Mäklare Lisa Fritz

Lisa Fritz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Urban Hjärnes väg 7, Centrum, Motala kommun

Urban Hjärnes väg 7

Lägenhet
Centrum, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 950 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/5
4 088 kr/mån
20 103 kr/m²

Denna välrenoverade bostadsrätt erbjuder en bekväm och modern livsstil mitt i centrala Motala. Med fyra rum och kök har du gott om utrymme för att skapa ditt drömhem efter dina behov! När du kliver in möts du av en stilren design och fina parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden. Det nedsänkta taket i vardagsrummet med ledslinga skapar ett behagligt och inbjudande intryck. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med flera skjutgarderober samt mycket plats besparas av de skjutbara innerdörrarna. Föreningen är mycket stabil och ekonomin är välskött vilket avspeglas på den låga avgiften!

Mässinggatan 11, null, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mässinggatan 11

Villa
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 995 000 kr
120 + 135 m²
4 rum
961 m² tomt

Detta generösa hus erbjuder en imponerande boarea på 120 kvadratmeter och en biarea på 135 kvadratmeter. Med en nyligen installerad luft/vattenvärmepump från 2020, kan du förvänta dig både komfort och energieffektivitet i detta hem. Det finns även en luftvärmepump. Detta enplanshus med källare är perfekt för dig som söker det ultimata hemmet med gott om utrymme för familjen. Mässinggatan 11 ligger i ett område som passar både den aktiva familjen och den som söker lugn och ro. Med närhet till natursköna områden, skolor och bra kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen!

Järnvägsgatan 3C, null, Vadstena kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 3C

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
2 763 kr/mån
10 972 kr/m²

En bostadsrätt i Vadstena, belägen i det gamla mejeriet, erbjuder en bekväm och modern boendemiljö! Lägenheten i Gamla Mejeriet är omsorgsfullt renoverad och har bevarat de vackra valvade fönstren, vilket ger ett unikt och autentiskt utseende. Besiktningsprotokoll finns bland Dokument och Länkar. Varmt välkommen att meddela ditt intresse!

Strandvägen 13B, 1 vån, Nedre Holm, Motala kommun

Strandvägen 13B, 1 vån

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 050 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1/3
4 512 kr/mån
25 593 kr/m²

Drömmer du om att bo i en trea med en fantastisk utsikt över Strömmen? Från alla fönster i bostaden kan du njuta av en hisnande utsikt över Strömmen. Oavsett om du sitter i vardagsrummet, sovrummet eller köket kommer du att ha en fantastisk vy som skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Vill du också ha en lyxig bostadsrätt på första våningen? Här är din chans till ett öppet och ljust boende som totalrenoverades varsamt och stilfullt år 2020. Bostaden är belägen nära centrum och pendelstationen. Ta denna sällsynta chans och förvärva en riktig pärla vid Strömmen!

Borgmästaretorget 1C, null, Motala kommun

Borgmästaretorget 1C

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
495 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 033 kr/mån
14 776 kr/m²

Här har vi en hemtrevlig lägenhet med balkong där man kan sitta och njuta soliga mornar med en varm kopp i handen. Bostaden är genomgående i gott skick och har en bra planlösning bestående av kök, vardagsrum och sovrum! Välkommen till ett ljust boende med bra avgift!

  • Balkong
Egna Hemsvägen 7, null, Motala kommun

Egna Hemsvägen 7

Villa
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 495 000 kr
126 + 82 m²
1 023 m² tomt

Detta välvårdade hus är en pärla som har genomgått regelbundna renoveringar för att upprätthålla en modern standard. Den fina interiören inkluderar ett rymligt kök med anslutande matrum, som erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär. Den fantastiska inglasade altanen och trallen/uteplatsen skapar en smidig övergång mellan inomhus- och utomhusliv. Med taket renoverat 2018 och tämligen nya fönster i aluminium/trä har du en pålitlig och fin exteriör. Välkommen!

Timmermansgatan 10, null, Motala kommun

Timmermansgatan 10

Radhus
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 250 000 kr
129 m²
4 rum
5 800 kr/mån
17 442 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt med centralt läge i Motala och med närhet till den vackra Vätternpromenaden. Detta bostadsrättsradhus har ett privilegierat hörnläge vilket ger dig en känsla av extra ljus och rymd. Det som sätter denna bostad i en klass för sig är den sociala tomten som omger boendet. Här finner du en mysig grillhörna som bjuder till trevliga sommarkvällar med vänner och familj. Tomten har tillräckligt med utrymme för olika möblemang vilket ger dig möjlighet att skapa din egen avkopplande oas. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Riddargatan 2E, 3 vån, Vadstena, Vadstena kommun

Riddargatan 2E, 3 vån

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
555 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 628 kr/mån
13 373 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och högt belägna etta i den välmående föreningen HSB Brf Vasallen. Här får du en bostad med bland annat ett ljust och rymligt kök, helkaklat badrum, gott om förvaring och en härlig fransk balkong. Utsikt över föreningens lummiga bakgård som erbjuder grillningsmöjligheter. Lugnt område där en mycket kort promenad tar dig till centrala Vadstena. Välkommen att boka in dig på visning!

Magnus Erikssons väg 12B, null, Vadstena kommun
Magnus Erikssons väg 12B, null, Vadstena kommun, bild 2
Magnus Erikssons väg 12B, null, Vadstena kommun, bild 3

Magnus Erikssons väg 12B

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
2 663 kr/mån
9 297 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet på Magnus Erikssons väg 12B. Vardagsrummet och köket är rymligt och skapar en vidsträckt känsla. Bra förvaringsmöjlighet i lägenhetens klädkammare/förråd där du kan förvara kläder och andra ting. Lägenheten är belägen i en bostadsrättsförening med god ordning och med välskötta fastigheter. En god ekonomi råder i föreningen och avspeglas på månadsavgiften. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Premium
Strandvägen 26B, null, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 26B

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 595 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 696 kr/mån
15 714 kr/m²

Välkommen till en bostad där hela familjen får plats och med fönster i tre väderstreck skänks mycket ljus till bostadens ytor. Balkongen ger härliga dagar och kvällar i solen med utsikt mot Motala Ström. Lägenheten har sociala och rymliga ytor i både kök och vardagsrum samt goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens klädkammare och rummens garderober. Njut av ett fungerade boende i ett trygg och välskött förening! Området är lugnt med endast minuter in till Motala centrum samt livsmedelsbutik. Varmt välkommen med ditt intresse!

Godegårdsvägen 27, Godegård, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Godegårdsvägen 27

Villa
Godegård, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
895 000 kr
130 m²
3 rum
4 270 m² tomt

Förmedlingen av objektet är pausat, men lämna gärna ditt intresse så kontaktas du när det återupptas! Välkommen till ett charmigt gult hus beläget på höjden i Godegård, tre mil utanför Motala centrum. Här finns god potential att skapa ditt drömhem med vacker och rymlig trädgård med olika fruktträd, buskar och växthus! Bostaden är försedd med tre sovrum samt socialt vardagsrum och kök. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns bland Dokument & Länkar. Godegård är en lugn plats där ni kan skapa er fina minnen och en naturnära livsstil. Varmt välkommen med ditt intresse!

Visar alla 11