Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindersmåla 204, Lindersmåla, Mönsterås kommun
 • Lör 4 maj kl 13:00

Lindersmåla 204

Villa
Lindersmåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 995 000 kr
125 m²
9 703 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande sekelskiftesvilla som är omgiven av frodiga åkrar och pittoreska ängar. Villan är mycket välskött med bevarade detaljer från sekelskiftet, som ger en unik och varm atmosfär. Trivsamma sociala rum med generöst ljusinsläpp som ger en härlig atmosfär och gott om plats för familj och vänner. Trädgården har en fantastisk storlek och bjuder in till både avkoppling och aktiviteter med dess grönska och underbara utsikt över de omgivande åkrarna och ängarna. Här finns möjligheter till att odla din egen trädgård och njuta av naturens skiftande skönhet året runt. Denna sekelskiftesvilla är en unik pärla som ger dig möjlighet att leva drömmen om det lantliga livet samtidigt som du har tillgång till allt du behöver. Välkommen till ditt framtida hem! _______ Willkommen in dieser bezaubernden Villa aus der Jahrhundertwende, umgeben von üppigen Feldern und malerischen Wiesen. Die Villa ist sehr gepflegt mit erhaltenen Details aus der Jahrhundertwende, was ihr eine einzigartige und warme Atmosphäre verleiht. Gemütliche Aufenthaltsräume mit großzügigem Licht sorgen für eine schöne Atmosphäre und viel Platz für Familie und Freunde. Der Garten hat eine fantastische Größe und lädt mit seinem Grün und der herrlichen Aussicht auf die umliegenden Felder und Wiesen sowohl zum Entspannen als auch zu Aktivitäten ein. Hier haben Sie die Möglichkeit, Ihren eigenen Garten anzulegen und das ganze Jahr über die wechselnde Schönheit der Natur zu genießen. Diese Villa aus der Jahrhundertwende ist ein einzigartiges Juwel, das Ihnen die Möglichkeit gibt, den Traum vom Landleben zu leben und gleichzeitig Zugang zu allem zu haben, was Sie brauchen. Willkommen in Ihrem zukünftigen Zuhause!

 • Plus
 • Uteplats
Ejdergränd 2, Nynäs, Mönsterås kommun

Ejdergränd 2

Villa
Nynäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 595 000 kr
137 m²
7 rum
1 116 m² tomt

Låt oss presentera Ejdergränd 2 i Mönsterås! Här har vi en trevlig & rymlig 1 1/2 plansvilla med placering i ett populärt och barnvänligt bostadsområde ''Nynäs''. Bostaden har ett kök med gott om utrymme för det större sällskapet och bostaden erbjuder bra utrymmen för hela familjen. Mycket trevlig trädgårdstomt med plats för barnens spring och lek eller möjligheter för den odlingsintresserade. Kort cykelavstånd till oknö! Allt detta plus mycket mer - anmäl intresse till ansvarig mäklare!

Södra Skärshult 102, Ruda, Mönsterås kommun

Södra Skärshult 102

Villa
Ruda, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
695 000 kr
78 + 32 m²
7 rum
2 073 m² tomt

Låt oss presentera Södra Skärshult 102! Välkommen till ditt drömboende med det perfekta lantliga läget!" Denna idylliska fastighet erbjuder en unik möjlighet att bo harmoniskt omgiven av naturens skönhet. Med skog och ängar som dina närmaste grannar kommer du uppleva lugnet och rofylldheten som bara ett landskap som detta kan erbjuda. Fastigheten själv är en pärla med charm och karaktär. Ett traditionellt lantligt hus med rustik inredning ger en genuin atmosfär. Stora fönster låter naturligt ljus flöda in och ger dig en ständig kontakt med den omgivande naturen. Njut av din morgonkaffe på verandan med fågelkvitter som ackompanjemang. Med gott om mark runt omkring finns det gott om plats att odla grönsaker eller bara njuta av den vidunderliga naturen. Detta är en unik möjlighet att äga en fastighet som ger dig det bästa av lantlivet samtidigt som du har bekvämt avstånd till Högsby, Blomstermåla och även Fliseryd och allt de har att erbjuda. Kom och upplev denna lantliga pärla – en plats där drömmar blir verklighet.

