Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Thörnblom

Dennis Thörnblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backgatan 18, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Backgatan 18

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
995 000 kr
99 + 99 m²
7 rum
925 m² tomt

Drömmer du om en plats där vardagen är smidig och stressfri? Denna charmiga villa har allt du och din familj behöver och mer därtill! Här bor ni med skola och dagis bara ett stenkast bort, samt en livsmedelsbutik och bank inom bekvämt gångavstånd. Den rymliga bostaden erbjuder trivsamma sociala ytor och flera sovrum, perfekt för både umgänge och avkoppling. Köket har en utgång till en inbjudande altan, där du kan njuta av morgonkaffet eller en härlig middag i kvällssolen. Den stora källaren erbjuder extra utrymme för sociala aktiviteter och praktisk förvaring. Trädgården är en fridfull oas för både lek och vila. Här kan du koppla av i solen medan barnen leker i den lummiga trädgården. Området har utmärkta kommunikationer med både buss- och tågstationer inom räckhåll, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller utforska närliggande städer. Denna villa är inte bara ett hus, utan en plats att skapa oförglömliga minnen med din familj. Missa inte chansen att bo i detta bekväma och välskötta hem. Varmt välkommen att boka in er till visningen och börja ert nya kapitel här!

  • Plus
Bjärshult 112, Högsby, Högsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bjärshult 112

Villa
Högsby, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
395 000 kr
60 + 15 m²
3 rum
2 970 m² tomt

Här har vi ett trevligt torp från 1800-talet i de småländska skogarna! Här har du ett boende med möjlighet att använda året runt, vilket tidigare ägare gjort fram till mitten av 1970-talet! Naturen i omgivningen är ett paradis för naturvänner, skog och vildmark så långt ögat kan nå... Sjöar finns i närheten.

Vitsippestigen 5, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Vitsippestigen 5

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
117 + 120 m²
6 rum
883 m² tomt

Välkommen till en charmig sutterängsvilla, belägen i det idylliska och eftertraktade Blomstermåla. Denna villa erbjuder en praktisk planlösning med flera sociala utrymmen, rymliga sovrum och moderna våtrum, vilket gör den idealisk för den stora familjen eller er som gillar att ha gäster. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har en öppen spis som skapar en mysig atmosfär under de kallare månaderna. Stora fönsterpartier släpper in mycket naturligt ljus och ger en fin utsikt över trädgården. Trädgården är lättskött och prydd med vackra buskar, vilket skapar en harmonisk och rofylld utomhusmiljö, perfekt för avkoppling och umgänge. Villan behöver lite kärlek för att bli den perfekta bostaden för dig och din familj. Missa inte chansen att besöka denna trevliga fastighet. Varmt välkomna! 😊

Fallgränd 12, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Fallgränd 12

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 795 000 kr
110 + 134 m²
6 rum
987 m² tomt

Denna villa i Timmernabben erbjuder verkligen en drömlik plats för familjer att kalla sitt hem. Med närheten till skolor, förskolor, och andra viktiga faciliteter, är det en idealisk plats för en harmoniskt familjeliv. Kökets inbjudande design och generösa ytor bjuder in till gemenskap och måltider tillsammans med nära och kära. De rymliga sovrummen passar perfekt för hela familjen, med källaren som erbjuder extra utrymme för både avkoppling och lek, vilket kan anpassas till tonårsrum, hobbyutrymme eller hemmakontor. Trädgården, en frodig oas, erbjuder en harmonisk plats för lek och avkoppling, med en rymlig inglasad altan perfekt för umgänge medan barnen kan utforska den grönskande omgivningen. Detta hem är en pärla som förtjänar att ses, med alla bekvämligheter inom räckhåll för att skapa underbara minnen och bygga en lycklig framtid för din familj. Välkommen hem!

  • Plus
Mölstadsvägen 42, Mölstad, Mönsterås kommun
  • Idag

Mölstadsvägen 42

Villa
Mölstad, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 795 000 kr
133 + 59 m²
1 394 m² tomt

Drömmer du om att hitta det perfekta hemmet? Denna charmiga villa har genomgått en omfattande upprustning de senaste åren och strålar nu av modern elegans och stil. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en inbjudande atmosfär där du och din familj kan trivas. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matsal och kök är perfekt för både vardagliga aktiviteter och trevliga sammankomster med nära och kära. Köket är välutrustat med moderna apparater och en funktionell layout som passar för matlagning och umgänge. Ljuset flödar in genom stora fönster som ger en vacker utsikt över trädgården eller omgivande natur. Sovrummen är trivsamma och designade för avkoppling och privatliv. Badrummen har renoverats med stilrena detaljer och bekvämligheter för att ge en avslappnande atmosfär. Utanför finns en trädgård eller terrass där du kan njuta av lugnet och naturen, perfekt för att koppla av eller ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Denna villa erbjuder en bekväm och hemtrevlig miljö där varje dag kan bli en njutning. Anmäl ditt intresse idag och upptäck hur denna pärla kan bli din framtida oas.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Matrosvägen 27, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Matrosvägen 27

