Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Petersson

Nina Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnbärsstigen 3, Idre, Älvdalens kommun
Björnbärsstigen 3, Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Björnbärsstigen 3, Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Björnbärsstigen 3

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 500 000 kr
102 m²
5 rum
1 274 m² tomt

Modernt hus från år 2014 med bra läge i Idre by, nära naturen och med skidspår inpå knuten. På tomten finns också ett fint gästhus på ca 40 kvm - perfekt för uthyrning! Denna fastighet med sina två bostadshus är lämplig både som permanentbostad eller som fritidshus. Elbilsladdare finns installerad. Till centrala Idre med butiker, restauranger och service är det promenadavstånd och Idre Fjäll nås med bil på 15 minuter.

 • Premium
Allévägen 6, Idre, Älvdalens kommun

Allévägen 6

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 495 000 kr
123 + 84 m²
6 rum
1 442 m² tomt

Charmig 30-talsvilla mitt i Idre by som har totalrenoverats senaste åren till ett modernt och funktionellt hem. Bara att flytta in och trivas av livet i vackra Idre nära naturen och dom oändliga möjligheterna för ett aktivt liv. Här bor man mitt i centrala Idre med butiker, restauranger, skola, förskola och Idresjön. Trots det centrala läget är fastigheten belägen utan genomfartstrafik och insyn, tack vare placeringen längst in på Allévägen. Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll nås på 10 minuter med bil.

 • Balkong
 • Uteplats
Djustäppvägen 23, Sollerön, Mora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Djustäppvägen 23

Villa
Sollerön, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 750 000 kr
131 + 124 m²
5 rum
1 949 m² tomt

Enplanshus med hel källare och stort vidbyggt garage, beläget på Sollerön. Huset har en bra planlösning med många rum, fina umgängesytor och mycket förvaringsutrymmen. Fastigheten är centralt beläget på ön med gångavstånd till skola, förskola, matbutik och bussförbindelser till centrala Mora.

Inga-Lills väg 6 A+B, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Inga-Lills väg 6 A+B

Villa
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
6 975 000 kr
160 + 50 m²
10 rum
1 401 m² tomt

Parhus från år 2003 med två lägenheter fördelade på tre våningar, beläget i Fjällbyn med 100 meter till närmsta pist och en kort promenad till längdskidspåren. Plats för upp till 13 bäddar i varje lägenhet. I vardera lägenhet finns allrum med kök, 3-4 sovrum, två badrum, bastu och generöst med umgängesytor. Därtill finns två balkonger vardera. Tack vare ryggåstak är det högt i tak och en härlig rymd i bostäderna. Optimalt för den som vill kombinera eget boende och uthyrning - nyttja den ena halvan själv och hyr ut den andra! Uthyrningsavtal med Idre Fjäll finns.

 • Balkong
Saturnusvägen 3 Lägenhet D7, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 Lägenhet D7

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 750 000 kr
71 + 20 m²
5 rum
vån 1/2
5 596 kr/mån
38 732 kr/m²

KAMPANJ! Nu finns ett mycket fint erbjudande till dig som drömmer om en egen fjällbostad i markplan. Avgiftsfritt 1 år vid köp senast 15 april 2024. Fullt möblerad bostad ingår också i priset! I projektet 61 grader Nord erbjuds bostäder där du enkelt når Idre Himmelfjälls pistsystem som är byggt i “Colorado-stil” med slingrande nedfarter genom trolsk fjällskog. Härliga längdspår finns rakt utanför dörren. Restaurang Renen och Älgen är närmsta granne och likaså receptionen för Idre Himmelfjäll. Ytterligare ett skidsystem, välkända Idre Fjäll, ligger bara 6 minuter bort vilket gör att läget är optimalt för varierad skidåkning och restaurangutbud. Här finns allt du behöver runt hörnet! Lämna storstan och kom hit och andas ut. Här är det enkelt att ha ett semesterboende och att aktivera hela familjen, året runt. Sommarsemestern erbjuder aktiviteter som cykling, fjällvandring, ridäventyr och fiske. Eller varför inte en golfrunda på Idrefjällens golfklubb? Och de veckor du inte är här, finns goda uthyrningsmöjligheter. Inflyttningsklara! Smart, modernt och funktionellt. Enplanslägenhet i markplan. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och uteplats. 20 st av 37 st bostäder redan sålda! Möbleringen i dom annonserade bilderna kan skilja sig från verkligheten.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Saturnusvägen 3 Radhus D3, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 Radhus D3

