Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Shad Kader

Shad Kader

Om mig

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, strävar jag alltid efter att erbjuda mina kunder den mest personliga och professionella servicen. Jag har höga ambitioner och vill alltid skapa den bästa affären för mina kunder genom att vara lyhörd och noggrann. Det är viktigt för mig att alla parter i en affär känner sig trygga och nöjda. Med min expertis och min personliga touch kan du lita på att du får en smidig och lyckad fastighetsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnbyvallen 7, Kvarnbyvallen, Mölndals kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Kvarnbyvallen 7, Kvarnbyvallen, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbyvallen 7, Kvarnbyvallen, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbyvallen 7

Lägenhet
Kvarnbyvallen, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/5
4 954 kr/mån
40 547 kr/m²

Välkommen till Kvarnbyvallen 7 och denna härliga tvåa i populära Kvarnbyn. Här bor man bekvämt på en trappa upp med en balkong i västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Lägenheten, nyproducerad 2017, erbjuder bland annat öppen planlösning, fönster i tre väderstreck samt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.Här bor ni i ett lugnt område med gångavstånd till restauranger, centralstationen i Mölndal, grönområden så som Herkulesgården med motionsspår och vackra Gunnebo slott. Välkommen att höra av dig redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högenvägen 173, null, Mölndals kommun

Högenvägen 173

Lägenhet
Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 895 000 kr
105 m²
4 rum
6 528 kr/mån
27 571 kr/m²

Välkommen till Högenvägen 173 och denna välplanerade och charmiga fyra på andra våningen! Denna rymliga bostad om 105,5 kvm erbjuder fyra rum med smarta lösningar och gott om förvaringsutrymmen. Här finner du ett stilrent, vitt kök med generösa arbetsytor och diskmaskin, en stor balkong i soligt läge med tillhörande förråd, två badrum som förenklar morgonrutinerna för hela familjen, tre lättmöblerade sovrum och ett mysigt, lättmöblerat vardagsrum. Lägenheten är genomgående i äldre men välbevarat skick, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på ditt framtida hem. På Högenvägen bor du i ett attraktivt och familjevänligt område med närhet till skolor, natur, fritidsaktiviteter, badsjöar och goda kommunikationer. Från Kållered station tar tåget dig till Göteborgs centralstation på cirka 15 minuter. Buss 755 avgår från samma station och når Mölndals innerstad på cirka 20 minuter. Kållered köpstad, med ett brett utbud av butiker och gym, ligger inom promenadavstånd. I Kållered centrum finns ett komplett serviceutbud med livsmedelsbutiker, gym, restauranger och klädbutiker. IKEA ligger också nära för den inredningsintresserade. Kållered station, som ligger cirka 1 km från bostaden, erbjuder direktpendel till Göteborg Central på 12 minuter och Kungsbacka Station på 13 minuter. För naturälskare finns Liveredsskogen med sina fina promenadstråk bara några minuter bort, liksom den natursköna stranden vid Tulebosjön. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Balkong
Åby allé  37, Stallbacken, Mölndals kommun
Åby allé  37, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby allé  37, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby allé 37

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 695 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 447 kr/mån
53 366 kr/m²

Välkommen till denna väldigt fina lägenhet om två rum och kök, med inglasad balkong, i en omtyckt HSB-förening med ett bra geografiskt läge. Vem gillar inte ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kök med stilrena val och bland annat diskmaskin. Föreningen erbjuder tvättstuga, gästlägenhet, takterrass med SPA-bad och mycket mer. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredåsgatan 12B, Krokslätt, Mölndals kommun
Fredåsgatan 12B, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Fredåsgatan 12B, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Fredåsgatan 12B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 757 kr/mån
43 039 kr/m²

På Fredåsgatan 12B presenteras en mycket välplanerad och ljus hörnlägenhet med bra läge i Krokslätt. Med fönster i två väderstreck skapas en härligt känsla av ljus och rymd. Lägenheten är smakfullt renoverad med en trevlig blandning av nytt och gammalt. Här bor du med närhet till Göteborg, Chalmers och Sahlgrenska. Safjällets naturområde, ICA-Maxi, gym och flera restauranger på promenadavstånd. Spårvagnshållplats runt knuten för snabb färd till Göteborg eller Mölndal. Även bussen stannar nära lägenheten.

  • Premium
Växthusgatan 7, null, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
Växthusgatan 7, null, Mölndals kommun, bild 2
Växthusgatan 7, null, Mölndals kommun, bild 3

Växthusgatan 7

Lägenhet
Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 751 kr/mån
47 981 kr/m²

På Växthusgatan 7 väntar denna välplanerade och rymliga tvåa en halv trappa upp med härlig söderbalkong. Er nya lägenhet tillhör en välskött förening och bjuder på ett centralt läge. Här blir vardagen enkel med närhet till allt från Mölndal centrum och Mölndal Galleria till sjukhus och goda kommunikationer. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Hagåkersgatan 24B, Bosgården, Mölndals kommun
Hagåkersgatan 24B, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Hagåkersgatan 24B, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Hagåkersgatan 24B

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 550 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 823 kr/mån
60 784 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och yteffektiva etta på Hagåkersgatan 24B. Här erbjuds stora fönster mot naturområdet Safjället vilket bidrar till en öppen och ljus bostad. Invändigt har du en smart köksvrå, lättmöblerat rum och helkaklat badrum med tvättmaskin! Lägenheten erbjuder även god förvaring. Några hundra meter till buss och spårvagnshållplats, varifrån direktbuss går till Chalmers samt spårvagn åt Mölndals- och Göteborgshållet. Nära till fina promenadstråk i Bosgården och Safjället.

