Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Mäklare

Fågelvägen 23, Timmernabben, Mönsterås kommun

Fågelvägen 23

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

2 195 000 kr

104 m²

1 073 m² tomt

Visning 11/2. Låt oss presentera Fågelvägen 23. En underbar 1-plansvilla där ägarna har gjort stora renoveringar vilket har skapat denna fantastiska fastighet. Utvändigt / Invändigt... jag allt är i princip renoverat och utfört i modern stil där ägarna dessutom öppnat upp planlösningen för att få en mer social känsla. Kök, vardagsrum, sovrum, badrum ja allt är i nyskick. Bara att flytta in och börja bo :-) Lägg där till att bostaden ligger som sista hus på en återvändsgata med en underbar insynsskyddad baksida i soligt söderläge. Blir ni ny lycklig ägare av denna fastigheten har ni dessutom närhet till skola och dagis. Anmäl er till visningen via ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected]

 • Uteplats
Kvarngatan 21, Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun

Kvarngatan 21

Lägenhet
Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

230 000 kr

25 m²

1 rum

2 180 kr/mån

9 200 kr/m²

Visning 9/2. Första lägenheten, övernattningslägenhet eller söker du efter ett billigt boende? Då är detta ett mycket fördelaktigt alternativ. Nu kan vi nämligen presentera en renoverad bostadsrätt på 25m² med trivsamt gavel läge på 2:a våningen med låg månadskostnad. OBS!!! Hiss är installerad vilket gör att man inte behöver gå i några trappor :-) Anmälan till visningen görs till ansvarig fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-366 44 44 [email protected]

 • Hiss
Ödebo 507, null, Mönsterås kommun

Ödebo 507

Villa
Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

275 000 kr

1 657 m² tomt

Visning 11/2. Drömmer du om att bli ny ägare till en äldre större byggnad med mycket historiska minnen? Fastigheten som är över 100-år gammal har bl.a. nyttjats som skola så här finns mycket kunskap och minnen i väggarna ;-) Så passa nu på att bli ny ägare till denna mycket omtalade byggnad som har så många möjligheter. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected] för att boka visning.

 • Balkong
Alsteråvägen 121, Ålem, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår

Alsteråvägen 121

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

850 000 kr

105 m²

4 rum

1 105 m² tomt

Varför inte passa på att förverkliga något som många av oss drömmer om. Nämligen en röd fastighet med vita knutar :-). Nu finns nämligen möjligheten genom att vi nu kan presentera Alsteråvägen 121. En mycket trivsam fastighet som gränsar mot ett trevligt skogsområde. Tips: Önskar ni åka kommunalt så finns busshållplatsen precis utanför tomtgränsen. Smidigt eller hur :-). Besiktigad. Anmälan till visningen görs till ansvarig fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-366 44 44 [email protected]

Strandavägen 121, Timmernabben, Mönsterås kommun

Strandavägen 121

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

1 395 000 kr

94 m²

4 rum

1 084 m² tomt

Visning 8/2. Låt oss presentera Strandavägen 121. En mycket trivsam villa med omtyckt läge i populära Timmernabben. Villan som är från 50-talet har en tilltalande planlösning med bl.a mysiga sociala utrymmen samt flera sovrum. Härlig rymlig altan och garage i källaren. Låga driftkostnader via effektiv bergvärme. Här bor man med närhet till bad och båtliv, livsmedelsbutik samt skola / dagis. Fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected]

 • Balkong
 • Uteplats
Stagges väg 4, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Stagges väg 4

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

790 000 kr

103 m²

4 rum

1 116 m² tomt

Ring för visning. Vad sägs om att bli ny lycklig ägare till denna underbara fastighet med placering i ett mycket omtyckt barnvänligt bostadsområde i hjärtat av Blomstermåla? Nu finns möjligheten att få komma på en visning av denna härliga familje-villa med hela boarean på 1-plan. Villan har en tilltalande planlösning med bl.a. ett rymligt allrum som integrera med köket. 3 alt 4 sovrum samt flera våtutrymmen. Allt detta plus mycket mer på en härlig tomt som till stora delar är helt insynsskyddad. Å du ...... barnen har bara några hundra meter till skolan ;-) Perfekt eller hur :-) Besiktigad.

