Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Otto Sjökvist

Otto Sjökvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarglo 125 och Hammarglo 204, Hammarglo, Mönsterås kommun
  • Tis 18 jun kl 15:00

Hammarglo 125 och Hammarglo 204

Gård/Skog
Hammarglo, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 600 000 kr
125 + 8 m²
6 rum
2,5 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gård i den charmiga byn Hammarglo, där en oändlig möjlighet till ett liv i harmoni med naturen väntar dig. Med en total yta på cirka 2,5 hektar (mer mark kan köpas) erbjuder denna egendom en unik kombination av jordbruksmark, skog, och betesmark, vilket gör den till den perfekta platsen för den som söker ett genuint lantliv. På gården finner du ett stilfullt bostadshus med en inbjudande atmosfär och moderna bekvämligheter. Detta hem är en plats där man kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna samtidigt som man har tillgång till komforten av en privat pool och en gäststuga för besökande vänner och familj. Gården är utrustad med rymliga ekonomibyggnader som erbjuder mångsidiga möjligheter för olika ändamål. Med tillräckligt med utrymme för förvaring av jordbruksredskap och utrustning, samt möjlighet till ytterligare utveckling för exempelvis djurhållning eller andra projekt, är detta en plats där endast fantasin sätter gränser. För den som älskar havet och naturen är läget optimalt. Gården ligger nära havet vilket ger tillgång till fiske, bad och båtplats. Här kan man njuta av friska havsbrisar och spektakulära solnedgångar varje dag. För jaktentusiasten erbjuder denna egendom utmärkta möjligheter till jakt på dovhjort, rådjur, vildsvin och sjöfågel. Med tillgång till omfattande mark och en mångfaldig flora och fauna är detta ett paradis för den som söker en fin jaktupplevelse. Som ett extra tillägg finns ett enklare fritidshus på fastigheten med ett enskilt läge, perfekt för avkoppling och rekreation i naturen. Denna gård i Hammarglo är mer än bara en fastighet - det är en livsstil. Med sin kombination av naturskönhet, komfort och mångsidighet, erbjuder den en unik möjlighet till ett liv i harmoni med omgivningarna. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna drömfastighet.

  • Plus
Hallonstigen 5, Timmernabben, Mönsterås kommun

Hallonstigen 5

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 800 000 kr
5 rum
863 m² tomt

Välkommen till din drömvilla? Denna nybyggda pärla erbjuder en ljus och öppen planlösning som integrerar allrum och kök med tak upp i nock. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus skapas en härlig atmosfär där familj och vänner kan samlas och trivas. Fastigheten är beläget i en eftertraktad omgivning nära både skola och affärer, erbjuder denna villa en bekväm och praktisk vardag. Med havet bara en kort promenad bort kan du njuta av den vackra naturen och det friska havsluften när som helst. För att få en känsla av fastigheten finns några bilder med digital styling så du kan visualisera ditt drömhem!

Lingonstigen 6, Timmernabben, Mönsterås kommun

Lingonstigen 6

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 300 000 kr
120 + 51 m²
4 rum
896 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla på 124 m² i underbara Timmernabben! Här bor du ett stenkast från skolan samt affären. Promenadavstånd till havet och fina badplatser. Drömmer du om att bara kunna flytta in utan att behöva göra något? Ga då chansen att förvärva detta smakfulla hus. Här är det bara att sätta nycklarna i låset och börja trivas! För att få en känsla av fastigheten finns några bilder med digital styling så du kan visualisera ditt drömhem!

Visar alla 3