Fastighetsbyrån Mora

Fastighetsbyrån Mora

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogårdsvägen 3, Oxberg, Mora kommun

Kyrkogårdsvägen 3

Villa
Oxberg, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 250 000 kr

90 m²

4 rum

2 365 m² tomt

Välkommen till Kyrkogårdsvägen 3! Här erbjuds ett välskött bostadshus, gäststuga, uthus i vinkel, härbre och en trevlig gårdsplan. Närhet till både natur, kultur, badplats med hopptorn, vasaloppsspåret, Österdalälven, fem km till Gopshus slalombacke samt milslånga leder för vandring och cykling. Från huset i Oxberg är det är ca 20 min till Mora , 15 min till Älvdalen och 40 min till skidbackarna i Sälen.

Sollerö björka 291, null, Mora kommun

Sollerö björka 291

Fritidshus
Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 950 000 kr

128 m²

3 rum

1,9 ha tomt

I trevliga Sollerö Björka har du möjlighet att bli ägare av ett fritidshus som funkar lika bra som permanent boende. Här bor du med naturen in på knuten och en uppvuxen trädgård med olika äppelträd, bärbuskar och plats för dina odlingar. Huset har löpande renoverats under åren och erbjuder stora sociala ytor samt en vedeldad bastu. På fastigheten finns storstuga, gäststuga, förrådsbyggnad med varmbonat förråd samt tvättstuga, utedass och förråd. Nere vid hamnen i Björka finns slogbod, bastu, brygga, bad möjligheter och båtplatser. Ett fäbodlag som anordnar ett flertal aktiviteter varje år. Anmäl ditt intresse redan nu.

Vasagatan 56 A, Mora Centrum, Mora kommun

Vasagatan 56 A

Lägenhet
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 150 000 kr

51 m²

2 rum

3 861 kr/mån

22 549 kr/m²

Bostadsrätt om två rum och kök med direkt närhet till centrum. Bostadsrätten är välskött med ytskikt som har renoverats löpande och ny inglasad balkong finns! Här finns rymlig hall, kök med matsal, badrum, stort sovrum och vardagsrum med utgång till balkong. Både källarförråd och vindsförråd finns. Här bor man mitt i Mora centrum med gångavstånd till butiker, restauranger, skidåkning i Vasaloppsarenan samt bad i Siljan. Snabb inflyttning är möjlig!

Holenvägen 38, Älvdalen, Älvdalens kommun

Holenvägen 38

Villa
Älvdalen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 700 000 kr

120 m²

4 rum

2 019 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare av en välskött familjevilla i Älvdalen. Bostaden är fördelat på två plan med tre rymliga sovrum och bra planlösning. Här har många stora renoveringar gjorts senaste åren så som nytt kök, badrum, inglasat uterum, ny markvärmepump och solcellsanläggning. Bostaden har mycket låga driftskostnader!! På fastigheten finns även en ladulänga med nyrenoverat varmbonat dubbelgarage. Holen är ett populärt område med endast 3 km ner till Älvdalens centrum med skola och all annan tänkbar service!

 • Balkong
 • Uteplats
Millåkersgatan 18A, Mora Centrum, Mora kommun

Millåkersgatan 18A

Lägenhet
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 150 000 kr

48,7 m²

2 rum

3 036 kr/mån

23 614 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerad tvåa högst upp i huset med balkong i soligt läge. Lägenheten är väl omhändertagen med fina ytskikt och bra planlösning. Här erbjuds ni bland annat ett rymligt vardagsrum, bra köksdel, stort sovrum och nyrenoverat badrum. Lägenheten är belägen med attraktivt läge i centrala Mora och gångavstånd till butiker, restauranger, skidåkning i Vasaloppsarenan samt bad i Siljan.