Släthult 104, Ruda, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Släthult 104

Villa
Ruda, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

950 000 kr

113 m²

4 028 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt fint och välskött året-runt-boende eller fritidshus för dig som önskar det! Trädgården är ljuvligt fin och full av en massa olika blommor, buskar och ätbara godsaker. Husets interiör är mycket ljus och välvårdad med bland annat härligt kök med vedspis, helkaklade badrum och fräscha ytskikt i alla rum. Här har du naturen som granne. Här erbjuds du dessutom närhet till promenadstigar, sjöar och en fridfull plats för din lediga tid. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare =)!

 • Plus
Björkstigen 3, Fågelfors, Högsby kommun

Björkstigen 3

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

695 000 kr

90 m²

4 rum

1 176 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga och välvårdade hus på Björkstigen 3 i Fågelfors. Här har ni ett trevlig läge med närhet till Klobosjön, lekpark, skola, förskola och framförallt nära till natursköna promenadstigar, naturen och Övrasjön med en fin badplats. Fastigheten har genomgått en del renoveringar och erbjuder trevliga rum och ytor för hela familjen. Bostadshuset är beläget på en trivsam trädgårdstomt med plats för barnens spring och lek, sommaraktiviteter eller möjligheter för den odlingsintresserade att skapa sin egna oas. Låter det intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

Jon Engströms väg 18, Ruda, Högsby kommun

Jon Engströms väg 18

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

595 000 kr

110 m²

5 rum

1 240 m² tomt

Välkommen till Jon Engströms väg 18! Här har vi en charmig villa i ett lugnt & trevligt bostadsområde. Villan har ett trivsamt kök med utgång till det inglasade uterummet. Det finns även flera sociala utrymmen så som vardagsrum, allrum, matrum och sovrum med mera. Utvändigt har vi en trevlig trädgårdstomt samt ett stort trebilsgarage! En stor fördel är det uppvärmningssystem med bergvärme, som är insatt 2018 och fibern som drogs in i fastigheten 2018. Fastigheten erbjuder även närhet till naturen, kommunikationer, Rudas pizzeria och livsmedelsaffär.

Klockarevägen 5, Fliseryd, Mönsterås kommun

Klockarevägen 5

Övrigt
Fliseryd, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

750 000 kr

250 m²

689 m² tomt

Söker ni i föreningen efter en ny lokal eller är familjen ute efter en fastighet med stora utrymmen ? Nu kan vi infria båda önskemålen genom att kunna presentera denna mycket intressanta fastighet med placering i hjärtat av Fliseryd. Byggnaden används idag som föreningslokal men ger även en familj möjligheten till att förverkliga sina drömmar om en större bostad. Så varför inte passa på att bli ny ägare till denna mycket speciella fastighet som har så många olika möjligheter. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected] för att boka visning. Besiktigad.

Jon Engströms väg 17, null, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jon Engströms väg 17

Villa
Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

450 000 kr

128 m²

4 rum

1 550 m² tomt

Varmt välkomna till Jon Engströms väg 17 i Ruda! Här kan vi presentera en trivsam villa i ett lugnt familjeområde. Fantastisk trädgård med många möjligheter för den trädgårdsintresserade, eller för barnens spring och lek. Bostaden erbjuder stora och rymliga ytor för hela familjen. Nära till skola, naturen och livsmedelsaffär. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare!

Järnvägsgatan 34A, Centralt Högsby, Högsby kommun
Järnvägsgatan 34A, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 2
Järnvägsgatan 34A, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 3

Järnvägsgatan 34A

Övrigt
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

895 000 kr

215 m²

10 rum

740 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 34 A & B i Högsby. Här kan vi presentera en hyresfastighet som ligger så centralt i Högsby som du kan komma och med endast ett stenkast ifrån vackra Emån som rinner längst med samhället! Hyresfastigheten erbjuder 4 lägenheter. Fastigheten har ett centralt läge med närhet till bank, buss/tågstation, mataffär, restaurang, florister, frisörer m.m. Högsby är ett lugnt samhälle med närhet till naturen och här finns ett naturreservat med mycket att upptäcka. Järnvägsstation med tåg som går både söder och norrut. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Rättarevägen 3D, Högsby, Högsby kommun

Rättarevägen 3D

Radhus
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

715 000 kr

112 m²

6 rum

302 m² tomt

Nu kan vi presentera ett kedjehus med ett perfekt läge på en hörntomt med naturen som granne! Samtidigt som du har gångavstånd till både skola och barnomsorg. Trevligt hus med en bra planlösning med möjlighet till 5 sovrum. En stor bonus är den underbara inglasade altanen!

