Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristian Svanbom

Kristian Svanbom

Om mig

Hus och hem är min stora passion och därför älskar jag mitt jobb som mäklare. För mig är det viktigt att tillsammans med säljaren, efter varje affär, känna att vi har gjort allt rätt samt att vi har gjort allt vi kan för att nå bästa resultat. För köparna vet jag att det är viktigt att de har fått all information och känner sig trygga i sitt köp. Det är för mig en lyckad affär. Det kräver engagemang från första stund fram till tillträdet i varje enskild affär vilket är en självklarhet för mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Annebergsvägen 77, Lindome | Gårda, Mölndals kommun

Annebergsvägen 77

Villa
Lindome | Gårda, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 995 000 kr
164 m²
6 rum
1 290 m² tomt

Välkommen till denna lantliga dröm strax söder om Lindome. Huset har anor, troligtvis från 1880-talet, och charmen sitter kvar i väggarna än idag. Direkt när man tar första steget in i hallen känner man att det är ett riktigt hem. Från början var det två hus där det ena huset enligt hörsägen användes som snickeri där man tillverkade den berömda ”Lindomestolen”. Hallen som idag förbinder de båda byggnaderna är stor och möblerbar med inbyggda garderober och med bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot trädgården. Husets båda vinklar ger flera möjligheter att disponera sällskapsytorna och sovrummen efter eget behov. Idag har vi tre bra sovrum samt badrum i den ena flygeln till vänster. Går man istället till höger kommer man in i köket. Här finns en härligt vedspis som kan användas flitigt för mysiga höst- och vinterkvällar. Här finns också två stora vardagsrum med en trivsam glasveranda som binder ihop de båda rummen. Det ena rummet kan med fördel användas som ett stort sovrum eller matsal för den som vill. Här har vi också ytterligare ett stort sovrum. En trätrappa leder från verandan upp till en riktig vind med ståhöjd. Som de flesta äldre hus har detta hus också en riktig matkällare. Baksidan är en oas av grönska för den som är trädgårds- eller intresserad av odling. Tomten gränsar också direkt till ett stort naturområde som man ständigt känner närvaron till. Åt andra hållet, mot väster breder ängarna ut sig för trevlig utsikt och kvällssol. Endast 5 minuters bilfärd till Lindome centrum, 15 minuter till Kungsbacka och 25 minuter till Göteborg. En minuts promenad till busshållplats. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida!

  • Uteplats
Gunnavägen Knipered 3:19, Lindome | Greggered, Mölndals kommun

Gunnavägen Knipered 3:19

Tomt
Lindome | Greggered, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 595 000 kr
2 993 m² tomt

Nu finns ett ypperligt tillfälle för den som letar efter en stor tomt med högt läge och härligt utsikt över öppna fält och skogslandskap, dessutom i västerläge med kvällssol. Tomten som är på nästan 3.000 kvm, ligger enskilt i en skogsdunge med öppna fält framför sig mot väster och tar emot sol hela dagen fram till sena kvällen. Här har man möjlighet att bygga sitt drömhus. Tomten säljs helt utan krav på husleverantör men vi presenterar här ett förslag tillsammans med ett affärsförslag från Myresjöhus. Tomten ligger på behörigt avstånd från trafik så här kan man njuta av lugnet dygnet runt och den storslagna naturen som omger hela fastigheten. Tomten är belägen nästan högst upp på Gunnavägen i Lindome och trots det naturnära boendet tar det endast sju minuter att köra till E6 vid Kålleredsmotet så man når all samhällsservice samt statspulsen i Göteborg med bekväm bilresa. Det finns idag ett positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus i två plan samt garage. Beskedet omfattar ca 150+50 m² byggnadsarea, ca 300+50 m² bruttoarea. Våra skyltar står placerade vid tomtens fyra hörn. Ett tips till er som vill komma till visningen är att innan ladda ner Lantmäteriets app "Min karta". Då visas tomten samt er position efter att man skrivit in "Mölndal Knipered 3:19" Välkomna att anmäla er till visning på Fastighetsbyråns hemsida!

Visar alla 2