Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Deniz

Marcus Deniz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, 2tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/8
2 663 kr/mån
38 333 kr/m²

Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför dörren finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, minilivs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bilpool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen 4, 3 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Klövervägen 4, 3 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Klövervägen 4, 3 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Klövervägen 4, 3 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 053 kr/mån
28 205 kr/m²

Dubbla inglasade balkonger!!! Väldigt sällan till salu!! Varmt välkomna till denna fint renoverade bostad på klövervägen 4,3 tr. Bostaden erbjuder dig dubbla inglasade balkonger med många soltimmar. Bostaden har ett stambytt badrum som gjorts via föreningen, ett stort sovrum med garderob, ett vardagsrum med spotlights med utgång till stor balkong samt kök med utgång till balkong. Här bor du i ett barnvänligt och lugnt området med endast ett stenkast från Hallunda centrum, skola, förskola och mycket goda kommunikationer. Välkommen hem! -Stambyte klart -Två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp -Sol hela dagen -Dubbla balkonger med inglasning -Stabil förening med bra ekonomi -Tillhörande förråd utanför dörren -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Albyvägen 21, markplan, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
  • Tis 30 jul
Albyvägen 21, markplan, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 21, markplan, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 21, markplan

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 850 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1
4 941 kr/mån
28 682 kr/m²

Har du länge letat efter en totalrenoverad stor tvåa med mycket hög standard samt bra planlösning. Välkommen till denna toppfräscha och stora tvåa med fantastisk utsikt och bra läge på populära Albyvägen i Botkyrka/Alby. Här bor du i en stabil förening som förvaltas av Riksbyggen. Uppvärmning sker genom fjärrvärme och vattenburna element. Bostaden med dess smarta planlösning erbjuder 64,5k välplanerade kvadratmeter som fördelas enligt följande: stort vardagsrum, rymligt badrum, stort sovrum och ett stort kök med ordentliga arbetsytor. Bostaden har dessutom en stor fantastisk inglasat uterum med trevlig utsikt över området, till bostaden har du även ett stort förråd. Detta är en perfekt bostad för dig som inte har tid med kostsamma renoveringar, här är det bara att flytta in eftersom hela bostaden totalrenoverats! Missa nu inte chansen att få bli ägare av denna fina bostad! Här bor du på populär adress med närhet till centrum med tunnelbanestation samt buss, förskolor, skolor och vacker natur. Bostaden kan med enkla medel få ytterligare ett sovrum genom att göra matbordsdelen i köket till ett rum, matbordet kan då istället stå i det stora vardagsrummet där det finns gott om plats. På detta sätt ombildar du denna tvåa till en kvadratsmart trea. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz för privatvisning eller vid frågor.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nämndemannavägen 82, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 14:45
Nämndemannavägen 82, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Nämndemannavägen 82, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Nämndemannavägen 82

Radhus
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 595 000 kr
160 + 21 m²
6 rum
212 m² tomt

Välkommen till detta stora friköpta radhus. Perfekt bostad för en stor familj som vill bo med stora ytor och närhet till vacker natur, förskola, skola och goda kommunikationer! Här finner du en bostad som du kan forma och renovera efter din egen smak, bostaden är i behov av en omfattande renovering. Här på Nämndemannavägen 82 ligger detta radhus med sina 181 kvm som har alla möjligheter att bli ett drömhem. Här erbjuds ett barnvänligt boende med stora sällskapsytor och stora fönster med fint ljusinsläpp. Trots det omfattande renoveringsbehovet finns det mycket att tycka om med denna bostad. Köparen uppmanas att undersöka fastigheten då säljaren har valt att sälja fastigheten i befintligt skick med klausul om friskrivning mot fel och brister. -Taket renoverades år 2015, dokument finns Boka gärna in er för mer information. I samfällighets avgiften ingår: Fjärrvärme Vatten Garage Parkering med tillstånd Skötsel av gemensamma grönområden Belysning Sophämtning För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Slagsta backe 168, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 13:45
Slagsta backe 168, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun, bild 2
Slagsta backe 168, Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun, bild 3

Slagsta backe 168

Radhus
Botkyrka-slagsta, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
5 195 000 kr
123 m²
5 rum
351 m² tomt

