Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Aday Duru

Aday Duru

Om mig

Mitt fokus ligger alltid på att vår resa tillsammans ska bli den absolut bästa möjliga, både för säljare och köpare, med målet att alla kunder ska vilja rekommendera mig vidare. Jag är född och uppvuxen i Botkyrka och håller det varmt om hjärtat. Under mina 30 år här har jag byggt en god lokalkännedom om området och ett brett nätverk som kommer att ge god effekt i din försäljning eller ditt köp. Kontakta mig gärna om du har några frågor om bostadsmarknaden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågången 175, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Rågången 175, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Rågången 175, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Rågången 175

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 795 000 kr
151 m²
6 rum
324 m² tomt

Välkommen till Rågången 175, ett rymligt familjehus beläget i Alby, Botkyrka. Med en boyta på 151 kvm och en tomtyta på 324 kvm erbjuder denna bostad generösa ytor och praktiska lösningar för en bekväm vardag. Här bor du med ett centralt och naturnära läge med närhet till bland annat skolor, förskolor, vackra promenadstråk, busshållplats och tunnelbanestation. Handelsplatsen i Kumlagårdsväg ligger precis runt hörnet och erbjuder butiker som Ica-maxi, Egs, Bauhaus och Biltema. Flottsbro med både sommar och vinter aktiviteter för hela familjen en kort promenad bort och Hågelby parken med sitt breda utbud av aktiviteter finns en cykeltur bort. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Botkyrka-Alby. Rågången 175 är ett praktiskt och välplanerat hem i ett trevligt område. Välkommen på visning och upptäck allt denna bostad har att erbjuda.

  • Premium
Timotejvägen 4, Markplan, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Timotejvägen 4, Markplan, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Timotejvägen 4, Markplan, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Timotejvägen 4, Markplan

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 750 000 kr
58,5 m²
2 rum
5 245 kr/mån
29 915 kr/m²

Har du inte ork med stambyten? Här har du en fin tvåa på ett av de bästa adresserna i Hallunda med både inglasad altan och uteplats samt att stambytet är klart! Varmt välkomna till denna fina tvåa på markplan på populära Timotejvägen 4. Här erbjuds en renoverad bostad med inglasad altan samt uteplats med många soltimmar i direkt söderläge. Lägenheten har genomgått en smakfull renovering , denna lägenhet är för dig som letar efter en fin lägenhet som du kan flytta in i direkt utan att behöva renovera! Lägenheten är i fint skick med generösa sällskaps ytor mellan hall, kök och vardagsrum. Här bor du i ett barnvänligt och lugnt området med endast ett stenkast från Hallunda centrum, skola, förskola och mycket goda kommunikationer. Burnna IP ligger precis runt hörnet med sitt stora utbud av aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Väpnarvägen 14, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Väpnarvägen 14, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Väpnarvägen 14, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Väpnarvägen 14

Radhus
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
6 250 000 kr
147 + 9 m²
5 rum
460 m² tomt

Välkommen till Väpnarvägen 14 - Ditt Drömhem! Letar du efter ett hem i perfekt skick där du bara kan koppla av och bo bra? Då har du kommit helt rätt. På Väpnarvägen 14 presenteras detta exklusiva enplanshus om hela 147 kvadratmeter, beläget på en friköpt tomt med uppfart för 4-5 bilar. Bostaden har genomgått en omfattande och genomtänkt renovering där detaljer och arkitektur harmonierar på bästa sätt. Här får du ett rymligt och modernt hem med fem generösa sovrum, inklusive ett master bedroom med eget badrum. Uteplatsen erbjuder ett fint solläge där du kan njuta av härliga stunder med vänner och familj. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer och service i närheten. Huset är besiktigat mot dolda fel och gäller i 10 år. För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av. Du kan bland annat få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. För mer information, kontakta Swedbank! Kontakta ansvarig mäklare Aday Duru på 076-323 00 13 vid frågor eller för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Aspbergsvägen 1, Botkyrka-gamla Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Aspbergsvägen 1, Botkyrka-gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Aspbergsvägen 1, Botkyrka-gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Aspbergsvägen 1

Villa
Botkyrka-gamla Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
6 495 000 kr
120 + 86 m²
8 rum
1 824 m² tomt