 • Plus
Storgatan 6, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Storgatan 6

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

995 000 kr

122 m²

5 rum

1 680 m² tomt

Vad sägs om att bli ny lycklig ägare till denna underbara fastighet ? Nu finns nämligen möjligheten genom att vi nu kan presentera Storgatan 6. En charmig familje-villa som under de senaste åren genomgått en rad renoveringar och är i ett mycket bra skick. Bara att flytta in och börja bo :-) Så missar nu inte detta fantastiska tillfälle att bli nya ägare till detta charmiga 30-talshus. Anmäl er till visningen hos ansvarig mäklare. Fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected]

Allmogevägen 10, Ålem, Mönsterås kommun

Allmogevägen 10

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

895 000 kr

69 m²

3 rum

1 070 m² tomt

Nu kan vi erbjuda den här trevliga villan med ett lugnt och ostört läge med närhet till allt som Ålem kan erbjuda. Bostaden har en tilltalande planlösning innehållande ett trivsamt kök, ett fräscht badrum, sovrum samt matrum som går att göra om till sovrum om så skulle behövas. Inbjudande vardagsrum som ligger i anslutning till uterummet, perfekt för att förlänga utesäsongen. Källarplanet består av ett sovrum, perfekt som gästrum eller tonårsrum, badrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Trevlig insynsskyddad trädgård och ett härligt altandäck med pool där man vill umgås hela somrarna. För bilen finns plats i garaget och en carport. Tomt med bra förrådsmöjligheter i form av en friggebod och en verkstad för den händige. Besiktigad. Låter detta som er nästa bostad? Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Storgatan 43, Ruda, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 43

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

595 000 kr

185 m²

9 rum

1 494 m² tomt

Nu har du och din familj möjlighet att förvärva en fantastiskt fin och välvårdad villa i Ruda! Här har vi en stor fastighet med stora rum och ytor för hela familjen. Fastigheten ligger belägen på en trivsam trädgårdstomt med blommor och träd, stora lekytor för barnen och odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Här erbjuds närhet till dagis, skola, kommunikationer och livsmedelsaffär! Smidigt uppvärmningssystem via bergvärme. Låter det intressant? Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare!

Järnvägsgatan 50, Centralt Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 50

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

1 250 000 kr

133 m²

6 rum

1 372 m² tomt

Varmt välkommen till villan som har allt! Här har vi en mycket trivsam fastighet med närhet till skola, natur, kommunikationer, lekplats med mera! Baksidan av bostaden erbjuder en ljuvlig oas med pool, trevliga uteplatser, mycket trivsam trädgård och dessutom insynsskyddat! I poolen kan du ta ett avsvalkande dopp och njuta av solen runtom poolen. Huset är välvårdat och erbjuder stora rum och ytor för hela familjen. Dessutom har huset trevliga umgängesytor och rejäla förvaringsutrymmen! Låter det intressant? Missa då inte chansen!

 • Plus
Slånstigen 4, Högsby, Högsby kommun

Slånstigen 4

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

425 000 kr

82 m²

4 rum

1 176 m² tomt

Nu kan vi presentera denna fastighet på Slånstigen 4 i Högsby! Här är läget fantastiskt bra i utkanten av Högsby, både nära till skog och natur och till affärerna. Interiören bjuder på stora rum med ett underbart ljusinsläpp från flera väderstreck och den härliga känslan av högre takhöjd gör det lilla extra! Här finns det gott om plats för hela familjen. Trädgården erbjuder goda möjligheter för den trädgårdsintresserade, eller för barnens lek och spring. Källaren erbjuder bra med yta och goda förvaringsmöjligheter.