I hjärtat av Slagsta presenteras detta enplanshus med fint gavelläge! Med ett attraktivt läge på omtyckta Slagsta backe presenteras detta enplanshus på gavel med trädgårdstomt. Trädgårdstomten är insynsskyddad och erbjuder ett fint inslag av blomsterprakt under en stor del av säsongen och många härliga soltimmar med direkt söderläge på baksidan. Slagsta backe är perfekt för en växande familj. I området finns bland annat skola, förskola, vackra promenadstråk, busshållplats och köpcentrum. Bostaden är besiktigad och det ingår en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år vilket ger dig som köpare en extra trygghet vid köpet I samfällighets avgiften ingår: Fjärrvärme Vatten Garage Parkering med tillstånd Bredband/ Internet Tele2 basutbud för TV skötsel av gemensamma grönområden Belysning År 2021 så har säljarna renoverat samt lagt nytt tak, fasad, murr samt stengolv på framsidan av bostaden (se frågelistan uppladdad under dokument) För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Ring ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse Välkommen hem!

  • Premium
Vetevägen 11, 2 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Vetevägen 11, 2 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Vetevägen 11, 2 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Vetevägen 11, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 370 kr/mån
24 140 kr/m²

På omtyckta och populära Vetevägen presenteras en 3,5 rummare med inglasad balkong nära Hallunda centrum. Bostaden är i ett fräscht och välvårdat skick. Här erbjuds en tilltalande planlösning med två sovrum, ett rum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök. Här bor du även nära förskola, skola, buss och tunnelbana. -Stor och inglasat balkong -Stambytt badrum samt gäst wc sker inom kort -Förråd ingår För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Ring ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gullrands väg 87, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:45
Gullrands väg 87, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Gullrands väg 87, Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Gullrands väg 87

Radhus
Botkyrka-Eriksberg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
109 m² tomt

Välkommen till detta renoverade radhus på populära Gullrands väg i Hallunda/Norsborg. Fräsch bostad i gott skick, perfekt för dig som inte har tid med kostsamma renoveringar. Kvadratsmart radhus om 109kvm fördelat enligt följande, fullt maskinellt utrustat kök, rymligt vardagsrum med utgång till inglasat utetum samt uteplats med många soltimmar, tre rymliga sovrum (ett av sovrummen har en trevlig balkong) och två badrum. Här bor du med närhet till förskola, skola, vacker natur samt goda kommunikationer. Väldigt trevlig och välskött samfällighet med tvättstuga, föreningslokal, garage samt parkeringsplatser utomhus. Till radhuset får du en plats i samfällighetens garage samt ett förråd i länga som finns nära bostaden. Låga driftkostnader tack vare uppvärmning via fjärrvärme (Södertörns Fjärrvärme). Bostaden har en lättskött tomt med två trevliga uteplatser, på framsidan har du plats för mindre utemöbler och utsikt mot innergården, den trevliga uteplatsen på baksidan förlänger sommaren och är perfekt för dig som ofta har över familj och vänner! Radhuset är besiktigat och försäkring mot dolda fel ingår i 10 år! - Nyrenoverad i gott skick. - Garageplats ingår. - Nytt kök från 2024 - Nytt badrum från 2024 - Nära till parkeringen - Låga driftkostnader tack vare fjärrvärme (Södertörns Fjärrvärme). - Välskött samfällighet med både tvättstuga och föreningslokal. - Besiktigad och försäkring som skyddar dig mot dolda fel ingår i 10 år. - Uttagna pantbrev om 2 720 000 För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Domarebacken 14, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Domarebacken 14, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 2
Domarebacken 14, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 3

Domarebacken 14

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 895 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 5/7
4 118 kr/mån
28 931 kr/m²

Välkomna till denna totalrenoverad tvåa på Domarebacken 14 med låg avgift. Bostaden erbjuder dig ett stort sovrum med garderob, renoverat badrum, fullutrustad kök, samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong. I Norsborg-Albyberget bor du i snabbväxande kvarter. Botkyrka handelsplats ligger i närheten och samma sak gäller för Alby centrum som ligger inom promenadavstånd. Här finns även matbutiker, förskola, skolor, tunnelbanestation, busshållplats och vårdcentral. Till Stockholm är det en halvtimme med bil eller buss. -Totalrenoverad bostad -Högt upp i huset -Låg avgift -Förråd ingår För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz på 0721453915

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Domarebacken 10, 4tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Domarebacken 10, 4tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Domarebacken 10, 4tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Domarebacken 10, 4tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/7
5 457 kr/mån
24 946 kr/m²

