Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Mäklare

Åldermannavägen 52, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Åldermannavägen 52

Radhus
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

3 495 000 kr

112 m²

6 rum

176 m² tomt

Välkommen till omtyckta Åldermannavägen med närhet till trevliga Albysjön. Här finner du detta stora gavel souterrängradhus om hela 146 kvadratmeter samt garage och parkering. Bostaden är i fint skick och har genomgått en hel del renoveringar under 2020. På tomten finns ett fint inslag av växter och buskar och erbjuder många soltimmar. Här bor du i det natursköna området Alby med endast ett promenad avstånd till sjön! Fiber draget till huset. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Vickervägen 16, 6tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 16, 6tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 295 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 415 kr/mån

29 236 kr/m²

Fantastiskt fin och stor trea i populära Hallunda! Perfekt bostad för dig som inte har tid eller luft med renoveringar, denna bostad är totalrenoverad i smakfull design med kvalitativa materialval. Badrum och gästtoalett har nyligen genomgått stambyte via föreningen och håller nu hög klass. Mycket bra läge och kort gångavstånd från Hallunda Centrum där du har tunnelbana, buss och ett stort utbud av butiker. Förskola och grundskola finns nära bostaden för dig med barn. Stabil förening HSB BRF Trädet där följande ingår i månadsavgiften: värme, vatten, förråd, bredband, IP-telefoni, el abonnemang och bostadsrättstillägg. Föreningen har även en stor tvättstuga samt en föreningslokal som kan nyttjas av medlemmarna. Parkeringsplatser för boende finns utomhus samt i garage och möjlighet att ladda elbil finns också. - Stambyte klart. - Ljuddämpande akustikpaneler i taket i ett av sovrummen. - Totalrenoverad. - Mycket fint skick. - Ny elcentral och nya el dragningar. - Ny säkerhetsdörr. - Stort förråd på samma våningsplan som lägenheten. - Stor balkong med trevligt läge. - Föreningen byter ut alla fönster i februari till nya 3-glasfönster. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning eller vid frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Havrevägen 11, 3tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Havrevägen 11, 3tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 895 000 kr

78,5 m²

3 rum

4 934 kr/mån

24 140 kr/m²

Välkommen till Havrevägen 11, 3tr i Hallunda! Här finner du en stor trea med bra planlösning och riktigt bra läge, på gångavstånd når du förskola, grundskola, busshållplats, tunnelbanestation och Hallunda Centrum med stort utbud av butiker. Denna bostad erbjuder 78,5 välplanerade kvadratmeter som passar bra för ett par eller en barnfamilj. Bostaden har en stor balkong med utgång från köket där du avnjuter morgonkaffet ostört. Till lägenheten har du även ett stort förråd på samma våningsplan. Stabil förening, HSB BRF Kornet som har tvättstuga, gästparkeringar, boende parkering utomhus samt boendeparkering i garage. Föreningen kommer att genomföra stambyte vilket betyder att badrum och gästtoalett kommer att totalrenoveras. - Ny tvättmaskin - Du får nytt badrum och gästtoalett via stambyte - Nya 3-glasfönster - Stor balkong med trevlig läge - Stort förråd på samma våningsplan - Bra läge - Stabil förening, HSB BRF Kornet med tvättstuga, parkeringsplatser utomhus och i garage. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

 • Hiss
Kryddgårdsvägen 38, Botkyrka-Slagsta, Botkyrka kommun

Kryddgårdsvägen 38

Radhus
Botkyrka-Slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

5 195 000 kr

139 m²

6 rum

351 m² tomt

På ett av områdets eftertraktade adresser presenteras detta stora kedjehus om 139 kvadratmeter med centralt och soligt gavelläge på Kryddgårdsvägen i Slagsta. Detta fina hus har genomgått en omfattande renovering mellan 2022-2023, vilket är perfekt för dig som bara vill flytta in och bo bra. Till detta fina hus erbjuds en stor och lättskött trädgårdstomt som präglas av många soltimmar och ett stort förråd i anslutning till entré. Här bor du i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till busshållplats, skola, vacker natur och Slagsta strand. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Välkommen hem! Renoveringar utförda mellan 2022-2023: - Nylagt 1-stavsgolv i laminat i hela bostaden - Nymålade väggar i hela bostaden - Nyrenoverade badrum på nedre och övreplan - Nymålad fasad

