Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Bjurström

Peter Bjurström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Foss-Röd 52, Torreby, Munkedals kommun

Foss-Röd 52

Fritidshus
Torreby, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 195 000 kr
60 m²
6 rum
1 553 m² tomt

Välkommen till vackra Torreby och Foss-Röd 52. Här presenteras nu ett vinterbonat fritidshus med vy ner mot Skuleviken där möjlighet till båtplats finns genom servitut. Huset håller ett gott skick och flera bra renoveringar är utförda. Bostadshuset inrymmer totalt fyra rum varav två sovrum. Utöver detta finns ett gästhus med ytterligare två möjliga sovrum. På Torreby bor du med naturen och vattnet nära in på samtidigt som du har Torrebys fina golfbana bara en promenad från fastigheten där du också kan njuta av lite god mat och dryck i slottsrestaurangen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Tångenvägen 6, Centralt, Munkedals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tångenvägen 6

Villa
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 850 000 kr
92 + 50 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till denna charmerande bostad med 4 rum och fin uteplats i Munkedal. Här erbjuds en härlig boendemiljö med ett bra renoverat bostadshus och en lättskött trädgård med utrymme för att förändra. Med en boyta på 92 kvm, 2-3 sovrum och en praktisk biyta på 50 kvm finns det utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Byggåret 1935 ger en genuin känsla samtidigt som bostaden har modernare inslag efter utförda renoveringar. Den generösa tomtytan på 1315 kvm inbjuder till lek och grönska. Närområdet bjuder på vacker natur och härliga promenadstråk. I Munkedal finns skolor, affärer och andra bekvämligheter inom räckhåll. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha nära till allt du behöver. Ett perfekt boende för den som söker en lugn tillvaro med närhet till både centrum och natur. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Torreby 70, Torreby, Munkedals kommun

Torreby 70

Villa
Torreby, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 495 000 kr
45 + 3 m²
3 rum
541 m² tomt

Söker du ett fritidshus i fin omgivning och med närhet till havet? Då är Torreby 70 kanske precis det du söker. Här bor du på Slottskullen, ett mindre husområde intill Torreby slott & golfbana. Från huset och den väl tilltagna altanen har du dessutom en fantastisk vy över golfbanan och vidare ned till Färlevfjorden. På Torreby har man närheten till både bad och natur och för den golfintresserade så blir det givetvis ett optimalt fritidshus. Är man med i Torreby badförening finns dessutom möjlighet att hyra det pittoreska bastuhuset vid Apelviken. I området finns även småbåtshamn. Digital inspelad visning/rundtur finns att tillgå, kontakta mäklaren. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Hagarne Ringväg 3, Möe, Munkedals kommun

Hagarne Ringväg 3

Villa
Möe, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 195 000 kr
148 + 69 m²
7 rum
1 109 m² tomt

En väl uppdaterad och familjevänlig funkisvilla om hela 217 kvadratmeter fördelade på två plan samt källare. Flera viktiga och praktiska renoveringar är utförda så som tak, fönster och dränering. Hagarne Ringväg är beläget i ett lugnt och trevligt område på väg upp mot Korpås och Möe kapell. Här bor man med naturen nära inpå men också på ett lagom avstånd från centrum, skola och affärer. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Stalevägen 40, Stale, Munkedals kommun

Stalevägen 40

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 495 000 kr
79 + 49 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Stalevägen 40 och detta 1½-plansvilla med källare som uppfördes under 1939. Fastigheten erbjuder en rymlig altan med sol hela dagen, uterum samt en iordningställd källare som nyttjats både som sovrum och salong. Stale erbjuder ett naturnära boende men samtidigt nära till skola, service och kommunikationer. Fiber finns installerat! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 2
Sandbacken 120, Klevaskogen, Munkedals kommun, bild 3

Sandbacken 120

Tomt
Klevaskogen, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
600 000 kr
2 597 m² tomt

Går ni i byggtankar och letar efter tomt i lantligt läge men ändå med lite grannar och inte för långt från samhälle och service? Om svaret är ja så vill jag presentera Sandbacken 120. En härlig tomt i fint område med berg och grönska på fastigheten samt en fin stenmur som omsluter den. Här stod det tidigare ett hus som rivits och marken har fyllts upp och jämnats ut. El finns/har funnits men man behöver återansluta. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Stationsvägen 4, Centralt, Munkedals kommun

Stationsvägen 4

Övrigt
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 500 000 kr
200 + 90 m²
10 rum
1 156 m² tomt

Nu presenterar vi detta trevliga hyreshus i centrala Munkedal. Fastigheten fördelas idag på två lokaler och tre lägenheter. Lokalerna återfinns i källarplanet med skyltfönster ut mot Stationsvägen. De två större lägenheterna ligger i var sitt plan och den tredje är en källerlägenhet men egen ingång från sidan av huset. Källarlägenheten är den enda som idag är vakant. Fastigheten som är belägen endast ett stenkast från torget ger utmärkta förutsättningar för såväl lägenheter och lokaler. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Tegelverksvägen 1, Lilla Foss, Munkedals kommun

Tegelverksvägen 1

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Välkommen till Tegelverket! Kontakta oss för att ta del av en inspelad visning på plats. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast EN enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi presenterar här Bohuslänsvillans fina parhus där du kan vara med och påverka materialvalen. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Invändiga bilder som finns i annonsen är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
BohuslänsVillan, Lilla Foss, Munkedals kommun

BohuslänsVillan

Radhus
Lilla Foss, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
fr. 3 295 000 kr
99 m²
4 rum
384 m² tomt

Bohuslänsvillan har utökat sitt område. Då nio enheter nu är sålda har Bohuslänsvillan endast en enhet kvar till salu. Konceptet är desamma som tidigare, för prisuppgifter ber vi er kontakta ansvarig mäklare, Peter Bjurström. Status tomter för Bohuslänsvillan Tegelverksvägen 1 – TILL SALU (Klimatskalet är uppfört men invändigt kan man vara med och påverka) Tegelverksvägen 3 – SÅLD Tegelverksvägen 5 – SÅLD Tegelverksvägen 7 – SÅLD Tegelverksvägen 24 – SÅLD Tegelverksvägen 22 – SÅLD Tegelverksvägen 20 – SÅLD Tegelverksvägen 18 – SÅLD Tegelverksvägen 16 – SÅLD Tegelverksvägen 14 – SÅLD Tegelverksvägen 12 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Tegelverksvägen 10 – EJ TILL SALU (belägen vid vägen) Vi presenterar det nya bostadsområdet vid Lilla Foss i Munkedal. Området som är beläget mellan brandstationen och Munkeland har fått namnet Tegelverket. Vi har nu glädjen att få presentera att Bohuslänsvillans fina parhus kommer byggas på fler tomter i området. Bohuslänsvillan är ett parhus om 99 kvadratmeter, fördelat på fyra rum, i modernare tappning. Den höga takhöjden med ljusinsläpp skapar en luftig och rymlig känsla. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket, och erbjuder utgång till altan om ca 37 kvadratmeter med uterum på gjuten betongplatta. Carport om 15 kvadratmeter och entré är båda belägna under tak så man lugnt kan ta sig mellan bil, varmförråd och bostad oavsett väder. Bohuslänsvillan har stilrena materialval där vissa möjligheter finns att påverka. Ansvarig byggare för Bohuslänsvillan är Byggnadsfirma Claes Dahlqvist i Munkedal. Bilderna som finns är exempelbilder från byggnationen av Tegelverksvägen 22 & 24 som är sålda. Välkomna att anmäla ert intresse och ta del av ytterligare information!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9