Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Martinsson

Camilla Martinsson

Om mig

Efter många år som projektledare i hotellbranschen och därefter säljkoordinator på Fastighetsbyrån i flera år så är jag van vid att arbeta i ett högt tempo med många saker i gång samtidigt. Jag går in i allt med ett stort driv, noggrannhet och engagemang och min uppgift är att ge dig det lilla extra i din kanske livs största affär. Min vision är att få överträffa dina förväntningar och ge en exceptionell service. Du som säljare skall få rätt betalt och du som köpare ska känna dig trygg och sedd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vaktbergsvägen 61, null, Nynäshamns kommun
  • Budgivning pågår
Vaktbergsvägen 61, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Vaktbergsvägen 61, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Vaktbergsvägen 61

Radhus
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 995 000 kr
79 m²
2 rum
3 506 kr/mån
25 253 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en hemtrevlig och välplanerad bostad med låg månadsavgift och en egen uteplats i den stabila och omtyckta föreningen Brf Transformatorn 10! En extra förmån är att en p-plats ingår i avgiften. Dessa lägenheter är mycket eftertraktade och sällan till salu, vilket gör detta till ett tillfälle ni inte vill missa. Här bor ni i ett fridfullt och rofyllt område med närhet till allt ni kan behöva i vardagen. Pendeltåg och bussar finns på bekvämt avstånd, och även skolor, förskolor, restauranger och butiker ligger inom kort promenadavstånd. Detta är ett boende som verkligen erbjuder det bästa av två världar – ett lugnt läge med närhet till all nödvändig service.

  • Premium
  • Uteplats
Spiskroken 10, Lisö - Sandvik, Nynäshamns kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00

Spiskroken 10

Villa
Lisö - Sandvik, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 495 000 kr
176 m²
4 rum
4 652 m² tomt

Välkomna till Lisö och Spiskroken 10 – en modern oas med allt ni kan önska er! Här möts ni av ett stilfullt renoverat enplanshus med permanentstandard, imponerande takhöjd på 3 meter och generösa sociala ytor som inbjuder till socialt umgänge. Den stora trädäckade altanen på ca 300 kvm med den inbjudande poolen är perfekt för lata sommardagar. På tomten finns även ett fullt utrustat gästhus och ett dubbelgarage. Fastigheten ligger i ett rofyllt område omgiven av vacker natur, med närhet till både badstrand och klippor. För er som gillar båtliv finns möjlighet till båtplats via samfälligheten (till en förmånlig kostnad), och bad- och båtplatsen nås enkelt med en kort promenad på 10 minuter. Sandvik är ett charmigt område där både sommarstugor och permanentboenden samsas, vilket skapar en levande och trivsam miljö året runt. Detta är det perfekta boendet för er som drömmer om lugnet på landet och närheten till skärgården, men ändå vill ha nära till stan, som nås på cirka 50 minuter med bil. Välkommen till en riktig idyll där varje detalj är genomtänkt!

  • Plus
  • Uteplats
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Sunnerbyvägen 8, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Sunnerbyvägen 8

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 995 000 kr
193 m²
6 rum
1 038 m² tomt

Välkomna till Sunnerbyvägen 8 - den perfekta villan för den stora barnfamiljen! Här bor ni på en lugn och trygg adress med gångavstånd till skola, lekpark och naturområden. Fastigheten erbjuder även ett gavelläge med en trädgård delvis mot allmänning. Generöst tilltagna rum med möjlighet att skapa fler på övre plan, social och öppen planlösning och en härlig baksida med växthus. Altan på båda sidor av huset samt rymligt garage och plats för ett flertal bilar på uppfarten. Det här är ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare med Er intresseanmälan och för att boka in en visning - 072- 342 67 52.

