuder tre sovrum, ett allrum, helkaklat badrum samt en loftvåning som funkar utmärkt som gästrum/allrum. Lägenheten är i behov av renovering. Framför allt är det köket, ytskikten och eluttag/strömbrytare som behöver byte/uppfräschning. Juridisk person accepteras som köpare och andrahandsuthyrning är ok.

Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 875 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/7
4 541 kr/mån
48 729 kr/m²

Nybyggd tvåa om 59 kvm med en enorm terrass på husgaveln om ca 52 kvm. Terrassen ligger med sol från förmiddag till kväll och rymmer både matgrupp och loungemöbler, dessutom är den skönt upphöjd från marknivå eftersom husgaveln ligger i en liten sluttning. Invändigt väntar kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till terrassen, helkaklat badrum med tvättavdelning samt rymligt sovrum med hel garderobsvägg. Lägenheten är helt nyproducerad, ingen har bott i den tidigare och inflytt kan ske från slutet av mars. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har både gym, boulebana och ett trevligt växthus för sammankomster. Det kommer också att finnas en elcykel-pool för medlemmarna. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Uteplats
 • Hiss
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 148 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/7
4 541 kr/mån
53 356 kr/m²

Nästan högst upp i huset ligger denna nyproducerade tvåa med modern planlösning och en 13 kvm stor balkong mot innergården. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till balkongen och skapar tillsammans en stor social yta. Vardagsrummet ligger på husgaveln och har fönster i två vädersträck samt hel garderobsvägg. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har både gym, boulebana och ett trevligt växthus för sammankomster. Det kommer också att finnas en elcykel-pool för medlemmarna. Läget är riktigt bra med närhet till allt Mölndal har att erbjuda. Inflyttning kan ske redan i mars 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Prefekten, Pedagogen Park, Mölndals kommun
 • 10 lediga bostäder

Brf Prefekten

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 948 000 kr
26-56 m²
1-2 rum
2 001 kr/mån

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal med närhet till natur- och grönområden samt till service, handel och goda kommunikationer. Här har du från den 25:e mars möjlighet att flytta in i en välplanerad lägenhet. Just nu bjuder vi även på månadsavgiften i 12 månader. Kontakta mäklaren för mer information. I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här, i den södra delen av området, planerar vi för ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter. Som till exempel den gröna och inbjudande gården med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan? Perfekt efter en dag på jobbet eller efter löprundan. I projektet planerar vi för 83 lägenheter i ett mysigt kvarter med en lummig innergård som är utformad för odling, umgänge och lek. Här har du alltid nära till naturen och det gröna. Motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen finns nära. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter och i vårt kvarter kommer dessutom du och dina grannar kunna odla och umgås i det gemensamma växthuset på innergården. Här finns möjlighet att plantera och odla grönsaker men även sitta ned och njuta av en stunds avkoppling. Kanske är det här som föreningens styrelse håller sina möten? En inbjudande grön oas för dig och dina grannar! Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, folktandvård, skola, förskola, bank, idrottsanläggningar och restaurang. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Du tar dig enkelt med cykel eller buss till och från Mölndal centrum, Sisjöns handelsområde eller Frölunda Torg. Vill du resa hela vägen in till centrala Göteborg tar du linje 753, som även går kvällar och helger. Reser du med bil når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

 • Nybyggnadsprojekt
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 648 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/7
3 848 kr/mån
52 960 kr/m²

Var först med att flytta in i denna fint planerad tvåa om 50 kvm med både rymlig balkong från vardagsrummet och möblerbar loftgång vid entrén. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och har utgång till balkongen. Hallen har plats för avhängning, fyra garderober, ett städskåp och rymmer även plats för arbetshörna. Köket har rostfria vitvaror och induktionshäll. Badrum med hörndusch och tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har både gym, boulebana och ett trevligt växthus för sammankomster. Det kommer också att finnas en elcykel-pool för medlemmarna. Läget är riktigt bra med närhet till allt Mölndal har att erbjuda. Inflyttning kan ske redan i mars 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Balkong
 • Hiss
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 248 000 kr
59 m²
2 rum
vån 7/7
4 541 kr/mån
55 051 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna nyproducerade tvåa med modern planlösning och en 13 kvm stor balkong mot innergården. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till balkongen och skapar tillsammans en stor social yta. Vardagsrummet ligger på husgaveln och har fönster i två vädersträck samt hel garderobsvägg. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har både gym, boulebana och ett trevligt växthus för sammankomster. Det kommer också att finnas en elcykel-pool för medlemmarna. Läget är riktigt bra med närhet till allt Mölndal har att erbjuda. Inflyttning kan ske redan i mars 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 768 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/7
5 402 kr/mån
48 935 kr/m²