Väldigt sällan till salu!!! Välkommen till denna fyra med centralt, naturnära och familjevänligt läge på populära Domarebacken. En stor, ljus och barnvänlig gavellägenhet med utmärkt planlösning, stora sällskapsytor och stora fönster med fint ljusinsläpp. I Norsborg-Albyberget bor du i snabbväxande kvarter. Botkyrka handelsplats ligger i närheten och samma sak gäller för Alby centrum som ligger inom promenadavstånd. Här finns även matbutiker, förskola, skolor, tunnelbanestation, busshållplats och vårdcentral. Till Stockholm är det en halvtimme med bil eller buss. -Fyrarummare -Låg avgift -Förråd ingår För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz på 0721453915

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kornvägen 6, 4 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kornvägen 6, 4 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Kornvägen 6, 4 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Kornvägen 6, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 142 kr/mån
25 414 kr/m²

På omtyckta och populära Kornvägen 6 presenteras en trerummare med inglasad balkong nära Hallunda centrum. Bostaden är i ett fint och välvårdat skick. Här erbjuds en tilltalande planlösning med två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök. Här bor du även nära förskola, skola, buss och tunnelbana. -Låg avgift -Stor och inglasat balkong -Stambytt kommer att ske där förening renoverar badrum samt gäst wc (för mer information kontakta hsb brf kornet) -Förråd ingår För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Ring ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vickervägen 16, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vickervägen 16, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Vickervägen 16, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Vickervägen 16, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 945 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 786 kr/mån
24 777 kr/m²

På omtyckta och populära Vickervägen 16, 2 tr presenteras en trerummare med inglasad balkong nära Hallunda centrum. Bostaden är i ett fint och välvårdat skick. Här erbjuds en tilltalande planlösning med två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök. Här bor du även nära förskola, skola, buss och tunnelbana. -Stor och inglasat balkong -Stambytt badrum samt gäst wc -Förråd ingår För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Ring ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vetevägen 14, 7tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Vetevägen 14, 7tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Vetevägen 14, 7tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Vetevägen 14, 7tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 950 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 7/7
5 429 kr/mån
24 841 kr/m²

På omtyckta och populära Vetevägen 14, 7 tr presenteras en trerummare nära Hallunda Centrum. Här erbjuds en tilltalande planlösning med två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök med utgång till balkong. Här bor du även nära förskola, skola buss och tunnelbana. Välkommen hem! - Stambyte av badrum och gäst wc sker i år - Låg avgift - Stabil förening med bra ekonomi - Två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp - Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Vid intresse var vänlig att kontakta Marcus Deniz på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linvägen 2, 7tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Linvägen 2, 7tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Linvägen 2, 7tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Linvägen 2, 7tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 510 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 7/7
5 107 kr/mån
25 812 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa på Linvägen 2, 7 tr. Bostaden erbjuder ett sovrum, stambytt badrum, stort vardagsrum, kök och balkong som du når via köket Här bor du i ett barnvänligt och lugnt området med endast ett stenkast från Hallunda centrum, skola, förskola och mycket goda kommunikationer. Välkommen hem! -Stambyte klart -Två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp -Stabil förening med bra ekonomi -Tillhörande förråd utanför dörren -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Vid intresse var vänlig att kontakta Marcus Deniz på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen 4, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Klövervägen 4, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Klövervägen 4, 2tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Klövervägen 4, 2tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/7
5 038 kr/mån
27 265 kr/m²

Dubbla balkonger!!! Varmt välkomna till denna tvåa på Klövervägen 4, 2 tr. Bostaden erbjuder ett sovrum, stambytt badrum, stort vardagsrum, kök och dubbla balkonger Här bor du i ett barnvänligt och lugnt området med endast ett stenkast från Hallunda centrum, skola, förskola och mycket goda kommunikationer. Välkommen hem! -Stambyte klart -Två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp -Stabil förening med bra ekonomi -Tillhörande förråd utanför dörren -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Vid intresse var vänlig att kontakta Marcus Deniz på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Havrevägen 2, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Havrevägen 2, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Havrevägen 2, 2 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Havrevägen 2, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/7
4 081 kr/mån
30 684 kr/m²