Denna unika villa belägen i det charmiga området gamla Norsborg i Botkyrka kommun är en sällsynt pärla som erbjuder en harmonisk livsstil med enastående bekvämligheter och spektakulär sjöutsikt. Med en total boarea på 120 kvm och en biarea på 86 kvm, samt ett tilltalande Attefalls hus om 35 kvm och en tomt areal om 1824 kvm, finns det gott om utrymme för både familj och gäster. Dessutom finns två isolerade garage med både vatten och el draget, vilket ger den perfekta platsen för fordon eller hobby utrymme. - Tre separata bostäder, totalyta om 241 kvm. - Sjöutsikt. - Bergvärme. - Idylliska gamla Norsborg. - 1825 kvm tomt. - Besiktad. - Dubbla garageplatser samt plats för flertalet bilar utanför. Liksom de flesta av villorna i gamla Norsborg ligger Aspbergsvägen 1 på en relativt orörd plan tomt. Läget är högt och fritt med sjöutsikt. I närområdet finns bland annat förskola, skola, köpcentrum, busshållplats och badsjö. Sjön Aspen, som omsluts av vacker natur, ligger i närheten av huset. Botkyrka handelsplats med sitt stora utbud av både service och handel finns en cykeltur bort och Hallunda-Centrum med sitt stora utbud av både service och kommunikationer finns en bit bort från bostaden. Till Stockholms central är det ca en halvtimme.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vickervägen 9, 3 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Vickervägen 9, 3 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Vickervägen 9, 3 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Vickervägen 9, 3 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/7
5 794 kr/mån
25 414 kr/m²

Välkommen till denna trea med centralt och familjevänligt läge på populära och trevliga Vickervägen. En stor, ljus och modern lägenhet med utmärkt planlösning i genomgående fint skick.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vetevägen 5, 3tr , Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vetevägen 5, 3tr , Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Vetevägen 5, 3tr , Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Vetevägen 5, 3tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/7
6 049 kr/mån
19 944 kr/m²

Färdigställt stambyte med nyrenoverat badrum och gäst WC! På tredje våningen på Vetavägen 5 ligger denna lägenhet som bara väntar på någon med visioner och inrednings intresse. Det första man märker när man kliver in i denna fyra är hur stor och välplanerad den är. Det är en barnvänlig bostad med stora sällskaps ytor. Lägenheten är i original skick med utrivet kök, vilket ger dig möjlighet att skapa just det hem som du vill ha utan att betala för någon annans renovering.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 9, 6 tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 9, 6 tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 9, 6 tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 9, 6 tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 095 000 kr
30 m²
1 rum
vån 6/8
2 472 kr/mån
36 500 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna yteffektiva bostad från 2018. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med ett genomgående gott skick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med anslutning till bostadens trevliga balkong samt ett fräscht badrum. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende. Närhet till buss, tunnelbana samt centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundhamravägen 81, Markplan, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun

Hundhamravägen 81, Markplan

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 595 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 374 kr/mån
33 057 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem! Denna underbara bostadsrätt på 78,5 kvm ligger i ett charmigt tvåvånings flerfamiljshus och erbjuder allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt boende. Med en radhuskänsla tack vare markplansläget är denna bostad den perfekta platsen att skapa oförglömliga minnen. Bostaden har två rymliga sovrum som är perfekta för både vila och arbete. Det moderna köket, som har en direkt utgång till en uteplats, ger dig möjligheten att njuta av frukosten utomhus eller bjuda in till grillkvällar i den privata trädgården. Det stilrena vardagsrummet är ett inbjudande och öppet utrymme för avkoppling och umgänge. Dessutom finns ett badrum och en gäst-WC, båda fullt utrustade med exklusiva material och modern design. För extra förvaring finns ett stort förråd i trapphuset, vilket är både praktiskt och lättillgängligt.

  • Uteplats
Vickervägen 1, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Vickervägen 1, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Vickervägen 1, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Vickervägen 1, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 786 kr/mån
25 414 kr/m²

På omtyckta och trevliga Vickervägen presenteras denna fina trerummare nära Hallunda centrum. Bostaden erbjuder en tilltalande och öppen planlösning vilket förhöjer upplevelsen av detta hem. Här erbjuds fina utskick och ett nyrenoverat badrum samt nya radiatorer i hela bostad utfört 2023. Bo endast ett kort avstånd från förskola, skola, busstation, tunnelbana och centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnhagsvägen 199, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Kvarnhagsvägen 199

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 795 000 kr
111 m²
4 rum
197 m² tomt

Välkommen till detta radhus med ostört, barnvänligt och fint läge på populära, trevliga och omtyckta Kvarnhagsvägen. Ett charmigt och välplanerat hem med utmärkt planlösning, stora sällskaps ytor, rikligt med naturligt ljusinsläpp och härlig rymd. Här finns en rogivande, härlig och lättskött tomt och en rymlig och fin altan.

