Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Nynäshamn

Fastighetsbyrån Nynäshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun
 • Lör 1 jun
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Telivägen 5

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
6 347 kr/mån
47 438 kr/m²

Sänkt pris! Här kommer ett sällsynt tillfälle att förvärva en genomgångslägenhet med fina materialval, hög standard, generösa fönsterpartier och en strålande havsutsikt! Lägenheten bjuder på 80 kvalitativa kvadratmeter samt dubbla balkonger i två väderstreck. Den ena balkongen ligger ut mot havet och den andra mot innergården. Det här är en lägenhet med närhet till stad och natur samt med havet som närmsta granne! Den här chansen vill Ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun
 • Mån 3 jun kl 17:00
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 34A, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 34A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 250 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
5 510 kr/mån
21 552 kr/m²

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en exklusiv förhandsvisning! Varmt välkomna till denna helrenoverade gaveltrea i centrala nynäshamn! Här får du nu chansen att förvärva en av föreningens bästa bostäder med en optimal öppen planlösning. Läget är utan tvekan det bästa man kan få med ljusinsläpp från hela tre väderstreck tack vare gavelläget med burspråk samt soligt sydvästläge på inglasad balkong. Bostaden erbjuder dig att direkt utan åtgärder flytta in och njuta av dess moderna och stilrena ytor. Noga utvalda materialval som passar dom allra flesta. Köket ger dig generöst med förvaring bakom vita skåpsluckor med struktur. arbetsytan är av laminat med imitation av svart marmor som också sträcker sig på stänkskydd upp mot skåp. Fullutrustad maskinpark samt inbyggd kaffemaskin. Öppen planlösning mot vardagsrum med genomgående fint golv och väggar målat i vitt. Två sovrum varav ena större med den inglasade balkongen. Andra sovrummet är idag inrett till barnrum. Helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och dusch med frostad glasvägg. Trevlig hall med generös förvaring. Välskött och stabil föreningen med låg belåningsgrad om endast cirka 3 096 kr/kvm. Bredband och tv ingår avgiften samt solceller installerat på tak. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Jenny Hillstigen 6

Tomt
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
2 275 m² tomt

Här ges en unik chans att förvärva en tomt med ett lugnt och havsnära läge. Här omges Ni av grönskande natur, hav, Muskö kanal och vackra omgivningar. Fastigheten på Jenny Hillstigen 8 (Rummet 3:46) är även till försäljning. Tomten ligger i område som är detaljplanerat. Se handlingar under dokument. För specifika frågor kontakta Haninge kommun bygglovscenter: 08-606 83 72 alt. [email protected] Gällande vatten så finns idag 4st fastigheter som tillsammans äger en vattenanläggning (Nässelviken) som tidigare var för ett 50-tal fastigheter tidigare. Möjlighet finns att ansluta till denna då dessa fastigheter upprättat ett avtalsservitut gällande vattenanläggningen. Endast ca 4 km bort nås Sandells Livs för dagligvaror. Affären är även är ombud för Systembolag och apotek. Vid Mickrums brygga ligger Muskö Sjökrog med restaurang, sjömack, kiosk och glassbar. Buss 849, som finns på gångavstånd, trafikerar Muskö - Ösmo. I Ösmo finns sedan tillgång till pendeltåg. Muskö erbjuder natursköna områden och möjligheter till friluftsliv. Det finns vandringsleder, badplatser och möjligheter till fiske och båtliv i omgivningarna. Det finns även flera gårdsbutiker, Arbottna herrgård och Grytholmens friluftsmuseum. Under en helg varje år arrangeras Musködagarna där alla lokala företagare gemensamt öppnar upp sina butiker, restauranger och fik lite extra för att Ni ska kunna upptäcka vad skärgårdsön har att erbjuda. Läs mer om bad och båtplatser i samfälligheten på Nässelvikens intresseförening, https://www.nasselviken.se/. Här finns goda möjligheter för den som önskar skapa sitt egna drömboende i en havsnära miljö. Det går bra att besöka tomten på egen hand. För mer info kontakta ansvarig mäklare - 072- 342 67 52.

 • Premium
Tvärvägen 4, Muskö, Haninge kommun
 • Sön 9 jun kl 11:00
Tvärvägen 4, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Tvärvägen 4, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Tvärvägen 4

Fritidshus
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 895 000 kr
73 m²
3 rum
3 060 m² tomt

Inbäddad i skog och natur med närhet till glittrande hav, båtbryggor och sandstrand finner ni Tvärvägen 4! Längst ner på en återvändsgata ligger denna fastighet som bjuder på enplan med permanentstandard i ett område som är mycket eftertraktat. Till fastigheten ingår även en mindre brygga med båtplats. Guldboda på Muskö har en välskött samfällighet som brukar anordna fina midsommarfiranden, valborgsmässoeld samt tennisskola på sommaren. Hit kan ni åka för att fly undan den stressiga vardagen med alla dess måsten. Tänk er att kunna starta varje solig sommardag genom att ta med både frukostkorg och badkläder ner till sandstranden. Kontakta ansvarig mäklare redan nu för en chans till förhandsvisning!