  • Premium
  • Uteplats
Grönviks sjöväg 2, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Idag
Grönviks sjöväg 2, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Grönviks sjöväg 2, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Grönviks sjöväg 2

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
6 895 000 kr
118 m²
5 rum
3 198 m² tomt

Varmt välkomna till ett fantastiskt hus med havsutsikt mot Rangstaviken! Här bor ni med havets glitter och vågornas brus som närmsta granne. Ta handduken under armen och promenera ner till havet för ett uppfriskande morgondopp. Denna fastighet erbjuder allt ni kan önska er så som stor och fin trädgård, generös trädäckad altan, social planlösning, växthus, inglasat uterum, spabad, gästhus, solceller och installerad laddbox för er med elbil/hybrid - detta är bara några av de många bekvämligheter som detta hus har att erbjuda. Allt är välordnat och i fint skick. Huset är energieffektivt med energiklass B som möjliggör ett grönt bolån. Missa inte chansen att uppleva detta drömhem! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skarpavägen 8, Muskö, Haninge kommun
  • Sön 27 okt
Skarpavägen 8, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Skarpavägen 8, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Skarpavägen 8

Villa
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 295 000 kr
93 + 102 m²
7 rum
980 m² tomt

I hjärtat av skärgården på Muskö ligger denna trevliga poolvilla! Här finns plats för den stora familjen då huset bjuder på 4-5 sovrum. Fantastisk utemiljö med stor trädäckad altan som omger poolen, inglasat uterum, vedeldad bastu, utomhuspaviljong för upp till 12 personer och garage. En välskött och insynsskyddad trädgård som är en fridfull oas med en grönskande gräsmatta och dignande fruktträd. Altanen bjuder in till lata dagar i solstolen och trevliga stunder med vänner och familj. Svalka er i den härliga poolen under varma sommardagar och bjud in till trevliga grillkvällar! Barnvänligt område med skola, förskola och lekplats alldeles intill. Här har ni närhet till naturen och promenadavstånd till havet. Busskommunikation som tar er vidare till Ösmo för anslutande pendeltåg/buss nås på under 5 minuters promenad. Välkommen på visning - kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kullsviksvägen 13A, Muskö, Haninge kommun
  • Sön 27 okt
Kullsviksvägen 13A, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Kullsviksvägen 13A, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Kullsviksvägen 13A

Fritidshus
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 995 000 kr
36 + 36 m²
3 rum
2 877 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett charmigt fritidshus om två plan som precis blivit avstyckat från stamfastigheten bredvid (Näsängen 1:9). Här bor ni på en lugn väg omgiven av hav och natur. Till fastigheten hör egen båtplats som är belägen på en närliggande båtbrygga. Fritidshuset erbjuder två sovrum, vardagsrum med kakelugn, kök med utgång till altan med havsutsikt, wc samt duschrum och en trevlig trädgård! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun
  • Tor 24 okt
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun, bild 2
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun, bild 3

Källbergavägen 48A

Radhus
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 495 000 kr
99 m²
5 rum
5 840 kr/mån
35 303 kr/m²

Vi är stolta över att presentera detta nyproducerade kedjehus i det eftertraktade området Källberga! Detta hem, präglat av hög kvalitet och elegant design, erbjuder 99 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum och generösa sociala ytor. Alla materialval är noggrant utvalda för att skapa en harmonisk och stilfull boendemiljö. I detta underbara område bor ni omgivna av vacker natur med åkrar, ängar, skog och hav som närmaste granne. Ett perfekt boende för barnfamiljen, med förskola och skola endast ett stenkast bort – båda öppnar höstterminen 2024. Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse och boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skogagatan 7, null, Nynäshamns kommun
  • Sön 27 okt
Skogagatan 7, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Skogagatan 7, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Skogagatan 7

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 895 000 kr
210 + 100 m²
6 rum
368 m² tomt

Upptäck denna fantastiska villa från 1912, omsorgsfullt inbäddad i en grönskande oas mitt i stadskärnan! Här möts charmiga, tidstypiska detaljer och eleganta, spröjsade fönster i perfekt harmoni med en modern och funktionell planlösning. Genomgående hög standard präglar hela bostaden, som erbjuder generösa ytor om 210 kvm fördelade över två våningsplan samt en uppvärmd källare på 100 kvm. Utomhus väntar en solig och prunkande trädgård, med växter, ett mysigt uterum och utomhuskök – idealiskt för sommarens middagar. Ett drömhem som måste upplevas på plats! Missa inte chansen!

