Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Hallberg

Peter Hallberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Scoutvägen 11, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Scoutvägen 11

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 450 000 kr
84 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välskött villa i naturskönt område som passar som både permanent och fritidsboende. Den lummiga tomten omgiven av häckar ger bra insynsskydd och trädgården har många möjligheter till mysiga sittplatser. Här finns en stor takskyddad altan med plats för långbord som rymmer både familj och vänner. På tomten finns även en friggebod samt ett oisolerat garage med vidbyggd carport och ett isolerat gästrum/förråd. I området kring Scoutvägen finns flera mysiga promenadstråk, bland annat ner till badplatsen vid Norra viken och det är nära till all service Mörbylånga har att erbjuda. (Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul) Välkomna på visning!

Södra Malmgatan 15, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun
 • Tis 16 jul
Södra Malmgatan 15, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Södra Malmgatan 15, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Södra Malmgatan 15

Villa
Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 900 000 kr
148 m²
1 160 m² tomt

Ett stenkast från sundet med en otrolig utsikt över Långe Jan kan vi nu välkomna dig till denna rymliga villa i toppskick belägen i Grönhögen! Här finns gott om plats för hela familjen att samlas. De tre sovrummen i huset kompletteras av ett mysigt sovloft på bästa parkett med utsikt över sundet samt en fristående gäststuga på tomten. Stora sociala ytor både på bottenplan i nära anslutning till köket och på övervåningen framför den fönsterprydda gaveln där havet breder ut sig precis utanför och fyren som syns vid horisonten.

 • Premium
Gårdstorp 103, Gårdstorp / Södra Möckleby, Mörbylånga kommun
Gårdstorp 103, Gårdstorp / Södra Möckleby, Mörbylånga kommun, bild 2
Gårdstorp 103, Gårdstorp / Södra Möckleby, Mörbylånga kommun, bild 3

Gårdstorp 103

Villa
Gårdstorp / Södra Möckleby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
5 100 000 kr
163 m²
5 280 m² tomt

På landborgskanten med utsikt över Kalmarsund i väster och alvaret med en glimt av Östersjön i öster, kan vi nu presentera denna speciella och unika bostad! Här finns ett modernt designat bostadshus som byggts ihop med den gamla kalkladan. Mot öster med utsikt över alvaret hela vägen till Östersjön finns både ett inglasat uterum och en härlig balkong. På tomten finns dessutom det gamla torpet och en friggebod - båda lämpliga som gästhus/uthyrning, en fristående ateljé samt ”Ekverkstan” som uppförts som examensarbete vid Capella skolan av äldste sonen i familjen. Eventuellt kommer dock "Ekverkstan" att plockas ned innan tillträde och kommer ej att ingå i köpet. Detta är helt klart en fastighet vars skönhet och charm bör upplevas på plats - välkommen på visning!

 • Premium
Sandby 240, Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun

Sandby 240

Fritidshus
Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
2 695 000 kr
121 + 46 m²
6 rum
1 245 m² tomt

Här erbjuds en sällsynt möjlighet att förvärva ett hus i Sandby på Ölands östra sida! Här bor du nära naturen med fina promenadstråk som sträcker sig hela vägen ner till Östersjön. I det välplanerade huset finns allt bekvämt i ett plan. Här finns fyra bra sovrum och gott om plats för hela familjen. Flera kostsamma renoveringar är genomförda, takpannorna byttes 2021, badrummet gjordes 2020 och köket 2022. Även tvättstugan håller hög standard i samband med att den flyttades för att göra plats för ett större kök. I vinkeln mellan huset och det vidbyggda förrådet finns en stensatt uteplats med pergola där man placerat ett spabad. Sommarhalvåret blommar trädgården med flera olika sorters rosor och det finns en gammal vinranka som ger både blå och gröna druvor. Det här är ett hus att flytta in och trivas i - välkommen på visning!

