Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Träthultsmåla 106, Fagerhult, Högsby kommun

Träthultsmåla 106

Villa
Fagerhult, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 800 000 kr
219 + 5 m²
6 rum
7 ha tomt

Välkommen till Träthultsmåla 106, en fantastisk gård med 7 hektar mark som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem på landsbygden. Här finns en stor lada som kan användas för olika ändamål – som verkstad, extra utrymme för familjen eller för att förvara dina projekt och redskap. Det stora huset är 219 kvadratmeter stort och har en välkomnande atmosfär. Det är utrustat med modern uppvärmning och solceller för att säkerställa både komfort och låga energikostnader. Här kan du njuta av ett bekvämt boende med fokus på kvalitet och hållbarhet. Det natursköna läget förstärker upplevelsen av att bo här. Omgiven av vacker natur och tystnad är Träthultsmåla 106 en plats att komma undan vardagens stress. Med endast cirka 2,5 km till närmaste badplats kan du enkelt njuta av avkopplande dagar vid vattnet. Dessutom finns en busshållplats bara 300 meter bort med bra förbindelser till både Högsby och Växjö, vilket gör det smidigt att pendla eller besöka större städer för arbete eller nöjen. Denna fantastiska egendom på Träthultsmåla 106 erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Med sin potential och det perfekta läget är detta en dröm för den som vill ha ett harmoniskt och bekvämt liv på landsbygden. Kontakta oss idag för att ta del av denna unika möjlighet och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar på Träthultsmåla 106.

  • Plus
Kråkelund 8, Misterhult, Oskarshamns kommun
Kråkelund 8, Misterhult, Oskarshamns kommun, bild 2
Kråkelund 8, Misterhult, Oskarshamns kommun, bild 3

Kråkelund 8

Villa
Misterhult, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
5 900 000 kr
93 + 22 m²
4 rum
2 332 m² tomt

Denna fantastiska fastighet erbjuder en unik och idyllisk livsstil vid havet, med enastående sikt över Ölands norra udde. Belägen på en charmig skärgårdstomt, kommer du att uppleva ro och avkoppling varje dag. Den huvudsakliga bostaden ståtar med en rymlig och ljus atmosfär, där du kan njuta av spektakulär utsikt från varje rum. En generös altan bjuder in till avkoppling och social samvaro med familj och vänner, medan du ser soluppgången över det glittrande Kalmar sund. För en extra touch, erbjuder hallen en balkong med magnifik vy över viken, perfekt för kvällar att bara koppla av och njuta av naturens skönhet och solnedgången. På denna drömtomt finner du även en privat brygga och båthus, där du kan lägga till din båt och utforska den omgivande skärgården. En charmig sjöbod ger möjlighet till mysiga stunder vid strandkanten och att njuta av ljudet av vågorna som slår mot land och varför inte ta ett bastubad och dopp från bryggan. Ett uthus erbjuder praktiska faciliteter såsom gästrum för besökande vänner och familj, en verkstad för kreativa projekt och en vedbod för att hålla dig varm under kyliga kvällar. För ytterligare flexibilitet och utrymme, inkluderar fastigheten en friggebod som kan användas för olika ändamål. Naturens skönhet omger dig med sjöfåglar som spelar och flyger över de stilla vattnen, vilket ger en känsla av harmoni och frid. Denna unika fastighet är mer än bara ett hem; det är en livsstil. Upplev lyxen av att leva vid havet och skapa minnen som varar livet ut och låt din sommardröm bli verklighet!