  • Premium
  • Uteplats
Kv Fibulan, Källberga/Ösmo, Källberga, Nynäshamns kommun
  • 6 lediga bostäder

Kv Fibulan, Källberga/Ösmo

Villa
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 4 995 000 kr
99-124 m²
5 rum
331 m² tomt

Drömmer du om ett lugnt liv på landet? Här finns möjlighet att förvärva ett friköpt parhus med ett högt och fritt läge och utsikt över grönskande ängar och kullar! Källberga är ett nytt naturnära bostadsområde med en egen förskola/skola (F–6) som är drivs sedan augusti 2024 och med smidigt pendelavstånd till både Stockholm och Nynäshamn. Mer information finns under dokument. Välkommen med Er intresseanmälan! Om projektet Kvarter Fibulan består av åtta unika parhus ritade av Blooc och kommer att uppföras i friköpt form (äganderätt) med planerad inflytt Q2 2025. Nu har du möjlighet att köpa ett friköpt parhus som är nyckelfärdigt där huset är klart både in-och utvändigt och där även tomten och trädgården är finplanerad och klar. Att tomterna är finplanerade är mycket ovanligt men oerhört skönt för dig, du flyttar in i ett nyckelfärdigt hus med en vacker finplanerad tomt. Blooc tar hand om all upphandling genom hela byggprocessen för din räkning och för dig som köpare innebär det att det blir lika enkelt som att köpa en bostadsrätt. Bloocs delägare Derome är ett stabilt och stort familjeägt företag som omsätter 10 miljarder som står för entreprenaden av projektet. Vår bankkontakt i detta projekt är Nordea och eftersom husen kommer att ha energiklass B kommer de kunna erbjuda ”Gröna bolån” vilket innebär extra förmånliga räntor. Nyproduktion innebär också möjlighet enligt Nordea att få upp till 5 års amorteringsfrihet, vid bolån under 70%. Om kvarteret Kvarter Fibulan ligger fint belägen på den skogsklädda åsen öster om Källberga centrum och vår tidigare etapp Brf Knarren. Med slingrande gator och kuperad skärgårdsterräng skapas möjligheten till avskilda lägen och utblickar. Nivåskillnader och horisontella förskjutningar ger varje hus en egen identitet och karaktär. Med variation i fasader med stående och liggande panel i en varierande naturnära färgskala i lasyr skapas än mer variation och levande, men väl sammanhållet kvarter där varje bostad blir unikt på sitt sätt. Parhusen kommer att uppföras med en utmärkt placering på en av skogskullarna med ett högt och fint läge och utsikt över grönskande ängar och kullar. Om bostäderna Friköpta parhus i kvarter Fibulan med en unik terrasserad tomt och trädgård i ett högt och fritt läge. Utemiljöerna är väldesignade och anpassade efter tomtens naturliga tomt vilket skapar varierade och privata lägen. I finplaneringen ingår en ljus körbar stenmjöl, planteringar, trappsteg och entrésteg i stenplattor på förgården och en gräsmatta som övergår till en sluttande naturmark på baksidan av huset. Fasaden får en skogsgrön laserad träpanel som smälter in i den omgivande naturen. Husen är 99-124 kvm i två plan med 5 rum och kök, varav 3–4 sovrum (tillval). Invändigt präglas huset av stora ljusinsläpp och noggrant utvalda material och detaljer som ger en modern och ombonad känsla. Planlösningen är ritad med människan i fokus där entréplan får stora och härliga sociala ytor medan den övre våningen tillåts vara privat. Huset kommer att ha energiklass B, vilket ger ett energisnålt hus – bra för både plånboken och miljön. Huset är utrustat med en värmepump från Nibe med vattenburet golvvärmesystem på entréplan och radiatorer på övre plan. Om området Källberga är en ny levande och hållbar stadsdel på landet med havet och Stockholms skärgård nära intill. Bostadsområdet blir en plats fylld av ett rikare liv, där barnen kan röra sig fritt och som man vårdar och utvecklar tillsammans. Här finns en ny egen förskola och skola (F-6) som drivs av Raoul Wallenbergs skolan och är i drift sedan augusti 2024. Vidare kommer området få ett centralt torg med butiker, café, arbetsplats och närservice, parker och odlingslotter. Källberga blir en levande småstad som du behöver behöver åka från. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Panorama Nynäshamn etapp två! , null, Nynäshamns kommun
  • 6 lediga bostäder

Panorama Nynäshamn etapp två!

