Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Gustafsson

Oscar Gustafsson

Om mig

Född och uppväxt i Mora gör att jag har god lokalkännedom i mitt område. Med stort intresse och med gediget engagemang gör jag allt för en lyckad bostadsaffär. På Fastighetsbyrån har jag jobbat sedan 2018 och innan dess inom bland annat bank.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gubbholsvägen 1, Sundbäck, Orsa kommun
  • Budgivning pågår

Gubbholsvägen 1

Gård/Skog
Sundbäck, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
750 000 kr
82 + 8 m²
4 rum
3,5 ha tomt

Budgivningen avslutas torsdag den 25 juli kl. 13:00! Välkommen till denna charmiga gård med en mix av historia och naturupplevelser. Gården består av ett bostadshus, bagarstuga samt en lada i vinkel. Denna gård från 1910 erbjuder två till tre sovrum, kök och vardagsrum. I huset finns vedspis och kakelugnar. Närområdet i Orsa lockar med vackra vyer och möjligheter till friluftsliv året runt. Med en stor tomt på 34 886 kvadratmeter med skog och ängsmark har du gott om plats att utforska och skapa ditt eget lilla paradis. Oavsett om du drömmer om tystnad och ro eller äventyr i naturen så har du hittat rätt. Jakträtt finns i Orsa Södra VVO. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Förvärvstillstånd krävs. Välkommen att skapa din alldeles egna drömgård!

  • Plus
Tomt i Viborg!, Viborg, Orsa kommun

Tomt i Viborg!

Tomt
Viborg, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
750 000 kr
3 590 m² tomt

Välkommen till denna högt och vackert belägna tomt på 3 590 kvadratmeter i Viborg. Här har du möjligheten att bygga ditt drömhus med fin utsikt över omgivande natur. Ett perfekt tillfälle för dig som drömmer om att skapa ditt eget paradis. Passa på att förverkliga din dröm om ett eget hus i harmoni med naturen. Närområdet erbjuder lugn och ro, vacker natur, Digerbergets skola F-6 och en kort bilresa till Orsa centrum.

Hackjärnsvägen 22, Hånåkni, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hackjärnsvägen 22

Villa
Hånåkni, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 500 000 kr
122 + 10 m²
5 rum
1 014 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade familjevilla i barnvänligt område. Här finns närhet till förskola, skola, matbutik, centrum och naturen som nås runt hörnet. Huset rymmer kök, vardagsrum, fyra sovrum, badrum, stor tvättstuga med WC, inglasad altan samt kakelugn. På fastigheten finns även en friggebod och garage med förrådsdel. Husets framsida har stenlagd och asfalterad infart samt en rejäl farstukvist med tak. Baksidan erbjuder stora gräsytor för sommarens aktiviteter och har ett trevligt läge med eftermiddags-/kvällssol. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Nusnäs bygata 72, Nusnäs, Mora kommun
Nusnäs bygata 72, Nusnäs, Mora kommun, bild 2
Nusnäs bygata 72, Nusnäs, Mora kommun, bild 3

Nusnäs bygata 72

Villa
Nusnäs, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 795 000 kr
90 + 13 m²
3 rum
975 m² tomt

Välkommen till underbara Nusnäs och denna välvårdade gårdsfastighet med fint läge. Här erbjuds ett energieffektivt bostadshus och på gården finns flera uthus med generösa utrymmen. Bostaden är fördelad på kök, vardagsrum, två badrum och två sovrum. Huset har tilläggsisolerade väggar och värms i huvudsak upp med bergvärme från år 2019, vedpanna finns även installerad. Fastigheten är belägen cirka 7 kilometer ifrån Mora-Norets köpcentrum. Nusnäs erbjuder en mysig bymiljö med närhet till både bad och båtliv i Siljan. Här finns även förskola och skola. Anmäl ditt intresse redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Älvho Smevägen 11, Älvho, Ljusdals kommun

Älvho Smevägen 11

Fritidshus
Älvho, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Mora
495 000 kr
50 m²
2 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsställe, beläget på en stor tomt om 1220 kvadratmeter, i Orsa finnmark. Här får du möjligheten att äga din egna stuga med närhet till fiske och med skoterled runt knuten. Älvho ligger mitt i naturen, långt ifrån stadens puls och stress. Fastigheten ligger trevligt belägen med närhet till vackra skogar och vattendrag. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort för den som älskar naturen. Koppla av och njut av lugnet. Området kring Älvho bjuder på fantastiska naturupplevelser året runt, perfekt för den som älskar friluftsliv och aktiviteter utomhus. Här finns gott om möjligheter till avkoppling och rekreation, samtidigt som du har naturen som din närmaste granne. Ta chansen att förvärva denna unika fastighet och skapa ditt eget fridfulla paradis i naturen. Välkommen att upptäcka potentialen och livsstilen som väntar på dig här!

  • Uteplats
Tomtvägen 8, Utmeland, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tomtvägen 8

Villa
Utmeland, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
2 400 000 kr
139 m²
5 rum
925 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fin familjevilla med trivsamt läge. År 1974 byggdes denna högt belägna fastighet som endast haft en ägare. Området är lugnt och erbjuder närhet till Mora centrum, Saxviken och skolor. Huset fördelas på två våningsplan. Entrévåning med kök, vardagsrum, badrum och två sovrum samt souterrängvåning med sovrum, allrum, badrum, tvättstuga, förråd och garage. I bostaden finns även bra förvaringsutrymmen både på entré- och souterrängvåning. Stor balkong i österläge som nås via kök och sovrum, med morgon- och förmiddagssol. Altan med söderläge som nås utifrån vid entrésidan. Huset värms effektivt upp med jordvärme och fönstren byttes år 2012.

  • Balkong
  • Uteplats
Sundsvägen 13, Sollerön, Mora kommun

Sundsvägen 13

Villa
Sollerön, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 795 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
5 788 m² tomt

Rejält hus med bra läge på Sollerön. Här erbjuds vacker utsikt mot Gesundaberget med öppna fält runt fastigheten. Huset fördelas idag på fyra sovrum, två badrum, renoverat kök, två vardagsrum, tre balkonger, relaxavdelning, inglasat uterum, extrarum på vinden samt gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även garage, carport, växthus samt stort trädäck förberett för pool. Huset värms upp via jordvärme. Husets förutsättningar gör att det kan användas som flerfamiljsbostad.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hedvägen 10, Öna, Mora kommun

Hedvägen 10

Tomt
Öna, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
535 000 kr
1 874 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga din husdröm! Här finner du en plan, byggbar, tomt inom stadsplanerat område med cykelavstånd till det mesta. Öna är beläget ca 3 km från Mora centrum och har närhet till Bjäkenbackens skola F-6 samt förskolor. Lugnt barnvänligt område i mysig bymiljö! Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och fiber.

Visar alla 8