  • Premium
Backgatan 18, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Backgatan 18

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
995 000 kr
99 + 99 m²
7 rum
925 m² tomt

Drömmer du om en plats där vardagen är smidig och stressfri? Denna charmiga villa har allt du och din familj behöver och mer därtill! Här bor ni med skola och dagis bara ett stenkast bort, samt en livsmedelsbutik och bank inom bekvämt gångavstånd. Den rymliga bostaden erbjuder trivsamma sociala ytor och flera sovrum, perfekt för både umgänge och avkoppling. Köket har en utgång till en inbjudande altan, där du kan njuta av morgonkaffet eller en härlig middag i kvällssolen. Den stora källaren erbjuder extra utrymme för sociala aktiviteter och praktisk förvaring. Trädgården är en fridfull oas för både lek och vila. Här kan du koppla av i solen medan barnen leker i den lummiga trädgården. Området har utmärkta kommunikationer med både buss- och tågstationer inom räckhåll, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller utforska närliggande städer. Denna villa är inte bara ett hus, utan en plats att skapa oförglömliga minnen med din familj. Missa inte chansen att bo i detta bekväma och välskötta hem. Varmt välkommen att boka in er till visningen och börja ert nya kapitel här!

  • Plus
Sjöslättsvägen 2, Berga, Högsby kommun
  • Idag

Sjöslättsvägen 2

Villa
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
695 000 kr
113 + 5 m²
5 rum
850 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem – ett bekvämt och lugnt boende nära skog och natur! Upptäck ett bekvämt och trivsamt boende, perfekt anpassat för dig som söker en harmonisk och trivsam miljö. Den ljuvliga trädgården bjuder på växter från tidig vår till sen höst, vilket gör varje årstid unik och njutbar. På den generösa tomten finner du även ett praktiskt garage och ett mysigt växthus, idealiskt för den trädgårdsintresserade. Den trevliga altanen i söderläge blir snabbt en favoritplats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Huset är en fräsch villa med många uppdateringar, inklusive nya fönster, ett renoverat badrum och ljusa ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär. Här finns utrymme för både privatliv och sociala stunder, vilket gör det enkelt att trivas och känna sig hemma. Det bekväma och lugna boendet ligger nära skog och natur, vilket ger fantastiska möjligheter till rekreation och avkoppling. Samtidigt har du nära till järnvägsstationen, mataffären, skolan och förskolan, vilket gör vardagen enkel och smidig. Perfekt för dig som vill bo i ett lugnt samhälle och samtidigt ha bra möjligheter till pendling.

  • Plus
Bjärshult 112, Högsby, Högsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bjärshult 112

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
395 000 kr
60 + 15 m²
3 rum
2 970 m² tomt

Här har vi ett trevligt torp från 1800-talet i de småländska skogarna! Här har du ett boende med möjlighet att använda året runt, vilket tidigare ägare gjort fram till mitten av 1970-talet! Naturen i omgivningen är ett paradis för naturvänner, skog och vildmark så långt ögat kan nå... Sjöar finns i närheten.

Vitsippestigen 5, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Vitsippestigen 5

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
117 + 120 m²
6 rum
883 m² tomt

Välkommen till en charmig sutterängsvilla, belägen i det idylliska och eftertraktade Blomstermåla. Denna villa erbjuder en praktisk planlösning med flera sociala utrymmen, rymliga sovrum och moderna våtrum, vilket gör den idealisk för den stora familjen eller er som gillar att ha gäster. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har en öppen spis som skapar en mysig atmosfär under de kallare månaderna. Stora fönsterpartier släpper in mycket naturligt ljus och ger en fin utsikt över trädgården. Trädgården är lättskött och prydd med vackra buskar, vilket skapar en harmonisk och rofylld utomhusmiljö, perfekt för avkoppling och umgänge. Villan behöver lite kärlek för att bli den perfekta bostaden för dig och din familj. Missa inte chansen att besöka denna trevliga fastighet. Varmt välkomna! 😊

Övre vägen 31, Timmernabben, Mönsterås kommun

Övre vägen 31

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 950 000 kr
149 m²
1 230 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära 1½-plans villa, där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Med en ljus och öppen planlösning är detta hem en sann fristad för familjen. Den inglasade vinterträdgården på 25 kvm erbjuder en plats för avkoppling året runt, där du kan njuta av naturen utan att behöva oroa dig för väderförhållandena. Stig ut i trädgården och upptäck en idyllisk oas med en förtrollande guldfiskdamm, perfekt för lugna stunder och mysiga middagar under stjärnorna. Med havet endast 150 meter bort är detta en plats för de som älskar att vara nära vattnet. Varje dag kommer att känna som en semester när du tar promenader längs stranden eller njuter av solnedgångar över viken. Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil. Missa inte chansen att äga detta drömhem vid havet!

