Fastighetsbyrån Motala

Fastighetsbyrån Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vinnerstadsvägen 17 c, null, Motala kommun

Vinnerstadsvägen 17 c

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
795 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/3
3 371 kr/mån
12 823 kr/m²

Fin 3:a på Vinnerstadsvägen 17C till salu! Med god planlösning och balkong blir detta ett mycket härligt boende. Med högt läget på tredje våningen får du en privat känsla. Bostaden har en låg avgift med värme och vatten som ingår. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Kärrtorpsvägen 32, null, Motala kommun

Kärrtorpsvägen 32

Radhus
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
5 233 kr/mån

Visningsfilm finns på detta hemtrevlig bostadsrättsradhus med allt du behöver i ett plan. Ett bekvämt boende med egen trädgård. Inglasad altan med belysning och uteplats på framsidan. Perfekt med carport utanför entrén. Ett bra boende i en trivsam bostadsrättsförening beläget i ett trevligt område.

Östra Rännevallen 5, null, Vadstena kommun

Östra Rännevallen 5

Villa
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 595 000 kr
140 + 13 m²
5 rum
845 m² tomt

Vacker putsad 20-talsvilla belägen bara ett par stenkast från centrala Vadstena och bekvämt gångavstånd till slottet och Klosterkyrkan. 140 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Stort uthus innehållande ett dubbelgarage i enklare standard men även en gästbostad över hela loftet på uthuset, perfekt för generationsboende eller uthyrningsverksamhet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Stallsbergsvägen 3E, Grankulla, Motala kommun
  • Idag kl 11:00

Stallsbergsvägen 3E

Villa
Grankulla, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 195 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
147 m² tomt

Bo billigt i ett eget ägt radhus. Huset som ligger på en hörntomt har ett av de bästa lägena i området med både eftermiddags- och kvällssol på baksidan. Man har heller inga grannar mot baksidan. Huset är i ett mycket bra skick med renoverad fasad på fram- och baksidan samt renoverad altan och balkong. Invändigt är bl.a. kök och badrum helrenoverat samt även elen genomgången och alla rum är jordade. Materialvalen håller hög standard med bl.a. kakelplattor av italiensk marmor. Egen liten lättskött trädgårdstomt med tillhörande förråd. Egen garageplats och egen parkeringsplats tillhör också. Här bor man bra i en god grannsämja där både unga, äldre, föräldrar och barn kan känna sig trygga. Område är mysigt där barnen kan leka fritt. Njut av den fina naturen runt Staffanstorp naturreservat som ligger i närområdet.

  • Plus
Skogsgatan 17, Övre Holm, Motala kommun

Skogsgatan 17

Villa
Övre Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 795 000 kr
70 + 70 m²
5 rum
700 m² tomt

I ett lugnt och trivsamt område ligger denna välskötta tegelvilla. Huset är rymligare än vad man tror då även vinden är inredd. Det som bl.a. är renoverat är 2011 då taket byttes och 2020 monterades nya fönster in på entréplan. Det finns också ett friliggande garage samt så är det en mysig trädgårdstomt. Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Vinnerstadsvägen 20D, null, Motala kommun

Vinnerstadsvägen 20D

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
2 678 kr/mån
13 707 kr/m²

Välkommen till denna bekväma och välkomnande tvåa på populära Vinnerstadsvägen. Köket är nyligen renoverat i jordnära kulör och golvet är enhetligt lagt i stor del av bostaden. Här kan du bara flytta in och känna att du kan landa! Denna bostadsrätt är perfekt för dem som uppskattar en välorganiserad och funktionell boendemiljö. Med närhet till bekvämligheter och en lugn omgivning samt en låg avgift bor du perfekt. Välkommen!

Gustavsviksvägen 79, Gustavsvik, Motala kommun

Gustavsviksvägen 79

Villa
Gustavsvik, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 895 000 kr
83 + 13 m²
3 rum
265 m² tomt

Ett mycket trivsamt och praktiskt 1-plans radhus beläget i Motalas västra delar. Här kan du bo bekvämt utan några trappor som stör. Det är även nära till kommunikationer vilket underlättar vardagen. Du har ett eget friliggande förråd för praktisk förvaring samt en carport och uppställningsplats för bil precis utanför entrén. Det finns även en egen liten lättskött trädgårdstomt.