 • Premium
 • Uteplats
Släntvägen 3, Segersäng By, Nynäshamns kommun

Släntvägen 3

Tomt
Segersäng By, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
995 000 kr
2 841 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt med fina möjligheter! Tomten har tidigare varit bebyggd och därav finns det redan vatten genom borrad brunn samt godkänt avlopp genom en trekammarbrunn från 2006! Även el är anslutet vid tomtgräns samt färdig plats för ett nytt hus. Uppfarten är också den färdig men behöver rensas och fräschas till. Läget är lugnt och skönt med närhet till pendeltåg. Segersäng har på kort tid blivit ett givet val för många tack vare dess underbara natur, fina husområden samt pendeltågsstationen. Bostadshuset får ett högt och härligt läge med naturen omkringliggandes. Idag finns inget bygglov men en detaljplan som tillåter en huvudbyggnad om 60kvm byggnadsyta plus en komplementbyggnad om 30kvm byggyta eller två på max 40kvm total byggyta. Segersäng är ett otroligt barnvänligt område med många fördelar. I Segersäng finns det många fina promenadstråk för den friluftsintresserade. Snabb åtkomst till motorväg bara 5 minuter bort. Här bor du inte långt från närmsta pendeltågsstation som endast ligger cirka 3 minuters promenad bort samt behagligt avstånd till närmsta förskola. Med bil tar det dig cirka 40 minuter in till Stockholm City och cirka 15 minuter till Nynäshamn med flera större matbutiker, padelhall, stora hamnen med kryssningsbåtarna, trevliga restauranger och caféer. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa till tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. I Segersäng bor man nära naturen med närhet till både svamp och jakt och med havet inpå knuten. Det finns möjlighet att köpa båtplats i Segersängs båtklubb, som ligger ca 7 min härifrån med bil. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till erat nya hem i underbara Segersäng!

Grönviksvägen 14A , Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
 • Tis 4 jun
Grönviksvägen 14A , Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Grönviksvägen 14A , Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Grönviksvägen 14A

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 520 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 355 kr/mån
27 636 kr/m²

I norra delen av Nynäshamn ligger denna fina bostadsrätt i omtyckta HSB Brf Klangen. Här bor ni med ljusa och renoverade ytskikt, en välplanerad planlösning, fönster i två väderstreck, ett helkaklat badrum samt en trevlig balkong. I närområdet finns matbutiker, naturområden och allmänna kommunikationer. Både bussar och tåg mot Stockholm finns på kort gångavstånd, perfekt för dig som pendlar! Här är det bara att flytta in och njuta av ett renoverat hem. Kort sagt ett perfekt val för dig som söker ett bekvämt och modernt hem i ett trivsamt område. Varmt välkommen till ditt nya hem! Kortfakta: - Endast en trappa upp - Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el - Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna augusti - Källarförråd tillhör bostaden - Stambytt 2015 - Nytt kök 2019 - Målat samtliga väggar samt satt upp taklister i vardagsrum 2021

 • Premium
Hamngatan 45d, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun kl 12:30

Hamngatan 45d

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 900 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 572 kr/mån
26 027 kr/m²

Varmt välkomna till denna centrala renoverade gaveltrea med inglasad balkong i nästan obelånad förening. Här på Hamngatan 45D bor du högst upp i huset på gavel som ger ett mycket fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt burspråk på gavelsidan. Bostaden disponerar tre rok med uthyrningsdel. Toalett stambytt år 2000 samt en tidigare WC som idag funkar som tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och arbetsbänk med överhyllor, Här finns även ett tvättställ i hörn. Du får generös förvaring genom inbyggda garderober i båda sovrummen med skjutdörrar. Hela bostaden är renoverad med moderna och stilrena ytskikt med vitrinskåpsluckor i kök. Genomgående och fint Laminatgolv som slingrar sig fint genom bostadens olika ytor. Ett helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp samt badkar med dusch. Två stora sovrum med förvaring och ett generöst vardagsrum plats för både stor soffgrupp samt matbord. Intill når du den generösa balkongen med trevlig inglasning. Mycket välskött förening med en otroligt låg belåningsgrad om strax över 1000kr/kvm. Detta kan jämföras med en standard i Nynäshamn hos andra föreningar som har en belåningsgrad omkring 7 000kr/kvm. I avgiften ingår det väldigt mycket som värme, VA, kabel-tv, bredband 500/500mbit och bostadsrättstillägg. Utanför porten ligger en mindre lekplats för dig med småbarn. Flera gemensamma ytor finns så som övernattningslägenhet, festlokal, snickerirum, cykelrum samt två tvättstugor. Till alla lägenheter ingår det dessutom 3 förråd av varierande storlek. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Lidl som närmast men det är heller inte långt till både Ica Maxi, Coop och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan, Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Plus
 • Balkong
Tussilagovägen 2, Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun kl 10:00
Tussilagovägen 2, Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun, bild 2
Tussilagovägen 2, Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun, bild 3