  • Plus
Fallgränd 12, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Fallgränd 12

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 795 000 kr
110 + 134 m²
6 rum
987 m² tomt

Denna villa i Timmernabben erbjuder verkligen en drömlik plats för familjer att kalla sitt hem. Med närheten till skolor, förskolor, och andra viktiga faciliteter, är det en idealisk plats för en harmoniskt familjeliv. Kökets inbjudande design och generösa ytor bjuder in till gemenskap och måltider tillsammans med nära och kära. De rymliga sovrummen passar perfekt för hela familjen, med källaren som erbjuder extra utrymme för både avkoppling och lek, vilket kan anpassas till tonårsrum, hobbyutrymme eller hemmakontor. Trädgården, en frodig oas, erbjuder en harmonisk plats för lek och avkoppling, med en rymlig inglasad altan perfekt för umgänge medan barnen kan utforska den grönskande omgivningen. Detta hem är en pärla som förtjänar att ses, med alla bekvämligheter inom räckhåll för att skapa underbara minnen och bygga en lycklig framtid för din familj. Välkommen hem!

  • Plus
Hasselstigen 5, Mönsterås, Mönsterås kommun

Hasselstigen 5

Villa
Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 150 000 kr
65 + 50 m²
3 rum
585 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla som erbjuder allt du kan önska dig. Med ett stort, inglasat uterum på hela 32 kvm kan du njuta av naturen. Här finns gott om plats för att umgås med familj och vänner, eller bara koppla av med en bok medan robbotgräsklipparen Greta klipper gräset. Villan har även ett vidbyggt garage/förråd samt ett separat trädgårdsförråd – perfekt för extra förvaring. Den mysiga, lättskötta trädgårdstomten är grönskande och erbjuder en insynsskyddad baksida där du kan njuta av privatlivet i lugn och ro. Missa inte chansen att göra det till ditt eget. Välkommen hem!

Industrivägen 11, Blomstermåla, Mönsterås kommun
  • Idag

Industrivägen 11

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 490 000 kr
120 + 24 m²
4 rum
1 478 m² tomt

En mycket trevlig bostad som bjuder på en trivsam planlösning med bl.a. kök med rymlig matplats, allrum, tre sovrum samt ett stort badrum med tvättavdelning. Ett underbart inglasat uterum som dessutom har direktkontakt med den mysiga altanen. Dessutom finns ett rymligt dubbelgarage samt förrådsbyggnad. Allt detta och mycket mer kan bli ditt om du väljer att bli köpare av denna hemtrevliga fastighet.

  • Plus
Mölstadsvägen 42, Mölstad, Mönsterås kommun
  • Idag

Mölstadsvägen 42

Villa
Mölstad, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 795 000 kr
133 + 59 m²
1 394 m² tomt

Drömmer du om att hitta det perfekta hemmet? Denna charmiga villa har genomgått en omfattande upprustning de senaste åren och strålar nu av modern elegans och stil. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en inbjudande atmosfär där du och din familj kan trivas. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matsal och kök är perfekt för både vardagliga aktiviteter och trevliga sammankomster med nära och kära. Köket är välutrustat med moderna apparater och en funktionell layout som passar för matlagning och umgänge. Ljuset flödar in genom stora fönster som ger en vacker utsikt över trädgården eller omgivande natur. Sovrummen är trivsamma och designade för avkoppling och privatliv. Badrummen har renoverats med stilrena detaljer och bekvämligheter för att ge en avslappnande atmosfär. Utanför finns en trädgård eller terrass där du kan njuta av lugnet och naturen, perfekt för att koppla av eller ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Denna villa erbjuder en bekväm och hemtrevlig miljö där varje dag kan bli en njutning. Anmäl ditt intresse idag och upptäck hur denna pärla kan bli din framtida oas.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Långgatan 49, Centralt Högsby, Högsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 49

