Mäklare Jenny Gabrielsson

Jenny Gabrielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckevägen 3, Stale, Munkedals kommun

Lyckevägen 3

Villa
Stale, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 200 000 kr
80 + 5 m²
4 rum
1 150 m² tomt

På Lyckevägen 3 i Munkedal finns denna trivsamma och välplanerade villa om fyra rum och kök fördelat på 80 kvm. I entréplan finner du hall, badrum, kök och allrum med kamin. Övre plan inrymmer möblerbar hall, och två sovrum samt rum för klädvård med garderober samt en inbyggd förvaringslösning. Härifrån nås även balkongen. Bostaden värms upp med luft/luft - värmepump och direktverkande el. Vänligen observera att kaminen är belagd med nyttjandeförbud på grund av att den inte använts de de senaste åren och behöver en brandsyn innan användning. Fiber finns. På tomten finns utrymme för plantering och odling och här finns även en förrådsbyggnad med plats till förvaring av till exempel trädgårdsredskap med mera. Bostadsbyggnaden är besiktad av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

Nygatan 2B, Dingle, Munkedals kommun

Nygatan 2B

Lägenhet
Dingle, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
350 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 100 kr/mån
5 645 kr/m²

Välkommen till Nygatan i Dingle och denna 2:a om 62 kvm. Bostaden är belägen en halvtrappa upp och inrymmer hall, badrum, kök, sovrum och allrum med utgång till balkong. Bostadsrättsföreningen är centralt belägen i Dingle med närhet till både centrum, skola och förskola samt kommunikation med buss och tåg. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Hede-Bön 27, Kärnsjön, Munkedals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hede-Bön 27

Fritidshus
Kärnsjön, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 900 000 kr
63 m²
3 rum
1 795 m² tomt

Välkommen till Hede-Bön och denna otroligt vackert belägna fritidsbostad vid Kärnsjön! Fastigheten är belägen längst ut på en udde vilket ger en ostörd miljö och en direkt närhet till sjön. Då huset är vinterbonat inbjuder det till vistelse årets alla årstider och du blir inte begränsad till att använda fritidshuset enbart på sommarhalvåret. Det finns alltid något att njuta av oavsett om du föredrar båtturer under sommaren eller höstpromenader i skogen. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

Skolvägen 3, null, Munkedals kommun

Skolvägen 3

Villa
Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
1 995 000 kr
128 + 81 m²
5 rum
980 m² tomt

Villa om 128 kvm med trevlig planlösning på Skolvägen i centrala Munkedal. Bostaden uppfördes 1936 och inrymmer tre sovrum och har flera sociala ytor såsom matsal och TV-rum. I trädgården finns en härlig uteplats och en damm med omgivande grönska. Garage med förråd och redskapsbod finns också på tomten. Försäljningen omfattar även den obebyggda tomten nedanför med fastighetsbeteckning Foss 4:17 som mäter ytterligare 1200 kvm.

Stationsgränd 2, Centralt, Munkedals kommun

Stationsgränd 2

Villa
Centralt, Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
2 700 000 kr
206 + 70 m²
5 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla i centrala Munkedal som bland annat inrymmer tre sovrum, kök och allrum i öppen planlösning och dessutom ett härligt poolrum med inomhuspool! Bostaden har hela 206 kvm boarea fördelat på två våningsplan, varav ett i soutteräng, med flera sociala ytor att umgås på både inomhus och utomhus; Den insynsskyddade stenlagda uteplatsen utanför poolrummet ger utrymme för härligt poolhäng under sommaren, och på altanen på bostadens ena sida kan Du istället svalka dig i skuggan som taket över altanen ger. För den trädgårdsintresserade finns flertalet unika växter på tomten och flera rabatter att påta i.

  • Plus
  • Uteplats
Faleby 7, null, Munkedals kommun

Faleby 7

Tomt
Munkedals kommun
Fastighetsbyrån Munkedal
800 000 kr
1 030 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt på Faleby, med direkt närhet till Munkedals hamn! På Faleby bor man med ett gott läge och har närhet till både natur och Saltkällefjorden, som är en förgrening av Gullmarn. I området finns såväl sommarstugor som året runt - bostäder. Fastigheten har del i gemensamhetsanläggning avseende väg samt är ett av fem hushåll som kommer ha gemensam avloppsanläggning. Avloppsledning är draget fram till tomtgräns. Varmt välkommen med Er intresseanmälan!

Visar alla 6