 • Plus
 • Uteplats
Skarpbrunnavägen 13, Markplan , Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 13, Markplan

Lägenhet
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 825 000 kr

80 m²

2 rum

6 948 kr/mån

22 813 kr/m²

Välkommen till Eriksberg och denna 2.5a om 80 kvm med en stor uteplats om 27 kvm. Lägenheten, som är i bra skick, är modern och stilren och har fräscha ytskikt. Det är dessutom en stor lägenhet med utmärkt planlösning och vackert ljusinsläpp. En stor och inbjudande hall skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett stort, socialt, och fint kök, ett sovrum, ett rum/kontor samt ett välplanerat, ljust och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp med stora och lättmöblerade ytor. HSB:s Brf Tre Källor i Norsborg är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bastu, gym, pool och en modern och rolig lekplats. I Eriksberg bor du nära vackra grönområden så som Hågelbyparken och Gamla Norsborg, men som också ligger inom några minuters gångavstånd från Hallunda Centrum. Här finns tunnelbanestation och busshållplats precis utanför porten. Till Stockholm City är det ca en halvtimme med tunnelbana eller buss. -Nytt badrum år 2022 med intyg -Hela lägenheten har målats om år 2022 -Uteplats om 27 kvm -Stora lättmöblerade ytor -Bra förening -Närhet till kommunikation

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Lagmansbacken 5, 1tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 480 000 kr

36 m²

2 rum

2 580 kr/mån

41 111 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett rymligt sovrum med garderober och ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong i söderläge med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför dörren finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, minilivs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bilpool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Balkong i söderläge - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Linvägen 5, 6tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Linvägen 5, 6tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 350 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 866 kr/mån

29 936 kr/m²

Letar du efter ett hem i fint och påkostat skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. På Linvägen 5, 6 tr finner du denna generösa trerummare med utfört stambyte och inglasad balkong. Här disponerar du en yta om 78,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. De fina färgvalen och de genomtänkta detaljerna gör att den här bostaden verkligen känns stilren. Bo i ett lugnt om barnvänligt område med närhet till förskola, skola, buss och tunnelbana. Fler bilder inom kort! Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tomtbergavägen 120, 1 tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Tomtbergavägen 120, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 450 000 kr

90 m²

4 rum

5 971 kr/mån

27 222 kr/m²

Nu presenteras denna gavel lägenhet om fyra rum med balkong från kök på omtyckta och populära Tomtbergavägen. Bostad är i äldre skick. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning. Här bor du i närhet till skola, förskola och buss. Att skapa en fin bostad är en sak, att skapa ett hemtrevligt hem är något annat. Välkommen hem!

 • Balkong
Rågången 71, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Rågången 71

Radhus
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

3 650 000 kr

136 m²

6 rum

228 m² tomt

Välkommen till detta stora radhus med centralt och fint läge på populära och trevliga Rågången. Ett stort, vackert och välplanerat hem på hela 136 kvadratmeter med utmärkt planlösning, stora fönster med fint ljusinsläpp. Till husets absoluta höjdpunkter hör ett inglasat, stort och trevligt uterum med öppet läge! Bostaden kommer vara BESIKTIGAD och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Mer info finns under dokument. Bo i närhet till förskola, skola samt ett promenadavstånd till busshållplats.

 • Balkong
 • Uteplats
Kvarnhagsvägen 37, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Kvarnhagsvägen 37

