Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda

Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sven Krååks väg 17, Madesjö, Nybro kommun

Sven Krååks väg 17

Villa
Madesjö, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 950 000 kr
130 + 85 m²
4 rum
1 502 m² tomt

Nu finns detta välskötta hus på Sven Krååks väg 17 till salu! Här bor du bekvämt i populära Madesjö med närhet till både förskola och skola. Huset om ca 130 kvm är välutrustat med fräscht kök, öppet mellan kök och vardagsrum samt tillbyggt för att göra vardagsrummet ännu rymligare. Välkommen på visning!

Västra Sävsjö 706, Örsjö, Nybro kommun
 • Mån 24 jun kl 16:30
Västra Sävsjö 706, Örsjö, Nybro kommun, bild 2
Västra Sävsjö 706, Örsjö, Nybro kommun, bild 3

Västra Sävsjö 706

Villa
Örsjö, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
800 000 kr
71 + 10 m²
4 rum
4 580 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i idylliska Örsjö, Nybro kommun. Med två mysiga sovrum och en härlig jacuzzi är detta det perfekta drömhemmet för familjen. Eldstad att mysa framför under kalla kvällar och en underbar uteplats för sommarens grillkvällar. Här kan ni njuta av lugnet och den fantastiska naturen runt omkring er. Det lantliga läget ger er möjligheten att koppla av och andas ut, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till både skolor och affärer. Området bjuder på vackra promenadstråk och möjligheter till sköna naturupplevelser. För den aktiva finns det fina möjligheter till friluftsliv och motion i det omgivande landskapet. Huset är från 1909 och har en unik karaktär med sina generösa ytor och charmiga detaljer. Med en total boyta på 71 kvm har ni gott om plats att förverkliga era inredningsdrömmar och skapa ert drömhem. Tomtytan på 4580 kvm erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling utomhus. Vad sägs om att vakna upp varje morgon till fågelkvitter och frisk luft? Här har ni möjligheten att skapa ert alldeles egna paradis, långt bortom stadens buller och stress. Välkommen till ert nya hem där lugn, natur och avkoppling står i fokus. Här kan ni äntligen slappna av och njuta av livet tillsammans!

 • Premium
Hornsgatan 70, Myrdalen, Nybro kommun

Hornsgatan 70

Villa
Myrdalen, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 495 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
822 m² tomt

Välkommen till denna fräscha bostad med bra planerat layout och öppen planlösning! Här får du ett underhållsfritt boende med en härlig altan där du kan njuta av solen och friska luften. Med fyra rum varav två på övervåningen med snedtak finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Beläget i Nybro från 1951, erbjuder detta hem en rymlig boyta på 74 kvadratmeter och en tomt på 822 kvm. Perfekt för att odla egna grönsaker eller ha som lekplats för barnen. Närområdet bjuder på lugn och ro med närhet till naturen samt goda kommunikationer. Passa på att ta chansen att bo i detta charmiga hus med en härlig altan som kommer bli ditt nya favoritställe att koppla av på!

Symfonivägen 33, Pukeberg, Nybro kommun

Symfonivägen 33

Villa
Pukeberg, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
3 950 000 kr
158 m²
5 rum
1 045 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad belägen i charmiga Pukeberg. Med sina fem rum och tre sovrum erbjuder detta hus gott om plats för en växande familj. Det som verkligen sticker ut med detta hem är den härliga trädgården, perfekt för avkopplande stunder och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Dessutom finns en underbar pool där du kan svalka dig under varma sommardagar. Byggt år 2010, den moderna eldstaden ger en mysig atmosfär och skapar en plats där du kan koppla av efter en lång dag. Med en boyta på 158 kvm finns det gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. Närområdet erbjuder vacker natur och möjligheter till sköna promenader. Här finns även närhet till bekvämligheter såsom, nybyggd förskola, ny grundskola (klar hösten 2025), affärer och kommunikationer. Denna bostad är helt enkelt det perfekta valet för den familj som söker en harmonisk plats att kalla hemma. Tillsammans kan vi utforska denna pärla och se om det är den rätta för dig. Välkommen att boka en visning redan idag!