Knapptågsvägen 15, Höglunda, Orsa kommun

Knapptågsvägen 15

Villa
Höglunda, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

2 175 000 kr

100 m²

4 rum

1 220 m² tomt

Välkomna till Knapptågsvägen 15 och denna väl omhändertagna villa strax utanför centrala Orsa. Huset är fördelat på ett plan samt källarvåning och har mycket bra planlösning. Flertal stora renoveringar har gjorts senaste åren, bland annat har bergvärme installerat 2014, nytt tak 2012, renoverat kök 2018, två renoverade badrum samt flertal ytskikt invändigt. På fastigheten finns även garage, carport, isolerad gäststuga med el samt lekstuga. Mycket välskött och insynsskyddad trädgård. Här bor ni med gångavstånd till Orsa centrum där finns bland annat butiker, restauranger, skolor, kommunikationer samt till Orsasjön.

 • Uteplats
Lönnvägen 7, Hindriksheden, Mora kommun

Lönnvägen 7

Lägenhet
Hindriksheden, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 195 000 kr

117 m²

4 rum

7 034 kr/mån

10 214 kr/m²

Nu har ni chansen att bli nya ägare till denna fina och helt nyrenoverade bostadsrätt 2020/2021 med "radhuskänsla" belägen i gavelläge. Här finner ni en väl omhändertagen bostad med två uteplatser i ett lugnt och barnvänligt område. I månadsavgiften ingår värme, vatten, carports plats med motorvärme och internetabonnemang. TV och bredband går på fiber. Ett rymligt förråd med el indraget, finns i anslutning till lägenheten. Här bor ni med närhet till bland annat Mora lasarettet, köpcentrum och förskola. Plejd styrd belysning entrévåning, badrum övervåning och utomhusbelysningen. Besök gärna föreningens hemsida: på https://www.brfskogsbrynet.nu/

 • Uteplats
Sollerö björka 126, Björka fäbodar, Mora kommun

Sollerö björka 126

Fritidshus
Björka fäbodar, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

650 000 kr

40 m²

2 rum

1,3 ha tomt

I Sollerö Björka fäbodar finner du denna charmiga ladulänga som delvis är bonad. Här finns stor potential att utveckla bostaden då flera charmiga utrymmen ryms i ladan. Bostadsdelen har välutrustat kök med plats för matbord och sovrum. Här finns el indraget i huset, egen vattenbrunn på gården och nytt plåttak från 2021. Fastigheten har ett högt läge och är på 1,3 hektar med fin natur och -skogstomt. Björka fäbodar är en mycket lugn och omtyckt fäbod med stor närhet till naturen.

Lovvägen 6, Stackmora, Orsa kommun

Lovvägen 6

Villa
Stackmora, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

2 100 000 kr

126 m²

5 rum

7,5 ha tomt

I trevlig bymiljö med direkt närhet till skog och natur finns denna fina villa med tillhörande byggnader och mark. Totalt hör 7,5 HA mark till fastigheten fördelat i fyra delområden med gård och åkermark som en del, ett skogsskifte intill gården, ett skifte ca 800 meter österut från gården och ett skogsskifte strax norr om Tallhed. Huset är till stor del i väl omhändertaget originalskick. Tak lades om år 2015 och värmesystemet uppdaterades år 2022. Jordvärmen har då kompletterats med bergvärme och ny värmepump installerades. Utöver bostadshus finns även en timrad lada med el, härbre och en timrad gäststuga med el. Besiktningsprotokoll finns. Skogsbruksplan finns. Jakträtt inom Stackmora VVO. Fastigheten är en lantbruksenhet och förvärvstillstånd kan komma att krävas.

 • Balkong
 • Uteplats
Kristinebergsgatan 7D, Broåkern - Kristineberg, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kristinebergsgatan 7D

Radhus
Broåkern - Kristineberg, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 600 000 kr

98 m²

5 rum

256 m² tomt

Välkomna till Kristinebergsgatan 7D. Trevligt radhus i populära Kristineberg centralt belägen i Mora. Liten lättskött tomt och uteplats med kvällssol. På området finns gemensamma grönytor samt lekplats. Vid entré finns en stenlagd uteplats och på baksidan en altan med markis. Kristineberg är centralt beläget i Mora med närhet till centrum, skola, lekplats, promenadstråk längs älvkanten och resecentrum.