Tussilagovägen 2

Fritidshus
Lisö - Skärlinge By, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 250 000 kr
50 m²
3 rum
674 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina fritidshus med en av hela områdets största gaveltomt med perfekta sollägen! Tack vare optimal öppen planlösning kan hela familjen umgås och laga middag tillsammans. Köket med alla vitvaror är nyrenoverat från 2023 samt trägolven målade. Allt i modern ton av grått som passar perfekt mot den öppna spisen med tegel och putsad finish med insats för både en otrolig mysfaktor samt värmebevarande. Bjud in släkt och vänner som enkelt får plats i den tilltalade gäststugan med både el och vatten i ett pentry! intill finns även två förråd. Fastigheten erbjuder ett bostadshus som även kan nyttjas under vinterhalvåret med stort renoverat kök, två generösa sovrum, luftigt vardagsrum med braskamin, helkaklat badrum renoverat 2015 med duschkabin, vacuumtoalett, tvättställ med kommod samt vädringsfönster. Framsidan med trevlig entré i skönt östläge välkomnar dig genom stenlagd gånguppfart med gräsmatta runt om som ger dig morgon och förmiddagssol. Här kan du njuta av fågelkvitter på morgonen med solens energi till en varm kopp kaffe! Baksidan med en otroligt fin gräsmatta för barnen eller barnbarnen att springa fritt samt plats för mysiga sommarlekar och mycket mer. Här finns en generös terrass från 2015 delvis under tak med eftermiddags/kvällssol varav middagar ute är ett givande kort. Runt gräsmattan finns en nedgrävd slinga för robotgräsklippare samt vacker häck som skyddar mot insyn. Skärlinge by är ett mycket eftertraktat fritidshusområde tack vare sin vackra natur, nära till havet, indraget fiber i området samt den välskötta samfällighetsföreningen som erbjuder gemensamt vatten och avlopp. Föreningen ordnar årliga tillställningar som valborgsfirande, midsommar, påsk , nyårsaftonsfirande och mycket mer. Möjlighet till båtplats med promenadavstånd samt möjlighet att gå med i omtyckta bastuklubben. Gästparkeringar finns det gott om för att enkelt få gäster. Även en gemensam tvättstuga finns att nyttja. Åker du kommunalt går bussen vid huvudvägen mot Ösmo med anslutande pendeltåg. Söker du lugn och ro så har du verkligen hittat rätt! Varmt välkomna på visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Trollvägen 8, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
 • Mån 3 jun kl 18:00
Trollvägen 8, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Trollvägen 8, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Trollvägen 8

Villa
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
6 995 000 kr
120 + 96 m²
5 rum
1 193 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna villa med otrolig panoramautsikt över Nynäsviken! Huset är beläget på lugn och barnvänlig återvändsgata med ett högt och fritt läge och havet som närmsta granne. Huset är energieffektivt då uppvärmning sker med bergvärme och kamin. Här erbjuds en generös boyta om 120+96 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök med matplats samt utgång till inglasat uterum som förlänger säsongen. Utöver garaget får ni på uppfarten plats att parkera med minst två bilar och uppställning av båt. I närområdet kan ni njuta av vackra promenader och bad. Det är bara att ta handduken under armen och gena ned till Vikgatan där ni kan doppa er från bryggan. Väl hemma väntar härliga stunder på altanen i ett soligt sydvästläge med oslagbara solnedgångar över viken. En perfekt plats att samla nära och kära. Trollvägen 8 har trots sitt havsnära läge närhet till pendeltåg och buss mot Stockholm. Här har ni chansen att skapa ett drömboende! Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Jenny Hillstigen 8, Muskö, Haninge kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Jenny Hillstigen 8, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Jenny Hillstigen 8, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Jenny Hillstigen 8

Fritidshus
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
6 495 000 kr
62 + 62 m²
6 rum
2 173 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en riktig idyll på Muskö! Detta havsnära boende erbjuder en unik möjlighet att skapa ert eget paradis. Här finner ni en charmig fritidsfastighet med fantastisk havsutsikt, brygga att nyttja precis nedanför huset och ett lugnt, avskilt läge – perfekt för att njuta av skärgårdslivet när det är som bäst. Den rymliga altanen erbjuder gott om plats för soliga dagar och mysiga kvällar med nära och kära. Muskö kanal slingrar sig vackert på baksidan av fastigheten och skapar en fridfull atmosfär. För extra lyx och avkoppling kan ni njuta av ett inbjudande spabad under stjärnhimlen eller varför inte koppla av i bastun. Fastigheten har flera sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas. Närheten till naturen och skärgården gör detta till en dröm för er som söker harmoni och avkoppling. Dessutom ligger Muskö Sjökrog och bussförbindelser bara ett stenkast bort. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende med en drömlik närhet till havet. Välkommen till Ert blivande paradis! Besiktigas den 3 juni 2024.

