Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennie Magnusson

Jennie Magnusson

Om mig

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och är expert på bostadsrätter i Mölndal, Kållered och Lindome. Jag har genom hög ambition, noggrannhet och god känsla för service skapat ett stort förtroende hos mina kunder och därmed fått förmedla många människors kanske viktigaste affär i livet. För mig är trygghet och tydlighet nyckeln till en lyckad försäljning och det är viktigt att båda köpare och säljare är nöjda. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun
  • Tis 7 maj kl 16:50
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Vetekornsgatan 17, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Vetekornsgatan 17

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 546 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkommen till Vetekornsgatan 17 och denna rymliga gaveltrea om hela 86 kvm. Bostaden erbjuder bland annat stora och ljusa ytor, fina förvaringslösningar och fönster i tre väderstreck. Här njuter ni även av ett stilrent och snyggt renoverat badrum samt en stor balkong med underbar utsikt belägen i ett insynsskyddat läge. Med Vetekornsgatan 17 som er nya adress bor ni fridfullt på en lugn gata med gångavstånd till mataffär, apotek, bageri samt mycket bra kommunikationer. Den friluftsintresserade fröjdas över närheten till Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Häradsgatan 30A, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Häradsgatan 30A

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 167 kr/mån
31 646 kr/m²

På Häradsgatan 30A erbjuds en stor och välplanerad trea bekvämt belägen på entréplan (några trappsteg upp till porten). Här väntar stora ytor, ett smakfullt renoverat kök samt balkong i soligt västerläge. Lägenheten är beläget i populära Bosgården och här bor man med närhet till Sahlgrenska och goda kommunikationer till Göteborg. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Mån 29 apr kl 18:10
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 14

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 0/3
2 866 kr/mån
60 395 kr/m²

Varmt välkommen till Krokslätts Parkgata 14 och denna välplanerade tvåa med underbar uteplats! Här erbjuds en lägenhet med hög standard, kvadratsmart planlösning samt all bekvämlighet man kan tänkas behöva. Lägenhetens underbara uteplats är beläget i soligt västerläge och här kan man sitta länge på kvällen med vännerna och varför inte spela ett parti kubb precis utanför på gräsmattan. Otroligt trevlig förening med närhet till allt vad Krokslätt har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun
  • Mån 29 apr kl 12:10
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Skrittgatan 5A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Skrittgatan 5A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 265 kr/mån
29 157 kr/m²

Välkomna till denna välplanerad och rymlig fyra med inglasad balkong i populära Riksbyggen Mölndalshus 3. Lägenheter erbjuder även ett kök med stor matplats, tre st sovrum samt stilrent badrum och gästtoalett. Här finns det gott om förvaringsutrymmen genom klädkammare och garderober. Eftersom renoveringar av badrum och stambyte redan är gjort så finns här möjligheten att uppdatera lägenheten i sin egen takt eller sätta större egen prägel direkt, det som fungerar bäst för just er familj. Mycket stabil förening med renoverad och fin gård där det finns allt från lekplats, gräsytor och grillmöjligheter finns, ett ställe att umgås på! Mycket omtyckt område med närhet till förskola, skola, grönområden och kommunikation. Det är lätt att ta sig till Göteborg med buss och spårvagn och självklart med bil. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals nya galleria såväl som Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 12B

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 775 kr/mån
42 110 kr/m²

Välkommen till Knarrhögsgatan 12B och denna ljuvliga och mycket väldisponerade tvåa belägen i omtyckt och stabil HSB-förening. Bostaden bjuder på en optimal planlösning, gott om förvaringsutrymmen samt balkong med kvällssol. Här bor du med tyst, lugnt läge på en central adress med stort serviceutbud, folkvimmel, restauranger, Mölndals Shoppinggalleria samt Mölndals Station runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gladiolusgatan 3A, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
  • Imorgon kl 16:50

Gladiolusgatan 3A

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 282 kr/mån
35 308 kr/m²

På Gladiolusgatan 3A ges nu chansen att förvärva en välplanerad och ombyggd lägenhet med härlig öppen planlösning och perfekt läge i området. Bostaden präglas av en genomgående ljus och stilren interiör. Därtill väntar en inglasad balkong med soligt söderläge som har en gemytlig utsikt över innergården. Från Gladiolusgatan har ni närhet till såväl mataffär som Mölndals centrum och galleria. Inom några hundra meters avstånd finns dessutom en busshållplats, och från Mölndals centrum har man riktigt god kommunikation till såväl Göteborgs stadskärna som söderut i landet mm. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6