Mäklare Nina Petersson

Nina Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ripgränd 51, Grövelsjön - Lövåsen, Älvdalens kommun

Ripgränd 51

Tomt
Grövelsjön - Lövåsen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

1 600 000 kr

813 m² tomt

I Lövåsens nyaste tomtområde, Lövåsens fjällby, finns nu möjlighet att bli ägare av en tomt med hörnläge. Här erbjuds naturupplevelser och aktiviteter under årets alla årstider. Här finns ett bra utbud av fina skidturer, slalombacke, vandringsleder och skoterleder. Optimalt läge för fjällälskare! Fjällbyn ligger på höjden ovanför den omtyckta Lövåsgården, med Långfjällets naturreservat i ryggen och utsikt mot dom norska fjälltopparna. Området är detaljplanelagt och kommunalt vatten och avlopp kan anslutas. Del av anslutningsavgiften är erlagd.

Ljungstigen 112, Fjätervålen, Älvdalens kommun
  • Tis 11 apr

Ljungstigen 112

Fritidshus
Fjätervålen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

5 250 000 kr

134 m²

6 rum

1 560 m² tomt

Med utmärkt läge i Fjätervålen finns detta rejäla Larssonhus från 2006 med plats för många, 9-12 st bäddar ryms. Bostadshuset har fyra sovrum, badrum med bastu, tre wc och allrum med kök i öppen planlösning. Här bor man endast 100 meter från närmsta lift och Fjätervålens alpina anläggning samt fina preparerade längdskidspår. Skoter kan man åka från den egna tomten med anslutning vidare ut på milslånga skoterleder i fjällvärlden. Förutom bostadshuset finns också varmt dubbelgarage med solceller på taket, skotergarage och friggebod. Gott om plats för skidor, utrustning och skotrar m.m.

  • Plus
  • Uteplats
Östgårdsvägen 18, Idre, Älvdalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östgårdsvägen 18

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

2 395 000 kr

120 m²

5 rum

2 301 m² tomt

Villa i lugnt och barnvänligt område, belägen centralt i Idre by med närhet till förskola, skola, matbutik och service. Elljusspår finns också en kort promenad från villan! Till Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll tar man sig med bil på 10-15 minuter. Två fastigheter ingår i försäljningen, varav en obebyggd tomt som gränsar mot den bebyggda. Snabbt tillträde är möjligt!

  • Uteplats
Nybyggt hus på Lunavägen , Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Nybyggt hus på Lunavägen

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

4 500 000 kr

105 m²

6 rum

610 m² tomt

Nybyggt fritidshus i Merkurius med närhet till barnområde, längdspår och skoterleder. Här finns plats för hela familjen med sociala ytor, fem sovrum samt bastu och braskamin. Idre Himmelfjäll är Sveriges nyaste skidanläggning som växer och utvecklas, läs mer om området på idrehimmelfjall.se. Med bara minuter i bil till Idre by eller upp på Idre Fjäll finns både full service med butiker och restauranger lättillgängligt, såväl som en till stor alpin anläggning med aktiviteter sommar som vinter.

  • Nyproduktion
Saturnusvägen 3 Radhus D5, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 Radhus D5

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

3 295 000 kr

86 m²

5 rum

4 176 kr/mån

38 314 kr/m²

Ta chansen att förvärva en helt nyproducerad bostadsrätt i Sveriges yngsta skidanläggning Idre Himmelfjäll. Radhus i två plan som på entréplan inrymmer storstuga/kök i öppen planlösning, duschrum med bastu och hall med bra förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns fyra samlade sovrum samt duschrum. Närhet till alpina backar, längdspår, skoterleder och reception med restaurang. Flytta in redan under vintersäsongen! Goda uthyrningsmöjligheter finns för den som önskar.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Cygnusvägen 10, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cygnusvägen 10

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

5 300 000 kr

138 m²

5 rum

630 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett nybyggt hus på Himmelfjäll - bara att flytta in! Utsikt mot fjällen och närhet till utförsåkning och serviceområde, lättillgängligt läge! Skidspår och skoterled går nära fastigheten. Interiören består av rymliga sällskapsytor, fyra sovrum och två badrum varav ett med bastu! Himmelfjäll är Sveriges nyaste skidanläggning, läs mer om området på www.idrehimmelfjall.se. Goda hyresintäkter! Kontakta oss för digital visning.

  • Plus
Sjönära tomter , Bäcka, Orsa kommun

Sjönära tomter

Tomt
Bäcka, Orsa kommun
Fastighetsbyrån Mora

850 000 kr

Sjönära tomtområde med fin utsikt mot Orsasjön, ett stenkast från vattnet. Området har idag både fritids - och fast boende och är uppskattat för sitt naturnära och vackra läge mellan byn Våmhus och Orsa. Tomterna säljs med VA till tomtgräns. Bäcka ligger 20 minuters bilresa ifrån Grönklitt med alpin anläggning samt stort utbud för längdskidälskare. Även Mora centrum nås på 20 minuter och till Orsa centrum är det 10 minuters bilväg. Utgångspris 850 000 kr - 1 250 000 kr. Välkommen att kontakta oss för visning på plats!