 • Premium
 • Uteplats
Nils Löpares väg 30, Sunnerby, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00
Nils Löpares väg 30, Sunnerby, Nynäshamns kommun, bild 2
Nils Löpares väg 30, Sunnerby, Nynäshamns kommun, bild 3

Nils Löpares väg 30

Villa
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 795 000 kr
178 m²
7 rum
1 131 m² tomt

I lugna och barnvänliga kvarter hittar ni denna härliga familjevilla om 178 kvadratmeter. Här får den stora familjen plats! Generöst med sovrum, sällskapsytor och en trevlig trädgård som bjuder in till lek och spring. Baksida med ostört läge mot skog och allmänning. Intill uppfarten finns ett kallgarage med förrådsdel. Här bor ni på en lugn och trygg adress med gångavstånd till skola, lekpark och naturområden. Kontakta ansvarig mäklare med er intresseanmälan och anmälan till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nynäsvägen 38 (Lgh 127 + 128), null, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 38 (Lgh 127 + 128)

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 995 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 028 kr/mån
20 890 kr/m²

Vi är glada att få presentera denna generösa lägenhet med två balkonger i olika väderstreck! Här har man slagit ihop en 1:a med en 3:a för att få till en stor lägenhet som öppnar upp för många möjligheter. Perfekt om Ni önskar ha ena delen som uthyrningsdel, tonårsbarn eller kontor då det finns egen ingång. Lägenheten är belägen i ett centralt läge med närhet till livsmedelsbutiker, natursköna områden och utmärkta kommunikationsmöjligheter - både buss och tågförbindelser till Stockholm C. Det här är en lägenhet med stor potential och chans att sätta sin egen prägel! Välkomna på visning!

 • Balkong
Vinaren 4505, Sorunda, Nynäshamns kommun

Vinaren 4505

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
6 850 000 kr
237 m²
6 rum
4 149 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Sorunda och denna enplansvilla om 237 kvadratmeter. Snart presenterar vi detta påkostade boende med stor tomt och härlig utsikt över sjön. Här bor du lugnt och lantligt med naturen inpå knuten. En kort promenad från bostaden finns busshållplats som tar dig till bland annat Nynäshamn, Västerhaninge, Tumba och anslutande pendeltåg mot Stockholm. Utöver det stora gedigna huset finns även en gäststuga, isolerat förråd, växthus, vedförråd, isolerat dubbelgarage om ca 100 kvm och en minivilla om 50 kvm som lämpar sig perfekt för uthyrning. Stor yta för uppställning och parkeringsplatser. Perfekt för familjen som planerar generationsboende eller för dig med egen verksamhet. Huset är modernt inrett med genomtänkta materialval. Öppen och social planlösning mellan kök, vardagsrum och det inglasade uterummet som bjuder in till härliga tillställningar. I köket finns bland annat inbyggd kaffemaskin, värmelåda, fritös med grillhäll, gasolspis och vinkyl. 5 generösa sovrum, två helkaklade badrum, gäst-wc, tvättstuga, nybyggd bastu samt väldigt goda förvaringsutrymmen. Anmäl gärna ditt intresse inför visning! Boarean är 209 kvm enligt taxering, men 237 kvm enligt säljare (28 kvm tillbyggnad).

 • Uteplats
Segelvägen 27, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
 • Fre 31 maj kl 14:00
Segelvägen 27, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Segelvägen 27, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Segelvägen 27

Radhus
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 295 000 kr
110 + 4 m²
5 rum
3 974 kr/mån
29 955 kr/m²