 • Energieffektiv
Lenhovdavägen 25, Gullaskruv, Nybro kommun

Lenhovdavägen 25

Villa
Gullaskruv, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
400 000 kr
102 m²
5 rum
2 018 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Gullaskruv, Nybro kommun! Här erbjuds en bostad med fem rum, perfekt för den som vill ha gott om plats att leva och bo på. Byggt år 1936, har detta hus en unik karaktär som genomsyrar varje hörn. Med en boyta på 102 kvadratmeter finns gott om utrymme för både vardagsliv och återhämtning. Två till tre sovrum ger möjlighet till en flexibel inredning, perfekt för familjer eller för den som uppskattar extra utrymme. Ett bevarat eldstad skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar hemma. Området Gullaskruv har en lantlig charm som ger en fridfull tillvaro. Här kan du njuta av naturen och lugnet, samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service i närheten. Med en tomt på 2018 kvadratmeter finns gott om plats för trädgårdsarbete eller bara för att koppla av utomhus. Sammanfattningsvis är detta boende ett perfekt val för den som söker ett charmigt hus med gott om utrymme och karaktär. Välkommen på visning! Denna fastighet säljs med så kallad friskrivningsklausul- vänligen kontakta mäklaren för mer info!

Ryd 115, Söderåkra, Torsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ryd 115

Fritidshus
Söderåkra, Torsås kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
595 000 kr
70 m²
4 rum
1 920 m² tomt

Den perfekta tillflyktsorten på landet! Nu finns tillfälle att förvärva en fin "fritidsoas" med gästhus, vedbod och förråd med stor tomt som erbjuder gott om utrymme för både familj och vänner! Här möts man är verkligen en genuin plats med många fina originaldetaljer där nuvarande ägare har varvat dessa med nyare och praktiska lösningar som skapar komfort. Det är precis den känslan man önskar av ett fritidshus där man kan vistas länge. Bostaden erbjuds upp till hela 5 sovrum med sovloft och gästhus räknat. Praktiskt badrum med wc, tvättställ, varmvattenberedare och dusch. Tvättmaskin med bra arbetsytor och diskbänk, bra kök med både vedspis och vanlig spis, kamin och öppen spis samt elradiatorer värmer upp bra. Belägenheten gör att man får den lugna känslan intill ängarna, samtidigt som dess närhet finns till närliggande orter, som Söderåkra, Torsås, Påryd, Bergkvara och Kalmar bland annat. Detta är en plats att skapa många minnen på och vem vet, kanske är det just du som kommer att fira kommande midsommar här? Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul. Du som köpare bör undersöka fastigheten noga före ett köp. Har du som köpare frågor gällande detta vänligen återkom till ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning, Johanna Rathjen 072 - 070 67 31 [email protected]

 • Plus
 • Uteplats
Ölandsgatan 6B, Emmaboda, Emmaboda kommun

Ölandsgatan 6B

Lägenhet
Emmaboda, Emmaboda kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
170 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 563 kr/mån
3 301 kr/m²

Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp, yteffektiv kök med all den maskinella utrustningen som behövs. På Ölandsgatan 6B bor du i en stabil bostadsrättsförening med en låg månadsavgift!

Jakobsgatan 27B, Paradiset, Nybro kommun

Jakobsgatan 27B

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
175 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 061 kr/mån
2 593 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet belägen i Paradiset, Nybro. Med sin hiss direkt upp till våningen blir detta boende både bekvämt och tillgängligt för alla. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem, där endast din fantasi sätter gränserna. Med en boyta på ca 67.5 kvadratmeter finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Balkongen ger möjlighet till härliga stunder utomhus, perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en skön läs stund på eftermiddagen. Välkommen på visning!

