Fastighetsbyrån Munkedal

Fastighetsbyrån Munkedal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagarne Ringväg 3, Möe, Munkedals kommun

Hagarne Ringväg 3

Villa
Möe, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 195 000 kr
148 + 69 m²
7 rum
1 109 m² tomt

En väl uppdaterad och familjevänlig funkisvilla om hela 217 kvadratmeter fördelade på två plan samt källare. Flera viktiga och praktiska renoveringar är utförda så som tak, fönster och dränering. Hagarne Ringväg är beläget i ett lugnt och trevligt område på väg upp mot Korpås och Möe kapell. Här bor man med naturen nära inpå men också på ett lagom avstånd från centrum, skola och affärer. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Lyckevägen 3, Stale, Munkedals kommun

Lyckevägen 3

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 200 000 kr
80 + 5 m²
4 rum
1 150 m² tomt

På Lyckevägen 3 i Munkedal finns denna trivsamma och välplanerade villa om fyra rum och kök fördelat på 80 kvm. I entréplan finner du hall, badrum, kök och allrum med kamin. Övre plan inrymmer möblerbar hall, och två sovrum samt rum för klädvård med garderober samt en inbyggd förvaringslösning. Härifrån nås även balkongen. Bostaden värms upp med luft/luft - värmepump och direktverkande el. Vänligen observera att kaminen är belagd med nyttjandeförbud på grund av att den inte använts de de senaste åren och behöver en brandsyn innan användning. Fiber finns. På tomten finns utrymme för plantering och odling och här finns även en förrådsbyggnad med plats till förvaring av till exempel trädgårdsredskap med mera. Bostadsbyggnaden är besiktad av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

Stalevägen 40, Stale, Munkedals kommun

Stalevägen 40

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 495 000 kr
79 + 49 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Stalevägen 40 och detta 1½-plansvilla med källare som uppfördes under 1939. Fastigheten erbjuder en rymlig altan med sol hela dagen, uterum samt en iordningställd källare som nyttjats både som sovrum och salong. Stale erbjuder ett naturnära boende men samtidigt nära till skola, service och kommunikationer. Fiber finns installerat! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Nygatan 2B, Dingle, Munkedals kommun

Nygatan 2B

Lägenhet
Dingle, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
350 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 100 kr/mån
5 645 kr/m²

Välkommen till Nygatan i Dingle och denna 2:a om 62 kvm. Bostaden är belägen en halvtrappa upp och inrymmer hall, badrum, kök, sovrum och allrum med utgång till balkong. Bostadsrättsföreningen är centralt belägen i Dingle med närhet till både centrum, skola och förskola samt kommunikation med buss och tåg. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Myrbottenvägen 15, Stale, Munkedals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Myrbottenvägen 15

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 250 000 kr
108 + 68 m²
4 rum
859 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att få bli den nya ägaren till Myrbottenvägen 15, på Stale. Området är ett lugnt och trivsamt område med både förskola och skola endast en kort promenad från fastigheten. Här finns också natur, motionspår och utegym alltid när till hands. Huset, som uppfördes år 1961 har varit inom samma ägo sedan 1968. Bostadens värmesystem har uppdaterats till luft/vatten-värmepump men har i övrigt ett renoveringsbehov sett till att de flesta byggnadsdelar hunnit att bli till åren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Hede-Bön 27, Kärnsjön, Munkedals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hede-Bön 27

Fritidshus
Kärnsjön, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 900 000 kr
63 m²
3 rum
1 795 m² tomt

Välkommen till Hede-Bön och denna otroligt vackert belägna fritidsbostad vid Kärnsjön! Fastigheten är belägen längst ut på en udde vilket ger en ostörd miljö och en direkt närhet till sjön. Då huset är vinterbonat inbjuder det till vistelse årets alla årstider och du blir inte begränsad till att använda fritidshuset enbart på sommarhalvåret. Det finns alltid något att njuta av oavsett om du föredrar båtturer under sommaren eller höstpromenader i skogen. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

Skolvägen 3, null, Munkedals kommun

Skolvägen 3

Villa
Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 995 000 kr
128 + 81 m²
5 rum
980 m² tomt

Villa om 128 kvm med trevlig planlösning på Skolvägen i centrala Munkedal. Bostaden uppfördes 1936 och inrymmer tre sovrum och har flera sociala ytor såsom matsal och TV-rum. I trädgården finns en härlig uteplats och en damm med omgivande grönska. Garage med förråd och redskapsbod finns också på tomten. Försäljningen omfattar även den obebyggda tomten nedanför med fastighetsbeteckning Foss 4:17 som mäter ytterligare 1200 kvm.