Radhus
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 995 000 kr

111 m²

4 rum

193 m² tomt

Välkommen till Kvarnhagsvägen 37 och detta trevliga radhus med bra läge. Här finner du 111 välplanerade kvadratmeter som passar bra för ett par eller en barnfamilj. Radhuset har två trevliga uteplatser där du kan avnjuta härliga sommardagar med familj och vänner. Bostaden har ett bra läge och på gångavstånd finner du busshållplats, förskola, idrottsanläggning, köpcentrum med stort serviceutbud samt tunnelbanestation. I närheten av bostaden har du även vacker natur och Albysjön. Bostaden har egen garageplats och gästparkeringar finns på samfällighetens parkeringsplats. Badrummet på övre plan är nyrenoverat och säljaren innehar kvalitetsdokument för renoveringen. Radhuset värms upp genom fjärrvärme via Södertörns Fjärrvärme vilket ger lägre driftskostnader samt behaglig värmeförsörjning. Busshållplats finns väldigt nära bostaden och med buss 708 tar du dig till b.la Tumba centrum eller till Hallunda Centrum. Tunnelbanestation finns i Alby centrum som du når med en kort promenad. Ica Maxi, Rusta, Bauhaus och fler butiker ligger nära bostaden i Botkyrka handelsplats. Med bil tar du dig till Södertälje på ca 15 minuter och in till Stockholm City på ca 20 minuter. Du når även Tumba med en bilfärd på ca 10 minuter. Bostaden kommer att vara besiktigad och försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år ingår. - Garageplats ingår. - Fjärrvärme ger lägre driftskostnader. - Badrum på övre plan nyrenoverat. - Bra läge med närhet till det mesta. - Tak impregnerat 2020 - Nytt tak på båda förråden 2016 - Nya fönster på övervåningen - Besiktigad och försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år ingår! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor eller för privatvisning.

 • Uteplats
Krögarvägen 63, Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
 • Borttagen före visning

Krögarvägen 63

Radhus
Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

4 795 000 kr

146 m²

8 rum

214 m² tomt

På populära Krögarvägen presenteras detta stora, påkostade radhus renoverat 2018 med uthyrningsdel och friköptträdgårdstomt. Här erbjuds en tilltalande planlösning om hela 171 kvadratmeter fördelat på tvåplan. Bostaden är i fint skick med materialval i bra standard vilket är perfekt för dig som vill endast flytta in. Huset erbjuder en uthyrningsdel med kök, allrum, sovrum samt duschrum. Vilket gör det nästa möjligt att bo helt gratis! Detta friköpt trädgårds tomt är lättskött och erbjuder plats för utomhusmöbler och grillmöjligheter. Här bor du nära kommunikation, skola, förskola och Fittja centrum. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Hampvägen 5, 1tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Hampvägen 5, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 725 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 055 kr/mån

29 487 kr/m²

Välkommen till denna fina och praktiska 2,5a på Hampvägen 5, 1 tr med stor och inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, vardagsrum med goda sällskapsytor, sovrum, ett extra rum/kontor samt ljust kök. Ett stambyte planeras inom kort för renovering av badrum, för mer information kontakta HSB brf Timotejen. -Närhet till Hallunda centrum med service och kommunikationer. -Stambyte inom kort -Stor och inglasad balkong -2,5 rum För mer information kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz på 0721453915

 • Balkong
 • Hiss
Förlikningsvägen 24, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Förlikningsvägen 24

Radhus
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

3 690 000 kr

111 m²

4 rum

201 m² tomt

Välkommen till detta totalrenoverade renoverade radhus med mycket bra läge på populära Förlikningsvägen i Alby/Botkyrka! Fräsch bostad med fina materialval och neutrala kulörer, perfekt bostad för familjen som vill köpa en fin bostad där de kan flytta in utan att behöva renovera! Här bor du med mycket bra läge med närhet till vacker natur, lekplatser, förskolor, skolor, busshållplats och köpcentrum. Här finner du ett radhus med mycket bra planlösning, stort och rymligt kök som är fullt maskinellt utrustat, två badrum, stort vardagsrum samt tre rymliga sovrum med möjlighet att skapa ett till (se alternativ planlösning). Till radhuset har du även garage samt parkeringsplats utomhus. Här bor du i ett familjärt område i populärt område. - Två stora och fina uteplatser - Besiktigad och försäkring som skyddar dig som köpare mot dolda fel i 10 år ingår. - Garage ingår i samfälligheten + parkeringsplats utomhus. - Bra läge och vacker natur i närheten. - Totalrenoverad och bra i skick med samtliga intyg - Senaste renoveringar av tidigare säljare och nuvarande säljarna: - 2017 gjordes badrum på nedre plan med golvvärme (dokument finns) - 2019 byttes alla fönster samt altandörr (dokument finns) - 2019 rengjordes hela taket samt målades om - 2022 fick bostaden ett nytt kök från Ikea (dokument finns) - 2022 målades hela bostaden om båda invändigt och utvändigt. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz för privatvisning eller vid frågor!

