Fastighetsbyrån Motala

Fastighetsbyrån Motala

Mäklare

Borgmästargatan 37A, null, Vadstena kommun

Borgmästargatan 37A

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala

450 000 kr

44 m²

1 rum

2 194 kr/mån

10 227 kr/m²

Välkommen till en inflyttningsklar ljus lägenhet på tredje våningen, detta är ett bra boende med låg månadsavgift! Stort vardagsrum med möjlighet att skapa en sovalkov och den franska balkongen ger möjlighet att öppna upp! Föreningen är stabil och har god sammanhållning.

Drottninggatan 22E, 2 vån, Centrum, Motala kommun

Drottninggatan 22E, 2 vån

Lägenhet
Centrum, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

525 000 kr

39,5 m²

2 rum

3 440 kr/mån

13 291 kr/m²

En perfekt lägenhet för dig som vill bo bekvämt nära centrum med kort gångavstånd till det mesta du behöver. Bostaden har ett trivsamt kök, renoverat 2016 som är utrustad med diskmaskin. Ljust och öppet vardagsrum med fönster mot stan och sovrum med fönster mot gaveln. Bredband ingår i månadsavgiften! Välkommen till en lägenhet att bara flytta in i!

Sjöbovägen 5, Ekenäs, Motala kommun

Sjöbovägen 5

Villa
Ekenäs, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

2 895 000 kr

149 m²

5 rum

810 m² tomt

Välkommen till en mycket välvårdad trivsam 1-plansvilla i bra skick. Bl.a. så är köket helrenoverat 2021. 2020/2021 så målades huset utvändigt och taket behandlades. Båda badrummen är också renoverade under årens lopp. Huset har en bra och praktisk planlösning som passar för både stora och små familjer. I närområdet finns natursköna promenadstråk i härlig miljö samt nära till badmöjlighet i sjön Boren. Det är inte heller långt till det kulturhistoriska verkstadsområdet med konserter i Lokverkstan, mallbodarna, gott om övriga kulturaktiviteter samt även Göta kanal och slussarna.

Vinnerstadsvägen 17B, null, Motala kommun

Vinnerstadsvägen 17B

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

895 000 kr

62 m²

3 rum

3 107 kr/mån

14 435 kr/m²

Nu är denna fina trea på Vinnerstadsvägen 17B till salu! Med god planlösning och balkong blir detta ett mycket härligt boende. Med det fina höga läget på tredje våningen får du en privat känsla. Bostaden har en låg avgift med värme och vatten som ingår. Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

Magnus Erikssons väg 10A, null, Vadstena kommun

Magnus Erikssons väg 10A

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala

795 000 kr

74 m²

3 rum

3 157 kr/mån

10 743 kr/m²

På Magnus Erikssons väg finns nu denna härliga trea ute till försäljning! Lägenheten har två sovrum med god storlek och ett vardagsrum som har många olika möbleringsalternativ. Det finns även gott om förvaringsmöjlighet i klädkammare samt källarförråd och matkällarförråd. Genom vardagsrummet kommer du ut på den inglasade balkongen som förlänger säsongen vår och höst. Här kommer dina pelargoner trivas! Lägenheten är belägen i en bostadsrättsförening med god ordning och med välskötta fastigheter. En god ekonomi råder i föreningen och avspeglas på månadsavgiften. Varmt välkommen!

Kvarngatan 7C, null, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarngatan 7C

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

1 695 000 kr

104 m²

4 rum

4 141 kr/mån

16 298 kr/m²

Ta detta sällsynta tillfälle att förvärva en välvårdad fyra på Kvarngatan 7C! Denna är belägen på entréplan. Här finns gott om förvaringsutrymmen och rum för olika behov. På baksidan finnes en inglasad altan med tralldäck, här kan du njuta och förlänga utomhussäsongen. Senare i vår kommer även fiber från Telenor och flertalet tv-kanaler ingå i månadsavgiften. Med närhet till livsmedelsbutik, café/bageri och promenadstråk med vackra vyer bor du perfekt! Föreningen har en god sammanhållning och är stabil. Varmt välkommen med ditt intresse!

Vattentornsgatan 30C, Övre Holm, Motala kommun

Vattentornsgatan 30C

Radhus
Övre Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

2 295 000 kr

87 m²

3 rum

460 m² tomt

Med ett lugnt och trivsamt läge på en återvändsgata ligger detta mycket välskötta radhus. Huset har ett högt läge med en helt fantastisk utsikt ut över stan och Hårstorpssjön. Det finns bl.a. två kaklade badrum som båda två är nyrenoverade 2018. Fiber finns indraget. Det är även nära till Fålehagens natursköna motions- och strövområde. Pizzeria samt ombud för dhl/schenker/bring finns på bekvämt promenadavstånd.