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 1 700 000 kr
34-126 m²
2-5 rum
3 990 kr/mån

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Intresse anmäl dig idag för att få mer information om projektet samt kika in i bostadsväljaren för att se vilka lägenheter som finns tillgängliga. www.panoramanynashamn.se Juridisk person tillåten att köpa! Välkommen till Nynäshamns nya landmärke! På en unik plats högt belägen på Höjdgatan planerar RO Properties för totalt 78 bostadsrätter i tre punkthus bestående av två bostadsrättsföreningar. Den första etappen som avser 36 bostadsrätter i det högsta huset säljstartades under april 2023 och nu är det dags för nästa etapp av det näst högsta huset (säljstart påbörjades 31 maj). Den sista etappen kommer att säljstartas under första kvartalet 2024. Samtliga lägenheter kommer ha generös balkong eller uteplats – många med fri panoramavy över skärgården. Platsen är avskilt belägen på höjden, men med närhet till Nynäshamns stadskärna och goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm och Gotland. Här finner du lugnet, med närhet till natur, skärgård och båtliv samtidigt som du kan dra nytta av det som staden har att erbjuda. Totalt skapar vi 78 bostadsrätter på mellan ett och fem rum och kök. Lägenheterna har ett rikt ljusflöde från extra stora fönsterpartier med vackra vyer över havet och Nynäshamn. Stilren arkitektur, hållbara materialval och funktion möts i perfekt symbios. Här bor du avskilt och nedför backen väntar en levande småstadsidyll. Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy. Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen. Vill du ta ett morgon­dopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur går du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om. I byggnadens entré möts vi av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Lägenheterna har en elegant interiör med material­val som åldras väl över tid. Genom­tänkta lösningar ger stora kvalitéer till plan­lösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten. Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn. Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats. Via balkongerna bjuds utsikten in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida. Utvändigt är byggnaden beklädd i trä, ett varmt och mjukt material som fortsätter invändigt i parkettgolven vilket ger en behaglig känsla. Träet återkommer sedan i detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. Vi skapar hem för en enklare vardag. Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, så finns även ett leveransrum i entrén – du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer. Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan. Som boende i Panorama får du tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som delas av Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Vidare finns ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Björnclous väg 23, Ösmo, Nynäshamns kommun
  • Tor 24 okt
Björnclous väg 23, Ösmo, Nynäshamns kommun, bild 2
Björnclous väg 23, Ösmo, Nynäshamns kommun, bild 3

Björnclous väg 23

Lägenhet
Ösmo, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 150 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
8 316 kr/mån
12 921 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en ljus och välplanerad 3:a som enkelt kan omvandlas till en 4:a! Lägenheten erbjuder en stor balkong i soligt söderläge. Från köksfönstret kan ni dessutom njuta av en vacker sjöutsikt mot Muskan. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med lekplats precis utanför dörren. Egen parkeringsplats ingår i avgiften och två utvändiga förråd hör till lägenheten. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till både buss och tåg, vilket ger utmärkta kommunikationsmöjligheter. Snabbt tillträde möjligt!

  • Premium
  • Balkong
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Jenny Hillstigen 6, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Jenny Hillstigen 6

Tomt
Muskö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
2 275 m² tomt

Här ges en unik chans att förvärva en tomt med ett lugnt och havsnära läge. Här omges Ni av grönskande natur, hav, Muskö kanal och vackra omgivningar. Tomten ligger i område som är detaljplanerat. Se handlingar under dokument. För specifika frågor kontakta Haninge kommun bygglovscenter: 08-606 83 72 alt. [email protected] Gällande vatten så finns idag 4st fastigheter som tillsammans äger en vattenanläggning (Nässelviken) som tidigare var för ett 50-tal fastigheter tidigare. Möjlighet finns att ansluta till denna då dessa fastigheter upprättat ett avtalsservitut gällande vattenanläggningen. Endast ca 4 km bort nås Sandells Livs för dagligvaror. Affären är även är ombud för Systembolag och apotek. Vid Mickrums brygga ligger Muskö Sjökrog med restaurang, sjömack, kiosk och glassbar. Buss 849, som finns på gångavstånd, trafikerar Muskö - Ösmo. I Ösmo finns sedan tillgång till pendeltåg. Muskö erbjuder natursköna områden och möjligheter till friluftsliv. Det finns vandringsleder, badplatser och möjligheter till fiske och båtliv i omgivningarna. Det finns även flera gårdsbutiker, Arbottna herrgård och Grytholmens friluftsmuseum. Under en helg varje år arrangeras Musködagarna där alla lokala företagare gemensamt öppnar upp sina butiker, restauranger och fik lite extra för att Ni ska kunna upptäcka vad skärgårdsön har att erbjuda. Läs mer om bad och båtplatser i samfälligheten på Nässelvikens intresseförening, https://www.nasselviken.se/. Här finns goda möjligheter för den som önskar skapa sitt egna drömboende i en havsnära miljö. Det går bra att besöka tomten på egen hand. För mer info kontakta ansvarig mäklare - 072- 342 67 52.

