Mäklare Niklas Gustavsson

Niklas Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stallsbergsvägen 3E, Grankulla, Motala kommun
  • Sön 3 mar kl 11:00

Stallsbergsvägen 3E

Villa
Grankulla, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 195 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
147 m² tomt

Bo billigt i ett eget ägt radhus. Huset som ligger på en hörntomt har ett av de bästa lägena i området med både eftermiddags- och kvällssol på baksidan. Man har heller inga grannar mot baksidan. Huset är i ett mycket bra skick med renoverad fasad på fram- och baksidan samt renoverad altan och balkong. Invändigt är bl.a. kök och badrum helrenoverat samt även elen genomgången och alla rum är jordade. Materialvalen håller hög standard med bl.a. kakelplattor av italiensk marmor. Egen liten lättskött trädgårdstomt med tillhörande förråd. Egen garageplats och egen parkeringsplats tillhör också. Här bor man bra i en god grannsämja där både unga, äldre, föräldrar och barn kan känna sig trygga. Område är mysigt där barnen kan leka fritt. Njut av den fina naturen runt Staffanstorp naturreservat som ligger i närområdet.

  • Plus
Skogsgatan 17, Övre Holm, Motala kommun

Skogsgatan 17

Villa
Övre Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 795 000 kr
70 + 70 m²
5 rum
700 m² tomt

I ett lugnt och trivsamt område ligger denna välskötta tegelvilla. Huset är rymligare än vad man tror då även vinden är inredd. Det som bl.a. är renoverat är 2011 då taket byttes och 2020 monterades nya fönster in på entréplan. Det finns också ett friliggande garage samt så är det en mysig trädgårdstomt. Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Gustavsviksvägen 79, Gustavsvik, Motala kommun

Gustavsviksvägen 79

Villa
Gustavsvik, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
1 895 000 kr
83 + 13 m²
3 rum
265 m² tomt

Ett mycket trivsamt och praktiskt 1-plans radhus beläget i Motalas västra delar. Här kan du bo bekvämt utan några trappor som stör. Det är även nära till kommunikationer vilket underlättar vardagen. Du har ett eget friliggande förråd för praktisk förvaring samt en carport och uppställningsplats för bil precis utanför entrén. Det finns även en egen liten lättskött trädgårdstomt.

Mässinggatan 11, BERGSÄTTER, Motala kommun

Mässinggatan 11

Villa
BERGSÄTTER, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 995 000 kr
120 + 135 m²
4 rum
961 m² tomt

Detta generösa hus erbjuder en imponerande boarea på 120 kvadratmeter och en biarea på 135 kvadratmeter. Med en nyligen installerad luft/vattenvärmepump från 2020, kan du förvänta dig både komfort och energieffektivitet i detta hem. Det finns även en luftvärmepump. Detta enplanshus med källare är perfekt för dig som söker det ultimata hemmet med gott om utrymme för familjen. Mässinggatan 11 ligger i ett område som passar både den aktiva familjen och den som söker lugn och ro. Med närhet till natursköna områden, skolor och bra kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen!

Borgmästaregatan 19, Vadstena, Vadstena kommun

Borgmästaregatan 19

Villa
Vadstena, Vadstena kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 500 000 kr
236 + 100 m²
10 rum
704 m² tomt

På en hörntomt i ett lugnt och trevligt område i Vadstena ligger denna mycket rymliga och pampiga fastighet som har en hög mysfaktor och mycket charm. Detta är ett hus med många möjligheter för en köpare. Idag består huset av 3 st lägenheter. På entréplanet är det två lägenheter på ca 50 kvm vardera som är i princip identiska om 2 rum och kök. På de två övre planen finns en mysig och rymlig etagelägenhet på ca 130 kvm fördelat på 6 rum och kök. Här är det stora öppna ytor i kök och vardagsrum med fönster i flera väderstreck vilket ger ett härligt ljus och som inbjuder till socialt umgänge. Trädgårdstomt med gräsytor för sommarens spel och lek samt ett mysigt inglasat uterum med ett trädäck i anslutning där du kan förlänga sommarhalvåret. Fastigheten passar för dig som går i tankarna att skaffa ett hus för att kunna hyra ut alla tre lägenheterna eller för dig som vill utöka ditt redan befintliga fastighetsbestånd med ytterligare en fastighet. Huset passar även utmärkt för dig som vill nyttja och bo i en lägenhet själv och hyra ut de andra två. Idag är de två mindre lägenheterna på entréplan uthyrda medans den större etagelägenheten på de övre planen nyttjas av säljaren och kommer därmed att bli ledig.

