Mäklare Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Höjdvägen 156, Sandvik - Lisö, Nynäshamns kommun

Höjdvägen 156

Tomt
Sandvik - Lisö, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 200 000 kr
3 831 m² tomt

Varmt välkomna till denna högt belägna bergstomt om hela 3 831kvm. Drömmer du om att med fria händer få planera ditt egna fritidshus från grunden? Då är detta ett av områdets kvarstående bästa lägen. Här kan du med säkerhet av detaljplan få bygga ett bostadshus max 60kvm om en våning plus inredd vindsvåning. Samt antingen ett gästhus om 30kvm eller två gästhus om 20kvm vardera. (Detaljplan finns under dokument) Här ligger tomten placerad med gångavstånd till närmsta båtbrygga samt barnvänlig badplats. Fiber finns i gatan och kan kopplas på. VA är ej förberett men finns servitut på grannens brunn. (Se under dokument) Tillträde kan ska omgående och båtplats är möjligt via samfälligheten. Lisö breder sig med många fritidshusområden och är otroligt eftertraktad med tanke på sin lantliga natur samt närhet till båtliv. Sandvik ligger endast cirka 25 minuter från Nynäshamn med pendeltåg, flera matbutiker och mysig båthamn med restauranger. Här går bussar som tar dig till Ösmo och Nynäshamn med kompletterande pendeltåg mot Stockholm city. Från stora vägen går buss 856 och då når du Stockholm på cirka 1,5 timme. Med bil tar det knappt en timme. Coop konsum några minuter bort om du ska handla smått. Pizzeria samt restaurang med olika smaker. Här finns även vårdcentral, skola och förskolor. I Sorunda omges man av underbar natur och vidöppna vyer. Här bor du med andra ord lugnt och skönt i en trevlig landsbygdsmiljö. Med bil tar det dig cirka 60 minuter in till Stockholm City och cirka 25 minuter till Nynäshamn med padelhall, stora hamnen med kryssningsbåtarna, trevliga restauranger från världens alla smaker. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. Varmt välkomna till denna potentiella husdröm! Det går bra att åka ut och gå in på tomten för egen visning. Observera dock att det är bom in till området och att ni kommer få parkera utanför denna.

Modes väg 4, Ösmo, Nynäshamns kommun

Modes väg 4

Villa
Ösmo, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 495 000 kr
106 m²
3 rum
400 m² tomt

Varmt välkomna till detta enplanshus med garage på lugn återvändsgata. Här finns det utrymme för att sätta din egen prägel med oändliga möjligheter för den kreativa. Idag fördelas huset på kök, generöst vardagsrum med matplats, två sovrum som enkelt kan bli tre sovrum samt dubbla badrum varav ena med tvättstuga och den andra med badkar och golvvärme. Trevlig tomt med terrass både på framsidan med inglasat uterum och baksidan med gräsmatta. Intill entrén når du garaget plats för en bil med tillhörande förråd. Här bor du centralt i Ösmo med gångavstånd till kommunikationer (Pendeltåg och buss) som tar dig till Nynäshamn, Muskö, Stockholm City samt Södertälje. Ica några minuter bort om du ska handla med pizzeria samt simhall och skola intill. Här i Ösmo finns även vårdcentral, fotbollsplan, skola och förskolor allt inom gångavstånd. Med bil tar det dig cirka 40 minuter in till Stockholm City och cirka 10 minuter till Nynäshamn med flera större matbutiker, padelhall, stora hamnen med kryssningsbåtarna, trevliga restauranger från världens alla smaker. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ert nya hem!