Norrängsgatan 2C, null, Motala kommun

Norrängsgatan 2C

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
5 886 kr/mån
16 615 kr/m²

Visningsfilm finns på denna fina 4:a rummare som bjuder på en hemtrevlig atmosfär med en vacker jordnära färgskala som skapar en varm känsla. Snyggt golv med höga lister följer i flera av bostadens rum. Med en planlösning som maximerar utrymmet, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan funktion och komfort. Förvaringsmöjligheterna är generösa med flera garderober, detta skapar en välorganiserad vardag. En av höjdpunkterna i denna bostadsrätt är den inglasade balkongen, perfekt för att njuta av utsikten och för att koppla av under alla årstider.

Stockmakaregatan 8, null, Vadstena kommun

Stockmakaregatan 8

Övrigt
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 000 000 kr
220 m²
5 rum
872 m² tomt

Visningsfilm finns på IOGT-NTO fastigheten i Vadstena som är till salu! Söker du en byggnad med egen scen och lokaler därtill är detta fastigheten för dig. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Norra Herrgårdsgatan 57E, Mossen, Motala kommun

Norra Herrgårdsgatan 57E

Lägenhet
Mossen, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
4 956 kr/mån
21 223 kr/m²

Visningfilm - Välkommen till ett snyggt renoverat bostadsrättsradhus i omtyckt område på Norra Herrgårdsgatan. Här är ytskikt renoverade varsamt och köket är noga utvalt. På entrévåningen finns de sociala ytorna samt badrum, på övre plan finns bostadens tre sovrum tillsammans med en wc. Till bostaden hör också en lättskött trädgårdsplätt på baksidan samt härlig altan. Brf Renen är en välskött förening med god sammanhållning. Här finns lediga garageplatser och gott om parkeringar på gatan utanför. Här bor du trivsamt som familj, par eller ensam. Varmt välkommen med ditt intresse!

Fålehagsgränd 6, null, Motala kommun

Fålehagsgränd 6

Villa
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 850 000 kr
150 + 15 m²
7 rum
735,4 m² tomt

Visningsfilm - titta på den! Med utsikt över staden och hamninloppet i Motala finner du denna villa som idag har en bostad på varje våning på 75kvm vardera. Perfekt för generationsboende eller uthyrning, samt en vindsvåning med möjlighet som ytterligare en lägenhet eller förvaring, kanske rentav en källa till flera idéer. Högt läge med grönområdet Fålehagen som en av de närmaste grannarna, med MTB-bana, frisbeegolf samt härliga motionsspår mm.

Johan III väg 8C, null, Vadstena kommun

Johan III väg 8C

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
Pris saknas
102,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 312 kr/mån

Visningsfilm finns på denna markplansvåning med första parkett mot vättern. Exklusivt och representativt boende finner du i denna bostadsrätt om hela 102,5 kvm med bästa läge i Vadstena och med utsikt över Vätterns vågor. Välplanerade kvadratmetrar, fina material och högt till tak med stora fönster ramar in trivselkänslan här. Här finns altaner för att njuta av solnedgången över Vättern. Välkommen att anmäla ditt intresse

  • Uteplats
Urban Hjärnes väg 7, Centrum, Motala kommun

Urban Hjärnes väg 7

Lägenhet
Centrum, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/5
4 088 kr/mån
18 505 kr/m²

Visningsfilm finns på denna välrenoverade bostadsrätt med det mesta gjort och utbytt från 2017 och framåt. Välkommen till en bekväm och modern bostad mitt i centrala Motala med gångavstånd till caféer, restauranger, affärer, den vackra Vätternpromenaden, stadsparken och Motala hamn. Med fyra rum och kök har du gott om utrymme för dina behov! Föreningen är mycket stabil och ekonomin är välskött vilket avspeglas på den låga avgiften!