  • Premium
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 27 okt
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Telivägen 5, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Telivägen 5

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
6 347 kr/mån
44 938 kr/m²

Sänkt pris! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning! Här kommer ett sällsynt tillfälle att förvärva en genomgångslägenhet med fina materialval, hög standard, generösa fönsterpartier och en strålande havsutsikt! Lägenheten bjuder på 80 kvalitativa kvadratmeter samt dubbla balkonger i två väderstreck. Den ena balkongen ligger ut mot havet och den andra mot innergården. Det här är en lägenhet med närhet till stad och natur samt med havet som närmsta granne! Den här chansen vill Ni inte missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Järnvägsgatan 24C, null, Nynäshamns kommun
Järnvägsgatan 24C, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Järnvägsgatan 24C, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Järnvägsgatan 24C

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 680 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkomna till denna synnerligen tilltalande och stilrena tvåa, belägen i en av Nynäshamns mest eftertraktade föreningar! Denna välplanerade lägenhet erbjuder ett modernt kök och ett trevligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Sovrummet, som vetter mot den lugna gården, ger en rofylld atmosfär och det stambytta badrummet håller hög standard. Här bor ni med närhet till både centrum, hamnen, skolor, bussar och pendeltåg - perfekt för den som vill ha allt inom bekvämt räckhåll! Snabbt tillträde möjligt!

  • Premium
  • Balkong
Stenfasts väg 19 - Kv Fibulan , null, Nynäshamns kommun

Stenfasts väg 19 - Kv Fibulan

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 550 000 kr
124 m²
5 rum
308 m² tomt

Drömmer du om ett lugnt liv på landet? Här finns möjlighet att förvärva ett friköpt parhus med ett högt och fritt läge och utsikt över grönskande ängar och kullar! Källberga är ett nytt naturnära bostadsområde med en egen förskola/skola (F–6) som är drivs sedan augusti 2024 och med smidigt pendelavstånd till både Stockholm och Nynäshamn. Stenfasts väg 19 är ett friköpt parhus i kvarter Fibulan med en privat trädgård i ett högt läge. Här kan du njuta av frukost i morgonsolen på terrassen och duka upp för en middag i kvällsolen längs gaveln. Huset är ritat av arkitekterna på Blooc och är 124 kvm i två plan med 5 rum och kök varav 3–4 sovrum. Invändigt präglas bostaden av en hög nivå på material och design som ger en modern och ombonad känsla. Utvändigt kläs huset i en stående träpanel i en ljus varmgrå lasyr. Tomten är finplanerad med en välkomnande förgård och på framsidan av huset finns två parkeringsplatser och ett förråd som avgränsar mot grannen. På baksidan finns en härlig terrass med gott om plats för möblering, och en gräsmatta som övergår till naturtomt mot ängen bakom. Läs mer om Stenfasts väg 19 och anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för mer information. Välkommen även att anmäla dig till våra visningar på plats för att få se tomterna och kika in i visningshuset som finns i området.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stenfasts väg 23 - Kv Fibulan , null, Nynäshamns kommun

Stenfasts väg 23 - Kv Fibulan

Villa
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 550 000 kr
124 m²
5 rum
301 m² tomt

