Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madelene Hassa

Madelene Hassa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 20, Nusnäs, Mora kommun

Djurgårdsvägen 20

Villa
Nusnäs, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 700 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 624 m² tomt

Nu har ni chansen att bli nya ägare till Djurgårdsvägen 20. Här finner ni en välplanerad familjevilla som erbjuder er rymliga sociala ytor. Här finns ett renoverat kök med öppenplanlösning mot vardagsrum, tre bra sovrum och ett renoverat helkaklat badrum. Utöver detta finns en fullstor källare med bland annat gästrum, tvättstuga, bastu och en oinredd gillestuga med öppenspis. Huset har ett vidbyggt garage med smörjgrop. Huset värms upp med bergvärme. Varmbonad gäststuga med två rum samt lekstuga finns på tomten. Nusnäs är beläget ca 10 km från centrala Mora, här bor ni i mysig bymiljö med närhet till Siljan strand som erbjuder er bra bad och båtliv. I byn finns även förskolan, skola F-3 samt en obemannad livsmedelsbutik med öppet 24/7.

  • Energieffektiv
Landsvägen 203, Mässbacken, Orsa kommun

Landsvägen 203

Villa
Mässbacken, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
675 000 kr
270 + 200 m²
9 rum
1 400 m² tomt

Välkomna till Landsvägen 203! Här finner ni ett stort charmigt hus med möjlighet att skapa ett unikt hem efter era önskemål. Huset erbjuder bland annat vältilltagen takhöjd, stora sociala utrymmen, luftiga rum och fina detaljer. Huset är under renovering och fortsatta stora renoveringsbehov finns. Huset värms upp bergvärme, installerad 2021. Huset är före detta affär/bensinstation i byn Mässbacken och beläget intill Landsvägen med direktanslutning till busshållplats och gångavstånd till restaurang Slipstenen. På tomten finns gårdsplan och trädgårdsyta med uteplats och vedeldad badtunna. Härifrån finns närhet till bad, fiske, natur och en kortare bilresa bort skidåkning i Orsa Grönklitt.

Källarbacksvägen 42, Kättbo, Mora kommun

Källarbacksvägen 42

Fritidshus
Kättbo, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 195 000 kr
50 m²
2 rum
1 279 m² tomt

Välkomna till Källarbacksvägen 42 och detta renoverade, mycket charmiga timmerhus i vacker bymiljö med utsikt över åkrarna ner mot sjön. Huset används både sommar och vintertid. Här bor ni några hundra meter från Bysjön i Kättbo med fina bad och fiske möjligheter. Huset har under senaste åren renoverats och tagits väl omhand av nuvarande ägare. Här finns flertalet fina detaljer så som öppen spis i sovrummet, vedspis i köket och fina trägolv. På fastigheten finns ett fint inrett Härbre från 1880 med extra sovplatser samt ett uthus utrustat med bastu, vallabod och förråd. Fastigheten sälj med inventarier.

Strandellvägen 18, Trunna, Orsa kommun

Strandellvägen 18

Villa
Trunna, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 700 000 kr
100 + 51 m²
7 rum
1 380 m² tomt

Välkomna till Strandellvägen 18 och denna lugnt belägna villa i Trunna, Orsa. Här bor ni i ett barnvänligt område med gångavstånd till centrum, lekplats, naturen och ett fågelreservat runt knuten. I närområdet kring centrala Orsa finns även flertalet förskolor och skolor. Huset är väl tilltaget med sina drygt 180 kvm fördelade på två plan. Här finns plats för den stora familjen med bland annat 5-6 sovrum, två vardagsrum/allrum, två badrum och stor uteplats med både inglasat uterum, takad altan och öppen altan. Uteplatserna är belägen på baksidan med kvällssol. Huset värms upp med effektiv bergvärme från 2017. Till huset hör ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt en trevlig isolerad gäststuga med indragen el. Stor vedbod finns på baksidan.

Koppargränd 22, Orsa Centrum, Orsa kommun

Koppargränd 22

Radhus
Orsa Centrum, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 100 000 kr
109 m²
4 rum
4 882 kr/mån
10 092 kr/m²

Välkomna till Koppargränd 22 och detta välskötta bostadsrättsradhus beläget i barnvänligt, lugnt område i Orsa. Här finner ni ett välplanerat boende i två plan med 4 rum och kök fördelat på 109 kvm. På entréplan finns bostadens sociala utrymmen så som kök och vardagsrum, här finns även ett badrum och separat tvättstuga. På överplan finns tre rymliga sovrum, badrum och klädkammare. På baksidan finns en härlig takad uteplats i soligt läget samt en balkong på övre plan med trevlig utsikt ner mot Orsa sjön. Garage finns i garagelänga. Bostadsrätten är centralt belägen i Orsa med gångavstånd till butiker, restauranger, skola, förskolan och bad i Orsa sjön.

Wiksvägen 3, Orsa, Orsa kommun

Wiksvägen 3

Villa
Orsa, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 550 000 kr
88 + 14 m²
3 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Wiksvägen 3 och detta trevliga timmerhus i Orsa. Huset erbjuder er ett bekvämt och välplanerat boende om 88 kvadratmetrar fördelade på 3 rum och kök. Huset storlek och centrala läge gör att det lämpar sig bra för både permanent och fritidsboende. Huset är byggt 1989 och väl omhändertaget, här har flera renoveringar genomförts så som installation av energieffektiv bergvärme 2017 och renovering av kök 2021. Här bor ni på en lugn återvändsgata med promenadavstånd till centrum, kommunikationer, naturen och skola. På tomten finns en mindre gäststuga, garage med plats för en bil, förråd och stor vedbod.

Visar alla 6