Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Gustafsson

Oscar Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 5A, Mora Centrum, Mora kommun

Valhallavägen 5A

Lägenhet
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 500 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 634 kr/mån
19 737 kr/m²

Välkommen till en trevlig bostadsrätt i markplan, belägen i Mora centrum, med närhet till det mesta. Bostaden är rymlig och disponeras med två sovrum, vardagsrum, kök, och badrum. Här finns även en härlig uteplats samt ett förråd vid entrén.

 • Uteplats
Tomtvägen 8, Utmeland, Mora kommun

Tomtvägen 8

Villa
Utmeland, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 400 000 kr
139 m²
5 rum
925 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fin familjevilla med trivsamt läge. År 1974 byggdes denna högt belägna fastighet som endast haft en ägare. Området är lugnt och erbjuder närhet till Mora centrum, Saxviken och skolor. Huset fördelas på två våningsplan. Entrévåning med kök, vardagsrum, badrum och två sovrum samt souterrängvåning med sovrum, allrum, badrum, tvättstuga, förråd och garage. I bostaden finns även bra förvaringsutrymmen både på entré- och souterrängvåning. Stor balkong i österläge som nås via kök och sovrum, med morgon- och förmiddagssol. Altan med söderläge som nås utifrån vid entrésidan. Huset värms effektivt upp med jordvärme och fönstren byttes år 2012.

 • Balkong
 • Uteplats
Vasagatan 43, Mora Centrum, Mora kommun

Vasagatan 43

Lägenhet
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 500 000 kr
75,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 814 kr/mån
19 815 kr/m²

Varmt välkommen till Vasagatan 43 och populära Brf Midsommardansen. Här erbjuds en rymlig lägenhet belägen på andra våningen som är fördelad på tre rum och kök. Bostaden är genomgående ljus och har fönster i två väderstreck. Här finns stor hall, kök, två sovrum, vardagsrum, klädkammare, balkong och stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare. I nära anslutning till lägenheten finns både hiss och tillhörande förråd. Brf Midsommardansen erbjuder ett praktiskt seniorboende för dig som fyllt 55 år.

 • Balkong
 • Hiss
Kyrkogatan 44, Mora Centrum, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogatan 44

Villa
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
4 200 000 kr
150 + 105 m²
6 rum
1 169 m² tomt

Nu har ni chansen att bli nya ägare till denna mycket stilfulla och välskötta 30-talsvilla med centralt läge i Mora. Unikt hus med charmiga detaljer, väl tilltagen takhöjd, och flera sällskapsytor. Bostaden är fördelad på två plan, källare samt isolerat vindsrum. På fastigheten finns även garage som nås inifrån bostaden samt gäststuga/förråd. Stor uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd. Huset är beläget centralt i Mora, ett stenkast från centrum, med gångavstånd till butiker, restauranger, gym och kommunikationer. I närheten finns även förskolor och skolor.

 • Balkong
 • Uteplats
Sundsvägen 13, Sollerön, Mora kommun

Sundsvägen 13

Villa
Sollerön, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 795 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
5 788 m² tomt

Rejält hus med bra läge på Sollerön. Här erbjuds vacker utsikt mot Gesundaberget med öppna fält runt fastigheten. Huset fördelas idag på fyra sovrum, två badrum, renoverat kök, två vardagsrum, tre balkonger, relaxavdelning, inglasat uterum, extrarum på vinden samt gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även garage, carport, växthus samt stort trädäck förberett för pool. Huset värms upp via jordvärme. Husets förutsättningar gör att det kan användas som flerfamiljsbostad.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Jugåsvägen 9, Kråkberg, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jugåsvägen 9

Villa
Kråkberg, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
3 300 000 kr
114 + 114 m²
4 rum
1 228 m² tomt

En välskött villa i attraktivt område med gott om plats för hela familjen. Fin uppvuxen trädgårdstomt med olika bärbuskar och häck runt gården. Stor altan med takad del. Här finns vidbyggt varmgarage och lekstuga. Effektivt uppvärmningssystem via bergvärme som installerades december 2022. Bostaden har löpande renoverats med nya ytskikt. Större renoveringar är helkaklat badrum från 2016, ny dränering runt huset från 2014 och asfalterad infart 2015. Jugåsvägen 9 är belägen i attraktiva och barnvänliga Kråkberg! Här finns fin sandstrand, hockeyplan, småbåtshamn och vacker natur vid Orsasjön. Gångavstånd till Finnsnäs förskola samt Bjäkenbackens grundskola åk. 1-6. Belyst cykelväg in till Mora centrum endast 3 km bort.

 • Uteplats
Myrmalmsvägen 8, Älvdalen, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Myrmalmsvägen 8

Villa
Älvdalen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 500 000 kr
160 + 180 m²
4 rum
1 399 m² tomt

Stor villa med rejält garage i centrala Älvdalen. Huset har ursprungligen fungerat som personalbostad åt Pripps och har därmed varit inredd med två lägenheter på entrévåningen, delat förråd på vinden samt stort garage som också använts till lager. Huset har under lång tid nyttjats som ett enfamiljshus och har delvis byggts om för ett större kök. Bostaden har idag två kök, två badrum, fyra stycken rum som kan fördelas på tre sovrum och ett vardagsrum. Rummens storlek och disponering gör att vissa av rummen även kan delas av för ytterligare sovrum. Stor källarvåning med tvättstuga, WC, förvaringsutrymmen samt gott om utrymme i garagen med totalt tre portar. Bergvärme finns installerat.

 • Balkong
 • Uteplats
Hedvägen 10, Öna, Mora kommun

Hedvägen 10

Tomt
Öna, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
535 000 kr
1 874 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga din husdröm! Här finner du en plan, byggbar, tomt inom stadsplanerat område med cykelavstånd till det mesta. Öna är beläget ca 3 km från Mora centrum och har närhet till Bjäkenbackens skola F-6 samt förskolor. Lugnt barnvänligt område i mysig bymiljö! Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och fiber.

Visar alla 8