Drömmer du om ett lugnt liv på landet? Här finns möjlighet att förvärva ett friköpt parhus med ett högt och fritt läge och utsikt över grönskande ängar och kullar! Källberga är ett nytt naturnära bostadsområde med en egen förskola/skola (F–6) som är drivs sedan augusti 2024 och med smidigt pendelavstånd till både Stockholm och Nynäshamn. Stenfasts väg 23 är ett friköpt parhus i kvarter Fibulan med en unik terrasserad tomt och trädgård i ett högt och fritt läge. Utemiljöerna är väldesignade och anpassade efter tomtens naturliga form vilket skapar varierade och privata lägen. Huset är 124 kvm i två plan med 5 rum och kök, varav 3–4 sovrum. Invändigt präglas huset av stora sociala ytor och en hög nivå på design som ger en modern och ombonad känsla. Fasaden får en skogsgrön laserad träpanel som smälter in i den omgivande naturen. På framsidan av huset finns två parkeringsplatser, häckar, träd och planteringar som avgränsar mot granne och gata. Läs mer om Stenfasts väg 23 och anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för mer information. Välkommen även att anmäla dig till våra visningar på plats för att få se tomterna och kika in i visningshuset som finns i området.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norr Enby 13, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Sön 3 nov

Norr Enby 13

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
5 295 000 kr
155 m²
5 rum
2 574 m² tomt

Varmt välkomna till Norr Enby 13 - en riktig dröm på landet! Här bor ni i en modern villa i lantlig idyll med pool, spabad och en trevlig trädgård. En rogivande plats med sol från morgon till kväll och ett lugn som annars är svårt att finna. Här får den stora familjen plats! På tomten finns rymlig förrådsbyggnad, ett gästhus på 50 kvm (ej färdigställt invändigt) samt grusad uppfart med plats för ett flertal bilar. Drömmen om ett liv på landet börjar här. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Panorama Nynäshamn, null, Nynäshamns kommun
  • 5 lediga bostäder

Panorama Nynäshamn

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 1 750 000 kr
34-126 m²
2-5 rum
2 298 kr/mån

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Gå in på projektets hemsida: www.panoramanynashamn.se för att få löpande uppdateringar om projektet samt ta del av boväljaren för att se vilka bostäder som finns till salu. Juridisk person tillåten att köpa! Välkommen till Nynäshamns nya landmärke! På en unik plats högt belägen på Höjdgatan planerar RO Properties för totalt 78 bostadsrätter i tre punkthus bestående av två bostadsrättsföreningar. Den första etappen avser 36 bostadsrätter i det högsta huset. Samtliga lägenheter kommer ha generös balkong eller uteplats – många med fri panoramavy över skärgården. Platsen är avskilt belägen på höjden, men med närhet till Nynäshamns stadskärna och goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm och Gotland. Här finner du lugnet, med närhet till natur, skärgård och båtliv samtidigt som du kan dra nytta av det som staden har att erbjuda. Totalt skapar vi 78 bostadsrätter på mellan ett och fem rum och kök. Lägenheterna har ett rikt ljusflöde från extra stora fönsterpartier med vackra vyer över havet och Nynäshamn. Stilren arkitektur, hållbara materialval och funktion möts i perfekt symbios. Här bor du avskilt och nedför backen väntar en levande småstadsidyll. Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy. Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen. Vill du ta ett morgon­dopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur går du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om. I byggnadens entré möts vi av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Lägenheterna har en elegant interiör med material­val som åldras väl över tid. Genom­tänkta lösningar ger stora kvalitéer till plan­lösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten. Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn. Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats. Via balkongerna bjuds utsikten in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida. Utvändigt är byggnaden beklädd i trä, ett varmt och mjukt material som fortsätter invändigt i parkettgolven vilket ger en behaglig känsla. Träet återkommer sedan i detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. Vi skapar hem för en enklare vardag. Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, så finns även ett leveransrum i entrén – du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer. Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan. Som boende i Panorama får du tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som delas av Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Vidare finns ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på stan. Intresse anmäl dig idag för att få mer information om projektet samt gå in på boväljaren för att se vilka lägenheter som finns tillgängliga, www.panoramanynashamn.se Inflyttning preliminärt hösten 2025.

