Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rågvägen 2, 7 tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
 • Borttagen före visning

Rågvägen 2, 7 tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 450 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 007 kr/mån
24 786 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Linvägen 15, 4tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 13:50
Linvägen 15, 4tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Linvägen 15, 4tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Linvägen 15, 4tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 745 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/7
4 649 kr/mån
29 829 kr/m²

Välkomna till denna topprenoverade tvåa med stor balkong. Hela lägenheten har totalrenoverats smakfullt och lyxigt, denna lägenhet är för dig som letar efter en fantastisk lägenhet som du kan flytta in i direkt utan att behöva renovera! Hela bostaden har genomgått en renovering och även badrummet har genomgått ett stambyte via föreningen. Bostaden har en stor balkong och stort förråd. Stabil förening samt exklusivt renoverad! -Stor balkong -Totalrenoverad -Spotlights i hela bostaden -Förråd intill bostaden -Badrum med el golvvärme -Nära centrum och kommunikationer -Bra och stabil förening Stabil förening med strukturerade framtidsplaner, HSB BRF Klövern Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tomtbergavägen 28, 1 tr, Botkyrka-Brunna, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 13:00
Tomtbergavägen 28, 1 tr, Botkyrka-Brunna, Botkyrka kommun, bild 2
Tomtbergavägen 28, 1 tr, Botkyrka-Brunna, Botkyrka kommun, bild 3

Tomtbergavägen 28, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Brunna, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 330 kr/mån
22 866 kr/m²

Med ett toppläge på omtyckte Tomtbergavägen presenteras denna trerummare med stor balkong. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning om hela 78,5 kvadratmeter samt ett lägenhetsförråd intill bostaden. Bostaden är i beboligt skick men kan med en enkel renovering göras om till ditt drömboende. Här bor du endast ett gångavstånd till förskola, skola, buss och Hallunda centrum. Om föreningen: Välkänd och omtyckt förening. Föreningen har renoverat fasaderna, taken, gårdarna och installerat solceller. Parkering finns!

 • Premium
 • Balkong
Albyvägen 9, 2tr, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Albyvägen 9, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/8
6 900 kr/mån
22 025 kr/m²

Här välkomnas du till en stor och välplanerad lägenhet i Albyvägen 9. En barnvänlig trea med utmärkt planlösning och stora sällskapsytor. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Lägenheten har ett rymligt och trevligt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord och stolar. Här finns två sovrum, ett badrum, ett socialt och välplanerat vardagsrum med fönster åt två håll samt stora lättmöblerade ytor. En av bostadens absoluta höjdpunkter är mysiga inglasade balkongen. Brf Albyhus 3 är en trevlig och välskött förening med en tydlig, långsiktig plan för framtida förbättringar och god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, parkeringsplats, garage, en trevlig terrass med utemöbler och gästparkering. Här bor du centralt och familjevänligt med närhet till bland annat matbutiker, skolor, förskolor, busshållplats och tunnelbanestation. Albysjön med dess vackra natur och badplatser ligger precis runt hörnet, Södraporten med sitt stora utbud av både service och handel är endast en kort promenad bort. -Går att göra om till en 3.5a -Stort kök med ordentliga arbetsytor -Stabil förening med bra ekonomi -Tillhörande förråd på samma våningsplan -Stor balkong -Plats med förvaring i garderob och klädkammare -Nära centrum och kommunikationer -Bra solläge För mer information kontakta mäklare Peter Ablahad.

 • Hiss
Klövervägen 14 bv , Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 13:00

Klövervägen 14 bv

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 550 000 kr
58,5 m²
2 rum
4 547 kr/mån
26 496 kr/m²

Välkommen till Klövervägen 14! Denna lägenhet i markplan erbjuder en charmig tvårummare om hela 58,5 kvm. Hela bostaden har genomgått en renovering och även badrummet har genomgått ett stambyte via föreningen. Den trevliga uteplatsen skapar den perfekta extraplatsen för familjen att njuta av. En bostad som kombinerar bekvämlighet med stil, välkommen att utforska och upptäcka möjligheterna för ditt nästa hem idag, Kontakta ansvarig mäklare Peter Ablahad vid frågor!