Skvattramsvägen 12, Morkarlby, Mora kommun

Skvattramsvägen 12

Villa
Morkarlby, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

4 495 000 kr

165 m²

6 rum

1 033 m² tomt

Mycket fint enplanshus i vinkel som byggdes år 2008 med genomtänkt planlösning och flertalet härliga uteplatser. Trädgården är välplanerad med gräsytor och fina stenläggningar. Här finns både körsbär, äppel och päronträd. Utöver bostadshuset finns även garage, carport, stort förråd och isolerad lekstuga/gäststuga. Huset är beläget i Morkarlby med gångavstånd till förskola, skola F9, Ica-butik och skogsområde med promenad & löpspår. Även Mora centrum finns på promenadavstånd.

  • Uteplats
Cassiopejavägen 6, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cassiopejavägen 6

Tomt
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

1 800 000 kr

1 256 m² tomt

Tomt med högt, fint läge i området Merkurius med vacker fjällutsikt och nära nerfarten Fjälljätten och Fjälljättsliften. Stor tomt och generös byggrätt! Området erbjuder ett stort aktivitetsutbud för dig som gillar natur och friluftsliv. Här finns något för dom flesta naturälskarna! Från området går skoterleder som tar dig ut på SONDS:s milsvida ledsystem i fjällvärlden, hundspann, fina längdskidspår och vandringsstråk.

Grövelsjövägen 394, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Grövelsjövägen 394

Fritidshus
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

2 495 000 kr

73 m²

4 rum

1 501 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet bebyggd med två stugor i Storsätern, endast ca 3 km från Grövelsjöns Fjällstation. Stugorna har använts för uthyrning, goda möjligheter finns för att fortsätta att hyra ut båda eller ha en stuga själv och hyra ut den andra. Det finns inget tecknat uthyrningsavtal idag. Stugorna inrymmer tre sovrum vardera och två duschrum. Här finns någonting för alla året runt såsom vandringsleder, skoterleder, skidspår, utförsåkning och fina fiskevatten.

Blomsterjotvägen 23, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Blomsterjotvägen 23

Fritidshus
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

3 700 000 kr

80 m²

4 rum

2 134 m² tomt

Välkommen till ett helt nybyggt hus i vackra Grövelsjöområdet. Välplanerad interiör, rymlig storstuga med öppen planlösning mot kök och matplats. Braskamin och utgång till altan. Tre samlade sovrum, duschrum med bastu och tvättmaskin. Enhetligt inrett med smakfulla materialval och golvvärme i hela huset. Naturskönt läge bara några kilometer från Grövelsjöns fjällstation. Här finns någonting för alla året runt såsom vandringsleder, skoterleder, skidspår, utförsåkning och fina fiskevatten.

Tomt i Kråkberg, Kråkberg, Mora kommun

Tomt i Kråkberg

Tomt
Kråkberg, Mora kommun
Fastighetsbyrån Mora

975 000 kr

4 072 m² tomt

Fastighet med tre delområden, varav en fin tomt efter Näsuddsvägen i Kråkberg med positivt förhandsbesked för byggnation. Här finns möjlighet att uppföra sitt drömboende med närhet till fin badstrand vid Orsasjön, strövområden i skogen bakom, cykelväg till centrala Mora och Bjäkenbackens skola. Utöver denna tomt finns delområde vid infarten till Kråkbergsvägen och i Spjutmo. Se kartor under bilder och dokument.

Gommos väg Tomt, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Gommos väg Tomt

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

800 000 kr

2 891 m² tomt

Forma ditt eget drömboende och bygg nytt i naturskön miljö med närhet till fjällen. Tomten ligger med skyddat läge med skogen inpå. Positivt förhandsbesked finns beviljat tidigare, se information under dokument och länkar. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer, kommunalt V/A finns i tomtgräns. Kliv i skidspåren nedanför tomten eller ta skotern ut på preparerad led. Grövelsjön erbjuder också Grövelfjäll, flera vandringsleder och fina fiskevatten.

Valters väg 5, Idre Gränjesåsvallen, Älvdalens kommun

Valters väg 5

Tomt
Idre Gränjesåsvallen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre

1 250 000 kr

1 115 m² tomt

Nedanför Idre Fjälls norrsida finns ett nyare tomtområde med naturskönt läge. Gränjesåsvallen är en äldre välbelägen fäbod mellan Städjan och Idre fjäll med närhet till storslagna vyer och vackra fjäll. Ett perfekt område för dig som gillar variationen och allt som naturen har att erbjuda med närhet till längdspår, vandringsleder, fiske och med förbindelse till Idre fjälls anläggning med alpina backar och fina cykelleder. Enligt detaljplan får 1/8-del av tomten bebyggas.

Visar alla 14