Gyltbacksvägen 6, Hansjö, Orsa kommun

Gyltbacksvägen 6

Villa
Hansjö, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 450 000 kr

100 m²

5 rum

1 607 m² tomt

1½-planshus med hel källarvåning. Takad veranda vid entrén. Tillhörande uthus och hundgård. Nytt yttertak med betongtakpannor, nya takstolar, isolerat vindsbjälklag 2012. Vattenburen uppvärmning från en vedpanna med elpatron och två ackumulatortankar 2x750 liter, 2009. Nytt kök 2009. Ny ytterdörr 2015. Ny avloppsledning 2010. Energiglasruta insatta i alla fönster 2010.

 • Balkong
 • Uteplats
Gesundavägen 225, Gesunda, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gesundavägen 225

Fritidshus
Gesunda, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 995 000 kr

80 m²

4 rum

2 076 m² tomt

Budgivningen avslutas tisdag den 13 juni kl. 10:00! Med utsikt över Siljan endast 2 mil från Mora centrum finner vi detta välskötta fritidshus. Här finns ett vinterbonat fritidshus med permanentstandard som har vatten, avlopp samt el. Bostaden renoverades omfattande 2005 med utbyggnad samt renovering av ytskikt, kök och badrum. Nymålat utvändigt 2021! Mycket lugnt, enskilt läge med Siljan och vacker natur som omringar tomten.

 • Uteplats
Ängsgatan 2, Kristineberg, Mora kommun

Ängsgatan 2

Villa
Kristineberg, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

2 950 000 kr

190 m²

6 rum

1 528 m² tomt

Välkommen till en välskött familjevilla som är centralt belägen och har utsikt över älven. Bostadshuset är på hela 190 kvm och har upp till 5 sovrum fördelat på 2 plan. Här bor man på stor trädgårdstomt, fina planteringar, damm och utsikt över älven. Bostaden har kostnadseffektiv uppvärmning via markvärmepump och nytt tak 2017! Cykel - och gångavstånd till bad vid Tingsnäs, skola, resecentrum, Mora centrum och Norets handelscentrum. Här finns också mycket fina promenadstråk längst älven.

 • Balkong
 • Uteplats
Tomtebovägen 4 A, Tomtebo, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tomtebovägen 4 A

Lägenhet
Tomtebo, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

975 000 kr

89 m²

3 rum

4 447 kr/mån

10 955 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet på Tomtebovägen 4a. Lägenheten har en bra planlösning som erbjuder er generösa ytor med lättmöblerade rum som lätt anpassas efter era behov. Här finner ni även en härlig inglasad balkong i soligt läge. Här bor man i ett trevligt område med fin lekpark och stora gräsytor med närhet till Mora centrum, förskola, skola 1-6 och fina promenadstråk längst Siljans strand.

 • Plus
Trunnavägen 34 A-D, Orsa Centrum, Orsa kommun

Trunnavägen 34 A-D

Villa
Orsa Centrum, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

4 200 000 kr

10 rum

3 511 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva två fastigheter bebyggd med två bostadshus, garagebyggnad, en förrådsbyggnad och en förrådsbod. Ett bostadshus är uppfört i 1-3/4-plan och källardel. Huset är nyligen ombyggt för äldreboende. Huset inrymmer 8 bostadsrum, där varje bostadsrum har tillgång till ett eget badrum. Gemensam hall, kök och samlingsrum. Reception/väntrum med en groventré, två behandlingsrum och pannrum i källardelen. Uppvärmning av denna byggnad sker via en bergvärmeanläggning. Hiss finns i huset. Det andra bostadshuset är uppförd i 1-3/4-plan med en källardel. Huset är inrett med två lägenheter, varav en av lägenheterna är renoverad, tvättstuga och matkällare. Uppvärmningen av denna byggnad sker via en nyare luft/vattenvärmepump. Fastigheten säljes med en friskrivningsklausul.