 • Plus
 • Hiss
Rågvägen 2, 2tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Rågvägen 2, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 550 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/7
5 590 kr/mån
28 333 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en mycket fin lägenhet om fyra rum med välplanerade ytor. Här har du ett sten kast från busstationer förskolor, skolor. Inte nog med det har du gångavstånd till Hallunda C samt tunnelbana. Med ett stilrent kök, tre rymliga sovrum och luftigt vardagsrum har du hittat rätt! Hjärtligt välkomna till visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Tre källors väg 17, 2 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
 • Imorgon

Tre källors väg 17, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 595 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 265 kr/mån
19 102 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på Tre källors väg 17! Denna lägenhet erbjuder tre mysiga sovrum och ett rymligt vardagsrum/kök som skapar en härlig atmosfär med sina spotlight-belysningar. Bostaden är i fint skick och har en tilltalande planlösning som maximerar utrymmet och ljusflödet. Belägen bara ett stenkast från tunnelbana och busshållplats samt förskola, är denna bostad idealisk för den moderna livsstilen. Kom och upptäck ditt nästa hem idag. Välkommen på visning! För ytterligare information, vänligen kontakta mäklare Peter Ablahad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kornvägen 9, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Kornvägen 9

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/7
4 967 kr/mån
24 140 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Välkommen till denna fina trea med mycket bra läge på populära Kornvägen i Hallunda. Här bor du med närhet till stort serviceutbud samt goda kommunikationer Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låg månadsavgift. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, förråd och el abonnemang. Bostaden har en stor inglasad balkong med härligt läge samt ett stort förråd på samma våningsplan som bostaden. Välskött lägenhet, perfekt för dig som vill flytta in utan att behöva genomföra stora renoveringar. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor eller för en privatvisning.

 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 147, 1 tr, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Skarpbrunnavägen 147, 1 tr, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 147, 1 tr, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 147, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/1
4 371 kr/mån
30 469 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade tvåa på Skarpbrunnavägen 147, 1 tr. Bostaden har genomgått en totalrenovering samt installerad en inglasning på balkongen. Bostaden erbjuder ett stort kök och vardagsrum, sovrum med garderob, badrum i ljusa kulörer samt inglasad och stor balkong. Låg avgift och populär förening med bra framtidsutsikter, mellan gårdarna finns lekplatser för barn. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare som ingår. Föreningen har tvättstuga, föreningslokal, garage samt parkeringsplatser utomhus. Här bor du med närhet till vacker natur, förskola, skola, busshållplats, tunnelbanestation och köpcentrum. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse

 • Premium
 • Balkong
Tomtbergavägen 42, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Tomtbergavägen 42

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 971 kr/mån
25 500 kr/m²

Stor fyra med riktigt bra läge på Tomtbergavägen! Välkommen till Tomtbergavägen och denna fyrarummare om 90 välplanerade kvadratmeter, trevligt läge och populär förening. Bostaden har en stor inglasad balkong som har plats för en mindre soffgrupp alternativt bord och stolar. Här bor du med närhet till goda kommunikationer, Hallunda Centrum, förskola, skola och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

 • Balkong
Kyrkbyn 25, Botkyrka-Kyrkbyn, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkbyn 25

Radhus
Botkyrka-Kyrkbyn, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 150 000 kr
51 m²
2 rum
3 503 kr/mån
42 157 kr/m²

Letar du efter ett hem i fint skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. På Kyrkbyn 25 presenteras detta trevliga radhus som erbjuder en trevlig braskamin mellan kök och vargsrum vilket förhöjer upplevelsen av detta hem. Här erbjuds en fin bakgård med altan om ca 30 kvadratmeter samt många soltimmar. Bo i ett lugnt och vackert område med endast ett promenad avstånd till tunnelbana, förskola, skola, samt köpcenter. Väsentliga händelser: - Ny värmeväxlare fr 2019 - Ny 3-glas fönster i hall fr 2019 - Ny installerad braskamin fr 2019 - Bostaden har genomgått renoveringar under åren - Hela nedre plan har golvvärme - Parkering ingår i avgiften - 2,5 rum och kök Brf Kyrkbyn 1 är en stabil och solid förening med strukturerade framtidsplaner. LÅG AVGIFT! Det omgivande natursköna området fungerar som en plats för rekreation. Här bor du nära såväl Botkyrka kyrka och endast 5 min till Tunnelbana . Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Albyvägen 17, 3tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Albyvägen 17, 3tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 750 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
6 436 kr/mån
18 817 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Välkommen till denna stora fyra om 93 välplanerade kvadratmeter. Här bor du med närhet till förskola, skola, köpcentrum, busshållplatser, tunnelbanestation och vacker natur. Perfekt bostad för den stora familjen och stor inglasad balkong med trevligt läge. Bostaden har ett stort förråd på samma våningsplan. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