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 900 000 kr
86 m²
5 rum
vån 1
5 596 kr/mån
33 721 kr/m²

KAMPANJ! Nu finns ett mycket fint erbjudande till dig som drömmer om en egen fjällbostad i två plan. Avgiftsfritt 1 år vid köp senast 15 april 2024. Fullt möblerad bostad ingår också i priset! I projektet 61 grader Nord erbjuds bostäder där du enkelt når Idre Himmelfjälls pistsystem som är byggt i “Colorado-stil” med slingrande nedfarter genom trolsk fjällskog. Härliga längdspår finns rakt utanför dörren. Restaurang Renen och Älgen är närmsta granne och likaså receptionen för Idre Himmelfjäll. Ytterligare ett skidsystem, välkända Idre Fjäll, ligger bara 6 minuter bort vilket gör att läget är optimalt för varierad skidåkning och restaurangutbud. Här finns allt du behöver runt hörnet! Lämna storstan och kom hit och andas ut. Här är det enkelt att ha ett semesterboende och att aktivera hela familjen, året runt. Sommarsemestern erbjuder aktiviteter som cykling, fjällvandring, ridäventyr och fiske. Eller varför inte en golfrunda på Idrefjällens golfklubb? Och de veckor du inte är här, finns goda uthyrningsmöjligheter. Inflyttningsklara! Smart, modernt och funktionellt. Radhus i två plan som även har kamin. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och balkong. 20 st av 37 st bostäder redan sålda! Möbleringen i dom annonserade bilderna kan skilja sig från verkligheten.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sjönära tomter , Bäcka, Orsa kommun

Sjönära tomter

Tomt
Bäcka, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora
1 000 000 kr

Sjönära tomtområde i Bäcka med fin utsikt mot Orsasjön, ett stenkast från vattnet. Bäcka har idag både fritids - och fast boende och är uppskattat för sitt naturnära och vackra läge mellan byn Våmhus och Orsa. 4 st tomter av 9 finns nu kvar till försäljning! Tomterna säljs inklusive VA i tomtgräns. Kostnad för elanslutning tillkommer. Bäcka ligger 20 minuters bilresa ifrån Grönklitt med alpin anläggning samt stort utbud för längdskidälskare. Även Mora centrum nås på 20 minuter och till Orsa centrum är det 10 minuters bilväg. Välkommen att kontakta oss för visning på plats!

Bergsbyvägen 54 B - parhus 31, Idre, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 54 B - parhus 31

Radhus
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 800 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
6 833 kr/mån
27 536 kr/m²

Välkommen till denna rustika bostadsrätt i del av parhus om hela 138 kvm i 1½-plan. Huset stod klart år 2023 och det finns nu möjlighet att bli den första som flyttar in. Bostaden ingår i projektet Mountain Lodges andra etapp. Huset har ett bra läge med den egna uteplatsen vänd i sydväst och utsikt mot den vackra omgivningen. Området har ett naturskönt läge nära golfbana, skoter- och vandringsleder samt en kort biltur från Idre fjäll- och Idre Himmelfjälls stora utbud av både vinter- och sommaraktiviteter. Idre är ett paradis för naturälskare med aktiviteter för alla året runt - här finns alpin skidåkning, längdskidåkning, turåkning, forsränning, fjällridning, downhill-cykling, milslånga skoterleder, vandringsområden, bra fiskevatten och mycket mer. Bostaden har en modern och rustik interiör med skiffergolv, härdat ekgolv, brunbetsad träpanel och påkostade badrum med bastu. Takhöjden är generös med hela 5,5 meter öppet till nock i umgängesytorna! På husets 138 kvm finns gott om utrymme för flera familjer eller stora sällskap. Avstånd från Trondheim och Oslo är ca 30 mil, Stockholm 45 mil och Göteborg 60 mil.