Gullrands väg 203, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gullrands väg 203

Radhus
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 095 000 kr
109 m²
4 rum
135 m² tomt

Välkommen till denna genomgående mycket hemtrevliga och välvårdade radhus i gavel med FRIKÖPT TOMT nära p-plats och kommunikation. Här bor du med ett centralt och naturnära läge med närhet till bland annat skolor, förskolor, lekplatser, vackra promenadstråk, busshållplats och tunnelbanestation. Norsborg centrum med sina goda kommunikationer med både buss och tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, Hallunda centrum med sitt stora utbud av både handel och service en kort promenad bort och Gamla Norsborg med sin vackra natur och badplatser nås enkelt med en cykeltur. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Eriksberg.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Slagstavägen 93, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slagstavägen 93

Radhus
Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 990 000 kr
76 m²
3 rum
220 m² tomt

Varmt välkomna till detta radhus, trivsamt radhus i 1-plan i attraktiva Slagsta med svårslaget läge. Med sitt optimala läge och generösa sällskapsytor är detta boende perfekt för den mindre familjen! Lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen i Slagstas mälarpromenad som blickar över Ekerö och till shopping samt kommunikationer med både bussförbindelser och tunnelbana i Hallunda centrum. Gångavstånd till buss, förskola och skola. Välkommen till er nya bostad!

Fittjaterrassen 6, Markplan, Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun

Fittjaterrassen 6, Markplan

Lägenhet
Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 720 kr/mån
27 685 kr/m²

Bostadsrätt med radhuskänsla! Perfekt för den som bara vill kunna flytta in! Bostaden erbjuder modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt sovrum samt ljust vardagsrum med utgång till mindre uteplats. Perfekt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Ett tillfälle som inte får missas!

  • Plus
  • Uteplats
Lagmansbacken 5, Markplan, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, Markplan

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 250 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/8
3 195 kr/mån
34 722 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong i söderläge med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför dörren finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, mini livs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och el abonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bil pool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Balkong i söderläge - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför

  • Balkong
  • Hiss
Bronsgjutarvägen 17, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bronsgjutarvägen 17

Radhus
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
5 495 000 kr
142 m²
6 rum
519 m² tomt

Med ett oslagbart och unikt läge på populära Bronsgjutarvägen presenteras detta enplanshus med magnifik och insynsskyddad trädgårdstomt om hela 519 kvadratmeter. Tomten är plan och lättskött och präglas av sol från morgon till kväll och där finns plats för pool och stora sällskapsytor. Fastigheten med dess läge erbjuder en lugn oas där man inte störs av trafikbrus. Här erbjuds ett lugnt och barnvänligt område med närhet till busshållplats, skola och vacker natur. Fastigheten gränsar till Mälarpromenaden och med bara 10 minuters promenadavstånd har man tillgång till bad och brygga. Huset på 145 kvadratmeter är renoverat och håller god standard. Du finner en separat uthyrningsdel om så önskas.

  • Uteplats
Tingsvägen 3, 5tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Tingsvägen 3, 5tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 5/7
5 042 kr/mån
23 836 kr/m²

FÖRENINGEN ACCEPTERAR JURIDISK PERSON Välkommen till denna tre med centralt, naturnära och familjevänligt läge på populära Tingsvägen. En stor, ljus och barnvänlig gavellägenhet med utmärkt planlösning som med små medel görs om till en fyra, stora sällskapsytor och stora fönster med fint ljusinsläpp.

