Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michaela Carlson

Michaela Carlson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Värlebo Hammarslund 312, Värlebo, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värlebo Hammarslund 312

Villa
Värlebo, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
350 000 kr
110 + 20 m²
5 rum
1 755 m² tomt

Här är en villa med fritt läge med naturen som granne. Bostaden har delvis renoverats under de senaste åren med bland annat är en ny brunn borrad och vatten installerat i huset. Med en skopa kärlek och renovering kan ni skapa ett fantastiskt hem. På tomten finns diverse uthus som har en del renoveringsbehov samt grusgångar med fina platser att sitta på. Trädgården är stor och erbjuder möjligheter för barnens spring och lek, och för den odlingsintresserade finns goda möjligheter till odling. Låter det intressant? Boka in dig på visning!

Släthult Nyborg 504, Berga, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Släthult Nyborg 504

Tomt
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
85 000 kr
1 795 m² tomt

Vill du bo naturskönt men ändå nära till affärer, buss & tågstation med mera? Låt oss då presentera Släthult Nyborg 504 i Berga! I en naturskön del av stationsorten Berga erbjuds nu denna tomt till dig som vill förverkliga din villadröm i ett litet samhälle med stor sammanhållning och gott utbud av service. Här är nära till station, skola, Gösjöbadet och flera andra sjöarlivsmedelsaffär med mera. Tomten erbjuder goda möjligheter att skapa sitt egna hem och trädgården erbjuder goda ytor för odling med mera. På tomten finns även en carport uppförd. Låter det intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Enestigen 2, Fågelfors, Högsby kommun

Enestigen 2

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
495 000 kr
91 m²
4 rum
872 m² tomt

Söker du efter en bostad med allt i ett plan? Då kan vi presentera denna praktiska och trevliga enplansvillan på 103 kvm i Fågelfors! Med en skopa kärlek kan det bli ett mycket trivsamt boende! Interiören är mycket välvårdad och ljus och planlösningen är välplanerad. Garage och uthus finns också. Missa inte chansen att köpa denna villa mitt i ett trevligt villaområde, men samtidigt nära till mysiga promenadstigar, bär- och svampskogen och badsjö. Här erbjuds dessutom närhet till kommunikationer, skola och livsmedelsaffär.

Värlebo 309, Värlebo, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värlebo 309

Fritidshus
Värlebo, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
325 000 kr
60 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Låt oss nu presentera detta trevliga sommarställe i de småländska skogarna! Tänk dig att du kan öppna dörren och mötas av underbart fågelkvitter.. - naturen i omgivningen är ett paradis för naturvänner, här har du skog och vildmark så långt ögat kan nå... Trevlig trädgårdstomt om 2 090 kvm och innehåller trevliga uteplatser och extra byggnader. Ett perfekt smultronställe! Närhet till Hornsö med ekopark & badplats. Varmt välkommen att boka visning!

Trädgårdsgatan 4, Berga, Högsby kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
625 000 kr
169 + 14 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Pampig och välvårdad villa på en fin trädgård! Bottenvåning med stora rum, högt i tak och en känsla av 1920-tal. Ljus övervåning med kök och sällskapsrum. Rymligt hus med stor potential! Garage och förråd.

Idrottsvägen 4, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 4

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 295 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
650 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en trivsam & välrenoverad bostad i omtyckta Timmernabben med närhet till både skola, kommunikation, livsmedelsbutik och även naturen. Med en kort promenad når du dessutom Nabbeviken för ett dopp i det blå - underbart! Trevlig trädgårdstomt med uteplats för att njuta av solens strålar & lugnet. Låter det intressant? Boka in dig på visning med ansvarig mäklare.