• Inflyttningsklart i sommar. • Avgiftsfritt första året. • Räntegaranti med garanterad avgift i 5 år. • Flexibelt tillträdesdatum enligt köparens önskemål. Välkommen till Segelvägen 27! Ett exklusivt radhus med flexibelt tillträde. Ett nyproducerat hus med låga driftskostnader och låg avgift. De första 12 månaderna är helt avgiftsfria. Därefter är månadsavgiften endast på 3 974 kr/mån och den månadsavgiften är garanterad i hela 4 år till! Huset har en slät träpanel, skånetakfot och minimalistiska foder runt fönster och dörrar vilket ger huset en modern karaktär. Den stående träpanelen i gråbrun lasyr har inspirerats av den omgivande tallskogen. Moderna fönsterpartier ger bra och fint ljus, samt bidrar till husets karaktär. Tomten ligger i ett skyddat och soligt sydvästläge och det finns gott om utrymme för både lek och middagar, eller plats att bara njuta av den intilliggande naturen. Bostaden är avskilt från grannhuset med hjälp av skiljeväggar. Invändigt så har arkitekten skapat en väldigt fin planlösning med ett yteffektivt och luftigt radhus som rymmer alla funktioner som en normalstor villa har. Dessutom har husen ett stilrent utseende som knyter an till den vackra omkringliggande naturen och till skärgården runt hörnet. Redan när man stiger in i entréhallen har man en öppen vy in till köket, vardagsrummet och genom de stora glaspartierna även till uteplatsen. Entréhallen med trappan upp till övre plan, köket med köksön samt vardagsrummet med matplats bildar sina egna rumsligheter i detta stora rum som rymmer husets alla sociala ytor. Radhusets övre plan har fyra rum som kan användas som sovrum, hemmakontor eller tv-rum, beroende på familjens behov. Trots den effektiva layouten finns det gott om förvaringsutrymmen – klädkammaren på övre plan, förrådet under trappan, garderober i sovrummen, extra garderober i entréhallen och ett uteförråd. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch, badkar samt plats för tvätthantering. Självklart är huset energieffektivt och byggt med sunda material. Husets ytterväggar och fönster är välisolerade och uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump med vattenburet värmesystem. Golvvärme finns på hela entréplanet och vattenradiatorer på övre plan. OMGIVNINGEN: Både området och radhusen är planerade för ett lugnt och bekymmersfritt liv för barnfamiljer. Områdets egna lek- och samlingsplatser tillsammans med omgivande naturen ger en lugn lekmiljö för de yngsta. Närheten till både Hamnvikens badplats och Strandvägen med sina båtbryggor inbjuder till ett aktivt skärgårdsliv. Bostadsområdet ligger i populära Sandhamn, vackert beläget mitt i skärgården med närhet till stränder, båtliv, förskolor och natur samtidigt som man kan cykla in till Centrala Nynäshamn på cirka 10 minuter. Stockholms storstadspuls når man enkelt med pendeltåg från stationen Gröndalsviken som tar går direkt utan byten in till Centralstation i Stockholm. I Nynäshamn hittar man det mesta för att trivas, såsom tennisbanor, padel, ishall, ridskola m.m. Två förskolor finns på promenadavstånd från radhusen och på cykelavstånd finns både Svandammskolan och Gröndalsskolan.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Bredlötsvägen 79, Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30

Bredlötsvägen 79

Fritidshus
Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
9 995 000 kr
30 m²
3 rum
1,8 ha tomt

Varmt välkomna till denna fina investeringsmöjlighet! Stor strandtomts fastighet med avstyckningsmöjligheter på härliga Oxnö ut mot Torö. Nuvarande säljare har undersökt möjligheterna att fördela på 2 alternativt 3 fastigheter som gör att du kan sälja av den tomtmark du inte använder. (Se bilagda ritningar under dokument) Tack vare den magiska grönskan fastigheten har med olika blombuskar och träd så får den ett insynsskyddat läge mot närmsta grannar. Närmast vattnet står en fin sjöbod. På fastigheten står där idag ett bostadshus om cirka 30kvm med vindsvåning inredd till två sovrum. På entréplan finns renoverat kök med matplats, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt. Allrum samt badrum med dusch, tvättmaskin, tvättställ samt förbränningstoalett. Huset omringas av en fin altan med underbart läge och vy över viken med egen brygga för båt och bad. Strandlinjen vetter i ett skönt sydostläge med underbar förmiddagssol. Här kan du med andra ord gå direkt ut på din egen brygga och ta morgondoppet med morgonsolen på kroppen. Här kan du även direkt från bryggan ta båten rakt ut mot det öppna havet och njuta utav Nynäshamns otroliga skärgård! Här står även två gäststugor varav en står strax nedanför bostadshuset med egen altan. Här får du plats med cirka 5 sovplatser tack vara ytterligare sovloft. Andra gäststugan är något äldre men i bra skick invändigt. Denna står på bergshöjden med en trevlig utsikt. Här finns dessutom ett enklare kök med elspis samt är vinterisolerat. Hela fastigheten ligger utanför detaljplanerat område varav flertalet hus i detta område är byggda med en boarea över 100 kvm. Dom potentiellt nya tomterna får då köparen själv planera och driva vidare med kommun och lantmäteriet. På den möjliga mitten tomten kan du få en otrolig utsikt över hela 3 fjärdar. Oxnö och Bredlötsvägen är en otroligt lugn plats med god sammanhållning. Här finns gemensamma badstränder samt båthamn. En mycket vacker och rofylld natur bara någon timme med bil från Stockholms storstadspuls. Vid väg 528 går även bussen hela vägen ned mot Torö med butik, restaurang Sjöboden och Stenstrand för den surfintresserade. Bussen går även till Ösmo med anslutande pendeltåg mot Nynäshamn och Stockholm. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 2
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 3