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
995 000 kr
103 + 128 m²
6 rum
761 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49, en charmig bostad med en generös och välskött trädgård som är en pärla för trädgårdsälskare! Denna bostad omfamnar en rymlig trädgård med en mångfald av frodiga växter och färgsprakande blommor, vilket skapar en fridfull oas mitt i Högsby. Den välansade trädgården omfamnar både ögon och själ med sin harmoniska atmosfär och en variation av planteringar. Du kommer att upptäcka en mängd blommor som dansar i olika färger och former under olika årstider, och som omger din vardag med skönhet och doft. Trädgården erbjuder utrymme för kreativitet och avkoppling, med gott om plats för utomhusaktiviteter och avnjutning av soliga dagar. Långgatan 49 är inte bara en bostad, det är en plats där du kan njuta av trädgårdslivet till fullo.

Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun
Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 2
Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 3

Järnvägsgatan 45A,B

Övrigt
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
5 495 000 kr
515 m²
10 rum
2 687 m² tomt

Försäljning sker genom budgivning. Ett unikt tillfälle att förvärva ’’Mejeriet i Högsby'', en av Smålands vackraste fastigheter med ett unikt läge utmed Emån som nu är till salu! Här finns möjligheter för verksamhet inom Bed & Breakfast, kontorshotell, restaurang, SPA-anläggning, uthyrningsverksamhet inom bröllop, fiske eller det som passar Er! Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar sedan nuvarande ägare tog över så som nytt tak, uppvärmningssystem och total renovering av lägenhet med mera. Fastigheten består av en stor ägarlägenhet samt en stor komplett restaurang med ett underbart inglasat uterum (Orangeri) med ett fantastiskt läge mot Emån. Till fastigheten finns även en extra byggnad med möjlighet att arrangera bröllop eller andra fester i. Detaljplanen tillåter både bostad, handel & kontor. Befintliga inventarier ingår! Låter detta som en möjlighet för er? Missa inte chansen! Pris: Bud lämnas till ansvarig mäklare Michaela Carlson.

  • Premium
Oskarshamnsvägen 22, Ruda, Högsby kommun
  • Budgivning pågår

Oskarshamnsvägen 22

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
475 000 kr
82 + 52 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Låt oss presentera Oskarshamnsvägen 22 i Ruda! Nu har du och din familj möjlighet att förvärva en fantastiskt fin och välvårdad villa i Ruda. Här har vi en stor fastighet med generösa rum och ytor som passar hela familjen. Fastigheten ligger på en trivsam trädgårdstomt med blommor och träd, stora lekytor för barnen och utmärkta odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Villan är omsorgsfullt underhållen och erbjuder en ljus och inbjudande atmosfär med smakfulla materialval och moderna bekvämligheter. De rymliga rummen ger gott om plats för både vardagsliv och festliga tillställningar. Den välplanerade trädgården bjuder in till härliga stunder utomhus, och här finns även en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar. På fastigheten finns även flera förrådsbyggnader som ger extra förvaringsutrymme och möjlighet att skapa verkstad eller hobbyrum. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skolor, affärer och natursköna omgivningar. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Välkommen till Oskarshamnsvägen 22 - ditt nya drömhem i Ruda!