Stora vägen 44, null, Oskarshamns kommun

Stora vägen 44

Villa
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
250 000 kr
99 + 4 m²
6 rum
980 m² tomt

Välkommen till Stora vägen 44 i Bockara, ett hus med stort renoveringsbehov men många möjligheter! Här är något för dig som inte är rädd för att arbeta, men med en skopa kärlek och en hel del slit kan detta bli hur fint som helst! Huset är beläget på en lättskött & trevlig tomt i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till natur och skog! Nära till Oskarshamn och Högsby. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

Lantmätaregatan 23, Centralt Högsby, Högsby kommun

Lantmätaregatan 23

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 050 000 kr
106 + 92 m²
7 rum
1 129 m² tomt

Nu har du och din familj möjlighet att förvärva en unik, välplanerad och välskött villa med fint och trevligt läge i Högsby, nära skola och förskola. Bostaden erbjuder fina sällskapsutrymmen samt bra förvaringsutrymmen. På trädgården erbjuds du flera möjligheter för odling och plantering och även flera olika uteplatser och altaner att koppla av på. Den stora trädgården erbjuder även bra med yta för barnens spring och lek. Låter detta intressant? Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva bostaden på bästa sätt!

Bössemåla 104, Torp, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bössemåla 104

Villa
Torp, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 400 000 kr
62 + 29 m²
4 rum
635 m² tomt

Låt oss presentera Bössemåla 104. En äkta pärla för dig som söker ett lugnt och avkopplande boende. Det lantliga läget ger dig möjlighet att njuta av frisk luft, vackra landskap och tystnadens frid samtidigt som du har bekvämt avstånd till Mönsterås centrum, där du hittar butiker, restauranger och allt du behöver för din vardag. Det rymliga garaget ger gott om utrymme för både fordon och förvaring, vilket är perfekt för den bilentusiasten eller den som behöver extra utrymme för verktyg och utrustning. Visst låter det helt underbart 😊 varmt välkomna.

 • Uteplats
Källströmsgatan 12, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Källströmsgatan 12

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
975 000 kr
87 m²
4 rum
1 045 m² tomt

Varmt välkomna till en trivsam villa med stor tomt i omtyckta Påskallavik! Trivsamt hus med möjligheter att skapa ytterligare rum på vinden. Den grönskande trädgården skapar en idyllisk miljö där det finns ytor för barnens lek och spring. Är man intresserad av odling så finns det möjligheter på den trivsamma tomten om 1 045 kvm, varför inte placera ett växthus här? Påskallavik är ett omtyckt område som erbjuder närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik finns, samt skola och även bra pendlingsmöjligheter. Välkomna att boka tid för visning!

Kyrkogatan 41B, Centralt Högsby, Högsby kommun

Kyrkogatan 41B

Övrigt
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 500 000 kr
3 303 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna lokal med pizzeria, kiosk samt bilverkstad i anslutning. Bra läge med mycket trafik som passerar samt ett centralt läge fall du vill fortsätta med pizzeria eller annan verksamhet. Försäljning av bildelar och biltillbehör. Finns även tvätthall med plats för automatisk biltätt. Livsmedelsaffär. Bensinstationen arrenderas av INGO med månatliga hyresintäkter och ersättning från INGO. Bensin och oljeisolatorer under jord, samt rör och ledningar är bytta 2020. Stor utvecklingspotential med det läget. Nästan hela lokalen är möjligt att hyra ut för att genera intäkter.

Skolgatan 11, Centralt Högsby, Högsby kommun

Skolgatan 11

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
3 500 000 kr
305 + 180 m²
10 rum
4 044 m² tomt