Söderstugebacken 13 (Fors 1:27)

Tomt
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
3 473 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en tomt med ett fridfullt och naturskönt läge på lugn återvändsgata! Här har ni skogen som närmsta granne och härlig utsikt över åkermark. Tomten är 3 473 kvadratmeter stor och kan nås från två håll, antingen via Söderstugebacken eller via stamfastigheten Fors 1. Det finns en förberedd väg in från båda sidor vilket underlättar för byggnation. Förhandsbesked finns (se bifogade handlingar under Dokument) för nybyggnad av enbostadshus om 235 m2 i två plan (byggnadsarea ca 143 kvm). Fastigheten är belägen utanför detaljplan. Fiber finns i gatan. Vatten/avlopp ej förberett. Fors är beläget 10-15 minuter från centrala Nynäshamn och pendlingsvänliga 30 minuter från Stockholm. Fors bjuder på härlig natur och närhet till skog, sjöar och hav. Den direkta närheten till väg 73 gör att man enkelt och snabbt tar sig runt. Närmsta tätort, Ösmo, ligger ca fyra kilometer bort och där finns pendeltåg mot både Stockholm och Nynäshamn. Bussstationen "Ösmofors" linje 847 Ösmo-Västerhaninge ligger på bekvämt gångavstånd. Tomten är perfekt placerad för er som vill bo lantligt men vill ha närhet till motorvägen. Det går bra att åka ut och titta på tomten på egen hand, tomtpinnar finns. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Baltzars väg 11, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Baltzars väg 11, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Baltzars väg 11, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Baltzars väg 11

Villa
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4 995 000 kr
166 m²
942 m² tomt

Varmt välkomna till Baltzars väg och denna fint renoverade familjevilla! Här väntar en stilfull bostad med bastu, kamin och rymligt garage i ett lugnt och barnvänligt område i Nynäshamns norra del. Här har ni närhet till skolor, matbutik och allmänna kommunikationer. För den aktiva familjen finns även motionsspår, stall, ishall, fotbollsplan, innebandyhall, tennis & padelhall på bekvämt gångavstånd. Med en boyta om hela 166 kvm och 6 möjliga sovrum erbjuder detta hem gott om plats att växa och trivas. På baksidan kan ni njuta av magiska kvällar i solnedgången och koppla av i spabadet. Kvällssolen lyser in i det öppna vardagsrummet och skapar en ljus och härlig atmosfär. Ett oslagbart läge som måste upplevas på plats! Välkommen till ett boende där det bara är att flytta in och njuta. Varmt välkommen på visning Utförda renoveringar Målning av fasad 2020 Elcentral 2020 Kök 2016 Badrum övre plan 2013/14 Fönsterbyte 2002/03 (förutom takfönster) Luft/Vatten VP 2003/04 (Ny CTC inne-enhet från 2020)

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Odins väg 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Odins väg 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Odins väg 14, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Odins väg 14

Lägenhet
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
6 419 kr/mån
18 457 kr/m²

Nu presenterar vi en ljus och fin genomgångslägenhet högst upp i huset! Varmt välkomna till Odins väg 14 och denna trevliga bostad om 3 rum och kök i en stabil och trygg förening. Ni välkomnas in i en rymlig hall med intilliggande klädkammare. Rakt fram nås det helkaklade och stambytta badrummet (2012) i stilrena färger. Här finns badkar, WC, handdukstork, tvättställ med kommod och spegelskåp samt tvättmaskin. Till höger nås bostadens hjärta köket. Renoverat 2012 i en ljus och lantlig stil med generösa ytor och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot gården. Plats för matbord för 6-8 personer. Utgång till trevlig inglasad balkong med sol från morgon till kväll. Från köket nås ett av sovrummen som också har utsikt mot innergården. Lägenhetens andra sovrum är stort och rymmer plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Behaglig blå ton på väggarna och ljusa golv ger en harmonisk känsla. Vardagsrummet är stort och har idag delats av för att skapa en separat kontorsdel. Perfekt för dig som jobbar hemifrån eller har behov av ett extra sovrum. På gångavstånd nås centrum, allmänna kommunikationer (både bussar och tåg mot Stockholm C), förskola och skolor. Det finns även fina naturområden, både skog och badplatser i närområdet. Kortfakta: - Inglasad balkong 2023 - Helkaklat och stambytt badrum 2012 - Ny spis med induktionshäll 2022 - Högst upp i huset - Solig balkong - Separat kö till parkering - Källarförråd tillhör bostaden - Tillträde enligt överenskommelse