Nedra Ålebäck 211, Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun
Nedra Ålebäck 211, Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun, bild 2
Nedra Ålebäck 211, Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun, bild 3

Nedra Ålebäck 211

Gård/Skog
Sandby - Gårdby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
5 500 000 kr
165 + 50 m²
2,3 ha tomt

Mysigt belägen kringbyggdgård i Nedra Ålebäck på Ölands östra sida. Stor mangårdsbyggnad och kringbyggd innergård med tre bra lador. Marken som tillhör fastigheten är uppdelat på två områden, den första ligger precis intill gården och den andra på andra sidan av den lilla vägen så du som har ett spännande projekt i kikaren har allting nära till hands. På en kort cykeltur når du Gårdbys hela utbud av fika, matservering och pralintillverkning samt skola åk F-6.

 • Premium
Genvägen 46, Haga Park, Mörbylånga kommun

Genvägen 46

Fritidshus
Haga Park, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 800 000 kr
40 m²
2 rum
557 m² tomt

Här har vi ett fritidshus med toppenläge! Med tio minuters promenad ner till Haga Parks badplats serveras du här den perfekta sommarstugedrömmen. Omgärdad av syrenbuskar på en insynsskyddad tomt hittar vi den röda stugan med vita knutar och kompletterande gäststugor. Det är inte svårt att finna lugnet i en trädgård som denna. Ta cykeln eller promenera till Haga Parks badplats på kvällarna och njut av en toast och solnedgången på första parkett från surfbaren Skjulet eller köp en glass i campingens servicebutik.

Lunda 119, Kastlösa, Mörbylånga kommun
Lunda 119, Kastlösa, Mörbylånga kommun, bild 2
Lunda 119, Kastlösa, Mörbylånga kommun, bild 3

Lunda 119

Fritidshus
Kastlösa, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 800 000 kr
54 + 8 m²
1 435 m² tomt

I den dolda pärlan Lunda, en by belägen på det öländska alvaret har du nu chansen att förvärva ditt drömtorp! Röd stuga med anor från 1600-1700-tal med vita knutar omgärdat av gamla vackra stenmurar. Vad mer kan man önska sig? Här bor du med enkel standard men torpet är i gott skick. Här finns utedusch med både varm- och kallvatten samt separett-toalett. På tomten finns även ett stenhus som innehåller vedbod och förråd samt en stor murad jordkällare med kalkstensgolv.

 • Premium
Karlevi 120, Karlevi, Mörbylånga kommun

Karlevi 120

Villa
Karlevi, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 300 000 kr
75 + 25 m²
492 m² tomt

Uppe på landborgskanten i mysiga Karlevi finner vi denna pärla! Längs stensättningarna letar vi oss fram till entrédörren som leder oss in i huset. Här möts vi av en unik bostad med putsade stenväggar och djupa fönsternischer samt flera stora fönster som släpper in både ljus och utsikten över Kalmarsund. Här finns även en balkong med fantastisk utsikt över solnedgången i väster. På tomten finns en bra gäststuga med kamin, eget kök och duschrum. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats - välkommen med din intresseanmälan!

Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
5 950 000 kr
214 m²
518 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 2! På en unik hörntomt nere i Mörbylångas vackra hamn kan vi nu presentera denna 1½-plansvilla med enastående panoramavy över Kalmarsund. Här har man verkligen planerat för att ta vara på så mycket av den vackra utsikten som bara möjligt. Från flertalet av husets fönster har vi obruten utsikt över sundet i väster och hamnen mot norr. Njut av att ha första parkett till vintervackra solnedgångar och höstens häpnadsväckande stormar inifrån värmen av ditt eget hem. På den plattsatta innergården finns bland annat en swimpool i nära anslutning till husets bastu, ett fint växthus samt en mysig pergola. Ta en solskenspromenad till restaurang- och cafélivet kring torget eller bort till badbryggorna på andra sidan hamnen. I Mörbylånga finns det du behöver som exempelvis skola, matbutik och vårdcentral på cykelavstånd och till Färjestaden är det ca 15 minuter med bil. Det finns även goda bussförbindelser till Kalmar.

 • Premium
Sagovägen 10, Arontorp, Arontorp, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sagovägen 10, Arontorp

Fritidshus
Arontorp, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 875 000 kr
74 + 42 m²
1 235 m² tomt

Välkommen till lummiga Sagovägen i Arontorp! Här möts vi av ett välplanerat bostadshus och en kompletterande gäststuga med eget duschrum och pentry. Altanen och trädgården på husets baksida är en trolsk oas, väl skyddad från insyn av den omgärdande grönskan. Husets altan och matrummet som ligger i anslutning till det är verkligen det här husets hjärta. Här finns plats att samlas och umgås men även att koppla av under årets alla årstider och väderlekar. Med naturen precis inpå knuten erbjuds här många fina promenadstråk och att strosa längs Sagovägen och leta efter alla fina trästatyer i området är en aktivitet som passar hela familjen! Välkommen på visning.

