Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Bruce

Maria Bruce

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enbäcksvägen 6A, Knutby Gård, Norrtälje kommun
 • Sön 28 apr

Enbäcksvägen 6A

Lägenhet
Knutby Gård, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 450 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 057 kr/mån
20 863 kr/m²

Välkommen till Enbäcksvägen 6A och en mycket trivsam tvåa i eftertraktade Knutby Gård. Lugnt belägen med närhet till handelsområde, fina omgivningar att ströva i, mycket uppskattad badplats och inte minst till pendlarbussar och Norrtäljes mysiga stadskärna. Genomgående ljus och luftig med fint helhetsintryck. Generös balkong med härlig utsikt. Här kommer du garanterat att trivas, och det bästa av allt är att bostaden är tillgänglig omgående!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Herkulesgatan 7, null, Norrtälje kommun

Herkulesgatan 7

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 295 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/3
8 590 kr/mån
22 950 kr/m²

Välkommen till din framtida pärla – en smakfull trea om generösa 100 m2 i ett vackert hus med endast tre lägenheter. Denna fantastiska bostad erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil i centrala Norrtälje. Belägen i en liten och trivsam förening, bestående av fyra lägenheter, kommer du att uppleva den perfekta kombinationen av gemenskap och privatliv. Centralt läge i hjärtat av Norrtälje med närhet till allt du behöver. Här har du gångavstånd till shopping, restauranger, och fina grönområden. Nära till busstationen som tar dig bekvämt till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Tallbacksvägen 7, Vettershaga, Norrtälje kommun
 • Sön 19 maj

Tallbacksvägen 7

Villa
Vettershaga, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
3 595 000 kr
117 + 42 m²
4 rum
2 270 m² tomt

Välkommen till Tallbacksvägen 7 och denna trevliga, välskötta villa som erbjuder dig den perfekta balansen mellan avkoppling i lantlig miljö, men samtidigt på bra pendlaravstånd till både Norrtälje och Stockholm för arbete och nöjen. Denna 4-rumsvilla är ett idealiskt hem för dig som vill ha naturen och lugnet in på knuten men samtidigt ha affärer, restauranger och stadspuls inom ett par mils radie med bil. I Bergshamra finns skola och förskola. Detta hem är omringad av vacker natur och känns som en varm kram direkt man stiger innanför dörren!. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Malsta-Ekebyvägen 20, Malsta, Norrtälje kommun
 • Sön 19 maj

Malsta-Ekebyvägen 20

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
3 350 000 kr
128 + 135 m²
5 rum
3 080 m² tomt

Välkommen till Malsta och denna lantligt belägna villa med närhet till både naturen och centrala Norrtälje! Den här trevliga fastigheten i öppna landskap erbjuder inte bara ett funktionellt boende utan öppnar även upp för spännande möjligheter som att kanske driva en bilverkstad eller skapa din egen lilla hästgård. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Sveagatan 16 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Sveagatan 16 A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 250 000 kr
99,6 m²
3 rum
vån 0/2
4 732 kr/mån
22 590 kr/m²

På Grossgärdet, i förmodligen ett av Norrtäljes mest attraktiva områden, finns denna väldigt smakfulla bostad. Sitt centrala läge till trots upplevs ett avskilt läge och lite av radhuskänsla, då bostaden ligger i markplan i en gammal, vacker byggnad, Gamla Kvarn, som gjorts om till bostäder. Lägenheten består av tre rum och kök i öppen planlösning mellan hall, kök, matplats och vardagsrum. Materialvalen, färgerna och detaljerna är valda med omsorg och det känns direkt som att komma hem! Välkommen till Sveagatan 16 A!

 • Uteplats
Finngarnevägen 12, Finngarne, Norrtälje kommun

Finngarnevägen 12

Villa
Finngarne, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 995 000 kr
89 m²
4 rum
5 261 m² tomt

Välkommen till Finngarnevägen 12 och detta charmiga hus, med generös altan under tak. Bostaden är lantligt belägen i levande lantbruksbygd i mindre by med ett fåtal permanentbostäder. Nära skog och ängar men bara tio minuter med bil in till centrala Norrtälje. Cykelavstånd till mysiga badplatsen Gillfjärden. Stor härlig tomt, som gjord för lek och bus och långa grillkvällar med familj och vänner. Nu är det dags för någon annan att få sätta sin prägel på detta härliga ställe och skapa egna minnen med nära och kära. Välkommen med din visningsanmälan!

Utålsvägen, Roslagsbro, Norrtälje kommun

Utålsvägen

Gård/Skog
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 500 000 kr
7,6 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva en stor och vackert belägen fastighet med betesmark och åkermark om 76070 m2. Platsen är som gjord för att bygga hästgård på i denna lantliga idyll, på precis lagom avstånd från Norrtälje. Här växer gullvivor och hägg i mängder och djurlivet är rikt. Det finns ett antal höjder på fastigheten så man ser ut över all vacker grönska. Kanske är det där ni placerar ert drömboende? Åk ut till platsen och hör av er till mäklaren för mer information. Jag ser fram mot ert samtal!

Visar alla 7