 • Plus
 • Uteplats
Ljungstigen 112, Fjätervålen, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ljungstigen 112

Fritidshus
Fjätervålen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
5 250 000 kr
134 m²
6 rum
1 560 m² tomt

Med utmärkt läge i Fjätervålen finns detta rejäla Larssonhus från 2006 med plats för många, 9-12 st bäddar ryms. Bostadshuset har fyra sovrum, badrum med bastu, tre wc och allrum med kök i öppen planlösning. Här bor man endast 100 meter från närmsta lift och Fjätervålens alpina anläggning samt fina preparerade längdskidspår. Skoter kan man åka från den egna tomten med anslutning vidare ut på milslånga skoterleder i fjällvärlden. Förutom bostadshuset finns också varmt dubbelgarage med solceller på taket, skotergarage och friggebod. Gott om plats för skidor, utrustning och skotrar m.m.

 • Plus
 • Uteplats
Tjädervägen 7, Fjätervålen, Älvdalens kommun

Tjädervägen 7

Fritidshus
Fjätervålen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 995 000 kr
54 m²
4 rum
2 254 m² tomt

Trevligt enplanshus med fint läge i Fjätervålen, beläget i utkanten av området med ett angränsande naturområde alldeles intill. Bostadshuset har tre sovrum, vardagsrum, kök och duschrum. Effektiv kamin finns installerad och stora fönsterpartier gör att känslan av att vara nära naturen infinner sig både ute som inne. På tomten finns en uppskattad vedeldad bastutunna, vedbod och förrådsbyggnad. Fjätervålen tilltalar naturälskare med olika intressen då både längdspår, alpin skidåkning, vandringsleder och skoterleder finns nära till hands.

 • Uteplats
Alpinvägen 853 C, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Alpinvägen 853 C

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 195 000 kr
80 m²
5 rum
vån 2/2
3 618 kr/mån
39 938 kr/m²

Toppmodern lägenhet från år 2020 med bra läge på Idre Fjäll, alldeles intill pisten "Dalarnas längsta", längdskidspår och cykelled! Lägenheten är fördelad på två plan med fin utsikt från den egna balkongen mot väst. Här finns 4st sovrum, sällskapsytor, duschrum med bastu och laddplats för elbil vid den egna parkeringsplatsen. Uthyrningsavtal med Idre Fjäll finns.

Särnavägen 122, Särna, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Särnavägen 122

Övrigt
Särna, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 500 000 kr
11 rum
1 079 m² tomt

Fastighet i centrala Särna som är bebyggd med ett 2-planshus med källare. Här finns både boendemöjligheter och affärslokaler samt verkstad. Uppvärmning via bergvärme!

Cygnusvägen 8, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cygnusvägen 8

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 495 000 kr
127 m²
6 rum
695 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli nästa ägare av ett nybyggt fjällhus på Himmelfjäll som stod färdigt år 2022. Huset har en bra, genomtänkt planlösning med effektivt utnyttjad boyta. Här finns två duschrum, fyra sovrum, kök, allrum och två duschrum varav ett med bastu. Elbilsladdare finns! Överlåtes inklusive inventarier, färdigt för att flytta in! Fastigheten har uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll.

