Mäklare Dennis Thörnblom

Dennis Thörnblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsgärdsgatan 52, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Lör 2 mar kl 13:00

Åsgärdsgatan 52

Lägenhet
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
720 000 kr
99,5 m²
4 rum
5 594 kr/mån
7 236 kr/m²

Med ett trevligt läge i föreningen finner vi denna trivsamma bostadsrätt på hela 99,5 välplanerade m² i 2 plan. Bostaden har en tilltalande planlösning med bl.a. ett kök med mycket förvaringsskåp samt ett allrum med utgång till en härlig uteplats. 3 sovrum i varierande storlekar samt 2 badrum. Betänk sen att bostaden ligger med närhet till det mesta som ex livsmedelsbutik, skola, lekplatser och fin natur vilket gör att bostadsrätterna i föreningen är mycket populära. Förråd.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ingemåla 206, Timmernabben, Mönsterås kommun

Ingemåla 206

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
795 000 kr
108 + 10 m²
799 m² tomt

Vad sägs om att bli ny lycklig ägare till en charmig villa med idylliskt lantligt läge? Nu kan vi presentera denna mycket intressanta fastighet som omgärdas av underbara åkrar och ängar. Invändigt bjuder fastigheten på ett kök, våtrum, vardagsrum, sovrum samt en inredd vind med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Utvändig finns ett rymligt dubbelgarage samt enklare gäststuga. Fastigheten har ett renoveringsbehov vilket ger en ny ägare möjligheten till att sätta sin personlig prägel enligt egna önskemål. Mer information och bilder kommer inom kort.

  • Uteplats
Kvarngatan 19, Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
  • Mån 11 mar kl 17:00

Kvarngatan 19

Lägenhet
Centralt Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
170 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 271 kr/mån
6 800 kr/m²

Ett underbart tillfälle. Första lägenheten, övernattningslägenhet eller söker du efter en billig bostad? Då är detta ett mycket fördelaktigt alternativ. Nu kan vi nämligen presentera en renoverad bostadsrätt på 25m² med trivsamt läge på 1:a våningen. Så för er som söker en mycket tilltalande lägenhet med låg månadsavgift är detta ett underbart tillfälle 🙂 Anmälan till visningen görs till ansvarig fastighetsmäklare Dennis Thörnblom 070-366 44 44 [email protected].

  • Plus
  • Hiss
Drängvägen 2A, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Drängvägen 2A

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
900 000 kr
72 m²
3 rum
676 m² tomt

Visning 27/2. Varmt välkomna till denna trevliga 1-plansvillan (parhus) som ligger med placering i ett lugnt barnvänligt populärt bostadsområde i omtyckta Blomstermåla! Villan har en tilltalande planlösning med bl.a. ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till ett trevligt uterum. 2 st sovrum samt ett helkaklat våtrum. Garage samt flera uteplatser. Allt detta plus mycket mer på en tilltalande hörntomt. Varmt välkomna 😊 Film 🎥

  • Uteplats
Skogsvägen 14, Mölstad, Mönsterås kommun

Skogsvägen 14

Tomt
Mölstad, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
400 000 kr
1 940 m² tomt

Har ni en önskan om att bygga er drömvilla men inte hittat tomten än? Då kan vi nu presentera en tomt på den attraktiva adressen Skogsvägen 14 i populära Mölstad. Tomten ligger på ett trevligt område nära till naturen och är på nästan 2000m². Dessutom är anslutningskostnader till kommunalt vatten och Kommunalt avlopp är redan betalda. Så passar nu på att bli en lycklig ägare till denna unika tomt.

Skansvägen 27, Ålem, Mönsterås kommun

Skansvägen 27

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
995 000 kr
112 + 50 m²
4 rum
1 450 m² tomt

Visning 12/1. Välkomna till Skansvägen 27 i Ålem! På fastigheten finns en trevlig 50-talsvilla, en mindre villa om 80 kvm samt ett rymligt uthus med garage och förråd. Huvudhuset har en trivsam planlösning med bl.a. kök, vardagsrum, 2 våtutrymmen samt 3 sovrum. Hel källare med pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Under åren har löpande renoveringar utförts såsom nya fönster, nytt tak, dränering och ny putsad fasad. Den mindre villan är delvis inredd och här finns el samt vatten och avlopp. Här har du möjlighet att inreda efter eget tycke och smak. Perfekt att använda som gästboende eller för uthyrning. Besiktad av Besiktningsbolaget Sydost AB.

Parkgatan 12, Mönsterås, Mönsterås kommun

Parkgatan 12

Villa
Mönsterås, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 495 000 kr
295 m²
9 rum
2 431 m² tomt

Ring för visning !! Vi är nog många som beundrat denna storslagna fastighet när vi passerat längs Parkgatan. Fastigheten har ju ett underbart centralt läge med en majestätisk placering på en höjd samt omgärdas av en härlig parkliknande trädgård. Dubbla entréer samt en mycket tilltalande planlösning med härliga sociala utrymmen och möjlighet till många sovrum i 2 våningsplan samt en hel källare. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected] för att boka visning. Besiktigad.

  • Balkong

Visar alla 7