Parkgatan 12, Mönsterås, Mönsterås kommun

Parkgatan 12

Villa
Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

2 800 000 kr

295 m²

9 rum

2 431 m² tomt

Ring för visning. Vi är nog många som beundrat denna storslagna fastighet när vi passerat längs Parkgatan. Fastigheten har ju ett underbart centralt läge med en majestätisk placering på en höjd samt omgärdas av en härlig parkliknande trädgård. Dubbla entréer samt en mycket tilltalande planlösning med rum / kontor i 2 våningsplan samt en hel källare vilket skulle vara idealiskt för någon typ av verksamhet, vad sägs om kontorslandskap eller göra om till 2 - 3 lägenheter. Du som företagare tag nu chansen att titta på denna fastighet. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected] för att boka visning. Besiktigad.

 • Balkong
Åsvägen 8, Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åsvägen 8

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

850 000 kr

132 m²

6 rum

3 110 m² tomt

Låt oss presentera Åsvägen 8 i Högsby! Här har vi en trevlig & trivsam fastighet som under åren har genomgått löpande underhåll. Fastigheten erbjuder trivsamma sällskapsytor så som allrum, vardagsrum och sovrum. Det finns även ett stort badrum, ett stort och trevligt kök med matplats och goda förvaringsmöjligheter samt bänkyta för avlastning. Stor källare med trivsam gillestuga, tvättavdelning samt utgång till inglasat uterum som leder dig ut till trädgården. Fastigheten är belägen på en stor tomt om hela 3 110 kvm som erbjuder många möjligheter för barnfamiljer och trädgårdsintresserade. Varför inte utnyttja den stora trädgården till att göra en stor pool med altan? Låter detta intressant? Anmäl intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Granstigen 1, Timmernabben, Mönsterås kommun

Granstigen 1

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

950 000 kr

94 m²

4 rum

712 m² tomt

Ett tillfälle ni inte får missa. Här har vi en rymlig familjevilla med barnvänligt läge på återvändsgata! Bostaden har tilltalande öppna ytor och gott om fönster som skapar ett härligt ljusflöde. Entrévåningen erbjuder ett luftigt vardagsrum med utgång till en härlig inglasad altan som angränsar till baksidan. Ett klassiskt vitt kök med ny maskinell utrustning, tre sovrum, ett badrum samt gästtoalett. I källarvåningen finns bland annat gillestuga med en värmande braskamin som värmer upp hela huset, tvättstuga, ett stort relaxrum med både bubbelbad och dusch. Bra förrådsutrymmen och pannrum. 2021 monterades en ny luftvärmepump men man har även ett vattenburet värmesystem med pelletspanna. Fin baksida med en härlig solaltan och fina planteringar i trädgården. På baksidan kan du njuta av många soltimmar! Fiber finns indraget i huset. Vidbyggt finns ett garage som man även når inifrån bostaden. Området har fina omgivningar med natur, hav, lekplats och gångväg till F-6 skola. Besiktad av Besiktningsbolaget Sydost AB. Välkomna att boka tid för visning!

Trollbergsvägen 13, Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trollbergsvägen 13

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

795 000 kr

108 m²

6 rum

2 165 m² tomt

Välkommen till Trollbergsvägen 13, här har du en charmig villa i ett omtyckt område i Högsby med närhet till skolor, mataffärer och kommunikation. Bostaden är i bra skick och erbjuder rymliga ytor och möjligheter för familjen. Till fastigheten finns en rymlig och trevlig trädgårdstomt om 2 165 kvm för den trädgårdsintresserade och ett dubbelgarage med goda möjligheter för verkstad/dylikt.

 • Plus
Stationsvägen 10, Fagerhult, Högsby kommun
 • Budgivning pågår

Stationsvägen 10

Radhus
Fagerhult, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

300 000 kr

67 m²

3 rum

492 m² tomt

Välkommen till Stationsvägen 10 i Fagerhult. Här erbjuds ett praktiskt kedjehus med allt i ett plan, dessutom fräscht och välvårdat! Kedjehuset är beläget på en lättskött trädgårdstomt som erbjuder möjligheter. Här finns även närhet till en trevlig badplats, livsmedelsaffär och trivsamma omgivningar i naturen. Låter detta intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