 • Balkong
 • Uteplats
Bornvägen 6, Born, Orsa kommun

Bornvägen 6

Villa
Born, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

925 000 kr

100 m²

4 rum

1 205 m² tomt

Central villa med vidbyggt dubbelgarage och cykelförråd. Bostaden är fördelad på 1½ plan med källare och har gott om förvaringsutrymmen. Här finns tre sovrum, badrum, kök, vardagsrum samt källare med tvättstuga, matkällare, förråd, tvättstuga och garage. Huset har ett vattenburet system och värms upp via fjärrvärme. Här bor man endast ca 1 km utanför Orsa centrum och har närheten till det mesta!

 • Plus
 • Uteplats
Klocknäsvägen 5, Öna, Mora kommun

Klocknäsvägen 5

Villa
Öna, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 795 000 kr

120 m²

6 rum

1 800 m² tomt

Rymligt 1½-planshus om 6 rum och kök, med en takad veranda och balkong. Tillhörande byggnad för uthyrning/generationsboende, som inrymmer en lägenhet om 2 rum och kök och förrådsutrymmen. Vedbod finns. Yttertaken är omlagda 2010 på båda byggnaderna.

 • Balkong
 • Uteplats
Millåkersgatan 18 B, Mora Centrum, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 17:00

Millåkersgatan 18 B

Lägenhet
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 450 000 kr

77,1 m²

3 rum

4 331 kr/mån

18 807 kr/m²

Endast en halv trappa upp i huset finns denna trevliga 3:a med balkong. Bostaden är ljus och hemtrevlig och har renoverade ytskikt i ljusa kulörer. Helkaklat badrum och ett praktiskt kök. Här finns bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till Mora centrums utbud av butiker, restauranger och caféer. Närhet finns även till ishockeyarena, idrottsplats, simhall, tennishall, Vasaloppsspåret och fina promenadvägar.

 • Plus
 • Balkong
Badstigen 6, Gesunda, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Badstigen 6

Fritidshus
Gesunda, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

3 900 000 kr

113 m²

4 rum

1 862 m² tomt

Fint belägen och mycket välhållen fastighet i området Siljan Seaside med närhet till gemensam badstrand, båtbrygga och grillbod vid Siljan. Fastigheten är bebyggd med ett 1½-planshus från 2010 som kan användas för såväl fritidsbostad eller för permanentboende, gästhus, garage som är isolerat men ej uppvärmt, förråd som är isolerat och uppvärmt och en lekstuga. Bostadshuset har en smakfull planlösning och med ett flertal uteplatser så att fastighetens solläge utnyttjas från morgon till kväll. Laddstolpe för elbil och fiber finns indraget. Från detta område har ni ca 150 m till både bad och båtliv i Siljan, Gesundabergets, downhill-cykling, längdskidspår, 9-håls golfbana på Sollerön, fem minuter med bil, Tomteland och fina naturområden. Köparen garanteras båtplats till en kostnad av 1800 kr/år.