 • Hiss
Kyrkvägen 51, Långasjö, Emmaboda kommun

Kyrkvägen 51

Villa
Långasjö, Emmaboda kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
795 000 kr
120 + 71 m²
5 rum
1 545 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med en bra planlösning och flertalet sovrum i det idylliska Långasjö. Med en boyta på 120 kvadratmeter och en biyta på 71 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Byggår 1947 och belägen på en generös tomt om 1545 kvadratmeter med lantligt läge, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med tre till fyra sovrum finns det gott om utrymme för både arbete och vila. Eldstad och garage finns också för att öka bekvämligheten i vardagen. Närområdet bjuder på vacker natur och lugn atmosfär, perfekt för avkoppling och rekreation. Med närhet till grönområden och trevliga promenadstråk kan du njuta av naturen året om. För den som gillar utomhusaktiviteter finns det möjligheter till trädgårdsskötsel och sociala sammankomster på den stora uteplatsen. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hem för den som söker en lugn och harmonisk tillvaro med gott om plats och potential att skapa sitt drömboende. Välkommen att utforska möjligheterna tillsammans med oss!

Vallgatan 5, Orrefors, Nybro kommun
 • Tis 18 jun kl 13:00
Vallgatan 5, Orrefors, Nybro kommun, bild 2
Vallgatan 5, Orrefors, Nybro kommun, bild 3

Vallgatan 5

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
2 500 000 kr
263 + 187 m²
8 rum
2 976 m² tomt

När den pampiga känslan tillsammans med en stor portion charm, möter stil och historia. Vallgatan 5 i Orrefors välkomnar dig! Här möts anor redan från år 1892, när dåvarande Fam Andersson som handlare på orten drev både butik och grossist, utöver att de bodde på just denna plats. Bostaden stoltserar med sin totala yta om 450 kvm och fin trädgård om 2976 kvm. Bostaden erbjuder idag bland annat 4-6 sovrum med vardagsrum och matrum, solceller, 3 st kakelugnar och en öppen spis- alla brukbara samt bergvärme. Ett stort och gediget kök med både skafferi, dubbla diskhoar fin vedspis med ugn utöver vanliga spisen med häll när de större sociala sammankomsterna vill skapa utrymme och , två badrum- ett på vardera plan, tvätt möjligheter i både badrum på entréplan samt i källare, stor isolerat vindsutrymme, ateljé med idag egen ingång, flertal verandor och inglasat uterum. Flertal ingångar, stor och insynsskyddad baksida, garage samt flertal förrådsutrymmen både utvändigt som inne i bostaden. Här har allt renoverats med varsam hand och stil! Denna bostad erbjuder idag ett hem med möjligheter som bör ses och upplevas på plats. Här ges utrymme för den som söker ett hem med flertal generösa utrymmen eller bara önskar det lilla extra. Varför inte låta detta bli den plats där både hemmet och arbetet eller den stora hobbyn får lov att mötas på bästa sätt? Detta är en perfekt plats som öppnar upp nya möjligheter att skapa det du alltid drömt om! Fiber finns installerat och klart. Bostaden är besiktigad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan idag för intresseanmälan och boka tid för visning, Johanna Rathjen 072 - 070 67 31 [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kvarntorpsvägen 17, Orrefors, Nybro kommun

Kvarntorpsvägen 17

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 095 000 kr
176 m²
560 m² tomt

Välkommen till Kvarntorpsvägen 17, en pärla belägen längst in på en lugn återvändsgata i det natursköna Orrefors. Detta charmiga 1,5-planshus erbjuder en genomtänkt planlösning och en fantastisk hörntomt med utsikt över den idylliska ån som flyter förbi precis intill! Välkommen på visning!

Östgötagatan 11, Västeräng, Nybro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östgötagatan 11

Villa
Västeräng, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 795 000 kr
114 + 114 m²
7 rum
924 m² tomt

Välkommen till denna underbara enplansvilla med källare, belägen i populära och barnvänliga Västeräng. Här bor du bekvämt och nära till allt som gör vardagen smidig och trivsam. En av bostadens stora höjdpunkter är den fantastiska uteplatsen med en inbjudande pool – perfekt för sommarens lata dagar, sociala tillställningar och familjeaktiviteter. Välkommen på visning!