Stor genomgångstrea om 77 kvm med balkong om 17 kvm i bästa kvällsolsläge och utsikt mot Änggårdsbergen. Man har även en loftgång på entrésidan vilket kan möbleras med mindre bord och stolar. Lägenheten är helt nyproducerad och ingen har någonsin bott i den. Högkvalitativa materialval såsom HTH-kök, helkaklat smakfullt badrum med tvättavdelning och fint parkettgolv. I föreningen finns gym, boulebana, växthus, elcykelpool och till lägenheten hör ett förrådsutrymme i källaren. Inflytt kan ske fr.o.m. april 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Professorsgatan 2, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Professorsgatan 2

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 468 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/7
5 079 kr/mån
49 543 kr/m²

I den nya stadsdelen Pedagogen Park, vid Änggårdsbergens fot, finns denna välplanerade trea med öppen planlösning. Kök och vardagsrum går i vinkel och har utgång till stor balkong i västerläge. Man har även en djup loftgång på entrésidan vilket kan möbleras med mindre bord och stolar. Lägenheten är helt nyproducerad och ingen har någonsin bott i den. Högkvalitativa materialval såsom HTH-kök, helkaklat smakfullt badrum med tvättavdelning och fint parkettgolv. I föreningen finns gym, boulebana, växthus, elcykelpool och till lägenheten hör ett förrådsutrymme i källaren. Inflytt kan ske fr.o.m. april 2024. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ängbackevägen 51, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun

Ängbackevägen 51

Radhus
Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
4 750 000 kr
118,7 m²
5 rum
4 995 kr/mån
40 017 kr/m²

Här, i natursköna Tulebo, har vi nöjet att presentera ett riktigt fint radhus om 118,7 kvm med lättskötta uteplatser. I detta hus förfogar ni över minst tre sovrum, vardagsrum, kök samt två badrum, vilket gör bostaden till ett familjevänligt hem. Här bor ni nära fritidsaktiviteter, bad i Tulebosjön, kommunikationer, förskolor och skolor. Samtliga hus har två p-platser samt ett externt förråd. Tomterna kommer att upplåtas med bostadsrätten. Inflyttning 1 juli 2024 Välkomna att boka ert hus!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Ängslyckan i Kållered, Kållered | Tulebo, Mölndals kommun

Brf Ängslyckan i Kållered

Radhus
Kållered | Tulebo, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
fr. 4 750 000 kr
118,7 m²
5 rum
4 995 kr/mån

I natursköna Tulebo bygger man ett familjevänligt radhusområde med rymliga, välplanerade och energieffektiva hus. Området byggs i direkt anslutning till natur, men även med bekvämt avstånd till skola, förskola, buss, ishall, fotbollsplan, badsjö, pendeltåg med mera. Med mycket på promenadavstånd blir livet enkelt. Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer med flexibla ytor och badrum på varje våningsplan. Köket kommer från Marbodal och har släta luckor av modell Arkitekt Plus Granit med takanslutning. Till detta kommer vitvaror från Siemens och bänkskivor samt stänkskydd mellan bänkskåp och väggskåp i kvartskomposit från Concentino, Coral Clay Color. Badrummen är utrustade med dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Ett av badrummen har därutöver en tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin. Husen byggs av välrenommerade Borohus. Samtliga hus är 118,7 kvm, har två bilplatser och ett externt förråd. Planritningarna fördelar ytan på hall, kök, vardagsrum, tre till fyra sovrum beroende på hur man väljer att nyttja ytorna, samt två helkaklade badrum, varav ett med tvättavdelning. Därtill har husen uteplatser på både fram- och baksida, den ena med stenläggning utgång från kök, och den andra med trädäck och utgång från vardagsrum. Materialval och kulörer är omsorgsfullt valda för en hög modern standard. Interiört bjuds på genomgående vita ytskikt, enstavs ekparkett samt klinker i hall och badrum. Även exteriören är vald med känsla för kvalitet såsom aluminiumbeklädda träfönster, fasad i stående träpanel, stenläggningar och trädäck. Tillval mot extra kostnad finns att göra för planlösning samt laddstolpe vid parkeringsplatsen. Totalt består föreningen av 34 bostäder. Husen säljs säljs med inflyttning från höst 2023 till höst 2024. Hus 13-31 har inflyttning Q4 2023 och hus 33-79 har inflyttning Q3 2024.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16