 • Premium
 • Balkong
Odins väg 12, Centralt, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun kl 16:00
Odins väg 12, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Odins väg 12, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Odins väg 12

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån -1/2
3 834 kr/mån
26 596 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade bostad i lugnt och omtyckt område. Bostaden har ett fint 3-stavs parkettgolv genom hela bostaden samt kök med påkostade materialval. Stort badrum med golvvärme stambytt 2012. Bostaden har en fin balkong i skönt nordöstläge och inbyggda garderober. Idag är den registrerad som 1rok men tack vare den välbyggda vägg mellan vardagsrum och sovrum nyttjas den idag som 2rok. Här får du med andra ord 47 välplanerade kvadratmetrar med generösa förvaringsmöjligheter och ett stort vardagsrum som tillåter bjudningar. Det centrala läget med närhet till centrum, tåg och bussar gör att bil inte är nödvändigt. Med tåget når du Stockholm City på cirka 50 minuter. Vid station går även bussar som tar dig till alla olika platser runt om i Nynäshamn. Där finns även hamnen med en magisk atmosfär som erbjuder flertalet populära restauranger med uteservering. Matbutiker hittar du Coop som närmast men det är heller inte långt till både Lidl, Ica Maxi och Willys där det också finns flertalet populära restauranger som Rim Nam Thairestaurang, Libnani, Quy Dining och MGL sushi. Här finns också flera val av pizzerior. För dig med barn så finns det flertalet förskolor att välja mellan samt grundskolor som Svandammsskolan (närmast), Viaskolan och Gröndalsskolan. Gymnasium för dom äldre barnen ligger vid industriområdet längs med Konsul Johnsons väg. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
Lilla Kurtorpstigen 3, Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun

Lilla Kurtorpstigen 3

Fritidshus
Torö/svärdsö/oxnö, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 495 000 kr
48 + 28 m²
3 rum
1 786 m² tomt

Sommardrömmen är äntligen här! Varmt välkomna till detta lantliga torp på populära Torö. Fastigheten är placerad på en plan och otroligt fin hörntomt mot allmänning. På fastigheten står ett underbart charmigt bostadshus från sent 1800-tal/tidigt 1900-tal. Tomten är mycket välskött med stora gräsytor och trevliga uteplatser med vyer över tomten och allmänningen. Vidare finns två gäststugor med el, element och varsin uteplats. Även ett garage/båthus som idag nyttjas som förråd. Fastigheten är mycket vacker där buskar och träd förgyller den med vackra färger. t.ex. finns syrener, äppelträd, silverasp, vinbärsbuskar och rabarber. I huset finns en vacker eldstad med gjutjärnskamin som ej är i bruk men går att återställa. På andra sidan väggen finns det förberett för vedspis i köket men där man idag har en modern elspis med ugn. Den ursprungliga vedspisen finns bevarad. Planlösningen är väl utförd med kök med matplats, hall och sovrum på nedre plan. På övre plan finner du ett generöst allrum samt badrum med badkar, tvättställ med kommod och en Cinderella förbrännings wc. Stora huset har en fin uteplats under tak med förmiddagssol. Välkomna till en idyll på landet!

 • Uteplats
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun
 • Sön 2 jun
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Sunnerbyvägen 8

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 995 000 kr
193 m²
6 rum
1 038 m² tomt

Välkomna till Sunnerbyvägen 8 - den perfekta villan för den stora barnfamiljen! Här bor ni på en lugn och trygg adress med gångavstånd till skola, lekpark och naturområden. Fastigheten erbjuder även ett gavelläge med en trädgård delvis mot allmänning. Generöst tilltagna rum med möjlighet att skapa fler på övre plan, social och öppen planlösning och en härlig baksida med växthus. Altan på båda sidor av huset samt rymligt garage och plats för ett flertal bilar på uppfarten. Det här är ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare med Er intresseanmälan och anmälan till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Åvägen 18A , null, Nynäshamns kommun

Åvägen 18A

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 250 000 kr
21 m²
1 rum
1 050 kr/mån
59 524 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning! Letar du efter ett fritidshus, pendlarbostad eller ditt första egna boende? Nu har du möjlighet att förvärva en egen liten minivilla i bostadsrättsform i härliga och naturnära Lidatorp!

