Mäklare Jennie Magnusson

Jennie Magnusson

Om mig

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och är expert på bostadsrätter i Mölndal, Kållered och Lindome. Jag har genom hög ambition, noggrannhet och god känsla för service skapat ett stort förtroende hos mina kunder och därmed fått förmedla många människors kanske viktigaste affär i livet. För mig är trygghet och tydlighet nyckeln till en lyckad försäljning och det är viktigt att båda köpare och säljare är nöjda. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövgatan 6A, Enerbacken, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lövgatan 6A, Enerbacken, Mölndals kommun, bild 2
Lövgatan 6A, Enerbacken, Mölndals kommun, bild 3

Lövgatan 6A

Lägenhet
Enerbacken, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

2 595 000 kr

75 m²

3 rum

4 667 kr/mån

34 600 kr/m²

På Lövgatan 6A erbjuds en väldisponerad genomgångslägenhet belägen på Enerbackens klippkant med fantastisk utsikt över Mölndal, omgiven av grönskande träd. Lägenheten erbjuder välskötta ytor, ett stilrent kök i bra standard, rymligt vardagsrum och två bra sovrum. Till detta finns ett helkaklat badrum i bra skick. Från den insynsskyddade balkongen njuter ni av härlig kvällssol. I populära Enerbacken bor ni med närhet till förskola, skola, naturen och centrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Blandsädesgatan 6D, Bifrost, Mölndals kommun
  • Tis 13 jun kl 12:00
Blandsädesgatan 6D, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Blandsädesgatan 6D, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Blandsädesgatan 6D

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal

2 295 000 kr

80 m²

3 rum

5 330 kr/mån

28 688 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och trevlig genomgångstrea med balkong i soligt läge. Lägenheten har ett kvalitativt kök samt helkaklat badrum med tvättsektion. Bra läge med närhet till skolor, dagis, mataffär, kommunikationer samt Safjället och Änggårdsbergen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2