Mahognyvägen 2, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Lör 4 maj kl 11:30

Mahognyvägen 2

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
695 000 kr
91 + 78 m²
3 rum
1 153 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla, belägen i ett fridfullt och barnvänligt bostadsområde. Denna vackra villa, levererad av Myresjöhus, erbjuder generösa och sociala utrymmen perfekta för familjeliv, samt flera bekväma sovrum för en avkopplande vistelse. Med våtrum på båda våningsplanen och en mysig gillestuga finns det gott om plats för avslappning och gemenskap. Du kan njuta av kostnadseffektiv uppvärmning genom en luft/vatten värmepump och den mysiga atmosfären från den vedeldade öppna spisen. Bostaden är placerad på en tilltalande hörntomt och inkluderar även ett fristående garage för extra bekvämlighet. Varmt välkommen till din framtida bostad där komfort och gemenskap står i fokus.

 • Plus
 • Uteplats
Fiskarvägen 2, Ljungnäs, Mönsterås kommun

Fiskarvägen 2

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 895 000 kr
115 + 87 m²
835 m² tomt

Denna underbara familjevilla är perfekt belägen längst ner på en fridfull återvändsgata, vilket ger en harmonisk och trygg miljö för hela familjen. Med en lockande planlösning erbjuder boningshuset generösa och inbjudande sociala utrymmen, perfekta för trivsamma sammankomster och minnesvärda stunder tillsammans. Här finns också flera mysiga sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Njut av bekvämligheten med våtrum på varje våningsplan och bli förtrollad av det imponerande uterummet där du kan koppla av och njuta av både inomhus- och utomhuslivet. Denna unika möjlighet att bo i en av "Ljungnäs" absolut bästa lägen får helt enkelt inte missas. Här kan ni skapa minnen för livet och njuta av allt vad ett hem kan erbjuda i en otroligt attraktiv och fridfull omgivning.

 • Balkong
 • Uteplats
Smittegårdsvägen 2, Timmernabben, Mönsterås kommun

Smittegårdsvägen 2

Lägenhet
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 150 000 kr
93,6 + 7 m²
4 rum
vån 1/1
4 464 kr/mån
12 286 kr/m²

Vad sägs om att bli ny ägare till en av Timmernabbens finaste bostadsrätter ! 😊 Nu finns nämligen möjligheten genom att vi här kan presentera en underbar 4:a på hela 93,6 med hela boarean i markplan. Bostadsrätten har genomgående mycket hög standard och är i ett fantastiskt skick med bl.a. ett mycket tilltalande kök, ett trivsamt vardagsrum som även har utgång till det rymliga uterummet. Dubbla helkaklade våtrum samt flera sovrum. Allt detta plus mycket mer möter er när ni kommer på visningen av denna mycket påkostade bostadsrätt. Å du ... garage och förråd ingår i månadsavgiften 😉. Närhet till skola, livsmedelsbutik, kommunikationer samt natur och vattnet.

 • Plus
 • Uteplats
Värlebo Hammarslund 312, Värlebo, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värlebo Hammarslund 312

Villa
Värlebo, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
350 000 kr
110 + 20 m²
5 rum
1 755 m² tomt

Här är en villa med fritt läge med naturen som granne. Bostaden har delvis renoverats under de senaste åren med bland annat är en ny brunn borrad och vatten installerat i huset. Med en skopa kärlek och renovering kan ni skapa ett fantastiskt hem. På tomten finns diverse uthus som har en del renoveringsbehov samt grusgångar med fina platser att sitta på. Trädgården är stor och erbjuder möjligheter för barnens spring och lek, och för den odlingsintresserade finns goda möjligheter till odling. Låter det intressant? Boka in dig på visning!