Stationsgränd 2, Centralt, Munkedals kommun

Stationsgränd 2

Villa
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 700 000 kr
206 + 70 m²
5 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla i centrala Munkedal som bland annat inrymmer tre sovrum, kök och allrum i öppen planlösning och dessutom ett härligt poolrum med inomhuspool! Bostaden har hela 206 kvm boarea fördelat på två våningsplan, varav ett i soutteräng, med flera sociala ytor att umgås på både inomhus och utomhus; Den insynsskyddade stenlagda uteplatsen utanför poolrummet ger utrymme för härligt poolhäng under sommaren, och på altanen på bostadens ena sida kan Du istället svalka dig i skuggan som taket över altanen ger. För den trädgårdsintresserade finns flertalet unika växter på tomten och flera rabatter att påta i.

 • Plus
 • Uteplats
Strömstadsvägen 3A, Dingle, Munkedals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strömstadsvägen 3A

Villa
Dingle, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 695 000 kr
202 + 100 m²
6 rum
1 087 m² tomt

Strömstadsvägen 3A, en rymlig fastighet i centrala Dingle. Här finns möjlighet att anpassa bostadshuset utifrån era behov. Om man bedriver egen verksamhet så inrymmer entréplanet idag två lokaler, för eget bruk eller uthyrning. Om man istället söker ett större bostadshus kan denna del med fördel också göras om till bostadsyta. Det har genomförts flertalet bra renoveringar där den största är den tillbyggnation som utfördes mellan 2016-2018 på husets baksida. Tillbyggnationen inrymmer idag garage, entréhall med trapp till övre planet samt matplats på övre plan. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 2
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 3

Sandbacken 120

Tomt
Klevaskogen, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
600 000 kr
2 597 m² tomt

Går ni i byggtankar och letar efter tomt i lantligt läge men ändå med lite grannar och inte för långt från samhälle och service? Om svaret är ja så vill jag presentera Sandbacken 120. En härlig tomt i fint område med berg och grönska på fastigheten samt en fin stenmur som omsluter den. Här stod det tidigare ett hus som rivits och marken har fyllts upp och jämnats ut. El finns/har funnits men man behöver återansluta. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Faleby 7, null, Munkedals kommun

Faleby 7

Tomt
Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
800 000 kr
1 030 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt på Faleby, med direkt närhet till Munkedals hamn! På Faleby bor man med ett gott läge och har närhet till både natur och Saltkällefjorden, som är en förgrening av Gullmarn. I området finns såväl sommarstugor som året runt - bostäder. Fastigheten har del i gemensamhetsanläggning avseende väg samt är ett av fem hushåll som kommer ha gemensam avloppsanläggning. Avloppsledning är draget fram till tomtgräns. Varmt välkommen med Er intresseanmälan!

Stationsvägen 4, Centralt, Munkedals kommun

Stationsvägen 4

Övrigt
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 500 000 kr
200 + 90 m²
10 rum
1 156 m² tomt

Nu presenterar vi detta trevliga hyreshus i centrala Munkedal. Fastigheten fördelas idag på två lokaler och tre lägenheter. Lokalerna återfinns i källarplanet med skyltfönster ut mot Stationsvägen. De två större lägenheterna ligger i var sitt plan och den tredje är en källerlägenhet men egen ingång från sidan av huset. Källarlägenheten är den enda som idag är vakant. Fastigheten som är belägen endast ett stenkast från torget ger utmärkta förutsättningar för såväl lägenheter och lokaler. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Tegelverksvägen 1, Lilla Foss, Munkedals kommun

Tegelverksvägen 1

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Välkommen till Tegelverket! Kontakta oss för att ta del av en inspelad visning på plats. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast EN enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi presenterar här Bohuslänsvillans fina parhus där du kan vara med och påverka materialvalen. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Invändiga bilder som finns i annonsen är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
BohuslänsVillan, Lilla Foss, Munkedals kommun

BohuslänsVillan

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
fr. 3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Bohuslänsvillan har utökat sitt område. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast en enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi har nu glädjen att få presentera att Bohuslänsvillans fina parhus kommer byggas på fler tomter i området. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Bilderna som finns är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14