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 895 000 kr
113 + 113 m²
824 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och lättskötta fastighet i ett barnvänligt område som erbjuder en idealisk kombination av bekvämlighet och trivsel. Här finner du ett kök med angränsande matrum och ett mysigt allrum, perfekt för avkoppling och gemenskap. Med flera rymliga sovrum och praktiska våtrum uppfylls alla familjens behov. Utomhus lockar en härlig altan för sköna stunder och ett vidbyggd garage för praktisk förvaring. Den lättskötta tomten med lekutrymme och grönska ligger i ett område som är perfekt för barn med trygga cykelvägar till ex grönområden för lek och fotboll 100 m, Ljungnässkolan 300 m, förskolor och livsmedelsbutik, vilket gör detta till det perfekta hemmet för den moderna familjen. Varmt välkomna 😊

  • Plus
Granstigen 5, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Granstigen 5

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 475 000 kr
103 + 103 m²
810 m² tomt

Välkommen till en underbar villa i omtyckta Timmernabben. Detta hem är en oas av bekvämlighet och glädje, perfekt för att skapa ett harmoniskt familjeliv. Med skolor och dagis endast ett stenkast bort, samt en livsmedelsbutik inom gångavstånd, erbjuder detta hem en idealisk plats för familjer. Stig in i en värld av generösa ytor och en välkomnande atmosfär. Det trivsamma köket, med sin inbjudande design, lockar till gemenskap och matglädje. Här kan ni laga mat tillsammans och njuta av härliga måltider med nära och kära. Villan erbjuder flera rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. I källaren finns gott om utrymme för både avkoppling och lek. Detta område har potential att förvandlas till en tonårsoas, ett hobbyrum eller varför inte ett hemmakontor. Den frodiga trädgården är en fristad där lek och vila möts i harmoni. Här finns en pool för varma sommardagar och ett växthus för den trädgårdsintresserade. Den rymliga inglasade altanen erbjuder en perfekt plats för umgänge medan barnen utforskar den gröna omgivningen. Så missar nu inte chansen att besöka denna pärla som ligger nära alla viktiga bekvämligheter. Här finns allt du behöver för att skapa underbara minnen och bygga en lycklig framtid för din familj. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Alsteråvägen 92, Ålem, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alsteråvägen 92

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
895 000 kr
118 + 18 m²
1 457 m² tomt

Välkommen till denna unika och charmiga fastighet som kombinerar hemtrevnad med praktiska lösningar. Denna bostad erbjuder inte bara ett inbjudande hem med sociala utrymmen och flera sovrum utan även en fantastisk möjlighet för dig som behöver extra förvaringsutrymme eller har flera fordon. På tomten finner vi nämligen hela 3 st garageplatser🤩 En dröm för dig som har ett motor intresse eller hobby där du vill kunna vara hemma och utöva ditt stora intresse. Så missar inte att anmäla er till detta fantastiska tillfälle – ditt drömhem väntar!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ljusgrundsvägen 10, Killingeholm, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Ljusgrundsvägen 10

Villa
Killingeholm, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
95 + 22 m²
950 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla, belägen på natursköna Killingeholm! Här möts ni av en smakfullt utformad planlösning där kök och allrum smälter samman och skapar en inbjudande och social atmosfär. Villan erbjuder flera sovrum och kaklade våtrum, perfekt för både små och stora familjer. Det generösa uterummet, med direktaccess till en trivsam altan, blir snabbt en favoritplats för avkoppling och umgänge. Och glöm inte - i köpet ingår en båtplats, vilket öppnar upp för härliga dagar på vattnet. Med ett lugnt och naturskönt läge nära vatten och grönområden, är detta det perfekta hemmet för naturälskare. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla vid nästa visning!