På Storgatan i Högsby ligger denna ståtliga villa som du inte missat när du åkt förbi! Detta hus bär stolt på sina axlar historiens vingslag från 1904. Med sina karakteristiska torn reser väcker det uppmärksamhet och lockar med det centrala läget i Högsby. Trädgården på baksidan om 4 044 kvm, som snarare liknar en park, omfamnar det här hemmet och skapar en fridfull oas till din bostad. Här kan du utforska dina möjligheter till odling och koppla av genom alla möjligheter du erbjuds. Huset, på imponerade 380 kvm boarea, andas liv genom sina stora rum som smälter samman med en genomtänkt renovering, bevarandes husets unika stil och karaktär. Villan bjuder på stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp, stora rum och ytor för hela familjen, utsikt över Emån med mera.. Den stora källaren har gott om yta och där finns även en vinkällare placerad. Vinden erbjuder möjligheter att inredas efter eget tycke och smak. I uthusbyggnaden finns en stenungsugn placerad och även ett kök. För den som älskar närhet till vatten och natur är Skolgatan 11 placerad perfekt, med Emån som sällskap bara en kort promenad bort, livsmedelsaffärer och skola inom gångavstånd samt även promenadavstånd till naturen. Detta är inte bara ett hus; det är ett hem med en själ, en plats där varje detalj vittnar om kärleken till dess historia och de som har kallat det sitt hem. Välkommen!

Långgatan 49, Centralt Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 49

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 195 000 kr
103 + 128 m²
6 rum
761 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49, en charmig bostad med en generös och välskött trädgård som är en pärla för trädgårdsälskare! Denna bostad omfamnar en rymlig trädgård med en mångfald av frodiga växter och färgsprakande blommor, vilket skapar en fridfull oas mitt i Högsby. Den välansade trädgården omfamnar både ögon och själ med sin harmoniska atmosfär och en variation av planteringar. Du kommer att upptäcka en mängd blommor som dansar i olika färger och former under olika årstider, och som omger din vardag med skönhet och doft. Trädgården erbjuder utrymme för kreativitet och avkoppling, med gott om plats för utomhusaktiviteter och avnjutning av soliga dagar. Långgatan 49 är inte bara en bostad, det är en plats där du kan njuta av trädgårdslivet till fullo.

Kyrkogatan 16, Centralt Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogatan 16

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 195 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
873 m² tomt

Låt oss presentera Kyrkogatan 16 i Högsby! Här har du en trevlig enplansvilla med källare som under de senaste åren genomgått en del renoveringar så som kök, badrum, ytskikt med mera - här är det bara att flytta in! Denna fastighet erbjuder en fantastisk trädgård som öppnar upp för en rad möjligheter för framtida utomhusaktiviteter och trivsamt umgänge. Här finns gott om utrymme för att odla grönsaker, skapa lekområden eller helt enkelt njuta av lugna stunder under bar himmel. Läget är optimalt för familjer då fastigheten är belägen nära skolor, natursköna områden och bekväma affärer. Barnfamiljer kommer att uppskatta närheten till skolan, vilket gör det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan på ett tryggt sätt. För den naturintresserade finns möjligheter till härliga promenader och utflykter i närheten. Villans inre bjuder på generösa ytor som kan anpassas efter familjens behov och önskemål. De ljusa och luftiga rummen skapar en välkomnande atmosfär och ger utrymme för både avkoppling och social samvaro. Här finns möjlighet att skapa en hemtrevlig atmosfär med personlig touch. Perfekt för den som söker en stor familjevilla med närhet till allt som Högsby har att erbjuda!

 • Energieffektiv
Flatehult 401, Grönskåra, Nybro kommun

Flatehult 401

Villa
Grönskåra, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 195 000 kr
151 m²
6 rum
1 900 m² tomt