Lövhällängsområdet, Berga, Högsby kommun

Lövhällängsområdet

Tomt
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

33 700 kr

I en naturskön del av stationsorten Berga erbjuder Högsby kommun mark till dig som vill förverkliga din villadröm i ett litet samhälle med stor sammanhållning och gott utbud av service. Här är nära till station, skola, Gösjöbadet, bio, butik med mera. Området kännetecknas av luftig ädellövskog och ligger precis intill cykelvägen mot Gösjöbadet. Kvarteret utgör den första utbyggnadsetappen av Lövhällängsområdet med infart från Västergatan. Detaljplanen medger byggande i en våning med en största byggnadsarea på 160 kvadratmeter för huvudbyggnad och 40 kvadratmeter för komplementbyggnad/uthus. Tomterna avstyckas i samband med avtal om försäljning. Det är 4 tomter totalt - missa inte chansen! Vill du ha ett trevligt läge med närhet till det du behöver? Då ska du absolut kika på dessa tomter!

Villagatan 4, Mölstad, Mönsterås kommun

Villagatan 4

Villa
Mölstad, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

2 000 000 kr

185 m²

7 rum

3 114 m² tomt

Det är inte varje dag som vi får möjlighet att presentera en sån här speciell fastighet i Mönsterås men nu har tillfället kommit. Så låt oss presentera Villagatan 4! En på många sätt storslagen fastighet. Eller vad sägs om en boarean på imponerande 185 m² samt hel källare på ytterligare 107 m². En på många sätt representativ bostad med flera sociala utrymmen samt storslagen matsal med utgång till rymlig altan. Flera sovrum samt nyrenoverat kök. Allt detta plus mycket mer på en tomt på dryga 3000 m². Välkommen att boka din plats till visningen!

 • Plus
Dragongatan 4, Högsby, Högsby kommun
Dragongatan 4, Högsby, Högsby kommun, bild 2
Dragongatan 4, Högsby, Högsby kommun, bild 3

Dragongatan 4

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

750 000 kr

76 m²

5 rum

1 216 m² tomt

Toppenvilla för dig som vill bo lantligt, men ändå inte ensamt. Här är man både omgiven av åkrar, ängar och grannar. Och samtidigt är det nära till Högsby och dess service. Mycket ljus och fräsch interiör då hela huset har genomgått en totalrenovering senaste åren. Smidig uppvärmning med bergvärme!

 • Premium
Hampekulla 101, Ruda, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hampekulla 101

Fritidshus
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

495 000 kr

90 m²

3 rum

2 055 m² tomt

Välkomna till Hampekulla 101! Hampekulla är en soldattorp från tidig 1700 talet och historian finns angiven i hembygdsföreningen. Här har vi ett trevlig ställe i de småländska skogarna! Naturen i omgivningen är ett paradis för naturvänner som är omgivet av skog och vildmark. Trädgården är stor och innehåller flera byggnader och uteplatser samt även en vedeldad badtunna. Ett perfekt smultronställe! Sjöar och badplatser finns i närheten (inom 1 mil cirka).

Värlebo 324, Värlebo, Högsby kommun

Värlebo 324

Villa
Värlebo, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

495 000 kr

119 m²

5 rum

1 970 m² tomt

Låt oss presentera Värlebo 324! Här har vi en stor bostad om 119 kvm med rum och ytor för hela familjen. Bostaden erbjuder även högt i tak och fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Härlig trädgårdstomt om 1 970 kvm med fruktträd, buskar och baksidan av fastigheten gränsar mot gröna fält och åkrar. Låter detta som rätt hus för dig? Missa då inte chansen att förvärva denna trivsamma fastighet!

 • Plus
Lingonstigen 6, Timmernabben, Mönsterås kommun

Lingonstigen 6

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

3 300 000 kr

120 m²

4 rum

896 m² tomt

Nu kan vi presentera en välplanerad 1-plansvilla på 124 m² i underbara Timmernabben! Här bor du ett stenkast från skolan samt affären. Promenadavstånd till havet och fina badplatser. Drömmer du om att bara kunna flytta in utan att behöva göra något? Ta då chansen att förvärva detta smakfulla hus. Här är det bara att sätta nycklarna i låset och börja trivas!