 • Uteplats
Mörbyvägen 62, Vån 6/6, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Mörbyvägen 62, Vån 6/6

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 795 000 kr
50 + 16,8 m²
2 rum
vån 6/6
4 332 kr/mån
35 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna magiska bostad högst upp i huset med underbar eftermiddagssol. Här finner du ett attraktivt boende med främst en generös inglasad balkong om cirka 16,8kvm utan insyn från någon annan bostad. På samma våning som bostaden finns även en gemensam takterrass du också kan nyttja. Bostaden är modern med byggår 2014. Stilrena materialval som passar dom flesta. Ytskikten består av ljusa väggar och ett genomgående parkettgolv. Köket är utrustat med en hel maskinpark (Spis, kyl/frys, fläkt, diskmaskin, ugn och mikro. Hallen med fint klinkergolv och hel klädkammare intill. Helkaklat badrum med golvvärme är utrustat med tvättställ med kommod, golvvärme, spegelskåp, toalett, handdukstork, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med två ingångar och garderober. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte alltid är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Balkong
 • Hiss
Valthornsvägen 6A, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Valthornsvägen 6A, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Valthornsvägen 6A, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Valthornsvägen 6A

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
4 857 kr/mån
20 603 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkomna till denna fina tvåa med stor inglasad balkong! här erbjuds du ett kök med breda arbetsytor och generös förvaring, stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och hemmakontor. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin och glasväggar i dusch. Fint genomgående golv, stora fönsterpartier utan insyn och generös förvaring genom inbyggda garderober med överskåp. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Skottens Livs vid hamnviksvägen som närmast men det är heller inte långt till både Coop, Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun

Telivägen 5

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/7
3 002 kr/mån
43 462 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med stor balkong och helt otroligt slående havsutsikt! Här bor du på nybyggda Telivägen 5 med en mycket hög standard och generösa fönsterpartier mot insynsskyddat läge som genererar ett enormt ljusinsläpp. Bostaden ger dig låga månadsavgifter och närhet till allt du kan önska som t.ex. mataffärer, buss och pendeltåg som gör att du inte behöver bil. Öppen planlösning ger effektivare ytor och ett större intryck med generöst ljusinsläpp. Generöst helkaklat badrum med golvvärme och tvättpelare. dusch med glasväggar och tvättställ med kommod och spegel. Genomgående parkettgolv och stilrena materialval. Balkongen går att glasa in för den som önskar det då det finns giltiga bygglov. Till bostaden hör ett källarförråd om cirka 3kvm. Förening med gym och bastu samt garageplatser som är lediga. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering som tex, favoriten Kroken samt Nynäs rökeri & fiskhall eller prova på det nyöppnade Maggans med vedugnsbakade pizzor. Matbutiker hittar du Ica Maxi som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Coop och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan, Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hamngatan 45d, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Hamngatan 45d

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 900 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 307 kr/mån
26 027 kr/m²

Varmt välkomna till denna centrala renoverade gaveltrea med inglasad balkong i nästan obelånad förening. Här på Hamngatan 45D bor du högst upp i huset på gavel som ger ett mycket fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt burspråk på gavelsidan. Bostaden disponerar tre rok med uthyrningsdel. Toalett stambytt år 2000 samt en tidigare WC som idag funkar som tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och arbetsbänk med överhyllor, Här finns även ett tvättställ i hörn. Du får generös förvaring genom inbyggda garderober i båda sovrummen med skjutdörrar. Hela bostaden är renoverad med moderna och stilrena ytskikt med vitrinskåpsluckor i kök. Genomgående och fint Laminatgolv som slingrar sig fint genom bostadens olika ytor. Ett helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp samt badkar med dusch. Två stora sovrum med förvaring och ett generöst vardagsrum plats för både stor soffgrupp samt matbord. Intill når du den generösa balkongen med trevlig inglasning. Mycket välskött förening med en otroligt låg belåningsgrad om strax över 1000kr/kvm. Detta kan jämföras med en standard i Nynäshamn hos andra föreningar som har en belåningsgrad omkring 7 000kr/kvm. I avgiften ingår det väldigt mycket som värme, VA, kabel-tv, bredband 500/500mbit och bostadsrättstillägg. Utanför porten ligger en mindre lekplats för dig med småbarn. Flera gemensamma ytor finns så som övernattningslägenhet, festlokal, snickerirum, cykelrum samt två tvättstugor. Till alla lägenheter ingår det dessutom 3 förråd av varierande storlek. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Lidl som närmast men det är heller inte långt till både Ica Maxi, Coop och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan, Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Plus
 • Balkong
Nynäsvägen 28B, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Nynäsvägen 28B, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Nynäsvägen 28B, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Nynäsvägen 28B