 • Plus
 • Uteplats
Domarebacken 6, 4tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Domarebacken 6, 4tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 495 000 kr

99,5 m²

4 rum

5 344 kr/mån

25 075 kr/m²

Möjligheternas lägenhet! - Uthyrningsdel! - Möjlighet att stycka av bostaden (OBS BYGGLOVSÄRENDE) i två men även bara hyra ut del av lägenheten. Välkommen till denna fyra med centralt, naturnära och familjevänligt läge på populära bostadsområde. En stor, ljus och barnvänlig gavellägenhet med utmärkt planlösning som med små medel görs om till två separata bostäder då möjlighet till avstyckning finns om så önskas. Du har valet om att bo stort eller med separat uthyrningsdel (Se alternativa planlösningar) Stora sällskapsytor och stora fönster med fint ljusinsläpp från tre väderstreck.

 • Hiss
Hundhamravägen 45, 1 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hundhamravägen 45, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 050 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 268 kr/mån

26 115 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerade trerummare med stor balkong på omtyckta Hundhamravägen. Bostaden är i beboligt skick och erbjuder en tilltalande planlösning fördelat på två sovrum, fräscht badrum, gästtoalett, stort vardagsrum och kök. Intill lägenheten finner vi ett rymligt förvaringsutrymme. Bo i ett lugnt område med närhet till skola, förskola och buss. Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Turgay 070 405 41 11 för mer info

 • Plus
 • Balkong
Timotejvägen 15, 2 tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 15, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 700 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 632 kr/mån

29 060 kr/m²

Accepterat pris 1 700 000 kr. Ring vid intresse! På omtyckta Timotejvägen finner du denna tvårummare med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning om 58,5 kvm och ett lägenhetsförråd intill bostad. Här bor du i närhet till förskola, skola och buss Bo endast ett promenadavstånd från Hallunda centrum, busstorg samt tunnelbana.

 • Balkong
 • Hiss
Linvägen 15, 6tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Linvägen 15, 6tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 795 000 kr

90 m²

4 rum

6 587 kr/mån

31 056 kr/m²

Välkommen till en av områdets finaste fyra! Totalrenoverad (stambyte klart) bostad där man använt mycket fina och högkvalitativa material. Badrum och gästtoalett har genomgått stambyte och håller nu mycket hög standard. Golvvärme finns i badrum, hall och gästtoalett. Detta är en bostad för dig som enbart nöjer dig med det bästa, här har inget lämnats åt slumpen! Smakfull 1-stavsparkett genomgående i alla sovrum, vardagsrum och kök. Helt nytt kök, fullt maskinellt utrustat med allt du behöver. Här bor du med närhet till det mesta, på gångavstånd når du förskola, grundskola, lekplatser, idrottsplats, vacker natur och Hallunda Centrum som har ett stort utbud av butiker och service. Från Hallunda Centrum tar du dig enkelt dit du vill med buss eller tunnelbana. Otroligt fin bostad som måste ses! Stabil förening, HSB BRF Klövern som har tvättstuga, gästparkering, boendeparkering utomhus samt boendeparkering i garage. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, förråd, bredband, kabel-TV, IP-telefoni, el abonnemang och bostadsrättstillägg. - En av områdets absolut finaste fyror. - Helt nyrenoverad med mycket fina materialval. - 90 välplanerade kvadratmeter med smart planlösning. - Stambyte klart. - Helt ny elcentral och all el har dragits om på nytt. - Nya radiatorer (vattenburen värme) - Stor inglasad balkong. - Stort förråd precis intill lägenheten ingår. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning eller vid frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Vickervägen 12, 5 tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 12, 5 tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 995 000 kr