  • Plus
Tillingevägen 22, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Tillingevägen 22

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 595 000 kr
122 + 43 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa, inbäddad i ett av områdets mest eftertraktade bostadsområden. Med en harmonisk planlösning och generösa sociala utrymmen är detta hemmet där familjens drömmar blir verklighet. Stig in och upptäck ett välkomnande vardagsrum som bjuder in till mysiga kvällar framför braskaminen och livliga samtal med nära och kära. Köket är hjärtat av hemmet, där både matlagning och samvaro smälter samman. Med direkt tillgång till den inbjudande altanen blir måltiderna till utekvällar att minnas, med doften av grillat och skratt som fyller luften. Här finns gott om plats för både kocken och sällskapet, vilket gör varje tillfälle till en festlig upplevelse. För familjen erbjuder villan flera ombonade sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget privata utrymme och med flera våtrum finns det alltid bekvämt tillgång till badrum och dusch, vilket underlättar morgonrutinerna för hela familjen. Ute i trädgården väntar en välskött oas där lek och avkoppling går hand i hand. Med gott om plats för barnens äventyr och trädgårdsaktiviteter blir varje dag fylld med glädje och utforskande. Fastigheten har ett underbart läge med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag, från livsmedelsbutik till skola och dagis, är detta hemmet där livet flödar smidigt och enkelt. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad, där drömmar om ett harmoniskt familjeliv blir verklighet. Välkommen 🤗

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Granstigen 3, Timmernabben, Mönsterås kommun

Granstigen 3

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 495 000 kr
91 + 91 m²
780 m² tomt

Vad sägs om att bli ny lycklig ägare till en underbar fastighet i populära Timmernabben ? Nu finns möjligheten genom att vi nu kan presentera denna förtjusande villa som bjuder in till ett liv fyllt av bekvämlighet och glädje. Med skolor och dagis inom en sten kast, samt en livsmedelsbutik inom bekvämt gångavstånd, är detta inte bara ett hem, utan en portal till ett enklare och mer harmoniskt familjeliv. Invändigt finner vi generösa ytor och välkomnande atmosfär. Det trivsamma köket, med sin inbjudande atmosfär, lockar till gemenskap och samvaro. Flera sovrum samt en källare som bjuder på utrymme för både avkoppling och lek, och har potentialen att förvandlas till en oas för tonårsdrömmar. Trädgården är en frodig plats där lek och vila möts. Den rymliga altanen erbjuder en plats att umgås medan barnen utforskar de grönskande omgivningarna. Så missar nu inte detta tillfälle att besöka denna pärla som är beläget nära alla viktiga bekvämligheter. Här finns allt som behövs för att skapa minnen och bygga familjelycka.

  • Uteplats
Grindhagsvägen 22, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grindhagsvägen 22

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 675 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
991 m² tomt

Nu kan ni sluta leta!!! För nu kan vi presentera ett fantastiskt familjevilla i underbart skick med placering i ett av Mönsterås absolut populäraste bostadsområde. Fastigheten som är mycket tilltalande har en härlig planlösning med bl.a. ett rymlig kök med utgång till en trivsam uteplats. Underbart vardagsrum samt flera sovrum. Badrum på entré planet samt både toalett och en extra dusch i källaren. Vad beträffande källaren så finns härliga utrymmen som man med fördel kan användas som sovrum om man vill. Utvändigt finner vi en rymlig carport samt ett garage. Men det som ändå gör fastigheten till något alldeles extra är den underbara poolanläggningen med härligt pooldäck med plats för solstolar och trädgårdsmöbel. Så missar nu inte att boka er till visningen av denna underbara familjevilla. Besiktigad. Anmäl er till visningen via ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected].

  • Uteplats
Strandavägen 131, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Imorgon

Strandavägen 131

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 295 000 kr
104 + 12 m²
5 rum
1 720 m² tomt

Denna charmiga fastighet ligger idylliskt sjönära i det vackra området Timmernabben. Med sitt pittoreska läge inbäddat intill sjön utstrålar denna fastighet en oemotståndlig karaktär och en harmonisk atmosfär. Fastigheten erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över sjön, utan också en känsla av traditionella arkitekturen och de välskötta trädgårdarna ger ett varmt välkomnande och bjuder in till avkoppling och fridfullhet. Inomhus bjuder denna fastighet på en bekväm och hemtrevlig atmosfär. De generösa sällskapsytorna och det vackra ljuset som strömmar in skapar en unik atmosfär som är perfekt för att umgås med familj och vänner. Fastighetens närhet till sjön gör den idealisk för vattenälskare och de som söker avkoppling i naturen. Båtlivet, fiskemöjligheterna och möjligheten att njuta av naturens skönhet direkt utanför dörren är oöverträffade. Sammanfattningsvis är denna fastighet i Timmernabben en sällsynt pärla som erbjuder både charm, sjönära läge och en underbar atmosfär. Ett drömboende för den som söker det bästa av svenska skärgården.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Solbergavägen 39, Ålems Kyrkby, Mönsterås kommun