Sjöahult 212, null, Nybro kommun

Sjöahult 212

Villa
Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 950 000 kr
197 + 56 m²
1 178 m² tomt

Välkomna till Sjöahult 212 och detta hus om 197 kvm fördelade på 1,5 plan. Till detta tillkommer ett inglasat uterum, pool samt jacuzzi. Huset är modernt och har allt man efterfrågar, två badrum+ en toalett, fyra sovrum samt stora sällskapsytor! På tomten finns även garagebyggnad med extra sovrum. Välkomna på visning!

Luvehult 126, Läckeby, Nybro kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Luvehult 126, Läckeby, Nybro kommun, bild 2
Luvehult 126, Läckeby, Nybro kommun, bild 3

Luvehult 126

Villa
Läckeby, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
790 000 kr
135 + 30 m²
5 rum
2 777 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga, historiska 1,5-plansvilla belägen i Luvehult! Bostaden passar dig perfekt som vill uppleva känslan av att bo fridfullt, naturnära och få en privat sfär med naturen som närmsta granne! Med en tomt på hela 2 777 kvm finns möjlighet till odling och lek. Sekelskiftsbostaden erbjuder tre rejäla sovrum, matsal, sällskapsrum och kök. Ett boende perfekt för hela familjen eller för dig som söker ett bekvämt boende med ett lantligt läge. I den härliga trädgården kan du bjuda in det till det stora midsommarfirandet och under de lite kyligare dagarna sprakar och värmer kaminen i huset gott. På fastigheten finns även ett rejält uthus, garage, samt fd fryshus, Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information, samt boka er för visning.

 • Premium
Vinkelvägen 20, Lindås, Emmaboda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vinkelvägen 20

Villa
Lindås, Emmaboda kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
480 000 kr
140 m²
4 rum
377 m² tomt

Välplanerat parhus på barnvänligt och lugnt läge i Lindås. Här finns all yta som man behöver för att kunna trivas. Här bor du med närhet till förskola, skola och fritidsområde via gång och cykelväg uta att korsa någon trafikerad väg. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Västergatan 4, Torsås, Torsås kommun

Västergatan 4

Villa
Torsås, Torsås kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 150 000 kr
150 + 41 m²
6 rum
968 m² tomt

Familjevänlig villa med centralt läge i Torsås! Varmt välkommen till denna rymliga bostad om 1 1/2 plan med stor boyta om 150 kvm och 6 rum som utgör sig perfekt för den stora familjen. Med tre till fyra sovrum finns det gott om plats för alla att trivas och växa. Belägen i omtyckt område i centrala Torsås erbjuder denna bostad anno 1975 också en generös hörntomt med uteplats och balkong att njuta av under soliga dagar. Detta hem skapar möjligheter och plats för hela familjen eller den som önskar gott om utrymme! Närområdet kännetecknas av lugn och ro, med närhet till naturen och möjligheter till avkopplande promenader eller utflykter i det vackra landskapet runt om. Här finns också goda skol- och fritidsmöjligheter med bra cykelvägar för barnfamiljer att dra nytta av. Närhet finns också till matbutiker, bibliotek, hälsocentral, pizzerior och utbud av olika aktiviteter med mera. Torskolan erbjuder åk från förskoleklass upp till åk 6, fritids, samt högstadie åk 7-9. Smidiga kommunikationer mellan Kalmar och Karlskrona går fler gånger om dagen. Fiber finns installerat och klart. Med en riktigt genomtänkt planlösning och möjlighet till att skapa ditt kommande drömhem, är detta objekt som en blank tavla, redo för dig och din familj att sätta er egna och nya prägel på. Utforska potentialen och skapa ert drömboende tillsammans! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning! Johanna Rathjen 072 - 070 67 31 [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Doktor Sandbergs Gata 11C, Nybro Centralt, Nybro kommun

Doktor Sandbergs Gata 11C

Lägenhet
Nybro Centralt, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
150 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 611 kr/mån
2 752 kr/m²

