Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Thörnblom

Dennis Thörnblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Röskärsvägen 44, Oknö, Mönsterås kommun
  • Kommande

Röskärsvägen 44

Villa
Oknö, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 595 000 kr
86 m²
4 rum
1 143 m² tomt

Vad sägs om att bli ny ägare till en mycket tilltalande fastighet på underbara Oknö. Här har ni nämligen chansen att bli stolta ägare till en drömlik villa, perfekt belägen på en charmig hörntomt med enbart några hundra meter till strandkanten. Med en tilltalande planlösning som smidigt integrerar kök och allrum, samt ett lyxigt helkaklat våtrum och tre mysiga sovrum, är detta hemmet där harmoni och bekvämlighet möts. För att inte tala om den fantastiska bonusen - en lockande gäststuga med alla tänkbara bekvämligheter. Så missa inte chansen att kalla detta för ditt hem, en plats där varje dag känns som en semester. Kontakta oss för att inte gå miste om denna unika möjlighet! 😊

  • Plus
Solbergavägen 39, Ålems Kyrkby, Mönsterås kommun
  • Kommande

Solbergavägen 39

Villa
Ålems Kyrkby, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
2 295 000 kr
175 m²
7 rum
1 700 m² tomt

Varmt välkommen till Solbergavägen 39 - en pärla bland fastigheter i den idylliska omgivningen av Solberga. Denna charmiga bostad från början av 1900-talet fångar hjärtan med sin bevarade elegans och genuina atmosfär. Solberga är inte bara ett eftertraktat område, det är ett levande stycke historia som erbjuder en fridfull bykänsla som få andra platser kan matcha. Med en perfekt balans mellan bevarad tradition och modern bekvämlighet är detta ett hem där du kan skapa minnen för livet. För pendlare är detta en drömdestination med utmärkta förbindelser till närliggande städer och en busshållplats bara några meter bort, med frekvent busstrafik både norrut och söderut längs E22. Upptäck vackra småländska landskap på cykel och njut av närheten till allt du behöver med livsmedelsbutiker och förskolor inom bekvämt räckhåll. För den som söker en harmonisk livsstil med familjen är närheten till skolor ett extra plus. Solbergavägen 39 är inte bara ett hem, det är en livsstil - och den väntar på att välkomna dig till ditt nya kapitel av lycka och harmoni.

  • Plus
  • Uteplats
Strandavägen 131, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Kommande

Strandavägen 131

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
Pris saknas
104 + 12 m²
5 rum
1 720 m² tomt

Denna charmiga fastighet ligger idylliskt sjönära i det vackra området Timmernabben. Med sitt pittoreska läge inbäddat intill sjön utstrålar denna fastighet en oemotståndlig karaktär och en harmonisk atmosfär. Fastigheten erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över sjön, utan också en känsla av traditionella arkitekturen och de välskötta trädgårdarna ger ett varmt välkomnande och bjuder in till avkoppling och fridfullhet. Inomhus bjuder denna fastighet på en bekväm och hemtrevlig atmosfär. De generösa sällskapsytorna och det vackra ljuset som strömmar in skapar en unik atmosfär som är perfekt för att umgås med familj och vänner. Fastighetens närhet till sjön gör den idealisk för vattenälskare och de som söker avkoppling i naturen. Båtlivet, fiskemöjligheterna och möjligheten att njuta av naturens skönhet direkt utanför dörren är oöverträffade. Sammanfattningsvis är denna fastighet i Timmernabben en sällsynt pärla som erbjuder både charm, sjönära läge och en underbar atmosfär. Ett drömboende för den som söker det bästa av svenska skärgården.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Grindhagsvägen 22, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Kommande

Grindhagsvägen 22

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Mönsterås/Högsby
Pris saknas
106 + 106 m²
4 rum
991 m² tomt

Nu kan ni sluta leta!!! För nu kan vi presentera ett fantastiskt familjevilla i underbart skick med placering i ett av Mönsterås absolut populäraste bostadsområde. Fastigheten som är mycket tilltalande har en härlig planlösning med bl.a. ett rymlig kök med utgång till en trivsam uteplats. Underbart vardagsrum samt flera sovrum. Badrum på entré planet samt både toalett och en extra dusch i källaren. Vad beträffande källaren så finns härliga utrymmen som man med fördel kan användas som sovrum om man vill. Utvändigt finner vi en rymlig carport samt ett garage. Men det som ändå gör fastigheten till något alldeles extra är den underbara poolanläggningen med härligt pooldäck med plats för solstolar och trädgårdsmöbel. Så missar nu inte att boka er till visningen av denna underbara familjevilla. Besiktigad. Anmäl er till visningen via ansvarig mäklare Dennis Thörnblom 070-3664444 [email protected].

Visar alla 4