Solbergavägen 39

Villa
Ålems Kyrkby, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 295 000 kr
175 m²
7 rum
1 700 m² tomt

Varmt välkommen till Solbergavägen 39 - en pärla bland fastigheter i den idylliska omgivningen av Solberga. Denna charmiga bostad från början av 1900-talet fångar hjärtan med sin bevarade elegans och genuina atmosfär. Bostaden har bl.a. hög takhöjd, underbara spegeldörrar, spröjsade fönster och 4 ovanligt vackra kakelugnar. Utvändigt bjuds vi på en tilltalande trädgård med buskar, träd och rosor samt en frukträdgårdsallé som leder upp mot entrén. Solberga är inte bara ett eftertraktat område, det är ett levande stycke historia som erbjuder en fridfull bykänsla som få andra platser kan matcha. Med en perfekt balans mellan bevarad tradition och modern bekvämlighet är detta ett hem där du kan skapa minnen för livet. För pendlare är detta en drömdestination med utmärkta förbindelser till närliggande städer och en busshållplats med frekvent busstrafik både norrut och söderut längs E22. Upptäck vackra småländska landskap på cykel och njut av fantastisk grönskande natur. I Ålems kyrby finns både förskola och den mycket uppskattade idylliska Skytteanska skolan som är Sveriges äldsta skola som fortfarande är i bruk. Så för er som söker en harmonisk livsstil med familjen är närheten till skolorna ett extra stort plus. Solbergavägen 39 är inte bara ett hem, det är en livsstil - och den väntar på att välkomna dig till ditt nya kapitel av lycka och harmoni.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bruksgatan 25, Fågelfors, Högsby kommun
  • Imorgon

Bruksgatan 25

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
495 000 kr
1 500 m² tomt

Unik möjlighet - Pro föreningens fastighet är till salu! Detta är er chans att förvärva en exceptionell fastighet som inte får missas. Pro föreningen har beslutat att sälja sin fastighet, vilket skapar fantastiska möjligheter för en ny ägare. På entréplanet erbjuds möjligheten att använda hela våningsplanet för egen del eller att hyra ut till olika evenemang som kalas eller förenings-/klubbverksamhet. Detta ger en flexibilitet som få andra fastigheter kan erbjuda. På övervåningen finns två separata lägenheter som erbjuder bekvämt boende för den som önskar. Båda lägenheterna är för närvarande uthyrda, vilket genererar en stabil hyresintäkt direkt. Även källaren har en lokal som är uthyrd, vilket ger den nya ägaren utmärkta förutsättningar. Med installerad bergvärme hålls driftkostnaderna låga samtidigt som fastigheten bidrar till en mer hållbar framtid. Detta är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även ett miljövänligt val som kan locka både potentiella hyresgäster och köpare. Utvändigt finns en sidobyggnad som innehåller förrådsutrymmen, vilket bidrar till ökad praktisk användbarhet och lagringsmöjligheter för olika ändamål. Denna fastighet erbjuder en sällsynt möjlighet att äga och forma ett unikt utrymme som kan anpassas efter era behov och önskemål. Oavsett om ni söker ett nytt hem, en investeringsmöjlighet eller en plats för era föreningsaktiviteter, så erbjuder denna fastighet oändliga potentialer. Missa inte chansen att bli stolt ägare till Pro föreningens fastighet - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning! Besiktningsprotokoll finns att läsa under rubrik Dokument & länkar.

  • Plus
Storgatan 172, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Storgatan 172

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
545 000 kr
4 rum
860 m² tomt

Låg boendekostnad !! Vad sägs om att kunna äga sin egen fastighet för endast ca 6 000 kr / månad. Detta är nu fullt möjligt med en beräknad driftkostnad samt med 15% kontantinsats. Denna underbara fastighet erbjuder en perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet. Stig in i det hemtrevliga köket och låt dig inspireras av dess atmosfär, eller koppla av i det trivsamma vardagsrummet som öppnar upp till en härlig altan där du kan njuta av vackra solnedgångar. Med två mysiga sovrum och ett stilrent våtrum finns det gott om plats för familjen att trivas. Trädgården är lättskött och inbjuder till avkopplande stunder och utomhusaktiviteter. Som en extra bonus finns det en praktisk förrådsbyggnad där du kan förvara allt från trädgårdsredskap till hobbyutrustning. Varmt välkommen att anmäla er till visning på denna trivsamma fastighet 😊