 • Plus
 • Balkong
Vickervägen 3, 1tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 3, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/7
4 152 kr/mån
30 684 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa, renoverad och med stambytet genomfört. Hela lägenheten är genomgående topprenoverad och har materialval av det exklusiva slaget. Härlig balkong med trevligt läge. Stabil förening HSB BRF Trädet, följande ingår i månadsavgiften: värme, vatten, förråd, bredband, el abonnemang och bostadsrättstillägg. - Stambyte klart, nyrenoverat badrum. - Nya 3-glasfönster. - Nya vattenburna element i hela lägenheten. - Ny el central. - Stort förråd ingår. - Stor balkong med trevligt läge. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning eller vid frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 147, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skarpbrunnavägen 147

Lägenhet
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 450 000 kr
105,5 m²
4 rum
6 808 kr/mån
23 223 kr/m²

PRISSÄNKT! RING FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till denna trevliga etage lägenhet med äkta radhuskänsla på omtyckta Skarpbrunnavägen i Eriksberg/ Botkyrka. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor fördelat på två plan med två separata ytterdörrar vilket möjliggör för uthyrning, Lägenheten erbjuder en stor uteplats, balkong och ett lägenhetsförråd. Bo endast ett kort avstånd från skola, förskola, tunnelbana och buss. - Möjlig femrummare ( sovrum tre går att delas upp). - Möjligt att bygga en uteplats från kök. Bygglov krävs. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vickervägen 1, 2tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 1, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 000 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 415 kr/mån
25 478 kr/m²

PRISSÄNKT TILL 2 000 000 KR På omtyckta och trevliga Vickervägen presenteras denna fina trerummare nära Hallunda centrum. Bostaden erbjuder en tilltalande och öppenplanlösning vilket förhöjer upplevelsen av detta hem. Här erbjuds fina utskick och ett nyrenoverat badrum samt nya radiatorer i hela bostad utfört 2023. Bo endast ett kort avstånd från förskola, skola, busstation, tunnelbana och centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Uteplats
 • Hiss
Kryddgårdsvägen 29, FRIKÖPT TOMT! , Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kryddgårdsvägen 29, FRIKÖPT TOMT! , Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun, bild 2
Kryddgårdsvägen 29, FRIKÖPT TOMT! , Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun, bild 3

Kryddgårdsvägen 29, FRIKÖPT TOMT!

Radhus
Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 895 000 kr
112 + 13 m²
5 rum
364 m² tomt

Välkommen till denna oslipade pärla på eftertraktade Kryddgårdsvägen i Slagsta/ Botkyrka med friköpt tomt. Tomten är lättskött och erbjuder blomsterprakt under säsongen samt många soltimmar. Huset är i behov av renovering vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende. Här bor du väldigt centralt med förskolor, skolor, buss och vacker natur i närheten. Bostaden är BESIKTIGAD till visning och det ingår en försäkring som skyddar mot eventuella dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet! I samfällighetsavgiften ingår: Parkering Garage Snöröjning Skötsel av alla gemensamhetsanläggningar Värme/Vatten: Till normal förbrukning.

 • Premium
 • Uteplats
Albyvägen 21, 8 tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Albyvägen 21, 8 tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 500 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 8/9
5 129 kr/mån
23 256 kr/m²

Välkommen till denna stora 2,5 rummare med tilltalande planlösning på hela 64,5 kvm och södervänd balkong på Albyvägen 21, 8tr. Lägenheten är i behov av lite renovering och kan med enkla medel förvandlas till din drömbostad. Här bor du endast ett promenad avstånd till centrum, tunnelbana, buss, skola och förskola. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Vickervägen 14, 1 tr, Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun

Vickervägen 14, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 850 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/7
5 250 kr/mån
23 567 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 850 000 kr, ring vid intresse. På omtyckta Vickervägen ligger denna trerumslägenhet med en rymlig balkong i Hallunda. Lägenheten har en funktionell planlösning med generösa 78,5 kvadratmeter. Här hittar du ett modernt kök, ett nyrenoverat badrum och gästtoalett. Dessutom finns två sovrum och ett rymligt vardagsrum samt ett praktiskt förråd intill bostaden. Läget är mycket fördelaktigt med närhet till förskolor, skolor, bekväma buss- och tunnelbaneförbindelser samt Hallunda centrum. Kontakta ansvarig mäklare Peter Ablahad för mer info!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 13 Markplan, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skarpbrunnavägen 13 Markplan

Lägenhet
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 595 000 kr
80 m²
2.5 rum
6 948 kr/mån
19 938 kr/m²