Egna Hemsvägen 7, Brunnsvik, Motala kommun

Egna Hemsvägen 7

Villa
Brunnsvik, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
3 495 000 kr
126 + 82 m²
1 023 m² tomt

Detta välvårdade hus är en pärla som har genomgått regelbundna renoveringar för att upprätthålla en modern standard. Den fina interiören inkluderar ett rymligt kök med anslutande matrum, som erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär. Den fantastiska inglasade altanen och trallen/uteplatsen skapar en smidig övergång mellan inomhus- och utomhusliv. Med taket renoverat 2018 och tämligen nya fönster i aluminium/trä har du en pålitlig och fin exteriör. Välkommen!

Holmsvägen 49, Holm, Motala kommun

Holmsvägen 49

Villa
Holm, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 395 000 kr
153 + 30 m²
7 rum
1 474 m² tomt

Rymlig villa med ett högt läge med en helt fantastisk utsikt ut över staden och Hårstorpssjön. Huset är större än vad man tror då det är i 1-plan med souterräng. Det övre planet innehåller de sociala umgängesytorna och på det nedre planet finns de privata ytorna så som bl.a. alla sovrum. Ny luft/vattenvärmepump, installerad 2022, ger dig möjlighet till låga driftskostnader. Fiber finns installerat. Husets träfasad är bytt samt målad 2021. Det är även nära till Fålehagens natursköna motions- och strövområde.

Egersundsvägen 14, SOLSÄTTER, Motala kommun

Egersundsvägen 14

Villa
SOLSÄTTER, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 395 000 kr
107 + 59 m²
6 rum
441 m² tomt

Trivsamt och praktiskt hus beläget i ett trevligt och populärt område. Det är nära ner till Varamons underbara sandstrand och även förskolor, skolor och affärer finns på bekvämt avstånd. Huset ligger så att det är eftermiddags- och kvällssol på baksidan. Det är en bra och praktisk planlösning som passar till både små och stora familjer. Liten lättskött trädgårdstomt samt eget garage.

Grävaregatan 8, Dysätter, Motala kommun

Grävaregatan 8

Villa
Dysätter, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
388 m² tomt

Varmt välkomna till en familjevänlig villa på Grävaregatan 8. Ett perfekt boende för familjen som vill ha ett lättskött hus i ett trivsamt område. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning och i vardagsrummet finns även en braskamin som värmer gott. Lättskött trädgårdstomt med soldäck och inglasad altan. Bostadsområdet har allt man behöver i sin närhet såsom skola, barnomsorg, lekpark, flera olika butiker, affärer samt bra kommunikation. Utbudet förenklar livet här.

Kråkstensvägen 4, Ekenäs, Motala kommun

Kråkstensvägen 4

Villa
Ekenäs, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 750 000 kr
137 + 10 m²
4 rum
816 m² tomt

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga villa med souterrängvåning. Huset har ett lugnt och mycket barnvänligt läge med närhet till skola och samt det vackra friluftsområdet Sjöbo-Knäppaviken där man bl.a. kan bada. Härlig planlösning med gott om plats för hela familjen. På övre planet är det stora rum med öppen planlösning för socialt umgänge. Vidare finns det i huset tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Sedan har du även två badrum, bastu, rymlig tvättavdelning samt garage.

Godegårdsvägen 27, Godegård, Motala kommun

Godegårdsvägen 27

Villa
Godegård, Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
895 000 kr
130 m²
3 rum
4 270 m² tomt

Förmedlingen av objektet är pausat, men lämna gärna ditt intresse så kontaktas du när det återupptas! Välkommen till ett charmigt gult hus beläget på höjden i Godegård, tre mil utanför Motala centrum. Här finns god potential att skapa ditt drömhem med vacker och rymlig trädgård med olika fruktträd, buskar och växthus! Bostaden är försedd med tre sovrum samt socialt vardagsrum och kök. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns bland Dokument & Länkar. Godegård är en lugn plats där ni kan skapa er fina minnen och en naturnära livsstil. Varmt välkommen med ditt intresse!

Visar alla 11