  • Uteplats
Lindersmåla 204, Lindersmåla, Mönsterås kommun

Lindersmåla 204

Fritidshus
Lindersmåla, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 795 000 kr
125 m²
9 703 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande sekelskiftesvilla som är omgiven av frodiga åkrar och pittoreska ängar. Villan är mycket välskött med bevarade detaljer från sekelskiftet, som ger en unik och varm atmosfär. Trivsamma sociala rum med generöst ljusinsläpp som ger en härlig atmosfär och gott om plats för familj och vänner. Trädgården har en fantastisk storlek och bjuder in till både avkoppling och aktiviteter med dess grönska och underbara utsikt över de omgivande åkrarna och ängarna. Här finns möjligheter till att odla din egen trädgård och njuta av naturens skiftande skönhet året runt. Denna villa används idag som fritidshus, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och rekreation. Med sina rymliga ytor och många rum erbjuder villan flexibilitet för familjesammankomster, kreativa hobbies eller bara lugna stunder bort från stadens brus. Välkommen till ditt framtida hem! Willkommen in dieser bezaubernden Villa aus der Jahrhundertwende, umgeben von üppigen Feldern und malerischen Wiesen. Die Villa ist sehr gepflegt und verfügt über erhaltene Details aus der Jahrhundertwende, was ihr eine einzigartige und warme Atmosphäre verleiht. Gemütliche Aufenthaltsräume mit großzügigem Licht sorgen für eine schöne Atmosphäre und viel Platz für Familie und Freunde. Der Garten hat eine fantastische Größe und lädt mit seinem Grün und der herrlichen Aussicht auf die umliegenden Felder und Wiesen sowohl zum Entspannen als auch zu Aktivitäten ein. Hier haben Sie die Möglichkeit, Ihren eigenen Garten anzulegen und das ganze Jahr über die wechselnde Schönheit der Natur zu genießen. Diese Villa wird derzeit als Ferienhaus genutzt und ist somit ein idealer Ort zum Entspannen und Erholen. Mit ihren großzügigen Flächen und vielen Zimmern bietet die Villa Flexibilität für Familientreffen, kreative Hobbys oder einfach nur ruhige Momente fernab vom Lärm der Stadt. Willkommen in Ihrem zukünftigen Zuhause!

  • Plus
  • Uteplats
Vaktarevägen 24, Ljungnäs, Mönsterås kommun

Vaktarevägen 24

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
1 895 000 kr
110 + 18 m²
788 m² tomt

Välkommen till denna underbara fastighet som strålar av omsorg och skönhet, belägen på en fridfull återvändsgata i ett populärt bostadsområde. Här erbjuds en charmig och praktisk planlösning, med hela boarean på markplan – en funktion som uppskattas av såväl unga som gamla 😊 Köket öppnar upp mot den mysiga trädgården, och det sociala vardagsrummet, komplett med en värmande öppen spis, bjuder in till gemenskap och trivsel. Dessutom erbjuder fastigheten flera bekväma sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Dessutom är närheten till både skolor och livsmedelsbutiker en oslagbar fördel. Kan det bli mer lockande? 🤗

  • Uteplats
Skogsvägen 14, Mölstad, Mönsterås kommun

Skogsvägen 14

Tomt
Mölstad, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
250 000 kr
1 940 m² tomt

Har ni en önskan om att bygga er drömvilla men inte hittat tomten än? Då kan vi nu presentera en tomt på den attraktiva adressen Skogsvägen 14 i populära Mölstad. Tomten ligger på ett trevligt område nära till naturen och är på nästan 2000m². Dessutom är anslutningskostnader till kommunalt vatten och Kommunalt avlopp är redan betalda. Så passar nu på att bli en lycklig ägare till denna unika tomt.

Skansvägen 27, Ålem, Mönsterås kommun

Skansvägen 27

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
995 000 kr
112 + 50 m²
4 rum
1 450 m² tomt

Ring för visning. Välkomna till Skansvägen 27 i Ålem! På fastigheten finns en trevlig 50-talsvilla, en mindre villa om 80 kvm samt ett rymligt uthus med garage och förråd. Huvudhuset har en trivsam planlösning med bl.a. kök, vardagsrum, 2 våtutrymmen samt 3 sovrum. Hel källare med pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Under åren har löpande renoveringar utförts såsom nya fönster, nytt tak, dränering och ny putsad fasad. Den mindre villan är delvis inredd och här finns el samt vatten och avlopp. Här har du möjlighet att inreda efter eget tycke och smak. Perfekt att använda som gästboende eller för uthyrning. Besiktad av Besiktningsbolaget Sydost AB.

Visar alla 20