🏡 Välkommen till en magisk plats där det gula huset med sina vita knutar står som en inbjudande portal till en värld av charm och karaktär. Detta är inte bara ett hem; det är en upplevelse av tidlös skönhet och trivsel. På en trevlig och fridfull plats väntar detta hus på att bli en del av din livshistoria. Med ett förtrollande ljusinsläpp som omfamnar varje vrå, blir varje dag fylld av en naturlig lyster och positiv energi. Inuti huset möts du av en atmosfär av genuin snickarglädje och unik design. De flera eldstäderna, varav några fortfarande sprakar med liv, skapar en känsla av värme och inbjudande intimitet. Här kan du föreställa dig mysiga kvällar framför elden, omgiven av historiens vingslag och modern komfort. Denna bostad är inte bara ett praktiskt boende; det är en resa tillbaka i tiden samtidigt som du omfamnar det bästa av nutidens bekvämligheter. Den trevliga placeringen gör det lätt att njuta av omgivningens skönhet samtidigt som du har bekvämt avstånd till det vardagliga. Välkommen till ditt nya hem, en plats där varje detalj berättar en historia och där varje dag är en möjlighet att skapa nya minnen. Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil som väntar på att omfamna dig. Sätt din egna känsla och skapa din egna bullerby-känsla i detta inbjudande och unika sekelskiftestraum. Flatehult 401 -l en värld av varaktig skönhet och evig trivsel!

 • Plus
Ekingevägen 12, Fagerhult, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ekingevägen 12

Villa
Fagerhult, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
156 + 74 m²
8 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa i den natursköna omgivningen på Ekingevägen 12 i Fagerhult! Här är nu chansen att äga ett hus som erbjuder det bästa av två världar - lugnet i naturen och bekvämligheten av ett välskött hem. Detta rymliga och välplanerade hus erbjuder generöst med utrymme för hela familjen att trivas. Bostaden erbjuder en pool, perfekt för avkoppling och skoj i solen. Dessutom har du möjlighet att njuta av omgivningarna både på trädgården men även i de inglasade uterummen. Till fastigheten finns även ett stort garage som rymmer dina fordon och mycket mer. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt vad detta hus har att erbjuda. Välkommen hem!

Hasselstigen 11, Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hasselstigen 11

Villa
Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 095 000 kr
70 + 33 m²
3 rum
544 m² tomt

Låt oss presentera denna mycket trevlig 1-plansvilla med trivsamt centralt läge i populära Mönsterås. Bostaden är i bra skick och har en tilltalande planlösning med allt-i-ett! Vidbyggt garage, fiber och lättskött trädgård. Fastigheten ligger nära skola, simhall, kommunikationer och livsmedelsaffär. Inom gångavstånd når du skogen med många mysiga promenadstråk! Låter det intressant? Tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare :-)

Bäckgatan 6, null, Högsby kommun

Bäckgatan 6

Villa
Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
925 000 kr
93 + 50 m²
6 rum
1 095 m² tomt

Perfekta familjevillan! I ett lugnt och naturnära område ligger denna trevliga 1 1/2-plansvilla med källare som har stora utrymmen, både vad gäller sällskapsytor, antal sovrum och förvaringsmöjligheter! Fastigheten har under de senaste åren genomgått renoveringar både in-och utvändigt så som kök, badrum, ytskikt och tak. På sommaren kan man njuta på fastighetens trivsamma trädgård som är insynsskyddad och har ett växthus samt flera äppelträd.

Kolstigen 4, Fågelfors, Högsby kommun

Kolstigen 4

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
750 000 kr
87 + 59 m²
6 rum
849 m² tomt

Låt oss presentera Kolstigen 4i Fågelfors! Här har vi ett rött hus med vita knutar. Omgivningarna består av en fridfull miljö med naturen som granne. Bostaden erbjuder trevliga rum och ytor samt en trivsam trädgård med många möjligheter! Här har du även närhet till promenadstigar och en fridfull plats för din lediga tid. Låter det intressant? Missa inte chansen!

Storgatan 30, Ruda, Högsby kommun

Storgatan 30

Villa
Ruda, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
625 000 kr
137 + 103 m²
6 rum
1 268 m² tomt

Möjlighet att förvärva trevlig fastighet om 137 kvm boarea samt 103 biarea! Här erbjuds rum och sällskapsytor för hela familjen med bra ljusinsläpp som ger en öppen och inbjudande känsla! Till fastigheten finns även en trevlig trädgårdstomt för barnens lek och spring, eller möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa en härlig ''trädgårdsidyll''. Till bostaden finns även ett garage samt en förrådsbyggnad. Närhet till kommunikationer, skola samt livsmedelsaffär erbjuds även här.