 • Balkong
 • Uteplats
Södra Gärdesvägen 69, Gopshus, Mora kommun

Södra Gärdesvägen 69

Övrigt
Gopshus, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

2 995 000 kr

280 m²

10 rum

4 820 m² tomt

Nu har ni chansen att ta över och satsa vidare på denna välskötta, mysiga och redan etablerade Gopshusgården. Gården är belägen ca 20 km norr om Mora utefter Vasaloppsvägen, mitt i vasaloppets hjärta. Gopshusgården är ett vandrarhem/pensionat med totalt 40 bäddar. Övervåningen innehåller nio rum i olika storlekar samt en toalett. På entréplan finns kök, serveringsdel samt samlingssal. Från samlingssalen kommer man ut till en stor längsgående altan med jacuzzi och en underbar utsikt över Spjutmosjön. Källarvåningen innehåller tre toaletter 4 duschar, en gemensam bastu, torkrum, tvättstuga, förråd och matkällare. Utanför finns också 4 fristående små stugor samt en stuga som sitter ihop med vallaboden. På gården finns även ett lusthus, växthus, lekplats, grillplats, grillkåta, extra förrådsbyggnad, ved/maskinförråd samt en jättestor carport på 40 kvm. Här passerar vasloppsspåret över tomten och ni kan på nära håll uppleva Vasaloppsarrangemangen både sommar och vintertid, vandra, springa, cykla och skida. Gårdens närmast granne är Gopshusbacken som drivs av Mora Alpina. Hit kan ni enkelt glida på skidorna. Från gården kan ni även vandra Linnéstigen 2,3 km upp till backens topp. Stigen anlades år 1984 av Gopshusbor som en påminnelse av 250-årsdagen av Linnés bestigning av berget. På toppen hittar man grillplats och en otrolig utsikt över både Spjutmosjön, Orsasjön och Orsa. Från gården finns också en närhet till många fina bär/svampskogar, badplats, skoterspår och fiske av inplanterad öring. Avståndet till många andra fina sevärdheter är inte långa. Fastigheten säljs delvis med inventarier så det är bara att starta upp. Det finns stor utvecklingspotential. Bokningar finns redan för 2023 som man får ta över.

 • Plus
 • Uteplats
Nusnäs bygata 87, Nusnäs, Mora kommun

Nusnäs bygata 87

Villa
Nusnäs, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 550 000 kr

130 m²

5 rum

2 277 m² tomt

Familjevilla i Nusnäs med dubbelgarage, lada, jordkällare, härbre och lekstuga. Bostaden är välskött och har bra planlösning fördelat på två plan med tre till fyra sovrum, vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga och pannrum. Huset värms effektivt upp via bergvärme. Nusnäs är beläget ca 10 km från centrala Mora, här bor ni i mysig bymiljö med närhet till Siljan strand som erbjuder er bra bad och båtliv. I byn finns förskola och skola.

 • Uteplats
Lillsamuelsvägen 11, Utmeland, Mora kommun

Lillsamuelsvägen 11

Radhus
Utmeland, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 795 000 kr

85 m²

3 rum

391 m² tomt

Kedjehus i populärt område med promenadavstånd till centrum, skola och Siljans strand. Här erbjuds ett arealeffektivt hus med möjlighet till tre sovrum och bra förvaringsutrymmen. Därtill finns en baksida med stor inglasad altan samt nyare gäststuga med el och kamin i. Huset värms upp med fjärrvärme och har nyare 3-glasfönster bytta 2010. Mycket välskött etagehus med vidbyggt garage! Närbutik finns i närheten.

 • Uteplats
Furulidsvägen 1, Orsa, Orsa kommun
 • Budgivning pågår

Furulidsvägen 1

Fritidshus
Orsa, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

795 000 kr

47 m²

3 rum

1 722 m² tomt

Budgivningen avslutas måndagen den 22 maj, 14:00. Välhållen timmerstuga i ett plan med sovloft. Kommunalt vatten och avlopp finns indraget. Huset kan användas för såväl permanentbostad eller fritidshusboende. Tillhörande härbre och förrådsbyggnad. Nära till motionsspår/mountainbike led. Köparen kommer att få utföra och bekosta en tillfartsväg till fastigheten.

Brf Monumentsbyn, Utmeland, Mora kommun

Brf Monumentsbyn

Lägenhet
Utmeland, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

fr. 1 695 000 kr

71-76 m²

3 rum

5 100 kr/mån

På Trastvägen i Utmeland med närhet till Siljan, närlivsbutik, Mora centrum, skola (F-6) och bad vid Åmåsäng uppförs nu 10 stycken nyproducerade bostäder i parhus och flerbostadshus. Nu ges chansen att förvärva ett nyproducerat kvalitetshem med trevlig planlösning. I klassisk stil, med tre rum och kök, hög standard samt bra förvaringsmöjligheter så är detta den perfekta bostaden för dig som söker ett lättskött boende med huskänsla. Här finns förmånen att få njuta av två uteplatser, på bostadens fram- och baksida. Det planeras 8 stycken bostäder i entréplan samt 2 stycken bostäder en trappa upp. Ta chansen och gör din intresseanmälan nu för att få mer information om projektets fortgång! Planerad inflytt våren 2024.