58,5 m²

2.5 rum

4 311 kr/mån

34 103 kr/m²

Nyckelfärdig bostad om 58,5kvm och 2,5 rum. Hela bostaden är nyrenoverad och ingen har bott i bostaden efter renoveringen, helt nyckelfärdig bostad! Perfekt för dig som inte har tid eller lust med kostsamma renoveringar, här är det bara att flytta in. Här finner du 58,5 välplanerade kvadratmeter som disponeras enligt följande: hall med plats för avgängning av ytterkläder, stort nyrenoverat badrum, nytt kök med ordentliga arbetsytor, stort sovrum, extra rum som kan nyttjas som kontor, walk-in-closet alternativt lekrum och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och soffbord. Föreningen har genomfört stambyte och totalrenoverat badrummet, allt annat i lägenheten är också nyrenoverat och här har du b.la ett helt nytt och fullt maskinellt utrustat kök från IKEA. Här bor du med närhet till det mesta du behöver, med kort promenad finner du förskola, skola, Hallunda Centrum och vacker natur. Hallunda Centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och service, här har du även flera bussavgångar samt tunnelbanestation. Stabil förening: HSB BRF Trädet som har boendeparkering utomhus, garagehus, gästparkering, tvättstuga och föreningslokal. I månadsavgiften ingår följande: värme, vatten, förråd, bredband, IP-telefoni, el abonnemang och bostadsrättstillägg. - Badrum har genomgått stambyte via HSB och är helt nytt. - Nya radiatorer (element) i hela bostaden. - Helt nytt IKEA kök, oanvänt. - Ny el central. - Nya fönster i vardagsrummet. - Nytt fönster i badrum. - Stor balkong med bra läge. - Säkerhetsdörr. - Förråd på samma våningsplan ingår. - Ingen har bott i bostaden efter renovering. - Snabbt tillträde möjligt. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning eller vid frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 5, 4 tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

2 250 000 kr

69 m²

3 rum

4 438 kr/mån

32 609 kr/m²

Letar du efter ett hem i fint skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna bostad från 2018. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa sovrum samt ett fräscht badrum och gästtoalett. Till bostadens höjdpunkt hör två generösa balkonger med fin utsikt från två väderstreck. Endast ett stenkast från buss, tunnelbana och ett promenadavstånd till centrum. - Nyproducerad bostad från 2018 - Låg månadsavgift - Ett stenkast från buss och tunnelbana - Promenadavstånd till Centrum - P-plats finns (kösystem tillämpas) - ca. 30 minuter med buss och tunnelbana till Stockholms innerstad - Förråd finns i lägenheten. Bra förvaringsmöjlighet. Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Turgay 070 405 41 11

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hampvägen 12, 6tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hampvägen 12, 6tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 645 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 439 kr/mån

28 120 kr/m²

1 645 000 kr accepterat pris, ring vid intresse Välkomna till denna fräscha tvåa med inglasad balkong på Hampvägen 12, 6 tr. Bostaden har ett stort sovrum, vardagsrum, badrum och kök med utgång till fin balkong. Barnvänligt med skolor, dagis och lekplats strax intill! Strax intill centrum och goda kommunikationer såsom T-bana och buss. Varmt välkomna på visning! -Stambyte av badrum kommer att ske, kontakta föreningen för mer information -Högt upp i huset -Inglasad balkong -Nära centrum och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 5, 6 tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, 6 tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 550 000 kr

36 m²

2 rum

2 580 kr/mån

43 056 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyligen producerad bostad från 2018. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, generöst sovrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkt hör en generös balkong med en fin utsikt med många soltimmar. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende. Endast ett stenkast från buss, tunnelbana och ett promenadavstånd till centrum. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! - Nyproducerad bostad från 2018 - Låg månadsavgift - Internet ingår i ett år då säljaren har tecknat ett abonnemang hos Com hem för 299 kr/månad, denna går att överta. - Många soltimmar - Juridisk person accepteras - Ett stenkast från buss och tunnelbana - Promenadavstånd till Centrum - Söderläge - P-plats finns (kösystem tillämpas) - ca. 30 minuter med buss och tunnelbana till Stockholms innerstad

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Postängsvägen 254, Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun

Postängsvägen 254

Radhus
Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

4 495 000 kr

146 m²

7 rum

245 m² tomt

Välkommen till detta topprenoverade gavelradhus med friköpt mark på omåttligt populära Postängsvägen i Botkyrka/Fittja! Detta är ett stort kedjehus som totalrenoverats de senaste åren och bostaden håller nu en mycket hög standard tack vare exklusiva materialval och modern design. Perfekt bostad för en stor familj som behöver många sovrum och stora sociala ytor. Om du länge letat efter en stor och totalrenoverad bostad så har du nu chansen att få köpa en av områdets finaste bostäder med fantastisk läge. Här har du totalt 171 välplanerade kvadratmeter, stora sovrum, stort kök, rymligt vardagsrum, två exklusiva badrum samt en uthyrningsbar lägenhet. Denna fantastiska bostad har dessutom en uthyrningsbar lägenhet med separat ingång vilket gör att du kan bo väldigt billigt tack vare eventuella hyresintäkter, kan även användas som separat gästlägenhet. Här bor du med riktigt bra läge och på gångavstånd har du förskola, skola, vacker natur, köpcentrum med all tänkbar service samt tunnelbanestation samt busshållplats. Bostaden kommer att vara besiktigad och en försäkring som skyddar dig som köpare mot dolda fel i 10 år finns. Bostaden har även egen garageplats samt parkeringsplats utomhus. Bostaden har två väldigt trevliga uteplatser, en på framsidan och en på baksidan med altan, här njuter du av härliga sommardagar med familjen, tack vare gavelläget känns tomten stor och inbjudande. - Totalrenoverad bostad 2021 - Besiktigad och försäkrad i 10 år mot dolda fel - Uthyrningslägenhet finns - Gaveltomt - Friköpt mark - Nya isolerfönster - Garageplats + parkeringsplats utomhus ingår i samfälligheten Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

 • Balkong
 • Uteplats
Fittjaterrassen 55, Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun

Fittjaterrassen 55

Lägenhet
Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 575 000 kr

45 m²

2 rum

3 009 kr/mån

35 000 kr/m²

Bostadsrätt med radhuskänsla! Perfekt för den som bara vill kunna flytta in! Bostaden erbjuder modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt sovrum samt ljust vardagsrum med utgång till mindre uteplats. Perfekt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Ett tillfälle som inte får missas!

 • Uteplats
Lagmansbacken 9, 3tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9, 3tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 550 000 kr

36 m²

2 rum

2 481 kr/mån

43 056 kr/m²

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! Fast pris 1550 000 kr! Ring för privatvisning! Modern, stilren nyproducerad lägenhet med yteffektiv planlösning, fina ytskikt och modern utrustning. Bostaden erbjuder en optimalt planerad yta om 36 kvadratmeter och har bland annat fräscha ytskikt. Här bor du med ett centralt och vackert läge med närhet till bland annat busshållplats, tunnelbanestation, köpcentrum, skola och förskola.

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 5, 7 tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, 7 tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 285 000 kr

30 m²

1 rum

2 150 kr/mån

42 833 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför bostaden finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, minilivs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bilpool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

 • Balkong
 • Hiss
Rågvägen 15, 5tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Rågvägen 15, 5tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 895 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 110 kr/mån

32 393 kr/m²

Har du inte tid att renovera? Här har du en exklusivt renoverad tvåa på en av dem bästa adresserna i Hallunda! Välkomna till denna topprenoverade tvåa med stor balkong. Hela lägenheten har totalrenoverats smakfullt och lyxigt, denna lägenhet är för dig som letar efter en fantastisk lägenhet som du kan flytta in i direkt utan att behöva renovera! Låg avgift, stabil förening samt exklusivt renoverad! -Stor och inglasad balkong -Högt upp i huset -Totalrenoverad -Nära centrum och kommunikationer -Låg avgift Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 11, 1tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 11, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 995 000 kr

57 m²

3 rum

3 797 kr/mån

35 000 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet som fortfarande känns som ny. På Lagmansbacken 11, 1tr ligger denna öppna hörnlägenhet vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker den. Här disponerar du en yta om 57 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Få hem har en mer modern prägel än detta – här har man tänkt på allt. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Lugnets väg 15, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
 • Borttagen före visning

Lugnets väg 15

Radhus
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

4 300 000 kr

126 m²

5 rum

575 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Turgay 070 405 41 11 vid intresse! Med ett centralt läge på omtyckta Lugnets väg presenteras nu ett enplanshus med trädgårds tomt i gavel om hela 575 kvm. Omfattande renoveringsbehov vilket ger dig chansen att skapa ditt nya drömboende. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till busshållplats, skola och vacker natur. Att skapa en fin bostad är en sak, att skapa ett hemtrevligt hem är något annat. Huset är besiktigat och protokollet finns uppladdat i dokument. Välkommen hem!

