Mäklare Jennie Magnusson

Jennie Magnusson

Om mig

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och är expert på bostadsrätter i Mölndal, Kållered och Lindome. Jag har genom hög ambition, noggrannhet och god känsla för service skapat ett stort förtroende hos mina kunder och därmed fått förmedla många människors kanske viktigaste affär i livet. För mig är trygghet och tydlighet nyckeln till en lyckad försäljning och det är viktigt att båda köpare och säljare är nöjda. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Släpharvsgatan 5E, Bifrost, Mölndals kommun
 • Tis 12 mar kl 16:50
Släpharvsgatan 5E, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Släpharvsgatan 5E, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Släpharvsgatan 5E

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
4 223 kr/mån
33 258 kr/m²

Välkommen till Släpharvsgatan 5E och denna stilrena och tidlöst renoverade bostad belägen smidigt i markplan, längst in på återvändsgata. Lägenheten erbjuder bekvämligheter så som helklaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök samt en underbar inglasad balkong med utsikt mot föreningens fina och välvårdade innergård. Vill man kan man ta bort väggen som satts upp för att skapa ett extra sovrum och därmed få tillgång till ett större vardagsrum. Mycket stabil och populär förening. Här bor man med gångavstånd till affär, apotek, bageri samt mycket bra kommunikationer. Den friluftsintresserade fröjdas över närheten till Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Eklanda Skog 89, Eklanda, Mölndals kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Eklanda Skog 89, Eklanda, Mölndals kommun, bild 2
Eklanda Skog 89, Eklanda, Mölndals kommun, bild 3

Eklanda Skog 89

Lägenhet
Eklanda, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
2 378 kr/mån
52 500 kr/m²

I idylliska Eklanda finner du denna välplanerade och renoverade hörntvåa med radhuskänsla. Med renoverat kök och uteplats på vaddera sida av lägenheten är detta ett ljust hem att trivas i. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med låg avgift. Nära service och kommunikationer samt härlig natur. Välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Höjdgatan 107, Stensjön, Mölndals kommun
 • Sön 10 mar kl 12:20
Höjdgatan 107, Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Höjdgatan 107, Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Höjdgatan 107

Radhus
Stensjön, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
4 988 kr/mån
49 938 kr/m²

Varmt välkommen till Höjdgatan 107 och detta rymliga 1-plansradhus i stabil och populär HSB-förening! Här bor man bekvämt med egen entré och två underbara uteplatser och en balkong, alla med sjöutsikt. Interiört erbjuds bland annat stora sociala ytor, nyrenoverat badrum samt möjlighet till att skapa ytterligare ett sovrum och därmed få tre sovrum. Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med nyrenoverad lekplats och bilfria gångvägar. En kort promenad ner till badplatsen och fin natur. Ett boende att direkt trivas i! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fullblodsgatan 7A, Åby, Mölndals kommun
Fullblodsgatan 7A, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Fullblodsgatan 7A, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Fullblodsgatan 7A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
1 750 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 653 kr/mån
47 945 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna hemtrevliga och ljusa minitvåa i en stabil och omtyckt förening. Här erbjuds bland annat kvadratsmarta ytor samt tidlösa och stilrena materialval. Populärt område med närhet till shopping, grönområden och kommunikation. Centrala Göteborg nås smidigt med bil, buss eller spårvagn. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals nya galleria såväl som gym, Chalmers, Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hagåkersgatan 10C, Bosgården, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagåkersgatan 10C

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 562 kr/mån
39 167 kr/m²

Välkommen till Bosgårdens kanske finaste tvåa! Här bor du i en fint renoverad tvåa belägen med ett insynsskyddat läge, öppen planlösning och balkong med kvällssol. De fina materialvalen är genomgående för lägenheten och man har med fördel valt tidlösa material och lugna och sobra färger. På andra sidan gatan nås Safjällets naturreservat med skog och motionsspår. På kort gångavstånd når du även både buss och spårvagnshållplats som snabbt och enkelt tar dig vidare in till stan. Det här är ett område att trivas i! Varmt välkommen på visningen!

 • Plus
 • Balkong
Skrittgatan 2B, Åby, Mölndals kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Skrittgatan 2B, Åby, Mölndals kommun, bild 2
Skrittgatan 2B, Åby, Mölndals kommun, bild 3

Skrittgatan 2B

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 304 kr/mån
31 987 kr/m²

Välkommen till Skrittgatan 2B och denna rymliga genomgångstrea med inglasad balkong! Renoverat kök, badrum med tvättmaskin, rymlig inglasad balkong i söderläge samt genomgående välhållna ytskikt. Två sovrum i bra storlek och vardagsrum med burspråk samt plats för både soffa och matsalsmöbel. Omtyckt område med närhet till förskola, skola, grönområden och kommunikation. Centrala Göteborg nås smidigt med bil, buss eller spårvagn. Dessutom ges gångavstånd till Mölndals nya galleria såväl som Astra Zeneca och Essity. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Utsädesgatan 2B, Bifrost, Mölndals kommun
Utsädesgatan 2B, Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Utsädesgatan 2B, Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Utsädesgatan 2B

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 203 kr/mån
28 506 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga trerumslägenhet med ett behagligt ljusflöde och fönster i två väderstreck. Bostaden är social och luftig och har en härlig balkong med soligt läge. Interiört väntar väl tilltagna rum och perfekt planerade kvadrat. Läget är exemplariskt med direkt närhet till rekreationsområden samtidigt som bra bussnät tar dig till Linné eller Chalmers på 10 minuter och till Valand på 15 minuter med en zontaxa. Mölndals Galleria på gångavstånd och med cykel bara 6-7 minuter bort. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 12B, Centrala Mölndal, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 12B

Lägenhet
Centrala Mölndal, Mölndals kommun
Fastighetsbyrån Mölndal
2 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 630 kr/mån
43 945 kr/m²

Välkommen till Knarrhögsgatan 12B och denna ljuvliga och mycket väldisponerade tvåa belägen i omtyckt och stabil HSB-förening. Bostaden bjuder på en optimal planlösning, gott om förvaringsutrymmen samt balkong med kvällssol. Här bor du med tyst, lugnt läge på en central adress med stort serviceutbud, folkvimmel, restauranger, Mölndals Shoppinggalleria samt Mölndals Station runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 8