 • Nybyggnadsprojekt
Sjönära tomter , Bäcka, Orsa kommun

Sjönära tomter

Tomt
Bäcka, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

850 000 kr

Sjönära tomtområde med fin utsikt mot Orsasjön, ett stenkast från vattnet. Området har idag både fritids - och fast boende och är uppskattat för sitt naturnära och vackra läge mellan byn Våmhus och Orsa. Tomterna säljs med VA till tomtgräns. Bäcka ligger 20 minuters bilresa ifrån Grönklitt med alpin anläggning samt stort utbud för längdskidälskare. Även Mora centrum nås på 20 minuter och till Orsa centrum är det 10 minuters bilväg. Utgångspris 850 000 kr - 1 250 000 kr. Välkommen att kontakta oss för visning på plats!

Grönklitt Södra Stugvägen 102 - 50 veckor, Grönklitt, Orsa kommun

Grönklitt Södra Stugvägen 102 - 50 veckor

Fritidshus
Grönklitt, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 850 000 kr

39 m²

3 rum

Samtliga veckor förutom v. 19 och v. 46 i gedigen timmerstuga, belägen i en av Grönklitts populäraste stugbyar - Björnen. Här bor ni med bra läge, nära längdspårcentrum, butik, restaurang och slalombacke. Ett smidigt och bekvämt boende i snösäkra Grönklitt. Goda uthyrningsmöjligheter för er som inte önskar nyttja alla veckor själva. Längdspår finns nära bostaden där du tar dig ut i hela spårsystemet med längdåkning av högsta klass. Intäkter senaste året för denna stugan är ca 95 200 kr efter Grönklitts arvode (30%).

Råtjärnsberget tomt 56, Grönklitt, Orsa kommun

Råtjärnsberget tomt 56

Tomt
Grönklitt, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 050 000 kr

1 285 m² tomt

I Orsa Grönklitts populära tomtområde Råtjärnsberget säljs nu en tomt med hörnläge mot längdspåren. Tomten ligger med ett fritt läge mot skog. Råtjärnsberget ligger med storslagen natur och vacker utsikt över Siljansbygden, nära skidliftar, längdskidåkning och Siljansleden.

Våmhusvägen 7, Sandhed, Orsa kommun

Våmhusvägen 7

Villa
Sandhed, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

1 900 000 kr

170 m²

4 rum

2 000 m² tomt

Detta 2-planshus med källarvåning inrymmer två 2 rums lägenheter och kök om vardera ca 76 kvm och en källarvåning om ca 110 kvm, med garage, pannrum och förrådsutrymmen. Till fastigheten hör även en fristående förrådsbyggnad.

 • Plus
Hedvägen 10, Öna, Mora kommun

Hedvägen 10

Tomt
Öna, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

535 000 kr

1 874 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga din husdröm! Här finner du en plan byggbar tomt inom stadsplanerat område med cykelavstånd till det mesta. Öna är beläget ca 3 km från Mora centrum och har närhet till Bjäkenbackens skola F-6 samt förskolor. Lugnt barnvänligt område i mysig bymiljö! Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och bredband.

Övre Hansjövägen 28, Hansjö, Orsa kommun

Övre Hansjövägen 28

Tomt
Hansjö, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

330 000 kr

3 573 m² tomt

Trevlig och fint belägen tomt på Övre Hansjövägen 28 i Hansjö strax utanför Orsa. Tomten är väl tilltagen med sina 3 573 kvm. Fastigheten har tidigare varit bebyggd med enfamiljshus, idag finns äldre förrådsbyggnader kvar. Fastigheten är ansluten till kommunalt avlopp. Hansjövatten finns i tomtgräns, anslutningen ej betald. El finns i tomtgräns, anslutning ej betald. Fiber finns i tomtgräns.

 • Plus

Visar alla 30