  • Premium
Knarrhögsgatan 8A, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Knarrhögsgatan 8A, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 8A, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 8A

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 195 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
3 668 kr/mån
52 262 kr/m²

Välkommen till Knarrhögsgatan 8A! Här presenteras en välplanerad och ljus etta med solig balkong i söderläge. Den smarta planlösningen erbjuder ett charmigt kök, ett stort rum och ett ljust badrum. Bra och omtyckt förening med god ekonomi. Fint läge med gångavstånd till Mölndal Centrum och goda kommunikationer. Välkommen med ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Åby Allé 29, Stallbacken, Mölndals kommun
  • Ons 7 aug kl 18:00
Åby Allé 29, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby Allé 29, Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby Allé 29

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 990 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 149 kr/mån
51 154 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli ägare nummer två till denna fantastiskt trevliga lägenhet med tre rum och kök, stort inglasat uterum på ca 30 kvm med perfekt västerläge i ett lugnt område. Här bor du i en modern lägenhet med allt du kan önska dig. Fint kök med hög standard samt helkaklat badrum med golvvärme. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krokslätts Parkgata 44B, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Krokslätts Parkgata 44B, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 44B, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 44B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 869 kr/mån
54 143 kr/m²

Välkommen till en ljus och mycket trevlig genomgångslägenhet med en härlig kombination av gammalt och nytt. Lägenheten är mycket välplanerade med stort vardagsrum, badrum med dusch samt ett fräscht kök med matplats för 2-4 personer. Här bor man med mycket bra kommunikationer till både Göteborg och Mölndal, gångavstånd till affär, restauranger, bageri/fik, servicebutik samt naturen i Safjällets naturområde. Nära både Chalmers och Sahlgrenska.

  • Premium
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Vetekornsgatan 17

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 546 kr/mån
26 686 kr/m²

Välkommen till Vetekornsgatan 17 och denna rymliga gaveltrea om hela 86 kvm. Bostaden erbjuder bland annat stora och ljusa ytor, fina förvaringslösningar och fönster i tre väderstreck. Här njuter ni även av ett stilrent och snyggt renoverat badrum samt en stor balkong med underbar utsikt belägen i ett insynsskyddat läge. Med Vetekornsgatan 17 som er nya adress bor ni fridfullt på en lugn gata med gångavstånd till mataffär, apotek, bageri samt mycket bra kommunikationer. Den friluftsintresserade fröjdas över närheten till Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ponnygatan 6A, Åby, Mölndals kommun
Ponnygatan 6A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Ponnygatan 6A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Ponnygatan 6A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 111 kr/mån
30 705 kr/m²

Välkommen till Ponnygatan 6A och denna rymliga genomgångstrea med balkong i västerläge. Tidlöst kök, rymlig balkong samt genomgående välhållna ytskikt. Det ljusa köket är utformat längs motsatta sidor, vilket skapar hög yteffektivitet när kocken ska svänga ihop paradrätten. Två sovrum i bra storlek och vardagsrum med burspråk samt plats för både soffa och matsalsmöbel. Omtyckt område med närhet till förskola, skola, grönområden och kommunikation. Centrala Göteborg nås smidigt med bil, buss eller spårvagn. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals galleria såväl som Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gladiolusgatan 3A, Centrala Mölndal, Mölndals kommun

Gladiolusgatan 3A

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 282 kr/mån
35 308 kr/m²

På Gladiolusgatan 3A ges nu chansen att förvärva en välplanerad och ombyggd lägenhet med härlig öppen planlösning och perfekt läge i området. Bostaden präglas av en genomgående ljus och stilren interiör. Därtill väntar en inglasad balkong med soligt söderläge som har en gemytlig utsikt över innergården. Från Gladiolusgatan har ni närhet till såväl mataffär som Mölndals centrum och galleria. Inom några hundra meters avstånd finns dessutom en busshållplats, och från Mölndals centrum har man riktigt god kommunikation till såväl Göteborgs stadskärna som söderut i landet mm. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kvarnbygatan 29, Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 29

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/7
2 988 kr/mån
54 455 kr/m²

I ett av områdets bästa lägen finner du denna lägenhet som genomsyras av ljus och en luftig känsla. Ägaren disponerar över en yta om 55 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Bostaden ligger i ett högt läge på våning 4. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum samt badrum med tvättavdelning. Balkongen har ett lummigt och insynsskyddat västerläge. Närhet till restauranger, servicebutiker och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13