  • Nybyggnadsprojekt
Hamngatan 19B, null, Nynäshamns kommun
  • Sön 27 okt

Hamngatan 19B

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
5 610 kr/mån
27 182 kr/m²

Här bor ni i en stilfullt renoverad tvåa med exklusiva materialval med gavelläge, som badar i härligt ljus från fönster i tre väderstreck. Bara ett stenkast bort finner ni centrum med dess butiker, utmärkta kommunikationer och Nynäshamns trevliga hamn med bodar och härliga promenadstråk. Här är det bara att flytta in utan att behöva lyfta ett finger! Njut av en nyrenoverad bostad i ett centralt och omtyckt läge. Varmt välkomna på visning - Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

  • Plus
  • Balkong
Tallskogen Etapp 1, Källberga, Nynäshamns kommun
  • 12 lediga bostäder

Tallskogen Etapp 1

Tomt
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
fr. 1 450 000 kr
845 m² tomt

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Nu säljs flera tomter i Källberga. Passa på att skaffa dig ett drömhem med närhet till både naturen och storstadens puls. Källberga är ett naturnära bostadsområde i Nynäshamns kommun med högt satta ekologiska och sociala mål. Källberga utformas från den kuperade och omväxlande naturen för att harmonisera och skapa varierande boendekvarter och mötesplatser, där landskapet tas tillvara på och återspeglas i gestaltningen. Inom det första utbyggnadsområdet av Källberga uppfördes en förskola/skola, flerbostadshus, radhus och villor. Källbergas natur är spännande där skogbeklädda och dramatiska bergsryggar ramar in fälten som tidigare användes för jordbruk. Både skogen och havet är nära. Här kan man enkelt motionera året runt, ströva i skogen eller åka längdskidor på vintern. Utbyggnaden av Källberga har delats upp i fem etapper: Ängen, Gården, Tallskogen, Dalen och Utsikten. Samtliga etapper har en blandning av hustyper och boendeformer vilket skapar ett varierande område som inkluderar alla människor, oavsett vilken fas i livet en individ eller familj befinner sig i. VÄLKOMNA TILL TALLSKOGEN! Tallskogen är den andra etappen i området där flerfamiljshus, parhus och friliggande villor kommer att uppföras. På villatomterna kommer ni som kund ha möjlighet att uppföra hus från Fiskarhedenvillan. Vi är stolta över det fortsatta samarbetet med Källberga Mark efter uppförandet av de 19 villorna i Ängen. Hos Fiskarhedenvillan har du friheten att själv välja hur ditt drömhus ser ut. I området Tallskogen finns ett gestaltningsprogram som har tagits fram och ska efterföljas liksom kommunens detaljplan, allt för att skapa ett hållbart och dynamiskt område för er som boende (Läs mer om detta under dokument/länkar). Fiskarhedenvillan hjälper dig att forma ditt drömhus så att det passar dina behov och drömmar. Källberga ligger en knapp mil norr om Nynäshamn, med infart från Muskövägen och i direkt närhet till väg 73, vilket medför goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm med omnejd. Tätorten Ösmo ligger ca en kilometer bort och nås enklast med cykel där pendeltåget till både Stockholm och Nynäshamn avgår var 30e minut. I direkt anslutning till Källberga avgår även olika pendlarbussar till Nynäshamn och Stockholm var 20e minut. I augusti 2024 invigdes skolan i Källberga. Det är en skola i privat regi, Raoul Wallenberg. Verksamheterna kommer att drivas i enligt med Raoul Wallenbergs skolors skolkoncept ”Skolan mitt i byn”. Skolorna kommer att vävas samman till en helhet med en röd tråd från tidiga år i förskolan och vidare upp i grundskolan. Skolan erbjuder förskolan, F-klass upp till 6:an. Kontakta ansvarig mäklare med er intresseanmälan och för mer information! Då det är pågående byggnation i området går det ej att besöka tomterna på egen hand under vissa tider, kontakta mäklaren för mer information om detta. Kortfakta: - Förberedande markarbeten till en kostnad på ca 50 000 kr tillkommer på alla tomter och betalas vid tillträdet av tomten. - I området Tallskogen finns ett gestaltningsprogram som har tagits fram och ska efterföljas liksom kommunens detaljplan. - Endast hus från Fiskarhedenvillan som kan uppföras. - I augusti 2024 invigdes skola/förskola i Källberga - Raoul Wallenbergskolan. - Kommunalt VA och avlopp. - Se mer information om gestaltningsprogram, Källberga och Fiskarhedenvillans folder om projektet under dokument/länkar. - Säljstart den 31 augusti 2024. FAKTA GESTALTNING: 1-planshus max BYA 200 m² 2-planshus max BYA 100 m2 TAK • Sadeltak 7-38° • Takbeläggning av svart betongpanna alt svart plåt • Ingen takfot alt. öppen takfot med nätt karaktär – max 300mm FASADER • Stående spårpanel med enhetlig eller varierande bredd • Panel skarvas i fallande längder för att förstärka den platsbyggda känslan • Knutar utförs i liv med fasaden utan definierade knutbrädor • Fönsteromfattningar utförs med foderbildande salning • Fasader ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Nybyggnadsprojekt
Odins väg 6, null, Nynäshamns kommun