 • Uteplats
Orrstigen 3B, Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Orrstigen 3B

Radhus
Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 200 000 kr
93,1 m²
5 rum
1 950 kr/mån
45 113 kr/m²

En oas av modern och naturlig karaktär produceras nu av lokala byggare från Dalarna. Beläget nära både Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll, längdspår, skoterspår & vacker natur är dessa parhus verkligen en plats för återhämtning och friluftsliv året runt. Med högt i tak och stora fönster i kök och vardagsrum välkomnas ljuset in i sociala och öppna ytor. Via en vinkeltrappa når du upp till ett loft med två av de 4 sovrummen samt ett badrum. Under den kyligare delen av året kan du med fördel njuta av en varm och skön bastu efter en aktiv dag innan du landar i soffan framför en härligt sprakande brasa. Ett perfekt boende med alla bekvämligheter du behöver för såväl den lilla som den lite större familjen. Med sin låga avgift genom att bostadsrättsföreningen är obelånad, sitt läge och genomtänkta planlösning är detta hem en unik investering! De veckor du eventuellt inte är på plats finns dessutom goda förutsättningar för uthyrning.

Tomt i Foskros, Foskros, Älvdalens kommun

Tomt i Foskros

Tomt
Foskros, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
250 000 kr
1 384 m² tomt

Obebyggd tomt med rofyllt läge. Möjlighet finns att koppla på vatten från grannfastighet, anslutningsavgift tillkommer. Vattenledning finns på tomten. Här kan man njuta av lugnet, närhet till naturen och fina fiskevatten. Skidspår och skoterleder finns i närområdet. Foskros ligger ca två mil från Idre by med butiker och restauranger samt Idres populära golfbana. Fortsätter man sedan ytterligare en mil nås de två stora skidanläggningarna Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll.

 • Plus
Tomter på Hållstavägen, Bengtsarvet, Sollerön, Mora kommun

Tomter på Hållstavägen, Bengtsarvet

Tomt
Sollerön, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
475 000 kr

På Bengtsarvet, Sollerön finns nu möjlighet att stycka av två tomter om ca 1500 kvm styck. Vatten, avlopp, el och fiber finns i området och kan anslutas mot avgift. Förhandsbesked för byggnation av enplanshus finns. Med detta läge bor man nära Siljan, småbåtshamn och Solleröns generösa utbud av friluftsaktiviteter. Kontakta oss för mer information!

Bergevägen 1, Idre, Älvdalens kommun

Bergevägen 1

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 750 000 kr
263 + 40 m²
2 029 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna charmiga fastighet som ligger centralt i Idre by. I bostadshuset finns två rymliga lägenheter. I uthuslängan på gården finns förutom två mysiga lägenheter även gott om förvaring. Totalt 4 lägenheter som går utmärkta att hyra ut för fastboende eller efter säsong. Här bor du med byns fantastiska butiksutbud precis runt knuten och endast 10 minuter med bil till de alpina anläggningarna.

Hantverkaregatan 12, Mora Centrum, Mora kommun

Hantverkaregatan 12

Villa
Mora Centrum, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
5 495 000 kr
245 + 130 m²
8 rum
1 518 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli nästa ägare av "Rosénska villan" som är belägen med ett av Moras mest centrala lägen. Här finns flera nyttjandealternativ i ett attraktivt läge som sällan försäljs på marknaden. Utöver villan finns dubbelgarage och 15 st parkeringsplatser. Uthyrningsavtal för garage och 8 st parkeringsplatser finns.

 • Plus
Fjätvägen 19, Lillfjäten, Älvdalens kommun

Fjätvägen 19

Villa
Lillfjäten, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 300 000 kr
168 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Hus med skotergarage och härlig uteplats vid sidan av fjällbäcken som rinner förbi i tomtgränsen på baksidan. Fjällvärld i Norra Dalarna har planer på att etablera sig som ett av norra Europas främsta turistmål både sommar som vinter. Närmast alpinanläggning för Lillfjäten är Fjätervålen där det finns stora planer att utveckla både backen, liftsystemet och även utbyggnaden av ett hotell. Idre Fjäll och Himmelfjäll ligger bara ca 20 minuter bort med bil. Från huset tar du skotern direkt ut i naturen och 7 km öster ut ligger Fjällbyn Storfjäten, därifrån kan man ta stora skoterleden upp till Lofsdalen och Härjedalens fjällvärld.