På populära Doktor Sandbergs gata i centrala Nybro kan vi nu presentera en ljus och väl planerad tvåa på andra våningen. Här bor du med närhet till affärer, fritidsaktiviteter samt centralstation med pendlingsmöjligheter med såväl buss som tåg. Bostadsrättens 54 kvm fördelar sig på kök, vardagsrum, sovrum, wc med dusch samt klädkammare. Egen balkong i soligt läge. Källarförråd och vindsförråd finns tillhörande lägenheten och ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Ängsvägen 1, Kristvallabrunn, Nybro kommun
 • Ons 19 jun kl 16:00
Ängsvägen 1, Kristvallabrunn, Nybro kommun, bild 2
Ängsvägen 1, Kristvallabrunn, Nybro kommun, bild 3

Ängsvägen 1

Villa
Kristvallabrunn, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 295 000 kr
120 + 76 m²
4 rum
884 m² tomt

Här välkomnas vi till en modern och välplanerad villa inredd i tre plan på inhägnad hörntomt i Kristvallabrunn. Här bor du två minuters gångväg till förskola och skola samt kort pendelavstånd till Kalmar och Nybro. Det finns mycket att lyfta fram men något som är extra värt att nämna är den sociala planlösningen som finns i huset. Här är helt öppet mellan vardagsrum och kök vilket gör det lätt att socialisera med familj och gäster. Det finns också ett stort och stilrent badrum med golvvärme och en inredd källare med samma fräscha ytskikt som övriga huset. Välkomna på visning!

 • Premium
Sankt Sigfrid 208, Sankt Sigfrid, Nybro kommun

Sankt Sigfrid 208

Villa
Sankt Sigfrid, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
2 695 000 kr
112 + 165 m²
1 220 m² tomt

Varmt välkomna till Sankt Sigfrid och detta otroligt fina hus! Här bor du på renoverade 112 kvm på övervåningen samt en lika stor nyrenoverad, ljus och fräsch källare med gillestuga, badrum, sovrum, hobbyrum med mera. Tomten är väl tilltagen och här är det framförallt baksidan av fastigheten som sticker ut. Här väntar inglasat uterum, altan med inbyggt spabad. Lägg där till den lantliga känslan med hage som går precis fram till tomtgräns! Vill du bo på landet med närhet till både Kalmar och Nybro- då är detta något för dig!

Ellingevägen 14, Vissefjärda, Emmaboda kommun

Ellingevägen 14

Villa
Vissefjärda, Emmaboda kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 795 000 kr
207 m²
10 rum
2 896 m² tomt

Varmt välkomna till Vissefjärda och detta trevliga hus på Ellingevägen 14. Här väntar ett stort hus med sovrum som räcker och blir över. Till det hör en tilltagen tomt med ekonomibyggnad! Välkommen på visning!

Svartgölsgatan 5, null, Nybro kommun

Svartgölsgatan 5

Villa
Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 695 000 kr
121 + 120 m²
5 rum
1 261 m² tomt
 • Balkong
 • Uteplats
Abborrvägen 21, Hanemåla, Nybro kommun
 • Borttagen före visning

Abborrvägen 21

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 295 000 kr
156 + 27 m²
6 rum
377 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Hildebrands väg 13, Flerohopp, Nybro kommun

Hildebrands väg 13

Villa
Flerohopp, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
795 000 kr
165 + 7 m²
6 rum
1 357 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1,5-planshus i Flerohopp med ett imponerande dubbelgarage. Trädgården, omfattande 1357 kvm, erbjuder ett lugnt uterum på baksidan. Varmt välkommen på visning!

Göljemålagatan 18B, Paradiset, Nybro kommun

Göljemålagatan 18B

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 106 kr/mån
5 784 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyrenoverade 2:a på andra våningen! Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med en låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Lägg där till bekvämligheten med en helt nyrenoverad lägenhet! Bra med cykel- och bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

Jakobsgatan 21B, Paradiset, Nybro kommun

Jakobsgatan 21B

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 106 kr/mån
2 941 kr/m²

Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp samt yteffektiv kök. På Jakobsgatan bor du i en stabil bostadsrättsförening med en månadsavgift där värme, vatten och bredband ingår i avgiften. Bra med cykel- och bussförbindelser. Varmt välkomna på visning!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 29