 • Uteplats
Lagmansbacken 7, 4 tr, Botkyrka-alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 7, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 250 000 kr

30 m²

1 rum

2 067 kr/mån

41 667 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyligen producerad bostad från 2018. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkt hör en generös balkong med en fantastisk utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende. Endast ett stenkast från buss, tunnelbana och ett promenadavstånd till centrum. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! - Nyproducerad bostad från 2018 - Låg månadsavgift - Ett stenkast från buss och tunnelbana - Promenadavstånd till Centrum - Promenadavstånd till handelsplats (Södraporten) - P-plats finns (kösystem tillämpas) - ca. 30 minuter med buss och tunnelbana till Stockholms innerstad Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz 072 145 39 15

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fittjaterrassen 43 , Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fittjaterrassen 43 , Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun, bild 2
Fittjaterrassen 43 , Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun, bild 3

Fittjaterrassen 43

Lägenhet
Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 695 000 kr

45 m²

2 rum

2 687 kr/mån

37 667 kr/m²

Välkommen till denna fina och renoverade bostad med äkta radhuskänsla tack vare två trevliga uteplatser. Här finner du en trevlig bostad om 45kvm fördelat på kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme och både tvättmaskin samt torktumlare som ingår. Perfekt bostad för dig som vill flytta in utan att behöva lägga ner tid och pengar på kostsamma renoveringar. Bostaden har nyligen fått nya köksluckor, golvet har slipats och bostaden har målats om. Välskött och populär förening med friköpt mark, låg avgift och byggt 2013 gör detta till en perfekt första bostad! Bostaden har en låg avgift på 2687kr/månad och följande ingår: inkl värme, bredband VA & kabel-TV (basutbud) förråd. Den mysiga uteplatsen på baksidan som du når via vardagsrummet ger bostaden en äkta radhuskänsla och här kan du sitta och njuta av morgonkaffet ostört. På framsidan har du en mindre med väldigt trevlig uteplats med plats för två stolar och mindre bord. I närheten av bostaden finner du förskola, skola, köpcentrum med all tänkbar service du kan behöva, tunnelbanestation samt busshållsplatser. Med tunnelbanan når du t-centralen på ca 30 min och bussförbindelser tar dig till Hallunda, Huddinge och Södertälje. Bakom bostaden har du vackra fittja äng som just nu byggs om till att bli en av Botkyrkas trevligaste badplatser med utegym. Gratis parkering finns runt om bostaden och ett förråd till bostaden ingår. - Byggt 2013 - Låg avgift om 2687kr/månad där följande ingår värme, bredband VA & kabel-TV (basutbud) förråd. - Stabil förening med friköpt mark - Renoverad bostad - Bra läge med närhet till service och kommunikationer Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning.

 • Premium
 • Uteplats
Skarpbrunnavägen 201 Markplan, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Skarpbrunnavägen 201 Markplan, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 201 Markplan, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 201 Markplan

Lägenhet
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 795 000 kr

64 m²

2 rum

4 229 kr/mån

28 047 kr/m²

Välkommen till denna renoverade lägenhet med ingång från markplan, perfekt för dig som söker en enkel ingång till din bostadl! Lägenheten har en uteplats på ena sidan med uteplats och gott om utrymme för bland annat blomsterarrangemang, på andra sidan av bostaden finner du en stor balkong med fin utsikt över föreningens gräsmatta. Låg avgift och populär förening med bra framtidsutsikter, mellan gårdarna finns lekplatser för barn. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare som ingår. Föreningen har tvättstuga, föreningslokal, garage samt parkeringsplatser utomhus. Här bor du med närhet till vacker natur, förskola, skola, busshållplats, tunnelbanestation och köpcentrum. Missa inte chansen att få köpa denna stora tvåa med radhuskänsla och riktigt bra läge! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lagmansbacken 5, 3tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 5, 3tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

1 345 000 kr

30 m²

1 rum

2 150 kr/mån

44 833 kr/m²

En fräsch och yteffektiv etta på Lagmansbacken 5. Bostaden har en öppen planlösning och ett genomgående gott skick. Lägenheten erbjuder en stor och trevlig balkong samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har parkettgolv och ett kompakt, men fullutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn och mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat med dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spotlights, vägghängd wc samt golvvärme. Ett stort och säkert cykelrum finns i källaren som nås med hissen. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende. Området har ett nyöppnat gym och centrumet med mataffär m.m. ligger på 2 minuters gångavstånd. Med bil åker du E4:an raka vägen till stan på knappt 20 minuter. Boendet ligger i närheten till natur och badplatser. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS KONTAKTA FÖRENIGEN FÖR MER INFO! LÅG AVGIFT!