Mitjelåsvägen 9, Noret, Mora kommun

Mitjelåsvägen 9

Villa
Noret, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora
3 395 000 kr
163 m²
5 rum
1 153 m² tomt

Bra planerad villa från år 2020 i Noret - mycket centralt läge, nära till allt! Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till Noretskolan och Norets affärscentrum. Huset har en modern planlösning med generös takhöjd i öppen del med kök & allrum, tre sovrum, två badrum och rymligt loft med möjligheter för flera rum.

 • Plus
 • Uteplats
Grövel-Jakobs väg 7, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Grövel-Jakobs väg 7

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 925 000 kr
1 237 m² tomt

I vackra Grövelsjöns fjällby finns nu en fint belägen tomt till salu. Ett eftertraktat område omgiven av den fantastiska fjällvärlden! I anslutning till Grövelsjöns Fjällby finns vandrings-, skid-, och skoterleder med förbindelse till Grövelsjön, Långfjället och de Norska fjällen. Alldeles i närheten rinner också Grövlan och på promenadavstånd finns Sjöstugan och fjällstationen - STF. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

 • Plus
Orrstigen 5, Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Orrstigen 5

Tomt
Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 600 000 kr
1 263 m² tomt

Populära Fjällbäckens tomtområde i Idre är omgivet av sevärdheter och vildmark, med mycket goda möjligheter till friluftsliv och aktiviteter. Här når Du på några minuter - Idre Fjäll - med hela dess utbud av aktiviteter året runt. Skoterleden passerar precis nedanför området - *Skoter in- skoter out" !!

Copernicusvägen 10, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Copernicusvägen 10

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 900 000 kr
140 + 39 m²
4 rum
798 m² tomt

Nybyggd fjällstuga på Idre Himmelfjäll i området Copernicus! Högt och fint utsiktsläge med närhet till både skidbacke och skoterled. Rymlig storstuga med värmande braskamin och öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för hela familjen med tre sovrum och två duschrum och rymligt garage som nås från huset. Flytta in i ett färdigt hus i Sveriges nyaste skidanläggning! Säljes inkl inventarier. Aldrig varit till uthyrning!

Saturnusvägen 3 Radhus D5, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 Radhus D5

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 000 000 kr
86 m²
5 rum
vån 1
5 596 kr/mån
34 884 kr/m²

Ta chansen att förvärva en helt nyproducerad bostadsrätt i Sveriges yngsta skidanläggning Idre Himmelfjäll. Radhus i två plan som på entréplan inrymmer storstuga/kök i öppen planlösning, duschrum med bastu och hall med bra förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns fyra samlade sovrum samt duschrum. Närhet till alpina backar, längdspår, skoterleder och reception med restaurang. Flytta in redan under vintersäsongen! Goda uthyrningsmöjligheter finns för den som önskar.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Fjällbranten 2, Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fjällbranten 2, Grövelsjön, Älvdalens kommun, bild 2
Fjällbranten 2, Grövelsjön, Älvdalens kommun, bild 3

Fjällbranten 2

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 150 000 kr
1 427 m² tomt

Välkomna till det nya tomtområdet i Grövelsjöfjällen, Övre Storsätern med vackert och fridfullt läge i dalen mellan de svenska och norska fjällen i nordligaste Dalarna. Fint läge mot naturen och med utsikt över fjällen. Dessa tomter har avstyckats med hänsyn till den unika naturen i området, är väl tilltagna storleksmässigt och det är grönområden mellan varje enskild fastighet. Förverkliga drömmen om en egen stuga i snösäkra Grövelsjön! Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomten. Anslutningsavgifter tillkommer VA ca 172 500:- (2022) och ca el 38 125:- (2022). Fiber finns att ansluta i området.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 29