Skogalundsgatan 24, BRINKEN, Motala kommun

Skogalundsgatan 24

Villa
BRINKEN, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

2 295 000 kr

110 m²

5 rum

1 083 m² tomt

Strax intill Fålehagens natursköna motions- strövområde ligger denna mycket välskötta villa på en hörntomt. Huset har en bra och praktisk planlösning med bl.a. 4 sovrum. Dränering är utförd 2019 och det finns även fiber indraget. Härlig trädgårdstomt med uteplats. Garage finns i källaren. Friliggande redskapsförråd för praktisk förvaring.

Klosterledsgatan 29 D, null, Vadstena kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klosterledsgatan 29 D

Lägenhet
Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala

1 800 000 kr

113,6 m²

3 rum

7 020 kr/mån

15 845 kr/m²

Ett stenkast från Vadstena Centrum ligger mysiga föreningen BRF Birgitta 13. Här är ett mysigt bostadsrättsradhus till salu med egen trädgård och balkong. Du har din egen parkering med carport precis utanför dörren. Bra planlösning med sociala ytor på entrévåningen och den mer privata sfären på övervåningen med de två större sovrummen, badrum och klädkammare. Det är ett lugnt område med härlig grön miljö och föreningen har god sammanhållning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sahlingatan 13, 3 vån, Björkelund, Motala kommun

Sahlingatan 13, 3 vån

Lägenhet
Björkelund, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

795 000 kr

55,4 m²

2 rum

3 733 kr/mån

14 350 kr/m²

På tredje våningen i Stjärnhusen hittas denna rymliga tvårummare med finstämda rum och härlig takhöjd. Lägenheten är ljus och lättmöblerad med fina detaljer såsom fiskbensparkett i vardagsrummet och ett personligt inrett kök. Härlig balkong där man får njuta av eftermiddags- & kvällssol. Bostaden ligger i ett mycket lugnt och omtyckt bostadsområde. Ett smart boende där mycket ingår i avgiften, hushållsel, bredband och parkeringsplats.

Godegårdsvägen 27, Godegård, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Godegårdsvägen 27

Villa
Godegård, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

995 000 kr

130 m²

4 270 m² tomt

Välkommen till ett charmigt gult hus beläget på höjden i Godegård, tre mil utanför Motala centrum. Här finns god potential att skapa ditt drömhem med vacker och rymlig trädgård med olika fruktträd, buskar och växthus! Bostaden är försedd med tre sovrum samt socialt vardagsrum och kök. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns bland Dokument & Länkar. Godegård är en lugn plats där ni kan skapa er fina minnen och en naturnära livsstil. Varmt välkommen med ditt intresse!

Borgmästaretorget 3B, 1 vån, Lasarettsområdet, Motala kommun

Borgmästaretorget 3B, 1 vån

Lägenhet
Lasarettsområdet, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

475 000 kr

37 m²

1 rum

2 289 kr/mån

12 838 kr/m²

Här har ni möjligheten att bo bekvämt i en trivsam lägenhet på första våningen. Perfekt läge med ett kort promenadavstånd till stadskärnan och resecentrum för en pendlare. Ljust vardagsrum kombinerat sovrum med härlig fransk balkong. Skönt med ett riktigt kök och tillgång till den gemensamma gården med uteplats, perfekt att kunna nyttja sommartid. En trygg och bra bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Bredband och tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Raka gatan 5, BERGSÄTTER, Motala kommun

Raka gatan 5

Villa
BERGSÄTTER, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

2 995 000 kr

159 m²

6 rum

863 m² tomt

Med ett lugnt och fridfullt läge i populära Bergsätter ligger denna rymliga villa som har en mycket bra och praktisk planlösning. Det finns även flera bra och användbara biutrymmen mellan hus och garage. Perfekt för olika slags hobbys. Vidbyggt garage samt en lättskött trädgårdstomt som till stora delar består av gräsytor.

Smart Yta etapp 3, null, Motala kommun

Smart Yta etapp 3

Övrigt
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala

999 000 kr

72 m²

1 rum

Efter 47 sålda Smart Yta kommer här ytterligare en möjlighet för dig som söker plats för förvaring, lager eller produktionslokal med äganderätt då 28 nya Smart Yta ska byggas. Du äger ditt eget industriradhus i det unika konceptet Smart Yta, ingen hyra att betala. Det friköpta industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm och finns i två olika höjder beroende på ditt behov, antingen ca 6 meter eller ca 8 meter till nock, oavsett vilken höjd du väljer så finns det möjlighet att bygga ett entresolplan på minst ca 25 kvm. Kommunalt V/A, Avlopp med gemensam oljeavskiljare och förberett för t ex pentry, dusch och WC.

Visar alla 14