Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Wiklund

Jenny Wiklund

Om mig

Jenny har varit verksam inom yrket sedan 2016 och blev registrerad fastighetsmäklare våren 2018. Med ett stort hjärta för hav och båtliv ter sig det naturligt att hon väljer att arbeta här där hon även fått utmärkelse som Nynäshamns mest rekommenderade fastighetsmäklare under 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu äger och driver hon kontoret tillsammans med Krister och Jasmine. Hon är ärlig, väl påläst och har erfarenheten som krävs för en lyckad försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Maren ängsväg 1, Lisö - Maren, Nynäshamns kommun
  • Tis 23 apr

Maren ängsväg 1

Fritidshus
Lisö - Maren, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 250 000 kr
71 m²
4 rum
4 447 m² tomt

Varmt välkomna till Maren Ängsväg 1 - ett perfekt fritidshus för er som söker lugnet i skärgården med närhet till stan. Stockholm nås på under en timme med bil och busslinje till anslutande tåg finns bara några meter ifrån fastigheten. Här bor ni med ett högt och fritt läge där tomten är hela 4 400 kvm. Berg, skog och härliga altaner i etapper för att fånga solens alla timmar. Miljön och huset ger ett varmt intryck där man direkt fantiserar om hur man vill spendera sina sommarkvällar med familj och vänner. Huset består av fyra rum och kök, plus att det finns ett gästhus om ca 15 kvm med extra sovplatser för övernattande gäster! På uppfarten finns även ett varmgarage om ca 30 kvadratmeter med god förvaringsyta. Vill man ta sig till havet så äger samfälligheten en magisk udde vid Lindholmen - här finns härliga klippbad och bryggor. Njut av fantastiska solnedgångar och ljumma kvällsbad med hänförande utsikt. Här har medlemmarna också varsitt förråd där man kan förvara sina egna tillhörigheter så som solstolar, parasoll och handdukar för att underlätta utflykterna. Det finns också sandstränder på promenadavstånd på både öst- och västsidan av Lisö. Huset lämpar sig som fritidsboende men kan även nyttjas permanent. Fina sommardagar med strand- och badliv eller kalla vinterdagar med långpromenader, omgivningarna är lika vackra året runt... Snabbt tillträde är möjligt, så vill ni njuta av ett mysigt fritidshus redan till midsommar får ni inte missa denna chans. Varmt välkommen med er anmälan till visning! Utförda renoveringar Nytt plåttak med tilläggsisolering från 2003-2004 Tilläggsisolerat fasad 2004-2006 Installation av braskamin 2015 Byte till 3-glas fönster i hela huset 2016 (Ej i duschrum) Byte av kyl och frys 2016 Installation av luftvärmepump 2019 Installation av Cinderella förbränningstoalett 2019 Installation av fiber 2020 Byte av vattenpump och hydrofor 2022 Byte av ytterdörr 2023

  • Plus
  • Uteplats
Gullvivevägen 6, Sunnerby, Nynäshamns kommun

Gullvivevägen 6

Radhus
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
3 195 000 kr
142 m²
6 rum
414 m² tomt

I lugna och barnvänliga Sunnerby presenterar vi snart ett stilrent kedjehus med garage där inget har lämnats åt slumpen, här är det bara att flytta in och njuta. Badrum, WC, tvättstuga och samtliga ytskikt renoverades 2018. Modern laddbox installerad. Här bor ni på gångavstånd till allmänna kommunikationer, matbutik, skola och förskola. Sorunda är perfekt för barnfamiljer som söker lugnet på landet. I närområdet finns underbar natur, vidöppna vyer och trevlig landsbygdsmiljö. Med bil når du Stockholm på ca 40 minuter och till centrala Nynäshamn tar det ca 15 minuter. Här finns större matbutiker, gymnasium, restauranger och skärgårdstrafik ut till närliggande öar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 2
Söderstugebacken 13 (Fors 1:27), null, Nynäshamns kommun, bild 3

Söderstugebacken 13 (Fors 1:27)

Tomt
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 695 000 kr
3 473 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en tomt med ett fridfullt och naturskönt läge på lugn återvändsgata! Här har ni skogen som närmsta granne och härlig utsikt över åkermark. Tomten är 3 473 kvadratmeter stor och kan nås från två håll, antingen via Söderstugebacken eller via stamfastigheten Fors 1. Det finns en förberedd väg in från båda sidor vilket underlättar för byggnation. Förhandsbesked finns (se bifogade handlingar under Dokument) för nybyggnad av enbostadshus om 235 m2 i två plan (byggnadsarea ca 143 kvm). Fastigheten är belägen utanför detaljplan. Fiber finns i gatan. Vatten/avlopp ej förberett. Fors är beläget 10-15 minuter från centrala Nynäshamn och pendlingsvänliga 30 minuter från Stockholm. Fors bjuder på härlig natur och närhet till skog, sjöar och hav. Den direkta närheten till väg 73 gör att man enkelt och snabbt tar sig runt. Närmsta tätort, Ösmo, ligger ca fyra kilometer bort och där finns pendeltåg mot både Stockholm och Nynäshamn. Bussstationen "Ösmofors" linje 847 Ösmo-Västerhaninge ligger på bekvämt gångavstånd. Tomten är perfekt placerad för er som vill bo lantligt men vill ha närhet till motorvägen. Det går bra att åka ut och titta på tomten på egen hand, tomtpinnar finns. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Skansvägen 16, null, Nynäshamns kommun
  • Idag

Skansvägen 16

Radhus
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
2 845 000 kr
103 m²
3 rum
158 m² tomt

Helrenoverat & friköpt radhus i barnvänligt område. Varmt välkommen till Skansvägen 16 - en dröm för er som bara vill flytta in och njuta av ett hem som smakfullt renoverats med känsla för varje detalj. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område med närhet till härliga grönområden, badplatser, lekpark, förskola och kommunikationer. Uteplats och altan på båda sidor om huset. Välplanerad planlösning och en genomgående WOW-faktor i alla rum. Perfekt för den lilla familjen. Denna chans vill ni inte missa! I samfällighetsavgiften ingår värme, kallvatten, snöröjning, sophämtning samt tillgång till gemensam festlokal, tvättstuga och bastu. Välkommen på visning! Utförda renoveringar: 2023: Fasad mot söder målades 2022: Ny frånluftsvärmepump 2021: Ny ytterdörr. Parkettgolv i alla rum utom kök & badrum, målat om, klinker med golvvärme i hall. 2018: Totalrenovering av badrum på både entréplan och övervåning med golvvärme, smartbelysning, elektriska handdukstorkare, nytt avlopp fram till huvudstam, ny tvättmaskin/torktumlare. Nya innerdörrar. 2016: Nytt kök. Jordfelsbrytare installerad. Nytt innertak.

  • Plus
  • Uteplats
Nynäsvägen 7, null, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 7

Lägenhet
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 617 kr/mån
27 182 kr/m²

Varmt välkomna till Nynäsvägen 7 och denna rymliga tvåa om 55 kvadratmeter med en ljus och öppen planlösning. Lägenheten är stilren med vitmålade väggar och mörkbrunt parkettgolv. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och skapar en social yta. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp. Helkaklat och modernt badrum med golvvärme. Här bor ni centralt med kommunikationer (både bussar och tåg mot Stockholm), matbutiker och stans kanske bästa sushirestaurang precis utanför dörren! Lägenheten står tom och snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen på visning! Kortfakta: - Hiss finns - Förråd tillhör bostaden - Snabbt tillträde möjligt - Separat kö till parkering, kostnad 495 kr/mån

  • Hiss

Visar alla 5