 • Plus
Basilikagränd 21, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Basilikagränd 21

Fritidshus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 375 000 kr
72 m²
984 m² tomt

Vinterbonad stuga med bra läge på stor arrendetomt för fritids- eller permanentboende. Ytskikten är äldre så här finns möjligheter att börja om på nytt och anpassa efter sina egna behov och önskemål! En kort promenad bort når vi den populära badstranden vid Möllstorps camping och det finns gott om fina promenadstråk i området. Det populära läget nära brofästet ger ett bekvämt avstånd till servicen i både centrala Färjestaden och Kalmar.

 • Uteplats
Ventlinge 304, Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun

Ventlinge 304

Tomt
Grönhögen - Ventlinge, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 100 000 kr
1 333 m² tomt

Sugen på att forma ditt eget drömställe på södra Öland? Belägen på västra sidan av vägen med obruten utsikt över sundet ligger denna tomt och väntar på dig! I Ventlinge bor du nära naturen och alla de smultronställen södra udden ruvar på. Här finns en gårdsbutik där du bland annat kan köpa grönsaker och ägg och i grannbyn söderut finns matbutik, restauranger och fik samt en populär golfbana.

 • Plus
Havsbrisvägen 4, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Havsbrisvägen 4

Villa
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 975 000 kr
107 m²
4 rum
801 m² tomt

Med toppenläge endast några minuters promenad från Eriksöre Campings fina badstrand kan vi presentera detta Älvsbyhus! Här får du den lyx som endast ett nybyggt hus kan ge, men utan att själv behöva lägga den tid och energi det tar från köp av tomt till färdigt hus. Här en färdig, nyproducerat bostad med tre sovrum och stora sociala ytor i det öppna vardagsrummet med öppen planlösning mot kök och matplats. Här finnas ett garage om 22 kvm. I övrigt kommer trädgården lämnas som ett blankt blad för dig att utveckla din egen oas anpassad efter vad du själv har för drömmar och intresse att spendera på din trädgård. Eriksöre ligger på bekvämt pendlingsavstånd till både Färjestaden och Kalmar med den service som finns där.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Bredingestrand, Bredinge Strand, Mörbylånga kommun

Bredingestrand

Tomt
Bredinge Strand, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
3 200 000 kr
2,2 ha tomt

Markområde med fint läge ca 300 meter från Kalmarsunds strand. Positivt planbesked från Mörbylånga kommun för 14 - 17 tomter.

Strandskogen / Porskärr, Strandskogen, Mörbylånga kommun

Strandskogen / Porskärr

Tomt
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
750 000 kr

2 nyligen avstyckade tomter med naturskönt läge i Strandskogen. Närhet till fina bad, golf, ridhus m.m. Säljes var för sig eller tillsammans.

Karlevi 118, Karlevi, Mörbylånga kommun

Karlevi 118

Villa
Karlevi, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
1 500 000 kr
85 m²
8 rum
940 m² tomt

Rymligt bostadshus med vackert läge på landborgskanten i mysiga Karlevi. Här har tidigare varit verksamhet i del av lokalen så möjligheterna är stora för dig som vill ha butik eller kanske ateljé på hemmaplan? Stort renoveringsbehov men bra affärsläge utmed 136:an!

 • Balkong
Scoutvägen 21, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Scoutvägen 21

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland
575 000 kr
1 151 m² tomt

Tomt på 1151 kvm med fint läge intill grönområden och fina promenadstråk. Cykelavstånd till matbutik och service i Mörbylånga samt badplats. Mörbylånga är en levande by med flera mysiga samlingsplatser, restauranger och caféer. Här finns vårdcentral, skolor, frisör och byggvarubutiker. Bra bussförbindelser till Färjestaden och Kalmar. Under dokumentsfliken finns ett kalkylförslag från Älvsbyhus och bilder på hur huset skulle kunna se ut finns bland bilderna.

Visar alla 17