Mäklare Alva Mjöberg

Alva Mjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapellrundan 80, Evertsberg, Älvdalens kommun

Kapellrundan 80

Villa
Evertsberg, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 350 000 kr
89 + 40 m²
4 rum
3 502 m² tomt

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna villa i Evertsberg. På Kapellrundan 80 finns en tegelvilla belägen på ljus och trevlig plats med tillhörande garage samt förrådsutrymmen. Villan är välplanerad och erbjuder uppvärmning via bergvärme. I Evertsberg bor du med närhet till naturen, med fina skogsområden för svamp- och bärplockning samt fiske. Här finns närhet till Evertsbergs fina badplats endast 2,5 km bort, Vasaloppssarenan för skidor och cykel samt närheten till Sälens utförsåkning. Anmäl ditt intresse redan nu!

  • Plus
Gruppesvägen 1, Vinäs, Mora kommun
  • Borttagen före visning

Gruppesvägen 1

Villa
Vinäs, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 750 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
4 040 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Söderviksvägen 21, Sollerön, Mora kommun

Söderviksvägen 21

Radhus
Sollerön, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
595 000 kr
24 m²
1 rum
90 m² tomt

Trevligt, lättskött fritidshus i Sollerö semesterby med gångavstånd till bad i Siljan och golf på Sollerö golfklubb. Ett vinterbonat fritidshus som passar utmärkt både sommar och vinter. Nyrenoverat badrum 2023. Säljes med inventarier. På Sollerön finns skola F-6, förskola, och livsmedelsbutik. Utöver detta finns närhet till Siljan med badplatser, fin natur, Gesundaberget och Tomteland. Varmt välkommen på visning!

Bruksallén 20, Fredshammar, Orsa kommun

Bruksallén 20

Gård/Skog
Fredshammar, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
4 000 000 kr
350 + 25 m²
5 rum
5,1 ha tomt

Vackra Fredshammars Herrgård är mycket naturskönt belägen vid den forsande Oreälven och den angränsande, milsvida vildmarken. Här finns stora, pietetsfullt renoverade timmerbyggnader av stort kulturhistoriskt intresse. Fredshammar är en gammal bruksmiljö med anor från 1600 talet. Herrgården ligger cirka 4 km från Skattungbyn med lanthandel och förskola/skola, cirka 10 km från Orsa centrum, 20 km från Grönklitt och 30 km från Mora. På Fredshammars Herrgård finns 3 bostadsbyggnader som används som vandrarhem med sammanlagt 21 rum. Totalt finns det 60 sängplatser. Herrgårdens boyta är 350 kvm. Huvudbyggnaden kan användas som en eller tvåfamiljshus. Här finns 5 stora rum, ett mindre restaurang kök och 6 st kakelugnar. Tillsammans med övriga byggnader cirka 1100 kvm. Den stora logen som kan nyttjas för större sammankomster rymmer ca 200 personer. Fredshammars Herrgård används både som privatbostad samt till vandrarhem/kursgård. Det är lämpligt för både privat boende, permanent och/eller fritid, som konferensanläggning, kursgård, vandrarhem, hästgård, logdans, lägerverksamhet. Här finns mycket stora utvecklingsmöjligheter med ett brett fält av användningsområden- endast fantasin sätter gränser! Förvärvstillstånd krävs.

Mångberg 35, Mångberg Holen, Mora kommun

Mångberg 35

Fritidshus
Mångberg Holen, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
995 000 kr
36 m²
2 rum
4 290 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva denna fastighet med en bevarad historia. Denna gård är belägen i populära Mångberg, välbevarad med storstugan och dess platsbyggda möbler. En effektiv jötulkamin för uppvärmningen samt vedspis i köket. Här finns detaljer och målningar från långt tillbaka i tiden. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning! Huset säljs med flertal inventarier. Besök gärna fäbodlagets hemsida för mer information om området: www.mangberg.se

  • Plus
Kåbäckängsvägen 3, Hansjö, Orsa kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kåbäckängsvägen 3

Villa
Hansjö, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 300 000 kr
160 + 77 m²
5 rum
6,2 ha tomt

Gård till salu i Hansjö! Här finner ni en fastighet med gott om möjligheter och bra förutsättningar. På fastigheten finns ett stort bostadshus, stall med tre boxar samt väl tilltaget med mark för hagar i närheten. Fastigheten erbjuder en trevlig tomt med odlingsmöjligheter samt bärsbuskar. Kåbäckängsvägen 3 är beläget i Hansjö strax utanför Orsa. Här bor ni med närhet till Orsa centrum med bra skolor, restauranger samt service, ni har även nära till Grönklitt och dess populära skidanläggning. Förvärvstillstånd krävs.

Visar alla 6