  • Plus
Gästgivarevägen 29, Fagerhult, Högsby kommun

Gästgivarevägen 29

Villa
Fagerhult, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
475 000 kr
140 + 18 m²
7 rum
1 520 m² tomt

Välkommen till Gästgivarevägen 29 – ert nästa naturnära paradis i Fagerhult! Denna charmiga villa erbjuder en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. Beläget i utkanten av samhället med skog och natur som grannar, är det här det idealiska hemmet för dig och din familj. Interiörer erbjuder generösa sällskapsytor, inklusive ett trevligt kök och rymligt vardagsrum för familjens gemensamma stunder. De välplanerade utrymmena skapar en harmonisk atmosfär att trivas i, perfekt för både vardag och fest. Närheten till en badplats gör sommardagarna extra speciella, perfekt för avkoppling och familjeutflykter. Med gott om sovrum för god nattsömn och en stor trädgård för lek och trädgårdsodling är detta hemmet där ni kan skapa minnen och njuta av varje säsong. Gästgivarevägen 29 erbjuder inte bara ett hus utan ett hem där ni kan uppleva naturens skiftningar året om. Med närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter, är detta ert nästa steg mot en avkopplande och harmonisk livsstil i Fagerhult. Välkommen till er nya adress på Gästgivarevägen 29!

  • Plus
Matrosvägen 27, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Matrosvägen 27

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 895 000 kr
113 + 113 m²
824 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och lättskötta fastighet i ett barnvänligt område som erbjuder en idealisk kombination av bekvämlighet och trivsel. Här finner du ett kök med angränsande matrum och ett mysigt allrum, perfekt för avkoppling och gemenskap. Med flera rymliga sovrum och praktiska våtrum uppfylls alla familjens behov. Utomhus lockar en härlig altan för sköna stunder och ett vidbyggd garage för praktisk förvaring. Den lättskötta tomten med lekutrymme och grönska ligger i ett område som är perfekt för barn med trygga cykelvägar till ex grönområden för lek och fotboll 100 m, Ljungnässkolan 300 m, förskolor och livsmedelsbutik, vilket gör detta till det perfekta hemmet för den moderna familjen. Varmt välkomna 😊

  • Plus
Granstigen 5, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Granstigen 5

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 475 000 kr
103 + 103 m²
810 m² tomt

Välkommen till en underbar villa i omtyckta Timmernabben. Detta hem är en oas av bekvämlighet och glädje, perfekt för att skapa ett harmoniskt familjeliv. Med skolor och dagis endast ett stenkast bort, samt en livsmedelsbutik inom gångavstånd, erbjuder detta hem en idealisk plats för familjer. Stig in i en värld av generösa ytor och en välkomnande atmosfär. Det trivsamma köket, med sin inbjudande design, lockar till gemenskap och matglädje. Här kan ni laga mat tillsammans och njuta av härliga måltider med nära och kära. Villan erbjuder flera rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. I källaren finns gott om utrymme för både avkoppling och lek. Detta område har potential att förvandlas till en tonårsoas, ett hobbyrum eller varför inte ett hemmakontor. Den frodiga trädgården är en fristad där lek och vila möts i harmoni. Här finns en pool för varma sommardagar och ett växthus för den trädgårdsintresserade. Den rymliga inglasade altanen erbjuder en perfekt plats för umgänge medan barnen utforskar den gröna omgivningen. Så missar nu inte chansen att besöka denna pärla som ligger nära alla viktiga bekvämligheter. Här finns allt du behöver för att skapa underbara minnen och bygga en lycklig framtid för din familj. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Hällgatan 6, null, Högsby kommun
  • Imorgon

Hällgatan 6

Villa
Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
495 000 kr
115 + 64 m²
5 rum
400 m² tomt

Nu kan vi presentera detta hus på Hällgatan 6 i Berga! Här har vi ett hus i lagom storlek med en trivsam trädgård där både äppelträd och plommonträd växer! Detta hus kännetecknas av ljusa rum och en välvårdad känsla. Till fastigheten finns en trivsam trädgårdstomt om 400 kvm med möjligheter för odling, spring och lek för barnen eller det som passar er. Låter det intressant? Missa inte chansen! Ett riktigt hemtrevligt boende!

