Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Segersten

Amanda Segersten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 30, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Nygatan 30

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 250 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 124 kr/mån
34 722 kr/m²

Välkommen till Nygatan 30! Charmig och välplanerad 1:a om 36 kvm med ett centralt läge nära Campus, promenadstråk runt Strömmen, butiker och kommunala förbindelser. Här får du ett fint kök med matplats, allrum med plats för både soffa och säng samt utgång till balkong och ett helkaklat badrum och hall. Genomgående trägolv, fina ytskikt och en välskött bostadsrättsförening. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Sysslomansgången 10, Sandbyäng, Norrköpings kommun
Sysslomansgången 10, Sandbyäng, Norrköpings kommun, bild 2
Sysslomansgången 10, Sandbyäng, Norrköpings kommun, bild 3

Sysslomansgången 10

Lägenhet
Sandbyäng, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
6 350 kr/mån
29 605 kr/m²

Välkommen till Sysslomansgången 10 i nyproducerade Brf Sandbyhofs gård! En nyproducerad 3:a på 76 kvm att trivas i. Lägenheten har välplanerade ytor, mycket ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns dessutom två balkonger där du kan välja om du vill ha söder- eller norrläge. Brf Sandbyhofs Gård är omgivet av hus som omsluter den gemensamma innergården. Här hittar du gräsytor, häckar, stenlagda gångar, träd och belysta planteringar som skapar en intim och trivsam miljö. Läget är perfekt. Bor du här har du knappt 3 km till Norrköpings centrum, dit du enkelt tar dig på några minuter med spårvagn, buss eller cykel. Ingelsta handelscentrum ligger nära, och oavsett om du är ute efter shopping, restauranger eller underhållning, så hittar du allt här. För den som föredrar frisk luft och natur är Hallbergaskogen ett stenkast bort, ett varierande och strövvänligt skogsområde. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagebygatan 51, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 51

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
685 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/5
1 808 kr/mån
26 863 kr/m²

Välkommen till denna smarta lägenhet på Söder! Här finns möjligheten att förvärva en härlig boende om 25,5 kvadratmeter på populära Hagebygatan 51. Här bor du bekvämt i en populär bostadsrättsförening med låg månadsavgift 1 988 kr. Spårvagnsstationen ligger cirka 200 bort, vilket gör det lätt att ta sig till andra sidan Norrköping och utforska vad staden har att erbjuda. Om du istället föredrar att köra bil finns det gott om parkeringsplatser i området, vilket gör det enkelt att ta sig till och från lägenheten. Föreningen har också ett övernattningsrum som kan bokas för en mindre summa pengar, så att vänner och familj kan stanna över om de önskar. Dessutom finns det ett gemensamt gym, en relaxavdelning och en samlingslokal. Även om kostaden för att bo Hagebygatan 51 redan är låg så blir det knappast sämre av att spara in ett par hundralappar till på att slippa köpa ett gymkort. Bra läge på omtyckta söder med gång-/cykelavstånd till bl.a citykärnan, Campus, Mirum galleria och Vrinneviskogen. Välskött HSB-förening där värme, vatten, nätavgift för el, tv, bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Välkommen till en trevlig lägenhet med genomförda stambyten, vacker utsikt, låg avgift och en stabil förening som genererar en trygghet i boendets ekonomi.

  • Hiss
Styrmansgatan 32, Centralt, Norrköpings kommun

Styrmansgatan 32

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 004 kr/mån
26 126 kr/m²

Välkommen till Styrmansgatan 32, en mycket trevlig 2:a med låg månadsavgift! Mitt i centrala Norrköping är inget långt bort. Men sex trappor senare, eller hiss om man så vill, känns ändå citylivet långt borta. När dörren slår igen är det lugnt och tyst. Högst upp i huset toppar du livet med två rum och kök. Här har du takåsarna precis utanför fönstret och morgonsolen stirrar rakt in och bidrar med uppskattat ljus när det är dags att vakna. Men stirrar in, det gör knappast någon annan, här är insynen noll och ingen. Här finns 55,5 kvadratmeter att tillgå, dessa smarta kvadrat är fördelade klokt. Här finns utrymme för de trevliga sammankomsterna och de lugna vardagskvällarna. Lägenheten känns renoverad och prydlig men lägenhetens själ är fortfarande intakt. Adressens centrala, men ändå lite avsides belägna placering äger nycklarna till Norrköpings alla aktiviteter. Söker du lugn eller fest, snabbmat eller gastronomi, biografbråk (läs: actionfilm) eller promenadstråk, inget är långt bort men du slipper att ha det goda för nära inpå. Bostadsrättsföreningen Riksbyggen brf Norrköpingshus nr 7 gör sitt för att levnadskvaliteterna ska ligga stabila även framåt i tiden. Föreningens har en låg belåning och stabila ekonomi. Möjlighet att hyra egen parkeringsplats på innergården. Välkommen till en central lägenhet med närhet till det mesta!

  • Hiss
Veteklintvägen 40C, Skärblacka, Norrköpings kommun

Veteklintvägen 40C

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 995 000 kr
175 m²
6 rum
1 742 m² tomt

Välkommen till Veteklintvägen 40C! Ett trevligt, modernt hus med 175 kvadratmeter, byggt 2020. Välplanerade ytor med rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, två badrum, 4 sovrum med möjlighet till ett 5:e, tvättstuga/pannrum med groventré, samt förvaring i form av förråd och garderober. Vattenburen golvvärme på entréplan från energieffektiv frånluftsvärmepump och luft/luftvärmepump på övervåningen som även ger kyla varma sommardagar. Moderna färg- och materialval. Huset är beläget på en lättskött tomt med ett väldigt lugnt läge nära sjö och skog. Fin utsikt över åker och grönområde. Varmt välkommen med intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 5