Mäklare Peter Bjurström

Peter Bjurström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyröd 20, Nyröd - Skaveröd, Munkedals kommun

Nyröd 20

Villa
Nyröd - Skaveröd, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
295 000 kr
69 m²
3 rum
2 942 m² tomt

Vi presenterar nu denna charmiga fastighet i enskilt läge ett stenkast från Nyrödsjön i Munkedal. Bostaden har av nuvarande ägare nyttjats som permenantbostad men lämpar sig såklart även fint för den som söker fritidsbostad. Byggnaderna på fastigheten har ett eftersatt underhåll och omfattande renoveringsbehov föreligger. Nyröd är ett område utanför Munkedals centralare delar, längs vägen upp mot Hedekas. Sjön som är är belägen här ligger mellan Skaveröd och Nyröd. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att ta del av en inspelad digital visning av fastigheten. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Hagarne Ringväg 3, Möe, Munkedals kommun

Hagarne Ringväg 3

Villa
Möe, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 195 000 kr
148 + 69 m²
7 rum
1 109 m² tomt

En väl uppdaterad och familjevänlig funkisvilla om hela 217 kvadratmeter fördelade på två plan samt källare. Flera viktiga och praktiska renoveringar är utförda så som tak, fönster och dränering. Hagarne Ringväg är beläget i ett lugnt och trevligt område på väg upp mot Korpås och Möe kapell. Här bor man med naturen nära inpå men också på ett lagom avstånd från centrum, skola och affärer. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Stalevägen 40, Stale, Munkedals kommun

Stalevägen 40

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 495 000 kr
79 + 49 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Stalevägen 40 och detta 1½-plansvilla med källare som uppfördes under 1939. Fastigheten erbjuder en rymlig altan med sol hela dagen, uterum samt en iordningställd källare som nyttjats både som sovrum och salong. Stale erbjuder ett naturnära boende men samtidigt nära till skola, service och kommunikationer. Fiber finns installerat! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Myrbottenvägen 15, Stale, Munkedals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Myrbottenvägen 15

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 250 000 kr
108 + 68 m²
4 rum
859 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att få bli den nya ägaren till Myrbottenvägen 15, på Stale. Området är ett lugnt och trivsamt område med både förskola och skola endast en kort promenad från fastigheten. Här finns också natur, motionspår och utegym alltid när till hands. Huset, som uppfördes år 1961 har varit inom samma ägo sedan 1968. Bostadens värmesystem har uppdaterats till luft/vatten-värmepump men har i övrigt ett renoveringsbehov sett till att de flesta byggnadsdelar hunnit att bli till åren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Strömstadsvägen 3A, Dingle, Munkedals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strömstadsvägen 3A

Villa
Dingle, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 695 000 kr
202 + 100 m²
6 rum
1 087 m² tomt

Strömstadsvägen 3A, en rymlig fastighet i centrala Dingle. Här finns möjlighet att anpassa bostadshuset utifrån era behov. Om man bedriver egen verksamhet så inrymmer entréplanet idag två lokaler, för eget bruk eller uthyrning. Om man istället söker ett större bostadshus kan denna del med fördel också göras om till bostadsyta. Det har genomförts flertalet bra renoveringar där den största är den tillbyggnation som utfördes mellan 2016-2018 på husets baksida. Tillbyggnationen inrymmer idag garage, entréhall med trapp till övre planet samt matplats på övre plan. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 2
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 3

Sandbacken 120

Tomt
Klevaskogen, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
600 000 kr
2 597 m² tomt

Går ni i byggtankar och letar efter tomt i lantligt läge men ändå med lite grannar och inte för långt från samhälle och service? Om svaret är ja så vill jag presentera Sandbacken 120. En härlig tomt i fint område med berg och grönska på fastigheten samt en fin stenmur som omsluter den. Här stod det tidigare ett hus som rivits och marken har fyllts upp och jämnats ut. El finns/har funnits men man behöver återansluta. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Stationsvägen 4, Centralt, Munkedals kommun

Stationsvägen 4

Övrigt
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 500 000 kr
200 + 90 m²
10 rum
1 156 m² tomt

Nu presenterar vi detta trevliga hyreshus i centrala Munkedal. Fastigheten fördelas idag på två lokaler och tre lägenheter. Lokalerna återfinns i källarplanet med skyltfönster ut mot Stationsvägen. De två större lägenheterna ligger i var sitt plan och den tredje är en källerlägenhet men egen ingång från sidan av huset. Källarlägenheten är den enda som idag är vakant. Fastigheten som är belägen endast ett stenkast från torget ger utmärkta förutsättningar för såväl lägenheter och lokaler. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Tegelverksvägen 1, Lilla Foss, Munkedals kommun

Tegelverksvägen 1

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Välkommen till Tegelverket! Kontakta oss för att ta del av en inspelad visning på plats. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast EN enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi presenterar här Bohuslänsvillans fina parhus där du kan vara med och påverka materialvalen. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Invändiga bilder som finns i annonsen är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
BohuslänsVillan, Lilla Foss, Munkedals kommun

BohuslänsVillan

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
fr. 3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Bohuslänsvillan har utökat sitt område. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast en enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi har nu glädjen att få presentera att Bohuslänsvillans fina parhus kommer byggas på fler tomter i området. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Bilderna som finns är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9