 • Uteplats
Skogsstigen 43, Sunnerby, Nynäshamns kommun

Skogsstigen 43

Villa
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 695 000 kr
187 + 31 m²
8 rum
453 m² tomt

I klassisk familjeidyll erbjuds nu ett generöst kedjehus i tre plan med trädgård i ostört läge mot grönskande allmänning och garage. Social bostad där trivsamma sällskapsytor fint samspelar med 4-6 rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger - en perfekt möjlighet för er som vill renovera och sätta er egen prägel! Området är trivsamt och på gångavstånd finns skola och förskola. Här bor ni på landet men har samtidigt nära till motorvägen som tar er till Globen på bara ca 40 minuter. Nynäshamn nås på ca 20 minuter med bil. Varmt välkomna till ett hus med mycket potential!

 • Balkong
 • Uteplats
Åvägen 41, Lidatorp, Nynäshamns kommun
Åvägen 41, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 2
Åvägen 41, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 3

Åvägen 41

Villa
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 995 000 kr
124 + 5 m²
5 rum
574 m² tomt

Varmt välkomna till detta hus med magiskt läge med fri sikt över ängen som många anser är områdets bästa läge. Här bor du i ett mycket barnvänligt område inbäddad av natur med närhet till kommunikationer. Huset om hela 124kvm ger dig generösa ytor för hela familjen med fyra sovrum, stort kök med matplats för hela familjen och tvättstuga intill med värmepump ny från december 2023, vardagsrum som rymmer bred soffgrupp och hall med avhängningsytor och hel klädkammare. Här finns dessutom två badrum ett på vardera plan samt en extra klädkammare på övre plan. Bostaden ger ett genomgående ljust parkettgolv mixat med ljust inredda väggar. Hela huset får ett bra genomgående ljusinsläpp från tre väderstreck. Framsidan är bebyggd med carport och förråd samt grusad uppfart plats för tre bilar. Framför huset finns trall med tillhörande gräsmatta du når genom köket som skyddas av höga häckar. Baksidan har en stor trall med en än större gräsmatta med fritt läge som ger skön kvällssol. Här bor du mycket nära centrala Ösmo med gångavstånd till busshållplats som tar dig vidare till Ösmo station och Nynäshamn. Pendeltåg finns vid Ösmo som närmast som tar dig till Nynäshamn och Stockholm City. Ica några minuter bort om du ska handla med pizzeria samt simhall och skola intill. Här i Ösmo finns även vårdcentral, skola och förskolor allt inom gångavstånd. Med bil tar det dig cirka 40 minuter in till Stockholm City och knappt 10 minuter till Nynäshamn med flera större matbutiker, padelhall, stora hamnen med kryssningsbåtarna, trevliga restauranger från världens alla smaker. Uteservering finns på de flesta men om du vill lyxa tillvaron något så är restaurang Kroken ett givet val som ger dig härlig skärgårdskänsla vid vattnet. Nynäshamn är en underbar liten skärgårdsstad som växer för varje dag och blir mer och mer populär. Här finns flera guldställen som du kan falla för. T.ex. har vi den magiska platsen Knappelskär utanför Lövhagen där du kan ta en promenad med nära och kära eller varför inte en joggingtur. Badstränder för alla åldrar. Sitta bland bergen och njuta av dom oslagbara vyerna samt utforska den omtalade grottan. Shopping finns längs med Centralgatan och det trevliga torget där du kan hitta allt och lite till. Nynäshamn är också ett otroligt barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor samt även ett gymnasium. Varmt välkomna till ert nya hem!

 • Premium
 • Uteplats
Centralgatan 26B, null, Nynäshamns kommun
 • Tis 4 jun

Centralgatan 26B

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 150 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 148 kr/mån
30 667 kr/m²

Välkomna till Centralgatan 26B och denna yteffektiva lägenhet om 37,5 kvadratmeter som erbjuder ett stort vardagsrum med sovalkov, modernt kök med matplats, helkaklat badrum samt balkong i väster där du kan njuta av underbar eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten nås med endast en halvtrappa upp! Lägenheten disponeras med en välkomnande och praktisk hall som har goda avhängningsmöjligheter, samt en inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Mysigt kök med matplats och med fönster som vetter ut mot Centralgatan. Vita köksluckor och svarta kakelplattor ovanför en arbetsbänk i svart laminat. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys och en mindre diskmaskin. Fint och ljust vardagsrum med sovalkov som har en platsbyggd sängstomme med plats för en 160 cm säng. Stambytt badrum med dusch, WC och möjlighet för egen tvättmaskin finns. På gångavstånd nås centrum med butiker, allmänna kommunikationer och vår fina småbåtshamn med promenadstråk längs havet. Söker ni efter en centralt belägen lägenhet i fint skick så har ni hittat rätt! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning! Kortfakta: - Centralt läge med närhet till allt - Två förråd tillhör bostaden - Snabbt tillträde möjligt! - Golv i kök från 2021 - Golv i vardagsrum/sovalkov från 2022 - Stambytt badrum 2006

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 63