Odins väg 6

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
6 419 kr/mån
19 691 kr/m²

Högst upp i huset! Inglasad balkong! Smakfullt renoverad! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning! I ett lugnt men centralt område kan vi nu presentera denna smakfullt renoverade trea om 81 kvadratmeter. Här bor ni högst upp i huset med fönster i två väderstreck och inglasad balkong. Smakfullt kök, helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin och generösa ytor - här är det bara att flytta in och njuta! På innergården finns en trevlig lekplats.

  • Balkong
Källbergavägen 42A - (Hus 15) , Källberga, Nynäshamns kommun
  • Tor 24 okt

Källbergavägen 42A - (Hus 15)

Radhus
Källberga, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 600 000 kr
99 m²
5 rum
5 840 kr/mån
36 364 kr/m²

Gavelläge - Snabbt tillträde möjligt - Ny skola/förskola ett stenkast från bostaden som slår upp dörrarna HT-2024. Välkomna till detta nyproducerade parhus med gavelläge i populära området Källberga! Det här är ett hem med hög kvalitet och designgrad och som erbjuder 99 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum samt stora och härliga sociala ytor. Alla materialval är noggrant utvalda. I området bor Ni i en underbar natur med åkrar, ängar, skog och hav som närmsta granne. Perfekt boende för barnfamiljen som vill ha förskola/skola med ett stenkast bort. Skola/förskola öppnar HT-2024. Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan och anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vaktbergsvägen 27, null, Nynäshamns kommun

Vaktbergsvägen 27

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 475 000 kr
38,8 + 7 m²
1.5 rum
vån 1/2
2 731 kr/mån
38 015 kr/m²

Här erbjuds nu en smakfull "mini-tvåa" som ni verkligen inte får missa! Endast en halvtrappa upp i den populära föreningen Brf. Transformatorn på Vaktberget i Norra Nynäshamn hittar Ni denna bostad med en låg avgift, inglasad balkong och välplanerad planlösning. Lugnt och tryggt villaområde med gångavstånd till matbutiker, restauranger och allmänna kommunikationer. Både bussar och tåg mot Stockholm C nås runt hörnet! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning - 072-342 67 52.

  • Balkong
Åvägen 18A , null, Nynäshamns kommun

Åvägen 18A

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 195 000 kr
21 m²
1 rum
1 050 kr/mån
56 905 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid för visning - 072- 342 67 52. Letar du efter ett fritidshus, pendlarbostad eller ditt första egna boende? Nu har du möjlighet att förvärva en egen liten minivilla i bostadsrättsform i härliga och naturnära Lidatorp!

  • Uteplats
Skogsstigen 43, Sunnerby, Nynäshamns kommun

Skogsstigen 43

Villa
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 595 000 kr
187 + 31 m²
8 rum
453 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privatvisning - 072 - 342 67 52. I klassisk familjeidyll erbjuds nu ett generöst kedjehus i tre plan med trädgård i ostört läge mot grönskande allmänning och garage. Social bostad där trivsamma sällskapsytor fint samspelar med 4-6 rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger - en perfekt möjlighet för er som vill renovera och sätta er egen prägel! Området är trivsamt och på gångavstånd finns skola och förskola. Här bor ni på landet men har samtidigt nära till motorvägen som tar er till Globen på bara ca 40 minuter. Nynäshamn nås på ca 20 minuter med bil. Varmt välkomna till ett hus med mycket potential!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 40