  • Plus
Alsteråvägen 92, Ålem, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alsteråvägen 92

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
895 000 kr
118 + 18 m²
1 457 m² tomt

Välkommen till denna unika och charmiga fastighet som kombinerar hemtrevnad med praktiska lösningar. Denna bostad erbjuder inte bara ett inbjudande hem med sociala utrymmen och flera sovrum utan även en fantastisk möjlighet för dig som behöver extra förvaringsutrymme eller har flera fordon. På tomten finner vi nämligen hela 3 st garageplatser🤩 En dröm för dig som har ett motor intresse eller hobby där du vill kunna vara hemma och utöva ditt stora intresse. Så missar inte att anmäla er till detta fantastiska tillfälle – ditt drömhem väntar!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ljusgrundsvägen 10, Killingeholm, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Ljusgrundsvägen 10

Villa
Killingeholm, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
95 + 22 m²
950 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla, belägen på natursköna Killingeholm! Här möts ni av en smakfullt utformad planlösning där kök och allrum smälter samman och skapar en inbjudande och social atmosfär. Villan erbjuder flera sovrum och kaklade våtrum, perfekt för både små och stora familjer. Det generösa uterummet, med direktaccess till en trivsam altan, blir snabbt en favoritplats för avkoppling och umgänge. Och glöm inte - i köpet ingår en båtplats, vilket öppnar upp för härliga dagar på vattnet. Med ett lugnt och naturskönt läge nära vatten och grönområden, är detta det perfekta hemmet för naturälskare. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla vid nästa visning!

  • Plus
Åsvägen 9, Högsby, Högsby kommun

Åsvägen 9

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
925 000 kr
118 + 58 m²
5 rum
2 169 m² tomt

Välkommen till denna vackra villa på Åsvägen 9, belägen i det natursköna Högsby. Denna underbara fastighet erbjuder inte bara ett härligt läge, utan även en perfekt kombination av närhet till natur och bekvämligheter. Med sina generösa ytor och högt i tak skapar denna villa en känsla av rymd och ljus. Varje rum är noggrant utformat för att ge en harmonisk och trivsam miljö, och här finner du välplanerade ytor som passar både för det sociala livet och för avkoppling. Villan är belägen nära Emån, vilket ger möjlighet till natursköna promenader och friluftsaktiviteter. För familjer med barn är närheten till skola en stor fördel. Dessutom finns affärer och kommunikationer inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Invändigt bjuder villan på ett stort och luftigt vardagsrum med vacker utsikt över den omgivande naturen. Köket är modernt och fullt utrustat med gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen, och sovrummen är rymliga och ljusa, perfekta för en god natts sömn. Badrummet är stilrent och fräscht med modern inredning. Utvändigt finner du en stor och välskött trädgård, idealisk för trädgårdsentusiaster eller för barnens lek, samt en veranda som erbjuder en perfekt plats för sommarens grillkvällar och avkoppling i solen. Åsvägen 9 erbjuder en unik kombination av ett naturnära läge med bekvämt avstånd till viktiga faciliteter. Denna villa är en dröm för familjen som söker ett hem med både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Tillingevägen 22, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Tillingevägen 22