Släthult Nyborg 504, Berga, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Släthult Nyborg 504

Tomt
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
85 000 kr
1 795 m² tomt

Vill du bo naturskönt men ändå nära till affärer, buss & tågstation med mera? Låt oss då presentera Släthult Nyborg 504 i Berga! I en naturskön del av stationsorten Berga erbjuds nu denna tomt till dig som vill förverkliga din villadröm i ett litet samhälle med stor sammanhållning och gott utbud av service. Här är nära till station, skola, Gösjöbadet och flera andra sjöarlivsmedelsaffär med mera. Tomten erbjuder goda möjligheter att skapa sitt egna hem och trädgården erbjuder goda ytor för odling med mera. På tomten finns även en carport uppförd. Låter det intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Vaktarevägen 24, Ljungnäs, Mönsterås kommun

Vaktarevägen 24

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 995 000 kr
110 + 18 m²
788 m² tomt

Välkommen till denna underbara fastighet som strålar av omsorg och skönhet, belägen på en fridfull återvändsgata i ett populärt bostadsområde. Här erbjuds en charmig och praktisk planlösning, med hela boarean på markplan – en funktion som uppskattas av såväl unga som gamla 😊 Köket öppnar upp mot den mysiga trädgården, och det sociala vardagsrummet, komplett med en värmande öppen spis, bjuder in till gemenskap och trivsel. Dessutom erbjuder fastigheten flera bekväma sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Dessutom är närheten till både skolor och livsmedelsbutiker en oslagbar fördel. Kan det bli mer lockande? 🤗

 • Uteplats
Enestigen 2, Fågelfors, Högsby kommun

Enestigen 2

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
495 000 kr
91 m²
4 rum
872 m² tomt

Söker du efter en bostad med allt i ett plan? Då kan vi presentera denna praktiska och trevliga enplansvillan på 103 kvm i Fågelfors! Med en skopa kärlek kan det bli ett mycket trivsamt boende! Interiören är mycket välvårdad och ljus och planlösningen är välplanerad. Garage och uthus finns också. Missa inte chansen att köpa denna villa mitt i ett trevligt villaområde, men samtidigt nära till mysiga promenadstigar, bär- och svampskogen och badsjö. Här erbjuds dessutom närhet till kommunikationer, skola och livsmedelsaffär.

Värlebo 309, Värlebo, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värlebo 309

Fritidshus
Värlebo, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
325 000 kr
60 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Låt oss nu presentera detta trevliga sommarställe i de småländska skogarna! Tänk dig att du kan öppna dörren och mötas av underbart fågelkvitter.. - naturen i omgivningen är ett paradis för naturvänner, här har du skog och vildmark så långt ögat kan nå... Trevlig trädgårdstomt om 2 090 kvm och innehåller trevliga uteplatser och extra byggnader. Ett perfekt smultronställe! Närhet till Hornsö med ekopark & badplats. Varmt välkommen att boka visning!

Trädgårdsgatan 4, Berga, Högsby kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
625 000 kr
169 + 14 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Pampig och välvårdad villa på en fin trädgård! Bottenvåning med stora rum, högt i tak och en känsla av 1920-tal. Ljus övervåning med kök och sällskapsrum. Rymligt hus med stor potential! Garage och förråd.

Idrottsvägen 4, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 4

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 295 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
650 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en trivsam & välrenoverad bostad i omtyckta Timmernabben med närhet till både skola, kommunikation, livsmedelsbutik och även naturen. Med en kort promenad når du dessutom Nabbeviken för ett dopp i det blå - underbart! Trevlig trädgårdstomt med uteplats för att njuta av solens strålar & lugnet. Låter det intressant? Boka in dig på visning med ansvarig mäklare.

Stora vägen 44, null, Oskarshamns kommun

Stora vägen 44

Villa
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
250 000 kr
99 + 4 m²
6 rum
980 m² tomt

Välkommen till Stora vägen 44 i Bockara, ett hus med stort renoveringsbehov men många möjligheter! Här är något för dig som inte är rädd för att arbeta, men med en skopa kärlek och en hel del slit kan detta bli hur fint som helst! Huset är beläget på en lättskött & trevlig tomt i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till natur och skog! Nära till Oskarshamn och Högsby. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

Idrottsvägen 7A, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00

Idrottsvägen 7A

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 195 000 kr
97 m²
4 rum
614 m² tomt

Vad sägs om att bli ägare till en fantastisk fastighet i hjärtat av underbara Timmernabben. Nu är detta fullt möjligt genom att vi nu kan presentera en fastigheten som ligger placerad i ett lugnt och mycket trivsamt bostadsområde med närhet till både skola, kommunikationer samt livsmedelsbutik. Invändigt bjuder bostaden på en mycket tilltalande planlösning. Eller vad sägs om en välkomnande hall som leder oss vidare till ett underbart kök. Ett ljust härligt allrum med utgång till en storslagen altan samt våtrum på varje våningsplan och tre sovrum. Allt detta plus mycket mer på en trivsam trädgård. Fristående garage. Varmt välkomna på visning!!