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 095 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 902 kr/mån
28 442 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till denna välplanerade bostad högst upp i huset fri från insyn! Bostaden är totalrenoverad med moderna och stilrena materialval. Härlig balkong helt fri mot park med magiskt sydvästläge som ger dig sol från cirka 12:00 till sen kväll! Här får du en ljus och luftig etta med genomgående fönsterpartier och ett välbyggt sovloft i vardagsrummet som gör att ytan används mer optimalt. (Föreningen godkänner andrahandsuthyrning) Centralt läge stenkast till matbutiker som Willys och Matrix där det även finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För större butiker har du gångavstånd till både Ica Maxi samt Lidl. Eller är man vid "Centrum" finns även Coop. Bussar går strax runt husknuten och pendeltåget går du till på cirka 5 minuter. Både buss och tåg tar dig ner till hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Nynäshamn som växer för varje dag och blir mer och mer populärt är en underbar liten skärgårdsstad med guldställen du snabbt kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Premium
Estövägen 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Estövägen 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Estövägen 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Estövägen 14

Radhus
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 295 000 kr
110 + 25 m²
6 rum
628 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till detta friköpta gavel radhus med två plan om hela 135kvm plus garage. Dessa friköpta radhus på Estövägen är mycket eftertraktade och sälja väldigt sällan. Här får du då en otrolig möjlighet med optimal planlösning för de större familjen idag samt för den mindre som vill ha större ytor och färre rum. (Går att öppna upp bakom öppen spis). Gavelläget ger generösa ytor och en mysig villakänsla med avskilt mellan närmsta granne. Framsidan ger dig ett garage samt en bilplats bredvid. Intill entrén finns en trevlig trall med mysig morgonsol. Här finns även möjlighet för fina odlingar. Baksidan med nybyggd stor trall får ett skyddat läge tack vare all växtlighet som omringar tomten och får ett otroligt fint kvällsljus. Invändigt nedre plan står med kök som ger generösa bänk och förvaringsmöjligheter samt matplats för hela familjen. intill hall finns stort sovrum med inbyggda garderober. Nyrenoverat badrum med dusch, fler inbyggda garderober samt ett stort förråd som idag är uppdelat till förråd på ena sidan med värmepannan och tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättställ på andra sidan. Övre plan rymmer stort vardagsrum med mysig öppen spis, sotad och godkänd. Här finns en yta som kan göras till sovrum. (Se planritning). Tre sovrum alla med inbyggda garderober. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Skottens Livs vid hamnviksvägen som närmast men det är heller inte långt till både Coop, Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Premium
 • Uteplats
Fornminnesvägen 9, Stora Vika, Nynäshamns kommun