  • Balkong
  • Hiss
Linvägen 3, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Linvägen 3

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 7/7
6 408 kr/mån
27 962 kr/m²

Välkomna till denna topprenoverade tre med stor balkong. Hela lägenheten har totalrenoverats smakfullt och lyxigt, denna lägenhet är för dig som letar efter en fantastisk lägenhet som du kan flytta in i direkt utan att behöva renovera! Hela bostaden har genomgått en renovering och även badrummet har genomgått ett stambyte via föreningen. Bostaden har en stor balkong och stort förråd. Stabil förening samt exklusivt renoverad! - Stor balkong - Totalrenoverad - Spotlights - Förråd intill bostaden - Badrum med golvvärme - Nära centrum och kommunikationer - Bra och stabil förening Stabil förening med strukturerade framtidsplaner, HSB BRF Klövern Kontakta ansvarig mäklare Aday Duru vid frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 3,  Etage, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 3, Etage

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 095 000 kr
100 m²
4 rum
8 283 kr/mån
20 950 kr/m²

Etagelägenhet med uthyrningsmöjlighet och fantastisk utsikt. Två härliga balkonger med vacker utsikt där du avnjuter morgonkaffet ostört! Två ingångar till bostaden finns, en på entréplan samt en på övervåningen. Här bor du i en lägenhet med hög standard och mycket fina materialval. Perfekt för den stora familjen som vill köpa en fräsch och näst intill ny lägenhet eller för dig som vill bo på ett plan och hyra ut det andra planet. Låg avgift och populär förening i ett trevligt område med både tunnelbanestation, restauranger och gym precis intill. Kontakta ansvarig mäklare Aday Duru vid frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Slagsta backe 110, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun

Slagsta backe 110

Villa
Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
5 895 000 kr
125 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus i gavel läge, där bekvämlighet och funktionalitet möts i en modern miljö. Med en boyta om 125 kvm på ett plan och en tomtstorlek på 300 kvm erbjuder detta hem gott om utrymme för familjen att trivas. Huset består av två sovrum, ett stort vardagsrum, två badrum och ett rymligt kök. En extra tillgång är uterummet som nås från vardagsrummet och erbjuder möjlighet till utomhusaktiviteter året runt. Det finns även potential att skapa två extra rum med enkla medel, vilket gör detta hem flexibelt och anpassningsbart efter familjens behov. Bostaden är besiktad och ni tar del av alla dokument på plats alternativt under dokument och länkar (doldafel-försäkring tecknas i samband med frånträde) Utvändigt finns en altan både fram och baksida, samt en plan gräsmatta på baksidan och en insynsskyddad häck för privatlivet. Dessutom ingår en parkeringsplats och ett garage i närliggande garage länga. Förskola, skola, busshållplats och vacker natur finns nära bostaden och från bostaden når du Stockholm City på ca 20 minuter och Södertälje på ca 15 minuter med bil. Slagstabadet med både badplats och utegym finns på kort promenadavstånd och vill du njuta av en god middag med familjen har du både Slagsta Wärdshus och Slagsta Marina väldigt nära bostaden. Detta är en utmärkt möjlighet att förvärva ett välskött hem med moderna bekvämligheter, i en populär och eftertraktad omgivning. Varmt välkomna på visning!

Tomtbergavägen 42, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Tomtbergavägen 42

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 971 kr/mån
25 500 kr/m²

Stor fyra med riktigt bra läge på Tomtbergavägen! Välkommen till Tomtbergavägen och denna fyrarummare om 90 välplanerade kvadratmeter, trevligt läge och populär förening. Bostaden har en stor inglasad balkong som har plats för en mindre soffgrupp alternativt bord och stolar. Här bor du med närhet till goda kommunikationer, Hallunda Centrum, förskola, skola och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

  • Balkong
Vickervägen 3, 1 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 3, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 568 kr/mån
30 684 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och fina tvårummare i centrala Hallunda! Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning om hela 58,5 kvm och ett lägenhetsförråd intill bostaden. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, buss, tunnelbana samt Hallunda centrum. *** STAMBYTE *** - Stambyte klart, nyrenoverat badrum. - Nya 3-glasfönster. - Nya vattenburna radiatorer i hela lägenheten. - Ny el central. Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Turgay 070 405 41 11 för privatvisning eller vid frågor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åldermannavägen 52, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Åldermannavägen 52

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 495 000 kr
112 + 34 m²
6 rum
176 m² tomt

Ring för visning! Välkommen till omtyckta Åldermannavägen med närhet till trevliga Albysjön. Här finner du detta stora gavel souterrängradhus om hela 146 kvadratmeter samt garage och parkering. Bostaden är i fint skick och har genomgått en hel del renoveringar under 2020. På tomten finns ett fint inslag av växter och buskar och erbjuder många soltimmar. Här bor du i det natursköna området Alby med endast ett promenad avstånd till sjön! Fiber draget till huset. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 22