Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robert Willman Borvik

Robert Willman Borvik

Om mig

Personligen jobbar jag alltid med en tydlig plan och lämnar inget åt slumpen i någon bostadsaffär. Ett personligt krav med varje kundmöte är att leverera högsta möjliga kvalité i alla delarna av processen. Jag är född och uppvuxen i Lillehammer i Norge och är utbildad som fastighetsmäklare i både Norge och Sverige. Med detta i bagaget har jag skaffat mig god erfarenhet av att jobba i olika marknader, stora som små städer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kräggtjärnsvägen 64, Venjan, Mora kommun

Kräggtjärnsvägen 64

Fritidshus
Venjan, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 900 000 kr
81 + 25 m²
3 rum
1 399 m² tomt

Varmt välkommen till Kräggtjänsvägen 64! Här möts du av en gedigen timmerstuga med fantastisk läge. Drömmer du om ett permanentboende eller ett fritidsboende som är beläget med både naturen och sjön som granne? Med ett soligt läge bland tallarna och panoramautsikt ner mot Venjanssjön så är Kräggtjänsvägen helt rätt för dig. Timmerstugan har totalrenoverats och en glasveranda har byggts till. Från glasverandan tar du dig ut till altanen. Förutom glasverandan så har man även gjort andra större renoveringar, nytt helkaklat duschrum med golvvärme, nya markiser, nytt avloppsystem och ny el. Man har bevarat det gamla och det charmiga samtidigt som man har gett stugan en modern känsla invändigt. På tomten finns en grillplats som vetter ned mot sjön för trevliga grillstunder dagtid som kvällstid, sommar som vinter. På uppfarten har du ett isolerat gästhus om ca 25kvm som idag är fördelat på ett gästrum/kontor och ett förråd. Som ägare är du en del av en vägförening som sköter vägarna sommar och vintertid. Det finns också bryggor samt slogbodar man kan använda. Genom vägföreningen har man också tillgång till kommunalt vatten året om. I byn finns bland annat skola F-6, livsmedelsbutik, vandringsleder, skidspår på sjön och skog, fiske och härlig natur med bär- och svampplockning. Ligger endast 2 mil från Vasaloppsarenan och 40 minuter till alpinskidåkning i Kläppen.

Blåbärsstigen 1, Noret, Mora kommun

Blåbärsstigen 1

Villa
Noret, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
3 295 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
1 213 m² tomt

Varmt välkommen till denna 1-plansvilla med källare i populära Noret. Fastigheten har genomgått flera större renoveringar senaste åren som nytt duschrum på entréplan, nya fönster, bergvärme och ny dränering. Övrigt så erbjuds ett garage och carport som även nås från huset, kamin i gillestugan och närhet till Norets handelscentrum och lasarettet.

  • Energieffektiv
Tomtebovägen 4A, Tomtebo, Mora kommun

Tomtebovägen 4A

Lägenhet
Tomtebo, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
3 398 kr/mån
19 492 kr/m²

Här kan du kliva in i en lägenhet där du känner dig hemma den dagen du flyttar in. Köket har renoverats med moderna färgval och mycket förvaringsmöjligheter. Köksbänk med goda arbetsytor för dig som gillar att laga mat. Duschrummet har med kakel på väggar och våtrumsmatta i modern färg, tvättmaskin och väggskåp för förvaring. I vardagsrummet har du plats för både matgrupp och soffgrupp och som leder dig vidare till den inglasade balkongen med eftermiddag/kvällssol. I alla rum förutom duschrummet finns det dimbara spotlights i tak. Gångavstånd till centrum - nära Siljans strand och vacker natur. Varmt välkommen!

Visar alla 3