Fornminnesvägen 9

Tomt
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
995 000 kr
1 868 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt högt belägen med möjlig sjöutsikt. Tomten som är kuperad och skogbeklädd ligger på en höjd som gör det möjligt för ett bostadshus med högt läge. I detaljplan finns utrymme för tvåplans villa med höjd på 7,2 meter. Storlek är dock ej bestämd och görs i samband med bygglovsansökan. (Se detaljplan under dokument) Här erbjuds därmed en otrolig investeringsmöjlighet för dig som önskar bygga något helt unikt som passar dina behov. Intill bergskant får du tydligt insynsskydd från allmänningen bakom samt det höga läget ger det skyddat även på framsidan. Fastigheten ligger i natursköna Stora Vika som är perfekt inbäddad med blandning av berg, skog och hav. Med båthamn och badplats får du möjlighet till ett skärgårdsliv. Här finns även det omtalade kalkbrottet med klarblått vatten. Utan att behöva ta bilen finner du förskola för dom mindre barnen samt bussar som tar dig till Nynäshamn där grund och gymnasieskola finns. Här finner du ett lugn utan störningar men samtidigt nära Nynäshamn på bara 20 minuter med flera större matbutiker, padelhall, stora hamnen med kryssningsbåtar, trevliga restauranger från världens alla smaker. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. Med bil tar det dig cirka 40 minuter in till Stockholm City. Vid havskanten finns trevlig båtklubb med hamn för den i området som önskar ha båtplats samt badplats allt inom promenadavstånd. Naturen bjuder även på fina svamp- och bärskogar. Fastigheten tillhör en gemensamhetsanläggning för vägar i området. Till fastigheten går vägen inte ända fram som behöver byggas ut med cirka 50 meter. För denna väg behöver marktillgång och utförande lösas med befintlig markägare. Samt att den nya vägen bör införlivas den befintliga gemensamhetsanläggningen för området. Tomten berörs till en väldigt liten del av en fornlämning. Fornlämningen är en boplats från stenåldern. Kommunen har via Länsstyrelsen låtit genomföra en arkeologisk förundersökning i syfte att avgränsa fornlämningens utbredning. Fornlämningens avgränsning visas i bilaga under dokument. Länsstyrelsen har bedömt att en byggnation intill fornlämningen är möjlig så länge byggnationen inte görs i direkt anslutning till fornlämningens gräns. En ansökan om byggnation intill fornlämning måste dock göras innan åtgärder får vidtas, se bilaga. Varmt välkomna till ert nya hem!

Skolgatan 10, Centralt, Nynäshamns kommun

Skolgatan 10

Villa
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4 495 000 kr
52 + 30 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkomna till denna otroliga investeringschans! Nuvarande säljare har påbörjat ett ärende hos kommunen för avstyckning av tomten som då skulle innebära ytterligare bostadshus på en högt placerad tomt med riktigt bra utsikt över staden, hamnen och Bedarön. Alla ritningar och handlingar finns klara som ni kan se under dokumenten. Det man idag väntar på är att kommunen påbörjar behandling av ansökan som lämnades in juni 2022. Kostnader och kontakt övertas av köpare som får fortsätta ärendet vidare om man vill fortsätta. Dagens huvudbyggnad är i behov av renovering men har också ett godkänt bygglov för en till våning och för att bygga ut entréplan som ger en extra boyta om cirka 57kvm och ger dig då en total boyta om hela 139kvm. I källarplan finns ett sovrum samt plats för kök då avlopp är förberett. Utöver på fastigheten finns idag ett kallgarage och en gäststuga båda med el och en förrådsbyggnad. Tomten har en otroligt fin trädgård som sprider sig runt om och ger dig vackra fruktträd så som plommonträd, körsbärsträd, päronträd och äppelträd. Buskar är också en stor del av det med björnbärsbuskar, röda vinbär, vindruvor, syrenbuskar, pioner och vidare växer det rabarber, gräslök, mynta och en underbar Rododendron. Fastigheten är på gavel mot en tomt som utgör allmänning varav till stor del berg. Den är dessutom idag placerad vid tre adresser, Skolgatan, Bragevägen och Jättekastgränd. På andra sidan av gatan på övre del finns ett antal gästparkeringar samt en utsiktspunkt med bänkar. Hittills till idag har nuvarande ägare gjort dessa renoveringar: Dränering runt hela huset 2022. Målning av källare 2023. Målning av övre våning 2021.Har lagt laminatgolv på övre plan 2021. Har lagt klinker i tvättstugan 2022. Ändrat planlösning i källaren 2022. Bytt El skåp 2022. Dragit in fiberkabel 2022. Har gjort uteplats intill berget 2022. Snabbt tillträde för den som önskar det. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte alltid är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan, Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Uteplats

Visar alla 10