Finsjövägen 30, Fliseryd, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår

Finsjövägen 30

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

525 000 kr

106,6 m²

4 rum

900 m² tomt

Varmt välkommen till Finsjövägen 30 - här har vi ett objekt för den händige som söker ett nytt projekt! Trädgården rymmer barnens spring och lek samt flera möjligheter för den trädgårdsintresserade när det gäller odlingsmöjligheter, att plantera blommor, buskar, träd eller vad som passar er bäst. Fastigheten har ett stort renoveringsbehov, men med mycket kärlek kan det bli ett fantastiskt hem! Här har vi ett trivsamt hus med naturen inpå knutarna. Bo i detta charmiga hus till låg månadskostnad jämfört med alternativ i samma storlek i tex. Oskarshamn/Mönsterås. Pendlingsavstånd till stan/jobbet. Varmt välkomna!

 • Plus
Villavägen 16, Grönskåra, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villavägen 16

Villa
Grönskåra, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

495 000 kr

74 m²

4 rum

1 430 m² tomt

Välkommen till Villavägen 16 i Björkshult. Här har vi ett trevligt hus med stor potential där du kan renovera efter eget tycke och smak! Bostaden erbjuder trevliga rum och ytor för hela familjen, trädgården är stor, lättskött och erbjuder plats för barnens spring- och lek eller möjligheter för den odlingsintresserade. Här erbjuds närhet till Björkshultssjön och badplatsen med knappt 100 meter, naturen och trivsamma omgivningar med bland annat Birgittas Café ett stenkast från badplatsen samt den gamla järnvägen som erbjuder en vacker väg hela vägen till Grönskåra (ca 3 km). . Det finns även bra möjligheter för fiske och fiskevårdsföreningen har båt att hyra.

 • Plus
Östra Långgatan 25, Ruda, Högsby kommun

Östra Långgatan 25

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

395 000 kr

92 m²

4 rum

1 177 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Långgatan 25 i Ruda! Här kan vi presentera en trivsam villa i ett lugnt familjeområde. Fantastisk trädgård med många möjligheter för den trädgårdsintresserade, eller för barnens spring och lek. Bostaden erbjuder stora och rymliga ytor för hela familjen.

Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun
Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 2
Järnvägsgatan 45A,B, Centralt Högsby, Högsby kommun, bild 3

Järnvägsgatan 45A,B

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

6 500 000 kr

515 m²

10 rum

2 687 m² tomt

Försäljning sker genom budgivning. Ett unikt tillfälle att förvärva ’’Mejeriet i Högsby'', en av Smålands vackraste bostäder med ett unikt läge vid Emån som nu är till salu! Här finns möjligheter för verksamhet inom Bed & Breakfast, restaurang, uthyrningsverksamhet eller det som passar Er! Fastigheten har genomgått stora renoveringar sedan nuvarande ägare tog över så som nytt tak, uppvärmningssystem och total renovering av lägenhet med mera. Fastigheten består av en stor ägarlägenhet samt en stor komplett restaurang med ett stort inglasat uterum (Orangeri) med ett fantastiskt läge mot Emån. Till fastigheten finns även en extra byggnad med möjlighet att arrangera bröllop eller andra fester i. Låter detta som en möjlighet för er? Missa inte chansen! Pris: Bud lämnas till ansvarig mäklare Michaela Carlson.

 • Premium
Skulptörvägen 11, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skulptörvägen 11

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

3 300 000 kr

124 m²

4 rum

1 759 m² tomt

Nu kan vi presentera en välplanerad 1-plansvilla på 124 m² i underbara Timmernabben. Här bor du ett stenkast från skolan samt affären, med en kort promenad når du havet och allt vad de har att erbjuda. Ett dopp i havet eller varför inte en tur med båten ut till en ö.

Kullbergs väg 8, Centralt Högsby, Högsby kommun

Kullbergs väg 8

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

1 075 000 kr

135 m²

1 370 m² tomt

Varmt välkomna till Kullbergs väg 8! Här har du möjligheten att bo permanent och nyttja hela bostaden, alternativt hyra ut två lägenheter (som det är i dagsläget).Mycket trivsam fastighet med en stor tomt som rymmer plats för barnens spring och lek, eller möjligheter för den odlingsintresserade. Till bostaden finns även en garagebyggnad. Bostaden är centralt belägen med närhet till naturen, skola och kommunikationer.

Visar alla 35