 • Plus
 • Uteplats
Lantmätaregatan 23, Centralt Högsby, Högsby kommun

Lantmätaregatan 23

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 050 000 kr
106 + 92 m²
7 rum
1 129 m² tomt

Nu har du och din familj möjlighet att förvärva en unik, välplanerad och välskött villa med fint och trevligt läge i Högsby, nära skola och förskola. Bostaden erbjuder fina sällskapsutrymmen samt bra förvaringsutrymmen. På trädgården erbjuds du flera möjligheter för odling och plantering och även flera olika uteplatser och altaner att koppla av på. Den stora trädgården erbjuder även bra med yta för barnens spring och lek. Låter detta intressant? Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva bostaden på bästa sätt!

Bössemåla 104, Torp, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bössemåla 104

Villa
Torp, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 400 000 kr
62 + 29 m²
4 rum
635 m² tomt

Låt oss presentera Bössemåla 104. En äkta pärla för dig som söker ett lugnt och avkopplande boende. Det lantliga läget ger dig möjlighet att njuta av frisk luft, vackra landskap och tystnadens frid samtidigt som du har bekvämt avstånd till Mönsterås centrum, där du hittar butiker, restauranger och allt du behöver för din vardag. Det rymliga garaget ger gott om utrymme för både fordon och förvaring, vilket är perfekt för den bilentusiasten eller den som behöver extra utrymme för verktyg och utrustning. Visst låter det helt underbart 😊 varmt välkomna.

 • Uteplats
Abborrevägen 3, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår

Abborrevägen 3

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 250 000 kr
186 + 15 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Vad sägs om att bli ny lycklig ägare till en underbar familjevilla i ett lugnt barnvänligt bostadsområde ? Nu kan vi nämligen presentera ett rymlig Eksjöhus som bjuder på underbara sociala utrymmen samt flera sovrum. Ett fantastiskt kök med utgång till en magisk baksida samt våtrum på båda våningsplanen. Vidbyggd groventré / tvättstuga samt ett garage för bilen. Allt detta plus mycket mer möter er när ni kommer på visningen 😊 så välkommen att anmäla er 👍 å du .... fastigheten ligger med gångavstånd till både lekplats och båtbryggor.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Källströmsgatan 12, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Källströmsgatan 12

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
975 000 kr
87 m²
4 rum
1 045 m² tomt

Varmt välkomna till en trivsam villa med stor tomt i omtyckta Påskallavik! Trivsamt hus med möjligheter att skapa ytterligare rum på vinden. Den grönskande trädgården skapar en idyllisk miljö där det finns ytor för barnens lek och spring. Är man intresserad av odling så finns det möjligheter på den trivsamma tomten om 1 045 kvm, varför inte placera ett växthus här? Påskallavik är ett omtyckt område som erbjuder närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik finns, samt skola och även bra pendlingsmöjligheter. Välkomna att boka tid för visning!

Hallonstigen 5, Timmernabben, Mönsterås kommun

Hallonstigen 5

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 800 000 kr
5 rum
863 m² tomt

Välkommen till din drömvilla? Denna nybyggda pärla erbjuder en ljus och öppen planlösning som integrerar allrum och kök med tak upp i nock. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus skapas en härlig atmosfär där familj och vänner kan samlas och trivas. Fastigheten är beläget i en eftertraktad omgivning nära både skola och affärer, erbjuder denna villa en bekväm och praktisk vardag. Med havet bara en kort promenad bort kan du njuta av den vackra naturen och det friska havsluften när som helst. För att få en känsla av fastigheten finns några bilder med digital styling så du kan visualisera ditt drömhem!