Välkommen till Eriksberg och denna 2.5-rumslägenhet om 80 kvadratmeter, komplett med stor uteplats. Lägenheten är i bra skick och utstrålar modern och stilren design med fina ytskikt. Dess generösa yta och smarta planlösning skapar en rymlig och ljus atmosfär. HSB:s Brf Tre Källor i Norsborg är en välskött förening. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bastu, gym, pool och en modern och rolig lekplats. I Eriksberg bor du nära vackra grönområden så som Hågelbyparken och Gamla Norsborg, men som också ligger inom några minuters gångavstånd från Hallunda Centrum. Här finns tunnelbanestation och busshållplats ett stenkast från bostaden. Till Stockholm City är det ca en halvtimme med tunnelbana eller buss. Välkommen på visning! För ytterligare information, vänligen kontakta mäklare Peter Ablahad.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Klövervägen 10, 4 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun

Klövervägen 10, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 200 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
3 704 kr/mån
26 966 kr/m²

Välkommen till denna praktiska 1,5a med stora ytor på Klövervägen 10, 4 tr! Lägenheten erbjuder ett snyggt och stambytt badrum, vardagsrum med goda sällskapsytor, ett rum och ett ljust kök. Utgång till en stor och inglasad balkong når man via vardagsrummet. Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, skolor, förskolor, lekplatser, vackra promenadstråk, busshållplats, tunnelbanestation, vårdcentral och centrum. Hallunda Centrum ligger precis runt hörnet i hjärtat av Norra Botkyrka. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga och lekplats. För mer information var vänlig och kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz på 0721453915

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 11, 4 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 11, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 350 000 kr
45,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
4 386 kr/mån
29 670 kr/m²

Välkommen till denna 1,5-rumslägenhet på Skarpbrunnavägen 11, belägen på fjärde våning. Denna bostad välkomnar dig med en rymlig hall, ett kaklat badrum, ett stort och välutrustat kök samt ett vardagsrum med sovalkov samt balkong. Här har du gångavstånd till Hallunda Centrum, där tunnelbanestationen och busshållplatsen ligger ett stenkast från bostaden. Resan till Stockholm City tar endast omkring en halvtimme med tunnelbana eller buss, vilket ger dig enkel tillgång till stadens puls och bekvämligheter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 245 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/8
2 377 kr/mån
41 500 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför dörren finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, minilivs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bilpool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 19, 5 tr lgh 21, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skarpbrunnavägen 19, 5 tr lgh 21

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/8
7 561 kr/mån
15 417 kr/m²

Välkommen till denna bostad med centralt läge på trevliga Skarpbrunnavägen. En stor, öppen och praktisk lägenhet med utmärkt planlösning och stora sällskapsytor. Lägenheten är högt belägen och har en fri utsikt över området. Viktig information: Denna bostad säljs i befintligt skick, och vi uppmanar alla intressenter att noggrant undersöka bostaden innan köp.

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 11, 3 tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 11, 3 tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/9
5 251 kr/mån
25 282 kr/m²

Potentiell fyrarumslägenhet med dubbla balkonger! Välkomna till denna charmiga bostad på Lagmansbacken 11. Här erbjuds du en rymlig bostad med möjligheten att omvandla den till en fyra med enkla åtgärder! Kök med moderna bekvämligheter som inbyggd diskmaskin och induktionshäll, samt ett badrum med skön golvvärme och tvätt/torkmaskin. Upplev fantastiska balkonger som riktar sig åt två olika väderstreck där du kan njuta av soliga sommardagar med dina nära och kära. Låg avgift och närhet till mycket goda kommunikationer, här är det bara att flytta in! - Nyproducerad bostad från 2018 - Låg månadsavgift - Ett stenkast från buss och tunnelbana - Promenadavstånd till Centrum - Promenadavstånd till handelsplats - P-plats finns (kösystem tillämpas) - ca. 30 minuter med buss och tunnelbana till Stockholms innerstad Besök länken nedan för att se en liknande bostad i samma byggnad: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/stockholms-lan/botkyrka-kommun/objekt/?objektID=2899430 Viktig information: Denna bostad säljs i befintligt skick, och vi uppmanar alla intressenter att noggrant undersöka bostaden innan köp.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 11, 1tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 11, 1tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 695 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1
4 366 kr/mån
29 737 kr/m²

Prissänkt från 2 000 000 kr. Accepterat pris, ring vid intresse Välkommen till denna fina lägenhet som fortfarande känns som ny. På Lagmansbacken 11, 1tr ligger denna öppna hörnlägenhet vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker den. Här disponerar du en yta om 57 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Få hem har en mer modern prägel än detta – här har man tänkt på allt. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 49