Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Aday Duru

Aday Duru

Om mig

Mitt fokus ligger alltid på att vår resa tillsammans ska bli den absolut bästa möjliga, både för säljare och köpare, med målet att alla kunder ska vilja rekommendera mig vidare. Jag är född och uppvuxen i Botkyrka och håller det varmt om hjärtat. Under mina 30 år här har jag byggt en god lokalkännedom om området och ett brett nätverk som kommer att ge god effekt i din försäljning eller ditt köp. Kontakta mig gärna om du har några frågor om bostadsmarknaden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hampvägen 13, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Hampvägen 13

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/7
5 050 kr/mån
25 556 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa med inglasad balkong på Hampvägen, precis intill Hallunda Centrum! Genomgående fräsch och välvårdad lägenhet. Ett stambyte på badrummet kommer att ske via föreningen, för mer information var vänlig att kontakta HSB brf Timotejen. Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, skolor, förskolor, lekplatser, vackra promenadstråk, busshållplats, tunnelbanestation, vårdcentral och centrum. Hallunda Centrum ligger precis runt hörnet i hjärtat av Norra Botkyrka HSB Brf Timotejen är en stabil och solid förening med strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, garage, parkeringsplats och soprum.

 • Balkong
 • Hiss
Hundhamravägen 37 , Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun

Hundhamravägen 37

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 095 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 447 kr/mån
23 278 kr/m²

Välkommen till denna fina fyrarummare med stor inglasad balkong på omtyckta Hundharmavägen i Norsborg/ Botkyrka. Denna fina lägenhet har genomgått en omfattande renovering och erbjuder en tilltalande planlösning om hela 90 kvadratmeter samt ett stort lägenhetsförråd intill bostaden. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, buss, tunnelbana och centrum. Eftertraktad förening med strukturerade framtidsplaner. Välkommen hem!

 • Balkong
Lagmansbacken 3, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 3

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 095 000 kr
100 m²
4 rum
8 283 kr/mån
20 950 kr/m²

Etagelägenhet med uthyrningsmöjlighet och fantastisk utsikt. Två härliga balkonger med vacker utsikt där du avnjuter morgonkaffet ostört! Två ingångar till bostaden finns, en på entréplan samt en på övervåningen. Här bor du i en lägenhet med hög standard och mycket fina materialval. Perfekt för den stora familjen som vill köpa en fräsch och näst intill ny lägenhet eller för dig som vill bo på ett plan och hyra ut det andra planet. Låg avgift och populär förening i ett trevligt område med både tunnelbanestation, restauranger och gym precis intill. Kontakta ansvarig mäklare Aday Duru vid frågor!

 • Balkong
 • Hiss
Förlikningsvägen 142, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Förlikningsvägen 142

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 995 000 kr
111 m²
5 rum
196 m² tomt

Välkommen till detta radhus med ostört, barnvänligt och fint läge på populära, trevliga och omtyckta Förlikningsvägen. Ett stort, charmigt och välplanerat hem med utmärkt planlösning, stora sällskaps ytor, rikligt med naturligt ljusinsläpp och härlig rymd. Här finns en rogivande, härlig och lättskött gavel tomt och en rymlig och fin altan.

 • Uteplats
Slagsta backe 110, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun

Slagsta backe 110

Villa
Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
5 895 000 kr
125 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus i gavel läge, där bekvämlighet och funktionalitet möts i en modern miljö. Med en boyta om 125 kvm på ett plan och en tomtstorlek på 300 kvm erbjuder detta hem gott om utrymme för familjen att trivas. Huset består av två sovrum, ett stort vardagsrum, två badrum och ett rymligt kök. En extra tillgång är uterummet som nås från vardagsrummet och erbjuder möjlighet till utomhusaktiviteter året runt. Det finns även potential att skapa två extra rum med enkla medel, vilket gör detta hem flexibelt och anpassningsbart efter familjens behov. Bostaden är besiktad och ni tar del av alla dokument på plats alternativt under dokument och länkar (doldafel-försäkring tecknas i samband med frånträde) Utvändigt finns en altan både fram och baksida, samt en plan gräsmatta på baksidan och en insynsskyddad häck för privatlivet. Dessutom ingår en parkeringsplats och ett garage i närliggande garage länga. Förskola, skola, busshållplats och vacker natur finns nära bostaden och från bostaden når du Stockholm City på ca 20 minuter och Södertälje på ca 15 minuter med bil. Slagstabadet med både badplats och utegym finns på kort promenadavstånd och vill du njuta av en god middag med familjen har du både Slagsta Wärdshus och Slagsta Marina väldigt nära bostaden. Detta är en utmärkt möjlighet att förvärva ett välskött hem med moderna bekvämligheter, i en populär och eftertraktad omgivning. Varmt välkomna på visning!

Hampvägen 9, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Hampvägen 9

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
6 351 kr/mån
25 414 kr/m²

Stor och fin trea i Hallunda på populära Hampvägen! Renoverad bostad i gott skick med stor inglasad balkong samt förråd precis intill lägenhetsdörren. Perfekt bostad för dig som inte har tid eller lust med stora renoveringar, här är det bara att flytta in. 78,5 välplanerade kvadratmeter med smart planlösning gör att bostaden lämpar sig perfekt för ett par eller en småbarnsfamilj. Bra läge med närhet till Hallunda Centrum med sitt stora serviceutbud, goda kommunikationer, förskolor, skolor och vacker natur, Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tomtbergavägen 42, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Tomtbergavägen 42

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 971 kr/mån
25 500 kr/m²

Stor fyra med riktigt bra läge på Tomtbergavägen! Välkommen till Tomtbergavägen och denna fyrarummare om 90 välplanerade kvadratmeter, trevligt läge och populär förening. Bostaden har en stor inglasad balkong som har plats för en mindre soffgrupp alternativt bord och stolar. Här bor du med närhet till goda kommunikationer, Hallunda Centrum, förskola, skola och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

 • Balkong
Vickervägen 3, 1tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 3, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 568 kr/mån
30 684 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och fina tvårummare i centrala Hallunda! Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning om hela 58,5 kvm och ett lägenhetsförråd intill bostaden. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, buss, tunnelbana samt Hallunda centrum. *** STAMBYTE *** - Stambyte klart, nyrenoverat badrum. - Nya 3-glasfönster. - Nya vattenburna radiatorer i hela lägenheten. - Ny el central. Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Turgay 070 405 41 11 för privatvisning eller vid frågor.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åldermannavägen 52, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Åldermannavägen 52

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 495 000 kr
112 + 34 m²
6 rum
176 m² tomt

Ring för visning! Välkommen till omtyckta Åldermannavägen med närhet till trevliga Albysjön. Här finner du detta stora gavel souterrängradhus om hela 146 kvadratmeter samt garage och parkering. Bostaden är i fint skick och har genomgått en hel del renoveringar under 2020. På tomten finns ett fint inslag av växter och buskar och erbjuder många soltimmar. Här bor du i det natursköna området Alby med endast ett promenad avstånd till sjön! Fiber draget till huset. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Tomtbergavägen 120, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Tomtbergavägen 120

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 200 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/2
6 568 kr/mån
24 444 kr/m²

Prissänkt 2 200 000 kr! Nu presenteras denna gavel lägenhet om fyra rum med balkong från kök på omtyckta och populära Tomtbergavägen. Bostad är i äldre skick. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning. Här bor du i närhet till skola, förskola och buss. Att skapa en fin bostad är en sak, att skapa ett hemtrevligt hem är något annat. Välkommen hem!

 • Balkong

Visar alla 10