Kvarngatan 19, Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår

Kvarngatan 19

Lägenhet
Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
145 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 271 kr/mån
5 800 kr/m²

RESERVERAD Ett underbart tillfälle. Första lägenheten, övernattningslägenhet eller söker du efter en billig bostad? Då är detta ett mycket fördelaktigt alternativ. Nu kan vi nämligen presentera en renoverad bostadsrätt på 25m² med trivsamt läge på 1:a våningen. Så för er som söker en mycket tilltalande lägenhet med låg månadsavgift är detta ett underbart tillfälle 🙂 Anmälan till visningen görs till ansvarig fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-366 44 44 [email protected].

 • Plus
 • Hiss
Drängvägen 2A, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Drängvägen 2A

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
900 000 kr
72 m²
3 rum
676 m² tomt

Ring för visning. Varmt välkomna till denna trevliga 1-plansvillan (parhus) som ligger med placering i ett lugnt barnvänligt populärt bostadsområde i omtyckta Blomstermåla! Villan har en tilltalande planlösning med bl.a. ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till ett trevligt uterum. 2 st sovrum samt ett helkaklat våtrum. Garage samt flera uteplatser. Allt detta plus mycket mer på en tilltalande hörntomt. Varmt välkomna 😊 Film 🎥

 • Uteplats
Kyrkogatan 41B, Centralt Högsby, Högsby kommun

Kyrkogatan 41B

Övrigt
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 500 000 kr
3 303 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna lokal med pizzeria, kiosk samt bilverkstad i anslutning. Bra läge med mycket trafik som passerar samt ett centralt läge fall du vill fortsätta med pizzeria eller annan verksamhet. Försäljning av bildelar och biltillbehör. Finns även tvätthall med plats för automatisk biltätt. Livsmedelsaffär. Bensinstationen arrenderas av INGO med månatliga hyresintäkter och ersättning från INGO. Bensin och oljeisolatorer under jord, samt rör och ledningar är bytta 2020. Stor utvecklingspotential med det läget. Nästan hela lokalen är möjligt att hyra ut för att genera intäkter.

Skolgatan 11, Centralt Högsby, Högsby kommun

Skolgatan 11

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 500 000 kr
305 + 180 m²
10 rum
4 044 m² tomt

På Storgatan i Högsby ligger denna ståtliga villa som du inte missat när du åkt förbi! Detta hus bär stolt på sina axlar historiens vingslag från 1904. Med sina karakteristiska torn reser väcker det uppmärksamhet och lockar med det centrala läget i Högsby. Trädgården på baksidan om 4 044 kvm, som snarare liknar en park, omfamnar det här hemmet och skapar en fridfull oas till din bostad. Här kan du utforska dina möjligheter till odling och koppla av genom alla möjligheter du erbjuds. Huset, på imponerade 380 kvm boarea, andas liv genom sina stora rum som smälter samman med en genomtänkt renovering, bevarandes husets unika stil och karaktär. Villan bjuder på stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp, stora rum och ytor för hela familjen, utsikt över Emån med mera.. Den stora källaren har gott om yta och där finns även en vinkällare placerad. Vinden erbjuder möjligheter att inredas efter eget tycke och smak. I uthusbyggnaden finns en stenungsugn placerad och även ett kök. För den som älskar närhet till vatten och natur är Skolgatan 11 placerad perfekt, med Emån som sällskap bara en kort promenad bort, livsmedelsaffärer och skola inom gångavstånd samt även promenadavstånd till naturen. Detta är inte bara ett hus; det är ett hem med en själ, en plats där varje detalj vittnar om kärleken till dess historia och de som har kallat det sitt hem. Välkommen!

Långgatan 49, Centralt Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 49

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 195 000 kr
103 + 128 m²
6 rum
761 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49, en charmig bostad med en generös och välskött trädgård som är en pärla för trädgårdsälskare! Denna bostad omfamnar en rymlig trädgård med en mångfald av frodiga växter och färgsprakande blommor, vilket skapar en fridfull oas mitt i Högsby. Den välansade trädgården omfamnar både ögon och själ med sin harmoniska atmosfär och en variation av planteringar. Du kommer att upptäcka en mängd blommor som dansar i olika färger och former under olika årstider, och som omger din vardag med skönhet och doft. Trädgården erbjuder utrymme för kreativitet och avkoppling, med gott om plats för utomhusaktiviteter och avnjutning av soliga dagar. Långgatan 49 är inte bara en bostad, det är en plats där du kan njuta av trädgårdslivet till fullo.

Visar 1 - 25 av 40