Nu presenteras denna fina tvårummare på attraktiva Havrevägen i centrala Hallunda. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och erbjuder en tilltalande planlösning med stora sällskapsytor. Till bostaden finns även ett lägenhetsförråd intill bostaden. Bo väldigt centralt med närhet till förskolor, skolor, Hallunda centrum, buss och tunnelbana. (Stambyte sker inom kort) - Nytt badrum - Nya radiatorer - Ny dragna avloppsrör i kök Kontakta HSB för mer info 08-608 68 00 Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fittjaterrassen 16, Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun
Fittjaterrassen 16, Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun, bild 2
Fittjaterrassen 16, Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun, bild 3

Fittjaterrassen 16

Lägenhet
Botkyrka-fittja Sjöterrassen, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 470 000 kr
54 m²
2 rum
3 720 kr/mån
27 222 kr/m²

1 470 000 kr som accepterat pris, ring vid intresse. Bostadsrätt med radhuskänsla! Perfekt för den som bara vill kunna flytta in! Bostaden erbjuder modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt sovrum samt ljust vardagsrum med utgång till uteplats. Perfekt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Ett tillfälle som inte får missas! Gratis parkering finns runt om bostaden och ett förråd till bostaden ingår. -Byggt 2013 -Låg avgift -Bra förening med friköpt mark -Uteplats -Billiga månadskostnader -Nära kommunikation och centrum Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz för privatvisning.

  • Premium
  • Uteplats
Lagmansbacken 2, 4tr , Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 2, 4tr

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 250 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/6
2 472 kr/mån
41 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina renoverade etta på Lagmansbacken 2 med fiskbensgolv i ljusa kulörer. Nu finns möjlighet att förvärva denna bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett fräscht badrum. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. Utanför dörren finns buss- och tunnelbaneförbindelser som tar dig till Stockholm City på 30 minuter och till Södertörns Högskola på 20 minuter. I närheten av bostaden finns även gym, restauranger, minilivs, ICA Maxi, Biltema och vacker natur. Passar perfekt för dig som ska köpa din första bostad eller för dig som söker en övernattningslägenhet med låg kostnad. I den låga avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang. Föreningen äger marken och har dessutom egen bilpool vilket är perfekt för dig som vill nyttja bil men själv inte vill äga en. Föreningen har även varmgarage samt förråd som är under uppbyggnad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

  • Plus
  • Hiss
Hampvägen 14, 1 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
  • Ons 31 jul
Hampvägen 14, 1 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Hampvägen 14, 1 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Hampvägen 14, 1 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/7
6 340 kr/mån
27 962 kr/m²

2 195 000 kr som accepterat pris, ring vid intresse På omtyckta och populära Hampvägen 14, 1 tr presenteras en renoverad 3,5 rummare nära Hallunda Centrum. Här erbjuds en tilltalande planlösning med två sovrum, ett rum som nyttjas som sovrum idag, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök med utgång till balkong. Här bor du även nära förskola, skola buss och tunnelbana. Välkommen hem! - Renoverad bostad - Renovering av badrum samt gäst wc kommer göras via föreningen snart - Spotlights - Stor och inglasad balkong - Stabil förening med bra ekonomi - Två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp - Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 5, bv, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 5, bv, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 5, bv, Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 5, bv

Lägenhet
Botkyrka-Albyberget, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
4 578 kr/mån
30 094 kr/m²

Balkong och uteplats! Letar du efter ett hem i toppskick där du kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad från 2018. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum, rymligt sovrum samt ett fräscht badrum. Till bostadens höjdpunkter hör en generös balkong i söderläge med vacker utsikt. Denna bostad fyller alla kriterier för ett trivsamt första boende, övernattningslägenhet eller studentbostad. - Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens - Disk- och tvätt-/torkmaskin i lägenheten - Balkong i söderläge - Låg avgift - Nybyggt 2018 - Förening som äger marken - Tunnelbanestation samt busshållplats precis utanför Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Timotejvägen 2, 4 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
  • Tis 30 jul
Timotejvägen 2, 4 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Timotejvägen 2, 4 tr, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Timotejvägen 2, 4 tr

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 495 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/7
4 048 kr/mån
33 596 kr/m²

Välkomna till områdets kanske finaste tvåa om 44,5 kvm med en stor inglasad balkong. Fint badrum och kök med ett rymligt vardagsrum och sovrum. Närhet till kommunikationer, skolor och centrum. Utmärkt förstaboende med låg månadsavgift. Här flyttar man in och njuter av tillvaron. Varmt välkomna på visning! -Stambytt badrum -Inglasad stor balkong -Förråd intill dörren -Härligt ljusinsläpp -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen 6, 6 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
  • Tis 30 jul
Klövervägen 6, 6 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Klövervägen 6, 6 tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Klövervägen 6, 6 tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 495 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 6/7
4 168 kr/mån
33 596 kr/m²