Spolegatan 8B, null, Motala kommun

Spolegatan 8B

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 648 kr/mån
12 532 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade enrummare med om 39,5 kvadratmeter med balkong som fått ett kosmetiskt lyft. Här bjuds ni på en bostad med högt läge och balkong i soligt sydvästligt läge. Lugnt område med närhet till vackra Motala Ström, fri gatuparkering och fri tillgång till gym i föreningen. Möjlighet att hyra parkering eller garage. En kortare promenad eller cykeltur tar er in till stan eller resecentrum.

  • Balkong
Mässinggatan 11, BERGSÄTTER, Motala kommun

Mässinggatan 11

Villa
BERGSÄTTER, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 995 000 kr
120 + 135 m²
4 rum
961 m² tomt

Detta generösa hus erbjuder en imponerande boarea på 120 kvadratmeter och en biarea på 135 kvadratmeter. Med en nyligen installerad luft/vattenvärmepump från 2020, kan du förvänta dig både komfort och energieffektivitet i detta hem. Det finns även en luftvärmepump. Detta enplanshus med källare är perfekt för dig som söker det ultimata hemmet med gott om utrymme för familjen. Mässinggatan 11 ligger i ett område som passar både den aktiva familjen och den som söker lugn och ro. Med närhet till natursköna områden, skolor och bra kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen!

Järnvägsgatan 3C, null, Vadstena kommun

Järnvägsgatan 3C

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/1
2 763 kr/mån
9 722 kr/m²

En bostadsrätt i Vadstena, belägen i det gamla mejeriet, erbjuder en bekväm och modern boendemiljö! Lägenheten i Gamla Mejeriet är omsorgsfullt renoverad och har bevarat de vackra valvade fönstren, vilket ger ett unikt och autentiskt utseende. Besiktningsprotokoll finns bland Dokument och Länkar. Varmt välkommen att meddela ditt intresse!

Borgmästaregatan 19, Vadstena, Vadstena kommun

Borgmästaregatan 19

Villa
Vadstena, Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 500 000 kr
236 + 100 m²
10 rum
704 m² tomt

På en hörntomt i ett lugnt och trevligt område i Vadstena ligger denna mycket rymliga och pampiga fastighet som har en hög mysfaktor och mycket charm. Detta är ett hus med många möjligheter för en köpare. Idag består huset av 3 st lägenheter. På entréplanet är det två lägenheter på ca 50 kvm vardera som är i princip identiska om 2 rum och kök. På de två övre planen finns en mysig och rymlig etagelägenhet på ca 130 kvm fördelat på 6 rum och kök. Här är det stora öppna ytor i kök och vardagsrum med fönster i flera väderstreck vilket ger ett härligt ljus och som inbjuder till socialt umgänge. Trädgårdstomt med gräsytor för sommarens spel och lek samt ett mysigt inglasat uterum med ett trädäck i anslutning där du kan förlänga sommarhalvåret. Fastigheten passar för dig som går i tankarna att skaffa ett hus för att kunna hyra ut alla tre lägenheterna eller för dig som vill utöka ditt redan befintliga fastighetsbestånd med ytterligare en fastighet. Huset passar även utmärkt för dig som vill nyttja och bo i en lägenhet själv och hyra ut de andra två. Idag är de två mindre lägenheterna på entréplan uthyrda medans den större etagelägenheten på de övre planen nyttjas av säljaren och kommer därmed att bli ledig.

Gästgivarevägen 22, Nykyrka, null, Motala kommun

Gästgivarevägen 22, Nykyrka

Villa
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 495 000 kr
104 + 150 m²
4 rum
864 m² tomt

Välkommen till ett väldigt trevligt och inbjudande hus i sutteräng på Gästgivarevägen 22 belägen på återvändsgata i Nykyrka. Entrévåning med hall, elegant kök och ljust vardagsrum, tre sovrum och badrum. En trappa ned finns hall, gillestuga, ett ytterligare sovrum, toalett och tvättstuga och mycket bra och väl tilltagna förvaringsutrymmen. Anmäl dig till visning så håller vi dig informerad.

Borgmästaretorget 1C, null, Motala kommun

Borgmästaretorget 1C

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
495 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 033 kr/mån
14 776 kr/m²

Här har vi en hemtrevlig lägenhet med balkong där man kan sitta och njuta soliga mornar med en varm kopp i handen. Bostaden är genomgående i gott skick och har en bra planlösning bestående av kök, vardagsrum och sovrum! Välkommen till ett ljust boende med bra avgift!

