Mäklare Maria Bruce

Maria Bruce

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hattsundsvägen 66 , Rådmansö, Norrtälje kommun
  • Sön 16 apr

Hattsundsvägen 66

Villa
Rådmansö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

11 900 000 kr

139 m²

4 rum

6,7 ha tomt

Önskar ni bo i en levande skärgård? Hattsundsvägen 66 är förmodligen just det ni söker. Nu finns äntligen chansen att få bo i vacker skärgård, permanent eller som fritidsboende, i unik skärgårdsmiljö. Detta är ett älskat hus med anor ända sedan 1700- talet. Tidstypiska detaljer så som breda golvtiljor, synliga timmerstockar, vackra fönster, vedspis, öppen spis med insats och med den omedelbara närheten till havets glitter, skogen, åkrarna och ängarna i en skärgårdsmiljö där man bor och verkar är något alldeles oslagbart. Välkommen hem till ditt nya paradis!

  • Plus
Rådmansövägen 235, Rådmansö-rådmanby, Norrtälje kommun

Rådmansövägen 235

Villa
Rådmansö-rådmanby, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 700 000 kr

75 m²

4 rum

4 964 m² tomt

Välkommen till Rådmanby och Rådmansövägen 235. Ett sällsynt tillfälle att kunna förvärva en mycket trevlig fastighet som funnits i samma släkts ägo i generationer. En lantlig idyll som bara väntar på sina nya ägare. Bostaden med loge, friggebod, växthus och jordkällare ligger på en stor, solig tomt med bärbuskar, vackra blommor och träd i en levande by. Varmt välkommen på visning!

Bangårdsgatan 3B, null, Norrtälje kommun

Bangårdsgatan 3B

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 350 000 kr

67 m²

2 rum

5 159 kr/mån

35 075 kr/m²

Välkommen till centralt belägna Bangårdsgatan 3B! Från denna välplanerade, smakfulla lägenhet med två rum och kök, samt inglasad, möblerbar balkong har ni nära till det mesta. Vad sägs om gångavstånd till matbutiker, det nya området Norrtälje hamn och stadskärnan med allt vad den har att erbjuda i form av trevliga butiker, bra restauranger och mysiga små caféer. Norrtäljeviken och Societetsparken ligger också nära och är välbesökta platser för både flanörer och hundägare. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Hiss
Östra Rögårdsgatan 20, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:00
Östra Rögårdsgatan 20, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Östra Rögårdsgatan 20, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Östra Rögårdsgatan 20

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 895 000 kr

45 m²

2 rum

3 188 kr/mån

42 111 kr/m²

Välkommen till Östra Rögårdsgatan 20 i Brf Orangeriet. Så centralt men ändå så lugnt och tyst. Det doftar fortfarande nytt i denna ljusa, fräscha lägenhet i Norrtäljes stolthet, Norrtälje Hamn. En välplanerad lägenhet om två rum och kök med modern, öppen planlösning. Den stora inglasade balkongen är något utöver det vanliga, så kom själv och upplev den på plats. Här flanerar man gärna i de trevliga omgivningarna, eller intar kanske en välsmakande måltid på någon av de utsökta restaurangerna alldeles i närheten. Anmäl ditt intresse så ses vi på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Utålsvägen, Roslagsbro, Norrtälje kommun

Utålsvägen

Tomt
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 500 000 kr

7,6 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva en stor och vackert belägen fastighet med betesmark och åkermark om 76070 m2. Platsen är som gjord för att bygga hästgård på eller är du kanske exploatör, och vill låta fler få ta del av denna lantliga idyll, på precis lagom avstånd från Norrtälje? Här växer gullvivor och hägg i mängder och djurlivet är rikt. Det finns ett antal höjder på fastigheten så man ser ut över all vacker grönska. Kanske är det där ni placerar ert drömboende? Åk ut till platsen och hör av er till mäklaren för mer information. Jag ser fram mot ert samtal!

Visar alla 5