Varmt välkomna till området kanske finaste etta på Klövervägen. Här får du ett modernt och nyrenoverat boende, det är bara att flytta in och trivas. Närhet till kommunikationer, skolor och centrum. Utmärkt förstaboende med låg månadsavgift. Här flyttar man in och njuter av tillvaron. -Stambytt badrum -Stor balkong -Förråd intill dörren -Härligt ljusinsläpp -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Noras väg 5c, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Noras väg 5c, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Noras väg 5c, Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Noras väg 5c

Lägenhet
Botkyrka-Norsborg, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
4 543 kr/mån
27 099 kr/m²

Sällan till salu!! Nu presenteras denna fina fyrarummare med låg avgift. Bostaden erbjuder en tilltalande och öppen planlösning med materialval i god standard. Flytta in i ett lugnt område där hela familjen kommer att trivas. Närhet till skolor, daghem, kommunikationer och centrum. - Föreningen har installerat nya ladd stolpar till bilen att nyttja. - Låg avgift - Förråd ingår - Stabil förening som äger marken. För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse på 072 145 39 15

  • Premium
  • Balkong
Skarpbrunnavägen 143, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 143

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
1 995 000 kr
72,5 m²
3 rum
5 014 kr/mån
27 517 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och trevliga bostad med familjevänligt läge på populära Skarpbrunnavägen 143. En modern och fin trea på markplan med materialval i bra standard. Här erbjuds ett snyggt kök med öppen planlösning, stor balkong, generöst vardagsrum, två rofyllda sovrum och enhetligt badrum. Här bor du med ett centralt och naturnära läge med närhet till bland annat skolor, förskolor, lekplatser, vackra promenadstråk, busshållplats och tunnelbanestation. Norsborg centrum med sina goda kommunikationer med både buss och tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, Hallunda centrum med sitt stora utbud av både handel och service en kort promenad bort och Gamla Norsborg med sin vackra natur och badplatser nås enkelt med en cykeltur. Ett familjehem med ett perfekt läge i hjärtat av Eriksberg. - Förråd ingår - Möjlighet till uteplats finns - Stor balkong - Nära centrum och kommunikationer - Bra förening med låg avgift Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz

  • Plus
Hampvägen 12, 7tr, Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun

Hampvägen 12, 7tr

Lägenhet
Botkyrka-hallunda, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 7/7
6 423 kr/mån
27 962 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea på Hampvägen 12, 7 tr. Denna bostad har genomgått renovering på senare tid, ett stambyte gällande badrum samt gäst wc inväntas att göras om inom kort via föreningen, för mer information var vänlig att kontakta HSB brf Timotejen. Bostaden erbjuder dig idag ett badrum, gäst wc, två sovrum, en klädkammare, ett vardagsrum samt ett kök med utgång till stor inglasad balkong med el golvvärme -Stambyte strax (kontakta HSB brf Timotejen) -Inglasad stor balkong med el golvvärme -Klädkammare -Förråd intill dörren -Härligt ljusinsläpp -Nära centrum och kommunikationer För dig som köper denna bostad via oss på Fastighetsbyrån och finansierar köpet via Swedbank finns nu ett väldigt förmånligt erbjudande att ta del av där du b.la kan få handpenningslån utan ränta i sex månader samt en månads räntefritt bolån. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz vid intresse på 072 145 39 15

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 3, 2 tr, Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 3, 2 tr

Lägenhet
Botkyrka-Alby, Botkyrka kommun
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
2 050 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/9
5 591 kr/mån
29 286 kr/m²

Letar du efter ett hem i fint skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. Nu finns möjlighet att förvärva denna bostad från 2018. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa sovrum samt ett fräscht badrum och gästtoalett. Till bostadens höjdpunkt hör två generösa balkonger med fin utsikt från två väderstreck. Endast ett stenkast från buss, tunnelbana och ett promenadavstånd till centrum. - Dubbla balkonger -Fyrarummare - Ett stenkast från buss och tunnelbana - Promenadavstånd till Centrum - P-plats finns (kösystem tillämpas) - ca. 30 minuter med buss och tunnelbana till Stockholms innerstad - Förråd finns i lägenheten. Bra förvaringsmöjlighet. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Marcus Deniz

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30