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 595 000 kr
122 + 43 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa, inbäddad i ett av områdets mest eftertraktade bostadsområden. Med en harmonisk planlösning och generösa sociala utrymmen är detta hemmet där familjens drömmar blir verklighet. Stig in och upptäck ett välkomnande vardagsrum som bjuder in till mysiga kvällar framför braskaminen och livliga samtal med nära och kära. Köket är hjärtat av hemmet, där både matlagning och samvaro smälter samman. Med direkt tillgång till den inbjudande altanen blir måltiderna till utekvällar att minnas, med doften av grillat och skratt som fyller luften. Här finns gott om plats för både kocken och sällskapet, vilket gör varje tillfälle till en festlig upplevelse. För familjen erbjuder villan flera ombonade sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget privata utrymme och med flera våtrum finns det alltid bekvämt tillgång till badrum och dusch, vilket underlättar morgonrutinerna för hela familjen. Ute i trädgården väntar en välskött oas där lek och avkoppling går hand i hand. Med gott om plats för barnens äventyr och trädgårdsaktiviteter blir varje dag fylld med glädje och utforskande. Fastigheten har ett underbart läge med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag, från livsmedelsbutik till skola och dagis, är detta hemmet där livet flödar smidigt och enkelt. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad, där drömmar om ett harmoniskt familjeliv blir verklighet. Välkommen 🤗

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Flatehult 401, Grönskåra, Nybro kommun
  • Imorgon

Flatehult 401

Villa
Grönskåra, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 095 000 kr
151 m²
6 rum
1 900 m² tomt

🏡 Välkommen till en magisk plats där det gula huset med sina vita knutar står som en inbjudande portal till en värld av charm och karaktär. Detta är inte bara ett hem; det är en upplevelse av tidlös skönhet och trivsel. På en trevlig och fridfull plats väntar detta hus på att bli en del av din livshistoria. Med ett förtrollande ljusinsläpp som omfamnar varje vrå, blir varje dag fylld av en naturlig lyster och positiv energi. Inuti huset möts du av en atmosfär av genuin snickarglädje och unik design. De flera eldstäderna, varav några fortfarande sprakar med liv, skapar en känsla av värme och inbjudande intimitet. Här kan du föreställa dig mysiga kvällar framför elden, omgiven av historiens vingslag och modern komfort. Denna bostad är inte bara ett praktiskt boende; det är en resa tillbaka i tiden samtidigt som du omfamnar det bästa av nutidens bekvämligheter. Den trevliga placeringen gör det lätt att njuta av omgivningens skönhet samtidigt som du har bekvämt avstånd till det vardagliga. Välkommen till ditt nya hem, en plats där varje detalj berättar en historia och där varje dag är en möjlighet att skapa nya minnen. Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil som väntar på att omfamna dig. Sätt din egna känsla och skapa din egna bullerby-känsla i detta inbjudande och unika sekelskiftestraum. Flatehult 401 -l en värld av varaktig skönhet och evig trivsel!

  • Plus
Sjövägen 5, Fågelfors, Högsby kommun

Sjövägen 5

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
550 000 kr
105 + 72 m²
5 rum
694 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta hem på Sjövägen i Fågelfors! Med närhet till Klobosjön, lekparken, skola och förskola erbjuder detta hus en bekväm och praktisk livsstil för hela familjen. Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Med natursköna promenadstigar och en fin badplats vid Klobosjön inpå knuten finns det alltid möjlighet till avkoppling och aktiviteter utomhus. Den trevliga trädgårdstomten är perfekt för både avkoppling och lek, med gott om plats för grillkvällar och lekande barn. Huset i sig är välskött och erbjuder en bekväm och funktionell layout för vardagslivet. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett välkomnande hem med enastående läge och allt som behövs för att trivas och njuta av livet i Fågelfors.

Jungnergatan 3, Ruda, Högsby kommun

Jungnergatan 3

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
695 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
924 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga hus på Jungnergatan 3 i Ruda. Fastigheten har genomgått en del renoveringar och erbjuder trevliga rum och ytor för hela familjen. Bostadshuset är beläget på en trivsam trädgårdstomt med plats för barnens spring och lek, sommaraktiviteter eller möjligheter för den odlingsintresserade att skapa sin egna oas. Här har ni ett trevlig läge med närhet till Allgunnen, lekpark, skola, kommunikationer och framförallt nära till natursköna promenadstigar och naturen.. Låter det intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

Visar 1 - 25 av 50