  • Balkong
Egna Hemsvägen 7, Brunnsvik, Motala kommun

Egna Hemsvägen 7

Villa
Brunnsvik, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 495 000 kr
126 + 82 m²
1 023 m² tomt

Detta välvårdade hus är en pärla som har genomgått regelbundna renoveringar för att upprätthålla en modern standard. Den fina interiören inkluderar ett rymligt kök med anslutande matrum, som erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär. Den fantastiska inglasade altanen och trallen/uteplatsen skapar en smidig övergång mellan inomhus- och utomhusliv. Med taket renoverat 2018 och tämligen nya fönster i aluminium/trä har du en pålitlig och fin exteriör. Välkommen!

Riddargatan 2E, 3 vån, Vadstena, Vadstena kommun

Riddargatan 2E, 3 vån

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
490 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 628 kr/mån
11 807 kr/m²

Titta på visningsfilmen under fliken "Bilder" och varmt välkommen till denna trevliga och högt belägna etta i den välmående föreningen HSB Brf Vasallen. Här får du en bostad med bland annat ett ljust och rymligt kök, helkaklat badrum, gott om förvaring och en härlig fransk balkong. Utsikt över föreningens lummiga bakgård som erbjuder grillningsmöjligheter. Lugnt område där en mycket kort promenad tar dig till centrala Vadstena. Välkommen att boka in dig på visning!

Holmsvägen 49, Holm, Motala kommun

Holmsvägen 49

Villa
Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 395 000 kr
153 + 30 m²
7 rum
1 474 m² tomt

Rymlig villa med ett högt läge med en helt fantastisk utsikt ut över staden och Hårstorpssjön. Huset är större än vad man tror då det är i 1-plan med souterräng. Det övre planet innehåller de sociala umgängesytorna och på det nedre planet finns de privata ytorna så som bl.a. alla sovrum. Ny luft/vattenvärmepump, installerad 2022, ger dig möjlighet till låga driftskostnader. Fiber finns installerat. Husets träfasad är bytt samt målad 2021. Det är även nära till Fålehagens natursköna motions- och strövområde.

Egersundsvägen 14, SOLSÄTTER, Motala kommun

Egersundsvägen 14

Villa
SOLSÄTTER, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 395 000 kr
107 + 59 m²
6 rum
441 m² tomt

Trivsamt och praktiskt hus beläget i ett trevligt och populärt område. Det är nära ner till Varamons underbara sandstrand och även förskolor, skolor och affärer finns på bekvämt avstånd. Huset ligger så att det är eftermiddags- och kvällssol på baksidan. Det är en bra och praktisk planlösning som passar till både små och stora familjer. Liten lättskött trädgårdstomt samt eget garage.

Grävaregatan 8, Dysätter, Motala kommun

Grävaregatan 8

Villa
Dysätter, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
388 m² tomt

Varmt välkomna till en familjevänlig villa på Grävaregatan 8. Ett perfekt boende för familjen som vill ha ett lättskött hus i ett trivsamt område. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning och i vardagsrummet finns även en braskamin som värmer gott. Lättskött trädgårdstomt med soldäck och inglasad altan. Bostadsområdet har allt man behöver i sin närhet såsom skola, barnomsorg, lekpark, flera olika butiker, affärer samt bra kommunikation. Utbudet förenklar livet här.

Kråkstensvägen 4, Ekenäs, Motala kommun

Kråkstensvägen 4

Villa
Ekenäs, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 750 000 kr
137 + 10 m²
4 rum
816 m² tomt

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga villa med souterrängvåning. Huset har ett lugnt och mycket barnvänligt läge med närhet till skola och samt det vackra friluftsområdet Sjöbo-Knäppaviken där man bl.a. kan bada. Härlig planlösning med gott om plats för hela familjen. På övre planet är det stora rum med öppen planlösning för socialt umgänge. Vidare finns det i huset tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Sedan har du även två badrum, bastu, rymlig tvättavdelning samt garage.

Visar 1 - 25 av 28