Mäklare Marcus Spetz

Marcus Spetz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gästgivarevägen 22, Nykyrka, null, Motala kommun

Gästgivarevägen 22, Nykyrka

Villa
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
2 495 000 kr
104 + 150 m²
4 rum
864 m² tomt

Välkommen till ett väldigt trevligt och inbjudande hus i sutteräng på Gästgivarevägen 22 belägen på återvändsgata i Nykyrka. Entrévåning med hall, elegant kök och ljust vardagsrum, tre sovrum och badrum. En trappa ned finns hall, gillestuga, ett ytterligare sovrum, toalett och tvättstuga och mycket bra och väl tilltagna förvaringsutrymmen. Anmäl dig till visning så håller vi dig informerad.

Ostdalsgatan 54A, null, Motala kommun

Ostdalsgatan 54A

Lägenhet
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
775 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 470 kr/mån
15 816 kr/m²

Jättefin lägenhet som genomgående har renoverats under 2014. WC/Dusch renoverat -05/06 med egen tvättmaskin. Rymlig inglasad balkong i sydvästläge. Här ingår allt i avgiften - även el och bredband! Bra förening med tillgång till gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, bastu m.m. Stort vindsförråd och även ett källarförråd.

Kungsvägen 42A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Kungsvägen 42A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 223 kr/mån
11 842 kr/m²

Visningsfilm att titta på! Attraktiv gavel 3:a med eldstad i form av en murad öppen spis belägen en trappa upp och där "allt" ingår i månadsavgiften inkl hushållsel. Balkong med västerläge. Diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheten har fått nya fönster 2020, stambytt duschrum 2003. Här bor du med ett bra läge nära både serviceutbud och kommunikationer med buss / tåg. Det är endast några få minuters gångväg till resecentrum.

Smart Yta etapp 3, null, Motala kommun

Smart Yta etapp 3

Övrigt
Motala kommun
Fastighetsbyrån Motala
999 000 kr
72 m²
1 rum

Efter 47 sålda Smart Yta kommer här ytterligare en möjlighet för dig som söker plats för förvaring, lager eller produktionslokal med äganderätt då 28 nya Smart Yta ska byggas. Du äger ditt eget industriradhus i det unika konceptet Smart Yta, ingen hyra att betala. Det friköpta industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm och finns i två olika höjder beroende på ditt behov, antingen ca 6 meter eller ca 8 meter till nock, oavsett vilken höjd du väljer så finns det möjlighet att bygga ett entresolplan på minst ca 25 kvm. Kommunalt V/A, Avlopp med gemensam oljeavskiljare och förberett för t ex pentry, dusch och WC.

Trehörna Wärdshus 1, null, Ödeshögs kommun

Trehörna Wärdshus 1

Villa
Ödeshögs kommun
Fastighetsbyrån Mjölby
Pris saknas
1 300 m²
4 710 m² tomt

Prissänkt! Fastigheten Trehörna 1:26 som idag drivs som Trehörna Wärdshus, Hotell & Konferens är till salu! Belägen på sjötomt med egen strand finner du denna fastighet där möjligheterna är många oavsett om du vill använda den till. Oavsett om du önskar en fastighet för t ex hotell och vandrarhemsverksamhet, HVB-hem, bygga om till flerfamiljshus, återigen låta det bli ett asylboende som det var 2015 och 2016. Kanske en privatbostad där familjen, släkten och vänner kan träffas.

Visar alla 5