Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michaela Carlson

Michaela Carlson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet

Bild saknas

  • Kommande

Patron Gustavs väg 26

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 150 000 kr
80 + 40 m²
3 rum
1 335 m² tomt

Inom kort kan vi presentera denna trevliga fastighet i Fliseryd belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Här erbjuds en trivsam bostadsmiljö, nyrenoverat kök och öppen planlösning på entrévåningen vilket gör att den sociala samvaron verkligen kan nyttjas och det är enkelt att röra sig mellan kök, matplats & vardagsrum. Bostaden erbjuder utsikt över Emån, vilket du kan njuta av från både uterum och den nybyggda altanen. Utsikten över Emån ger en känsla av lugn och avkoppling. Trädgården erbjuder gott om utrymme för barnens spring och lek, odling och trädgårdspyssel för den trädgårdsintresserade men även möjlighet att koppla av. Det är även närhet till naturen, Emån, skolor, affärer och andra bekvämligheter för att vardagen ska bli så smidig som möjligt. Du missar väl inte chansen att förvärva denna trevliga fastighet i en harmonisk miljö? Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Rågvägen 2A, Fågelfors, Högsby kommun
  • Kommande

Rågvägen 2A

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
850 000 kr
155 + 52 m²
1 333 m² tomt

Inom kort kan vi presentera en trevlig bostad i mycket omtyckta Fågelfors! Vi är glada över möjligheten att vi kan presentera Rågvägen 2 A! Här erbjuds en trivsam och välvårdad familjevilla med härlig sjöutsikt, utsikt över åkrarna, stor trädgård och bostaden rymmer utrymmen för hela familjen! Här bor du mitt emellan Lilla Klobo sjön och ett grönområde med lekplats, i ett mycket lugnt villakvarter på en återvändsgata. Att njuta av utsikten över sjön samtidigt som du dricker ditt morgonkaffe är verkligen något utöver det vanliga! Du missar väl inte chansen?! Kontakta oss för att få reda på mer och för att boka en visning av denna fantastiska bostad!

Krukmakaregatan 15, Centralt Högsby, Högsby kommun
  • Kommande

Krukmakaregatan 15

Villa
Centralt Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
950 000 kr
84 + 5 m²
4 rum
888 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1-planshus med ett centralt läge i Högsby. Detta är din möjlighet att bo centralt i ett trevligt område och ändå ha naturen inom räckhåll samt ett stenkast till både affärer och kommunikation. Kontakta mig idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv. Din dröm om att få äga din dröm bostad kan bli verklighet här.

Visar alla 3