Allgunnen, Allgunnen, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Allgunnen

Tomt
Allgunnen, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
19 620 kr

I omtyckta Allgunnen kan vi nu presentera möjligheter till att skapa en egen oas av lugn! Här kan du förverkliga din dröm om villa eller ett fritidshus med ett naturnära läge. Allgunnen i sig är en mycket vacker by med blandad bebygelse Här blandas gammal jordbruksbygd med nyare hus till ett trevligt boende för såväl yngre som äldre, fritid- som åretruntboende. Närheten till utbudet och kommunikationerna i Högsby gör att det inte känns långt till något. I närliggande Aboda finns Aboda klint med en mindre skidanläggning och en populär fritidsbebyggelse . I närområdet finns mycket fina bad- och fiskesjöar och sjön Allgunnen erbjuder flera fina naturreservat. I Allgunnen finner vi även en toppstuga med restaurang (otroligt läge!) samt närliggande Hornsö Ekopark! Det är 14 tomter totalt - missa då inte chansen att förverkliga just dina drömmar!

Björkstigen 3, Fågelfors, Högsby kommun

Björkstigen 3

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
595 000 kr
90 + 87 m²
4 rum
1 176 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga och välvårdade hus på Björkstigen 3 i Fågelfors. Här har ni ett trevlig läge med närhet till Klobosjön, lekpark, skola, förskola och framförallt nära till natursköna promenadstigar, naturen och Övrasjön med en fin badplats. Fastigheten har genomgått en del renoveringar och erbjuder trevliga rum och ytor för hela familjen. Bostadshuset är beläget på en trivsam trädgårdstomt med plats för barnens spring och lek, sommaraktiviteter eller möjligheter för den odlingsintresserade att skapa sin egna oas. Låter det intressant? Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

Lövhällängsområdet, Berga, Högsby kommun

Lövhällängsområdet

Tomt
Berga, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
33 700 kr

I en naturskön del av stationsorten Berga erbjuder Högsby kommun mark till dig som vill förverkliga din villadröm i ett litet samhälle med stor sammanhållning och gott utbud av service. Här är nära till station, skola, Gösjöbadet, bio, butik med mera. Området kännetecknas av luftig ädellövskog och ligger precis intill cykelvägen mot Gösjöbadet. Kvarteret utgör den första utbyggnadsetappen av Lövhällängsområdet med infart från Västergatan. Detaljplanen medger byggande i en våning med en största byggnadsarea på 160 kvadratmeter för huvudbyggnad och 40 kvadratmeter för komplementbyggnad/uthus. Tomterna avstyckas i samband med avtal om försäljning. Det är 4 tomter totalt - missa inte chansen! Vill du ha ett trevligt läge med närhet till det du behöver? Då ska du absolut kika på dessa tomter!

Finsjövägen 30, Fliseryd, Mönsterås kommun

Finsjövägen 30

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
495 000 kr
106,6 m²
4 rum
900 m² tomt

Varmt välkommen till Finsjövägen 30 - här har vi ett objekt för den händige som söker ett nytt projekt! Trädgården rymmer barnens spring och lek samt flera möjligheter för den trädgårdsintresserade när det gäller odlingsmöjligheter, att plantera blommor, buskar, träd eller vad som passar er bäst. Fastigheten har ett stort renoveringsbehov, men med mycket kärlek kan det bli ett fantastiskt hem! Här har vi ett trivsamt hus med naturen inpå knutarna. Bo i detta charmiga hus till låg månadskostnad jämfört med alternativ i samma storlek i tex. Oskarshamn/Mönsterås. Pendlingsavstånd till stan/jobbet. Varmt välkomna!

 • Plus

Visar alla 24