 • Balkong
 • Hiss
Stökhagsvägen 64, Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun

Stökhagsvägen 64

Radhus
Botkyrka-Fittja, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

4 890 000 kr

146 m²

7 rum

214 m² tomt

Välkommen till detta totalrenoverade och stora kedjehus med FRIKÖPT tomt på omåttligt populära Stökhagsvägen i Botkyrka/Fittja. Stort radhus med separat uthyrningsdel för dig som vill bo billigt! Här har du hela 171 välplanerade kvadratmeter vilket passar en stor familj perfekt. Bostaden har nyligen genomgått en totalrenovering och ägaren innehar dokumentation för hela renoveringen som överlämnas till köparen. Stora rymliga ytor och sociala ytor gör denna bostad perfekt lämpad för en eller två barnfamiljer alternativt för dig med vuxna barn som vill bo avskilt i bostadens separata uthyrningsdel som har egen ingång. Bostaden har två trevliga uteplatser, en stenlagd på framsidan och en solig baksida med altan som förlänger sommaren. Lyxigt kök, fullt maskinellt utrustat med nya vitvaror. Bänkskivor i sten och stora arbetsytor vilket passar familjen som tycker om matlagning och sociala tillställningar, i köket finns det gott om plats för stort matbord och stolar för upp till 10-12 personer. Om du är på jakt efter ett stort kedjehus som är i mycket bra skick och totalrenoverat så kan detta vara den perfekta bostaden för dig eftersom du slipper tidskrävande och kostsamma renoveringar här. Här bor du med mycket bra läge och närhet till vacker natur, gröna ängar, lekplatser, fotbollsplan, förskola och skola. Köpcentrum med all tänkbar service finns på gångavstånd från bostaden och där finner du även busshållplatser samt tunnelbanestation som gör att du smidigt kan ta dig till T-centralen, Södertälje, Hallunda och Huddinge. - Totalrenoverat 2020 och säljaren har underlag på renoveringen. - Friköpt tomt. - Uthyrningsdel med kök och rum. - Fasad nymålad. - Besiktigad och försäkring som skyddar dig mot dolda fel ingår i 10 år! - Egen garageplats + parkeringsplats utomhus ingår i samfälligheten. - Fiber är indraget Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning eller vid frågor.

 • Balkong
 • Uteplats
Gullrands väg 63, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun

Gullrands väg 63

Radhus
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

3 990 000 kr

109 m²

4 rum

119 m² tomt

Välkommen till detta topprenoverade radhus på populära Gullrands väg i Hallunda/Norsborg. Fräsch bostad i gott skick, perfekt för dig som inte har tid med kostsamma renoveringar. Kvadratsmart radhus om 109kvm fördelat enligt följande, fullt maskinellt utrustat kök, rymligt vardagsrum med utgång till härlig inglasning sam uteplats med trall, tre rymliga sovrum (ett av sovrummen har en trevlig balkong) och två helkaklade badrum i modernt och lyxigt utförande. Här bor du med närhet till förskola, skola, vacker natur samt goda kommunikationer. Väldigt trevlig och välskött samfällighet med tvättstuga, föreningslokal, garage samt parkeringsplatser utomhus. Till radhuset får du en plats i samfällighetens garage samt ett förråd i länga som finns precis utanför bostaden. Låga driftkostnader tack vare uppvärmning via fjärrvärme (Södertörns Fjärrvärme). Bostaden har en lättskött tomt med två trevliga uteplatser, på framsidan har du plats för mindre utemöbler och utsikt mot innergården, på baksidan har du en inglasad altan samt trall på tomtens baksida, den trevliga uteplatsen på baksidan förlänger sommaren och är perfekt för dig som ofta har över familj och vänner! Radhuset är besiktigat och försäkring mot dolda fel ingår i 10 år! - Nyrenoverat och hög standard. - Trevlig inglasad altan. - Garageplats ingår. - FTX ventilation med nytt aggregat från år 2020. - 3-glasfönster. - Låga driftkostnader tack vare fjärrvärme (Södertörns Fjärrvärme). - Välskött samfällighet med både tvättstuga och föreningslokal. - Du får tillbaka 30% på tomträttsavgälden via din deklaration. - Besiktigad och försäkring som skyddar dig mot dolda fel ingår i 10 år. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 34